-
Δηλαδή στις συγκεντρώσεις των clubs τους λογικά οι μισοί πάνε με διαφορετικά αυτοκίνητα
-
@panos2171 said in BMW FORUM:
Δηλαδή στις συγκεντρώσεις των clubs τους λογικά οι μισοί πάνε με διαφορετικά αυτοκίνητα
Όπως οι περισσότεροι όταν ήμουν στη Λέσχη Moto Guzzi

-
@dimitris-tech said in BMW FORUM:
Χμ, τώρα που το λες έγινε το εξής κωμικό:
Πριν ένα μήνα συνεννοηθήκαμε 3 συνάδελφοι, όλοι με εταιρικά leasing BMW, να πάμε μαζί σε εταιρική εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας.
Όμως… Το δικό μου Χ1 ήταν στο συνεργείο με πρόβλημα στην τετρακίνηση, στο transfer case. Είχα Peugeot 3008 ως αυτοκίνητο αντικατάστασης.
Ο άλλος συνάδελφος επίσης με τον Άσσο στο συνεργείο, ήρθε με DS4 αντικατάστασης.
Ο τρίτος επίσης είχε στο συνεργείο την Χ3, τελευταίο μοντέλο, με πρόβλημα στο τιμόνι και του είχαν δώσει Chery Tiggo 8 αυτοκίνητο αντικατάστασης…
Για την ιστορία: το δικό μου X1 (xDrive 20d τελευταίο μοντέλο) έμεινε 2,5 μήνες στο συνεργείο μέχρι να έρθουν τα ανταλλακτικά και να το επισκευάσουν.Ευτυχώς το Chery δεν είναι στελλαντις γιατί θα έπαιρνε φωτιά το νήμα

-
Διάλειμμα για διαφημίσει;. I6, 3 litres, 200 KW (272 PS):

-
Μπορεί να χαλάσουν τα πάντα σε αυτα τα μοτέρ.Στο δικό μας μονο τα πιστονια και το μπλοκ πρεπει να εχουν μεινει μαμα.
-
Μπορεί να χαλάσουν τα πάντα σε αυτα τα μοτέρ.Στο δικό μας μονο τα πιστονια και το μπλοκ πρεπει να εχουν μεινει μαμα.
wikipedia κοιτα να δεις ότι δεν είναι όλα ίδια ούτε έχουν τα ίδια προβλήματα επηδη η εταιρεία είναι η ίδια, νομίζω το δικό σας ήταν άμεσου ψεκασμού 2008 περίπου που ήταν με θέματα αυτά και τα παράτησαν σχεδόν αμέσως
-
Δε ξερω πως θα σου πει η wikipedia τηναξιοπιστία του κάθε μοτερ.Λες να μη ξέρω οτι δεν ειναι ιδια ολα τα μοτερ?Τα προβλήματα που βγαζουν πάντως ειναι παρόμοια και συνεχή. Παλιοτερα παρακολουθουσα καμια 10αρια BMWforum σε ευρωπη και αμερική και τα χάλια ήταν απερίγραπτα. Οποιο εξειδικευμένο BMW και να ρωτήσεις τα ιδια θα σου πούν.Και η επομενη γενια με τα turbo τα ίδια και χειρότερα.Ολες ..γνωστες βλάβες.
Για τη συγκεκριμένη γενια επειδή την εχουμε και εμεις σε τριλιτρο εξακύλινδρο ,μονο τα χειροτερα εχω να πω.Και οχι μονο για το κινητηρα αλλά για ολο το αμαξι. -
@taxidiaris said in BMW FORUM:
@dimitris-tech said in BMW FORUM:
Χμ, τώρα που το λες έγινε το εξής κωμικό:
Πριν ένα μήνα συνεννοηθήκαμε 3 συνάδελφοι, όλοι με εταιρικά leasing BMW, να πάμε μαζί σε εταιρική εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας.
Όμως… Το δικό μου Χ1 ήταν στο συνεργείο με πρόβλημα στην τετρακίνηση, στο transfer case. Είχα Peugeot 3008 ως αυτοκίνητο αντικατάστασης.
Ο άλλος συνάδελφος επίσης με τον Άσσο στο συνεργείο, ήρθε με DS4 αντικατάστασης.
Ο τρίτος επίσης είχε στο συνεργείο την Χ3, τελευταίο μοντέλο, με πρόβλημα στο τιμόνι και του είχαν δώσει Chery Tiggo 8 αυτοκίνητο αντικατάστασης…
Για την ιστορία: το δικό μου X1 (xDrive 20d τελευταίο μοντέλο) έμεινε 2,5 μήνες στο συνεργείο μέχρι να έρθουν τα ανταλλακτικά και να το επισκευάσουν.Ευτυχώς το Chery δεν είναι στελλαντις γιατί θα έπαιρνε φωτιά το νήμα

Μπα απλά δεν τα λέμε από οίκτο για τους μπεμβεδάκηδες και τις ζημιές τους...

-
Δε ξερω πως θα σου πει η wikipedia τηναξιοπιστία του κάθε μοτερ.Λες να μη ξέρω οτι δεν ειναι ιδια ολα τα μοτερ?Τα προβλήματα που βγαζουν πάντως ειναι παρόμοια και συνεχή. Παλιοτερα παρακολουθουσα καμια 10αρια BMWforum σε ευρωπη και αμερική και τα χάλια ήταν απερίγραπτα. Οποιο εξειδικευμένο BMW και να ρωτήσεις τα ιδια θα σου πούν.Και η επομενη γενια με τα turbo τα ίδια και χειρότερα.Ολες ..γνωστες βλάβες.
Για τη συγκεκριμένη γενια επειδή την εχουμε και εμεις σε τριλιτρο εξακύλινδρο ,μονο τα χειροτερα εχω να πω.Και οχι μονο για το κινητηρα αλλά για ολο το αμαξι.Μου φαίνεται το λιγότερο ήταν ο πολλαπλασιαστής που χαλούσε συνέχεια.
-
Δεν πήγαινες ταξίδι αν δεν είχες δύο μέσα στο πορτ παγκάζ.
-
-
@sarantism said in BMW FORUM:
Ενας πολλαπλασιαστή είχε ή δύο;
Για να είσαι σίγουρος….έπαιρνες και έναν έξτρα…
-
@sarantism said in BMW FORUM:
Ενας πολλαπλασιαστή είχε ή δύο;
Ενας για καθε κυλινδρο.
-
Και εγώ με όποιον μιλάω ακούω ιστορίες τρόμου για αυτά τα μοτέρ.
Η bmw άρχισε να στρώνει από τη σειρά Β και μετά με τους B38, B48, B58 και φυσικά ο s58 που είναι για φίλημα ! -
@red_monster said in BMW FORUM:
Και εγώ με όποιον μιλάω ακούω ιστορίες τρόμου για αυτά τα μοτέρ.
Η bmw άρχισε να στρώνει από τη σειρά Β και μετά με τους B38, B48, B58 και φυσικά ο s58 που είναι για φίλημα !Και τα πιο παλια (Μ10, Μ50 κλπ) μια χαρα αξιοπιστα ηταν. Οσα ειχαν Νικασιλ επιστρωση ειχαν θεμα και λιγο τα Ν52/54 αλλα συγκεκριμενα πραγματα. Γενικα bmw 2005 και μετα ειχαν θεματακια.
-
-
Δεν έχει βγάλει απολύτως τίποτα (εκτός από την ζημιά λόγω πλημμύρας προφανώς). Ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι ο Ν52 Β30, έμμεσου ψεκασμού και ήταν αρκετά αξιόπιστος. Σε αντίθεση. ο Ν53 άμεσου ψεκασμού έβγαζε πολλά προβλήματα με την «μπεκιέρα» που ήταν πανάκριβη βλάβη και φυσικά με τους πολλαπλασιαστές. Το δικό μου πάντως δεν έβγαλε ούτε έναν πολλαπλασιαστή.
-
Μας καταστρεψατε κωλοηλεκτικα

Κλείνει ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer
-
@alexandros-k said in BMW FORUM:

Μεγάλο πλήγμα, αλλά:
- Αναμενόμενο μετά και το κλείσιμο (ουσιαστιά) της Αλπίνα.
- Πλέον είχε περιοριστεί σε ζάντες και κοσμητικές μ@λακίες, είχε να κάνει βελτίωση ουσίας πολλά χρόνια.
- Ήταν πανάκριβα όλα, δεν γίνεται να χρεώνει €1.500 την μια ζάντα, όταν ειναι φασόν και η ίδια ζάντα πωλείται από τον κατασκευαστή €300.
-
@alexandros-k said in BMW FORUM:

Μεγάλο πλήγμα, αλλά:
- Αναμενόμενο μετά και το κλείσιμο (ουσιαστιά) της Αλπίνα.
- Πλέον είχε περιοριστεί σε ζάντες και κοσμητικές μ@λακίες, είχε να κάνει βελτίωση ουσίας πολλά χρόνια.
- Ήταν πανάκριβα όλα, δεν γίνεται να χρεώνει €1.500 την μια ζάντα, όταν ειναι φασόν και η ίδια ζάντα πωλείται από τον κατασκευαστή €300.
H πραγματικη αληθεια ειναι οτι δεν μπορουν να βγαζουν βελτιωτικα προιοντα για αμαξια που χαλανε συνεχεια . Πως να βελτιωσεις το χαλασμενο

BMW FORUM