-
@georgemit said in Toyota Corolla Cross:
@a-d-p said in Toyota Corolla Cross:
@nikonino said in Toyota Corolla Cross:
Το υβριδικό της Toyota δεν υπάρχει αλλού, τα έχουμε πει 1000 φορές. Την τιμή τους δεν δικαιολογούν όμως για καθημερινά αυτοκίνητα. Είναι τιμή 35 χιλιάρικα για οικογενειακό αμάξι για να του αλλάξεις τα φώτα; Θα το λυπάσαι να το κινείς με τόσα λεφτά και δάνεια. Έτσι ήταν η Toyota ?
Υπάρχουν ακόμα
Ορίστε, λιμουζίνα 4,50+ μέτρα, με μεγάλο πορτμπαγκάζ για οικογενειάρχες, να του αλλάξουν τα φώτα.
Όπως ήταν παλιά τα Toyota
https://www.car.gr/s/q5gw9w8a/Ωραίο αμάξι, αν το υπολογίσεις με απόλυτα οικονομικά κριτήρια, χαμηλότερη τιμή αγοράς, χιλιομετρα/έτος, περιβάλλον κίνησης, ίσως σου βγει οικονομικότερο απο το hybrid.
Υγ. Στην Κορινθία βλέπω πολλά corolla sedan hybrid ταξί.Ορίστε και σε hybrid, με καπέλο 5000€, το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/48924743-toyota-corollaΑυτά τα αυτοκίνητα αγοράζαμε μέχρι "χθες", ίσως και με λιγότερο εξοπλισμό και άλογα.
Τώρα θέλουμε ψηλά, αυτόματα και hybrid ..... λογικό είναι να μας "πιάνουν τον πωπο "και να μας φαίνονται πολλά τα 35Κ
-
Δεν συνειδητοποιούμε τη φτώχεια μας, όπως έχει γραφτεί και πριν (να συμφωνούμε και κάπου).
Το ότι ακόμη καταφέρνουμε να έχουμε μια αξιοπρεπή καθημερινότητα αρκετοί από μας, δεν αναιρεί το γεγονός πως πλέον σαν σύνολο, δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε τους ρυθμούς των σύγχρονων καπιταλιστικων κοινωνιών, ώστε να μας φαίνεται "απαράδεκτο" ότι ένα σύγχρονο μέτριο αξιοπρεπές οικογενειακό, παίζει από 30.000€ και πάνω. Η παγκόσμια πληθωριστική συγκυρία το κάνει ακόμα χειρότερα για τους Έλληνες. -
Αναρωτιέμαι πώς δεν κυκλοφορούν μόνο Toyota στον δρόμο, με αυτά που ακούω εδώ μέσα. Σκέτη παράνοια.
-
@andya3 said in Toyota Corolla Cross:
@red_monster said in Toyota Corolla Cross:
@andya3 said in Toyota Corolla Cross:
Μια χαρά αυτοκίνητα είναι τα Toyota για όποιον τα παίρνει συνηδειτά για τα πλεονεκτήματα τους. Έχουν ακριβύνει πολύ όμως, όπως και τα υπόλοιπα βέβαια, και οι αδυναμίες τους πλέον χτυπάνε άσχημα.
Τα σύγχρονα τουοτα είναι κάτι παραπάνω από πολύ καλά, αν δε αναλογιστείς κανείς τι προσφέρουν είναι πολύ καλό ντιλ με τα συν και τα πλην τους.
Είναι καλό ντιλ για όποιον ψάχνει το ντιλ που δίνει η Toyota. Χαμηλό κόστος χρήσης στην πόλη, συντήρησης και μακροχρόνια αξιοπιστία.
Δεν είναι ισορροπημένα όμως σαν αυτοκίνητα, έχουν τρανταχτά + και - και αυξημένη πλέον τιμη αγοράς. Για όποιους επιζητούν τις ισορροπίες, όπως κι εγώ, δεν είναι καλό ντιλ.
Προσωπικά δεν βλέπω ακραίες τιμές ούτε στα + ούτε στα -.
Οβερολ το θεωρώ πολύ καλό ντιλ (κορόλα υβριδικο σεντάν) και ας μην το αγόραζα -
@nikonino said in Toyota Corolla Cross:
Αναρωτιέμαι πώς δεν κυκλοφορούν μόνο Toyota στον δρόμο, με αυτά που ακούω εδώ μέσα. Σκέτη παράνοια.
Μην πετάμε τώρα την μπάλα από το ένα τέρμα στο άλλο. Είπαμε ότι όπως όλα τα αυτοκίνητα έχουν τα + & τα -.
Λίγο η οικονομική δυσπραγία, λίγο η καλή αξιοπιστία (επουδενί όπως τα παλαιότερα και απλούστερα), λίγο η μεγάλη εγγύηση και λίγο η πολύ χαμηλή κατανάλωση δεν είναι παράλογο να δημιουργεί πιστό κοινό. -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Σε ανηφόρα ναι, αλλά πόσες ανηφόρες έχει στην Εθνική. 2-3? Δηλαδή μιλάμε για 1-2'.
Εδώ διαφωνούμε , ίσως έχετε στο μυαλό σας μόνο τον Παθε που οι πιο μεγάλες ανηφόρες είναι τα λίγα χλμ μετά την Ελευσίνα και στις στροφές στην Υλίκη, αλλά οι υπόλοιποι αυτοκινητόδρομοι της χώρας είναι μία σχεδόν μόνιμη ανηφοροκατηφόρα. Τόσο η Ιόνια όσο και η Εγναντία (από Ηγ.-Θεσ.) στο μεγαλύτερο τους τμήμα έχουν μεγάλες κλίσεις.
Και δε μιλάω για τα Τογιότα τα οποία πούλησαν και τα πετυχαίνω συχνά σε τέτοιους δρόμους (και κρατάνε αξιοπρεπή χλμ , τώρα τι θόρυβο κάνουν δεν ξέρω ειλικρινά), αλλά θα ήθελα να δω πως ανεβαίνουν (φορτωμένα) από Γρεβενά Μέτσοβο, από Βέροια σε Καστανιά , από Ηγουμενίτσα στα Γιάννενα κλπ τα Κινέζικα ή άλλων κατασκευαστών με τα συστήματα υβριδισμού τους πχ.
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
@a-d-p said in Toyota Corolla Cross:
Από την άλλη και οι Στέφανοι ( @stefan147 και @iceman7 ) είχαν και έχουν πολύ σοβαρά αυτοκίνητα και λένε τα αντίθετα από εσάς.
Καλά αυτό είναι άσχετο με την όποια κριτική. Η σύγκριση γίνεται με όμοια πράγματα γι' αυτό (εγώ προχωπικά τουλάχιστον) δε βάζω ποτέ στην ίδια πρόταση με το ΨΨ μου κάποιο άλλο πέραν του Kuga (ή άλλου άμεσα ανταγωνιστικού που να έχω αρκετή επαφή). Τι νόημα έχει να βάλω το τεσλα ή το πόρσε ή κάποιο παλαιότερο που είχα?
Οι περισσότεροι κρίνουν σε σχέση με ότι είχε ή έχει το γκαράζ τους ή άντε το πολύ ο περίγυρός τους. Ακόμα χειρότερα αυτοί που διαμορφώνουν άποψη μέσα σε μία αντιπροσωπεία ή στο test drive του μισαώρου γύρω απ' το ΟΑΚΑ σε ώρα αιχμής ξέρω γω.
-
This post is deleted! -
Σε αλλα νεα της ημερας ! Οι κατοχοι της Corolla Cross και δεν ξερω πια αλλα μοντελα αφορα τσεκαρετε εδω : https://www.toyota.gr/owners/maintenance-and-servicing/recall για να δειτε αν αφορα το αυτοκινητο σας !
Εγω που παρελαβα 12/24 ειμαι μεσα και πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια και εκλεισα ραντεβου για το θεμα.Αριθμός Πλαισίου (VIN): ********************
Έτος: 2024
Μοντέλο: Corolla Cross
Κινητήρας: 1.8L 140HP
Μετάδοση - Κιβώτιο: Αυτόματο κιβώτιο e-CVT (2x4)
Διαπιστώσαμε ότι το Toyota σας υπόκειται σε καμπάνια εξυπηρέτησης πελατών ή σε
ανάκληση για σημαντικούς λόγους ασφάλειας.
• Combination Meter Reprogramming
Η επισκευή του θα γίνει χωρίς κόστος.
Για περαιτέρω πληροφορίες καθώς και για να κλείσετε ραντεβού, παρακαλούμε
επικοινωνήστε με τον κοντινό σας Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Toyota.Επεμενε ο υπαλληλος να το ονομαζει αναβαθμιση και οχι ανακληση εψαξα λοιπον και βρηκα οτι αναφερεται σε αυτο :
Combination Meter Reprogramming is a free, but necessary, software update for certain Toyota models to fix a problem where the combination meter (instrument cluster) could fail to display essential information like the speedometer or fuel gauge, potentially increasing accident risk. The reprogramming updates the software to prevent premature deterioration of the memory device, which could lead to the screen not displaying at ignition. Owners of affected vehicles should contact their local Toyota dealership to arrange for the free service
Καλημερες σε ολους !
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted!
Toyota Corolla Cross