-
@sette said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
https://www.4troxoi.gr/4tlibrary/article.php?year=1995&month=10&issue=75&cat=Διάφορα&number=1678
Ντροπή μας... Υπάρχει σχετικό άρθρο στο περιοδικό...
Είναι των 150 ίππων, τροποποιημένα πεντάπορτα GSi...
Το έχει δημοσιεύσει ο @georgemit
https://forum.4troxoi.gr/post/11000366121 -
@a-d-p said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
@eltonjohn said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
Ώπα! Αν ο νέος χρωματισμός ξεκίνησε το 1995, τότε οι παραγωγοί του "Ριφιφί" που εκτυλίσσεται το 1992, έχουν κάνει λάθος!
Επίσης, κι εσείς κάνετε λάθος κύριε admin μου.
Τελευταία νέας παραλαβής οχήματα που κυκλοφορούσαν με το "σπαστό" μπλε-λευκό ήταν τα Nissan Primera!
Θυμάμαι σε κυκλοφορία σίγουρα ως το 2006!Έχεις δίκιο
18 Απριλίου 1997 παραδόθηκαν 90 Nissan Primera GTΕχω παει βολτα με το συγκεκριμενο...Είναι στη Κω ,οπου και η φωτογραφία.
-
Κι έχω εγώ μπει σε τέτοιο Primera, όχι για βόλτα

Στα τελευταία του ήταν, υπό διάλυση.
Κι όσον αφορά το "Ριφιφί", μεγάλη η πατάτα των παραγωγών και του κυρίου Τσαφουλια με τον χρωματισμό.
Απαράδεκτοι.
Δεν έχει περάσει δα κι ένας αιώνας. -
@eltonjohn said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
Ώπα! Αν ο νέος χρωματισμός ξεκίνησε το 1995, τότε οι παραγωγοί του "Ριφιφί" που εκτυλίσσεται το 1992, έχουν κάνει λάθος!
Επίσης, κι εσείς κάνετε λάθος κύριε admin μου.
Τελευταία νέας παραλαβής οχήματα που κυκλοφορούσαν με το "σπαστό" μπλε-λευκό ήταν τα Nissan Primera!
Θυμάμαι σε κυκλοφορία σίγουρα ως το 2006!Ta sunny N14 πότε παρελήφθησαν? Γιατί και αυτά είχαν το παλιο χρωματισμό.Νομίζω κάπου εκει το 1992.
Βεβαια ήταν τα περισσότερα 1,6 SGX προ fl με αλουμινενιες ζάντες kai ηλεκτρονικό καρμπυρατερ.Στο ριφιφι χρησιμοποιυν ενα με σιδερένιες. -
Lamborghini Revuelto έγινε περιπολικό – Πού επιχειρεί

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/lamborghini-revuelto-egine-peripoliko-poy-epicheirei/
-
Τα primera μου φαίνεται ήταν 2λιτρα. Εμένα με xsara στα πολύ χάλια του (στην επαρχία έρχονται και πολλά που δεν είναι πλέον για Αθήνα, Θεσσαλονίκη) με πήγανε βόλτα, μου κάνανε παρέα, δεν έχω παράπονο. Κλασικά πίσω καθόμουν με ένα παλικάρι. Μια καλή γνωστή παρέα ήμασταν στο αμάξι lol. Έβρεχε εκείνη τη μέρα και σκεφτόμουν μη φύγουμε από το δρόμο.
-
@sarantism said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
Τα primera μου φαίνεται ήταν 2λιτρα. Εμένα με xsara στα πολύ χάλια του (στην επαρχία έρχονται και πολλά που δεν είναι πλέον για Αθήνα, Θεσσαλονίκη) με πήγανε βόλτα, μου κάνανε παρέα, δεν έχω παράπονο. Κλασικά πίσω καθόμουν με ένα παλικάρι. Μια καλή γνωστή παρέα ήμασταν στο αμάξι lol. Έβρεχε εκείνη τη μέρα και σκεφτόμουν μη φύγουμε από το δρόμο.
Γιατι σε συνελαβαν ; για παρεμποδιση κυκλοφοριαςμε υπερβολικα χαμηλη ταχυτητα ; η παρκαρισμα με αποσταση απο το πεζοδρομιο μεγαλυτερη απο 20 cm ;
-
@otso said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
Γιατι σε συνελαβαν ; για παρεμποδιση κυκλοφοριαςμε υπερβολικα χαμηλη ταχυτητα ; η παρκαρισμα με αποσταση απο το πεζοδρομιο μεγαλυτερη απο 20 cm ;
Από την περιγραφή που έκανε, για ακούσια νοσηλεία το κόβω, αλλά είναι ευαίσθητο θέμα

-
@a-d-p said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
@otso said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
Από την περιγραφή που έκανε, για ακούσια νοσηλεία το κόβω, αλλά είναι ευαίσθητο θέμα

Για ταχύτητα κλπ βλέπω να με συλαμβάνουν τώρα lol
Έχουν περάσει πολλά χρόνια οπότε δε με απασχολεί. Έχει να κάνει με φασαρία σε νυχτερινό μαγαζί.
Για ακούσια αυτό που ξέρω είναι πως πολλοί με μία οικονομική άνεση, βρέθηκαν σε ψυχιατρικό ίδρυμα και όσο ήταν σε αυτό, τους πήρανε χρήματα από κοινούς λογαρισμούς.
Είχα γνωστό που η γυναίκα του, τον έκλεισε έτσι σε δημόσιο ίδρυμα και του έφαγε χρήματα. -
Είχα γνωστό που η γυναίκα του, τον έκλεισε έτσι σε δημόσιο ίδρυμα και του έφαγε χρήματα.
Πω πω τι γινεται εκει στην Καβαλα .
Δοξα τον Θεο που ειμαι νοτιος . -
Είχα γνωστό που η γυναίκα του, τον έκλεισε έτσι σε δημόσιο ίδρυμα και του έφαγε χρήματα.
Δεν μπορείς να φανταστείς σε κάθε εφημερία πόσες εισαγγελικές εντολές για εγκλεισμό έρχονται, που πριν μερικά χρόνια ήταν 1-2 το μήνα και πολύ λέω.
-
Από Θεσσαλονίκη για σθηνα σε διαδοχικα διόδια είδα 2 seat leon και μου φάνηκαν καινουρια
-
@famas said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
Δεν μπορείς να φανταστείς σε κάθε εφημερία πόσες εισαγγελικές εντολές για εγκλεισμό έρχονται, που πριν μερικά χρόνια ήταν 1-2 το μήνα και πολύ λέω.
Όταν αυτές οι Εισαγγελικές Παραγγελίες ελεγχθούν από την Προϊσταμένη Αρχή, να δω πως θα δικαιολογηθούν. Ειδικά αν ο έγκλειστος στραφεί νομικά κατά του Εισαγγελέα για κατάχρηση εξουσίας.
-
@realzeus said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
Όταν αυτές οι Εισαγγελικές Παραγγελίες ελεγχθούν από την Προϊσταμένη Αρχή, να δω πως θα δικαιολογηθούν. Ειδικά αν ο έγκλειστος στραφεί νομικά κατά του Εισαγγελέα για κατάχρηση εξουσίας.
Παλιότερα πόλεις με λιμάνι, ε εντάξει, είχαν αρκετές περιπτώσεις κατά του νόμου. Ξεφορτώνουν πλοία με λαθραίες συσκευές και άλλα πράγματα κλπ.
Αυτό ακριβώς. Οι μισές μπορώ να πω είναι για τα πανυγήρια, γίνονται με δόλο, με ιδιοτέλεια από τους συγγενείς. Παλιότερα στην Αθήνα είχαν ξεσικωθεί κάποιοι για να αλλάξει το σύστημα αλλά τίποτα.
Τον φίλο μου, τον έκλεισαν για το ποτό. Έπινε και καλά.Στην Ελλάδα δεν ξέρω τώρα αλλά δε νομίζω να άλλαξε, οι χειροπέδες είναι με τα χέρια μπροστά. Επικίνδυνο. Σε άλλες χώρες τα χέρια είναι πίσω από την πλάτη.
Περιπολικά που μάλλον μπήκαν, ήταν το Astra F που το είχαν στην GSI έκδοση με τα 150 άλογα. Και πολύ παλιά, ήμουν 10 χρονών περίπου, είχε τα Mitsubishi Galant ή Lancer. Τα Galant πρέπει να ήταν. Είχε επίσης μία έκδοση της Fiat τότε που έβγαινε και το Fiat Ritmo.
Είχε και Sunny. Όπως είχε και κάτι Jeep πολύ παλιότερα δε θυμάμαι πως λεγόταν.
Είχε και δύο μοτοσυκλέτες. Η GsxF η μία πρέπει να ήταν και μου άρεσε πάρα πολύ. Η άλλη ήταν από εμφάνιση καμμένη από χέρι, BMW με δύο εξατμίσεις πίσω, μία δεξιά και μία αριστερα....
Το Xsara πρέπει να ήταν το 1600 με τα 110 ζωντανά άλογα. Πολύ καλές επιδόσεις είχε. -
@realzeus said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
Δεν νομίζω ότι ειναι θέμα εισαγγελέα. Έχουν πάει 2 "μάρτυρες" και έχουν πει ότι ειναι επικίνδυνος για τον εαυτό του ή/και τους άλλους.
Γίνετε μεταφορά σε ψυχ.κλινικη δημοσίου και αξιολογούν οι γιατροί. Αυτοί θα τον κρατήσουν ή όχι.
-
-
Η Αυστριακή αστυνομία κρίνει ακατάλληλα και αποσύρει τα ηλεκτρικά περιπολικά από την ενεργό δράση
-
@alexandros-k said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
Η Αυστριακή αστυνομία κρίνει ακατάλληλα και αποσύρει τα ηλεκτρικά περιπολικά από την ενεργό δράση
Τους τα έλεγε ο @criuser , αλλά αυτοί άκουσαν τον @dettol και τον @dg79 🤭

-
Θα πήγαν να κυνηγήσουν κανένα ντίζελ και έμειναν από ρεύμα...

-
Νταξει το οτι δε χωράει ο εξοπλισμός τους δεν είναι θέμα ηλεκτρικού. Επίσης το ότι δεν πάνε πάνω από 160 για καταδιώξεις νομίζω ότι πάλι δεν υφίσταται γιατί πλέον νομίζω έχουν σταματήσει οι καταδιώξεις υψηλών ταχυτήτων.
Ουσιαστικά το βασικότατο πρόβλημα είναι η αυτονομία τους.Επίσης μάθαμε ότι τα vw id έχουν τα θεματάκια τους με το λογισμικό και τις οθόνες

Αυτοκίνητα Αστυνομίας