Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    N
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 506
    • Best 285
    • Groups 0

nikonino

@nikonino

551
    Profile views
    506
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

nikonino Unfollow Follow

Best posts made by nikonino

• RE: Hyundai Tucson NX4 (2020)

@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):

@zaxosm said in Hyundai Tucson NX4 (2020):

@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):

@zaxosm πάρε εδώ 2105507477, είναι η μηχανικοί των κεντρικών, πάρε και πίεσε. Αν πας μετά να πουλήσεις πως θα το δικαιολογήσεις αυτό;

Εχει καταγραφει η αντικατασταση του καντραν στο σερβις κανονικα. Τι προβλημα να εχω;

Για ποιό λόγο να κάνεις αναγωγή στο πόσα χλμ έχεις 13.100 +1; Να βγάλουν τα στραβά τους και να το ρυθμίσουν. Αποκλείεται να μην έχει η Hyundai διαδικασία για αυτό.

Πάντως αν δεν μπορεί η αντιπροσωπεία, σίγουρα μπορούν οι μαντράδες να γυρίσουν τα χιλιόμετρα 🤣🤣🤣

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      N
      nikonino
    • RE: PEUGEOT FORUM

@gatoz said in PEUGEOT FORUM:

#deep_peugeot

Έχει κολλήσει το φορτηγό στις λάσπες και προσπαθείς να το ρυμουλκήσεις με το πεζό; 🤣 🤣 🤣

N
      nikonino
    • RE: HONDA FORUM

@a-d-p said in HONDA FORUM:

H Honda αποκάλυψε το νέο της έμβλημα – Τι συμβολίζει

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/honda-neo-emvlima-ti-symvolizei/

Κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα ακουμπάς για λόγους ιστορίας και ονόματος. Πείραξε τα αμάξια σου και όχι το διαχρονικό σήμα σου. Αν καεί η λάμπα δεν θα ξέρουμε την μάρκα.

N
      nikonino
    • RE: TOYOTA AYGO X

@ad276 said in TOYOTA AYGO X:

Σκασανε οι τιμές για το full hybrid....
      https://www.carandmotor.gr/agora/stin-ellada-neo-ybridiko-toyota-aygo-h
      Καλα.... τι πίνουν εκεί στην Τογιοτα;

ΑΠΟ 19.670!! Πληρώνεις αξιοπιχαχαχαχχα

N
      nikonino
    • RE: Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)

Το τι κράξιμο τρώνε δεν περιγράφεται 🤣🤣🤣
      IMG_5297.jpeg

N
      nikonino

@fanis75 said in TOYOTA AYGO X:

@a-d-p said in TOYOTA AYGO X:

Αποστολή στην Ιταλία: Οδηγούμε το νέο υβριδικό Toyota Aygo Χ

Αλλη μια φορά η Τογιότα αποδυκνύει την τεχνολογική της υπεροχή! Όλοι παλεύουν με καμια μικρή μπαταρία για ψευτουβριδισμό και πάλι δεν τα καταφέρνουν ή εκτοξεύουν τα κόστη.

Σε μία κατηγορία λοιπόν όπου τα περιθώρια κέρδους είναι από ισχνά έως ανύπαρκτα, κάτι που σημαίνει ότι οποιαδήποτε τεχνολογική αναβάθμιση θα δυσκολέψει περαιτέρω την όποια εμπορική επιβίωση, η Toyota προχωράει σε μία κίνηση εντυπωσιακής ουσίας.

Αντί λοιπόν να αρκεστεί σε μία εύκολή ανανέωση επιμέρους λεπτομερειών ή μεσοβέζικες mild hybrid λύσεις, δεν δίστασε να βάλει βαθιά το μαχαίρι του υβριδισμού, προκειμένου να έχει τα ανάλογα οφέλη, που συνεπάγεται μία (πολύ) χαμηλή κατανάλωση σε ένα μικρό και ελαφρύ αυτοκίνητο.

Για οποιονδήποτε άλλον κατασκευαστή, η υιοθέτηση ενός full hybrid συστήματος θα ήταν μία εξαιρετικά κοστοβόρα κίνηση, όχι όμως και για την Toyota η οποία για σχεδόν 30 χρόνια εξελίσσει την συγκεκριμένη τεχνολογία.

Βγάζεις λοιπόν το καπέλο στους μηχανικούς της Toyota, που ύστερα από όλα αυτά, κατάφεραν να διατηρήσουν αμετάβλητο το μεταξόνιο των 2.430 χλστ., όπως και τον χώρο αποσκευών των 231 λίτρων. Έτσι με μήκος 3.776 χλστ, πλάτος 1.740 χλστ, και ύψος 1.525 χλστ,, το Aygo X είναι προφανές ότι διατηρεί στο ακέραιο τον αστικό του προσανατολισμό.

20 χιλιάρικα για να κινείσαι μόνο πόλη χωρίς πολλά μπαγκάζια και αυστηρά μόνο εναν συνεπιβάτη, δεν τα κάνεις απόσβεση ποτέ. Καλύτερα πάρε ένα Yaris να κάνεις και κανένα ταξίδι και να χωράς να κάτσεις… να βάλεις και 2 πράγματα. Οι καταναλώσεις επίσης θα είναι κοντά.

N
      nikonino
    • RE: Οδηγός αγοράς αυτοκινήτου

Πάντως εγώ με το yaris το υβριδικό που του έχω κάνει 85k σε 5 χρόνια, του έχω αλλάξει την πίστη. Έχω φορτώσει μέχρι και μάρμαρα να κατεβάσω στο χωριό... Τώρα του έχω βάλει και μπαγκαζιέρα οροφής από πάνω να χωράει και άλλα πράγματα στα ταξίδια με την οικογένεια. Το αμάξι είναι σκυλί και φοράει τρικύλινδρο. Με την εμπειρία μου αυτή πάω τώρα για το CC ως 2ο υβριδικό.

N
      nikonino
    • RE: TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ? (Περί υγρών καυσίμων)

@monman2 said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:

Πριν δύο χρόνια είχα βάλει σε αυτό το πρατήριο της Λάρισας κατάλαβα οτι με έκλεψε είχα γράψει αρνητική κριτική για να ενημερώσω έστειλα και email στους αρμόδιους
      https://maps.app.goo.gl/skvkxpzmLK8Ja8zE7
      Σήμερα που πέρασα απο εκει οι κόκκινες κορδέλες μου έδειξαν οτι δεν είχα κάνει λάθος , το έκλεισαν στην πρόσφατη επιχείρηση του "ελληνικού FBI" 👍
      Μία ικανοποίηση την ένοιωσα το ομολογώ
      αλλα ρε φίλε ουρά είχε μέχρι τέλους τι να πω😞

Πρέπει να είχε χαμηλή τιμή σε σχέση με άλλους. Πολλοί πάνε με γνώμονα την τιμή και μόνο.

posted in Περί αυτοκίνησης
      N
      nikonino
    • RE: Μπαγκαζιέρες - δέστρες- μπάρες οροφής κλπ

Τις βάλαμε! Με γεια 🤘 @v_a @nickthetrib

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      N
      nikonino

@v_a said in TOYOTA AYGO X:

@nikonino said in TOYOTA AYGO X:

@iceman7 said in TOYOTA AYGO X:

@v_a said in TOYOTA AYGO X:

Πέρα απ'την πλάκα, 18.500 κοστίζει η πιο απλή έκδοση του i10 σε αυτόματο (ίδια τιμή βγαίνει και το swift χειροκ στην 2η έκδοση)...
      Με 1 και κάτι, χιλιάρικο πάνω παίρνεις υβριδικό με διαφορά - 2λτ/100.
      Έχει δίκιο ο iceman σε ότι αναφέρει, ούτε εμένα μου αρέσει το 20αρικο, αλλά δυστυχώς αυτοί που διαμόρφωσαν τις τιμές μάλλον είδαν και τον ανταγωνισμό

Δίνεις 22 και παίρνεις το γιαρις που είναι πληρέστερο.
      Το aygoΧ ειναι άβολο με αστείους χώρους για το μέγεθος.

Και γιατί να μην δώσεις 27 να πάρεις τέρμα φουλ extra το Aygo? 🤣🤣🤣

Το έχω κάνει ηδη εικόνα.
      Μωράκι στα ΒΠ παίρνει φουλ εξοπλ aygo σαν graduation gift from daddy.
      Αμφιβάλλεις ;

Ό,τι θέλει θα κάνει ο καθένας με τα λεφτά του. Απλά εγώ πιστεύω ότι το αμάξι αυτό δεν τα αξίζει τα λεφτά αυτά… Δηλαδή ένα αμαξάκι πόλης να κάνεις γρήγορα την δουλειά σου… από εκεί που έπρεπε να είναι στα 12 χιλιάρικα να σου λέει τώρα 20; Ήδη στα 17 που το είχαν ήταν πολλά λεφτά… Και φουλ extra να πλησιάζουμε τα 30 τώρα ; Μιλάμε για πολλά ποτά εκεί στα κεντρικά.

N
      nikonino

Latest posts made by nikonino

• RE: TOYOTA FORUM

@dstou said in TOYOTA FORUM:

Μετά από 2 μήνες, λόγω φόρτου εργασίας, βρήκα χρόνο και πήγα το Πρίους ΜΚ2 που έχω για να αλλάξω την υβριδική μπαταρία.
      Οι επιλογές που υπήρχαν ήτο οι εξής:
      α. επισκευή, με αντικατάσταση μερικών από τα 14 στοιχεία της μπαταρίας. Κόστος συνήθως 800-1.200 ευρώ. Κρίθηκε ασύμφορη, μετά από εύλογο χρονικό διάστημα θέλουν και άλλα στοιχεία αντικατάταση.
      βου. αλλαγή όλων των στοιχείων της μπαταρίας με καινούργια, τεχνολογίας ιόντων λιθίου (έχει Νικελίου υδριδίου η ορίτζιναλ). Κόστος 2.200 ευρώ. Εδώ και 5-6 χρόνια έχουν βγάλει κάτι εταιρείες νέα στοιχεία με το ίδιο βολτάζ και εσωτερική αντίσταση με τα ορίτζιναλ, και η μπαταρία κερδίζει και σε βάρος (-14 κιλά) σε σχέση με πριν όπου ζυγίζει περί τα 40. Βγάζουν και για άλλα μοντέλα
      https://ennocar.com/product/toyota-prius-gen2-hybrid-battery-replacement-2004_2009/
      γου. Αντικατάσταση μπαταρίας με ορίτζιναλ καινούργια μπαταρία από ανεξάρτητη εισαγωγή εκτός αντιπροσωπείας, με κόστος 2.500 ευρώ.
      δου. Αντικατάσταση μπαταρίας με ορίτζιναλ, από την ίδια την αντιπορσωπεία, με κόστος 3.000 ευρώ.

Επειδή η πρώτη μπαταρία έβγαλε 19 χρόνια και 153.000 χλμ. επιλέχθηκε τελικά η κουρτίνα Νο3.

ΥΓ1. Το συνεργείο που πήγα ήταν τίγκα σε ηλεκτρικά και υβριδικά ιχ που ήθελαν αλλαγή υβριδικής μπαταρίας. Το δικό μου Πρίους ήταν το παλαιότερο και με μεγάλη διαφορά. Τα υπόλοιπα που περίμεναν ήταν αμάξια 3-5 ετών! Ταυκάν, Ρέιντζ, Πεμβέ ΙΧ3, Μερσεντέ 300, Φίατ 500 με πινακίδα ΧΕΤ-(!), Τέζλα S. Τυχαίο? δεν γνωρίζω, αλλά μιλάμε για τεράστια μπίζνα.

ΥΓ2. Πού'σαι Κρούζερ να ξιφουλκήσεις υπέρ των πετρελαίων πάλι.

Ξαναδίνουν εγγύηση στην καινούργια μπαταρία; Και αν ναι, πόσο;

N
      nikonino
    • RE: Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?

@ilias-a said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:

@nikonino said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:

Τα πιο τσάμπα λεφτά για εμένα είναι στα φίλτρα μηχανής και καμπίνας. Είναι 2 λεπτά δουλειά και δεν χρειάζεται να είσαι μηχανικός για να τα αλλάξεις. Βρίσκεις κωδικούς ανταλλακτικού μόνος σου και είσαι κομπλέ.

Για να σε δω με το καμπινας, σε καποια ειναι ευκολο αλλα υπαρχουν και τα ford cmax, fiesta, focus> 2012. Fiat doblo, 500L και καποια Γαλλικα.

Ωραία διορθώνω και λέω σε όσα αμάξια είναι εύκολο να τα αλλάξεις 🤣

N
      nikonino

Τα πιο τσάμπα λεφτά για εμένα είναι στα φίλτρα μηχανής και καμπίνας. Είναι 2 λεπτά δουλειά και δεν χρειάζεται να είσαι μηχανικός για να τα αλλάξεις. Βρίσκεις κωδικούς ανταλλακτικού μόνος σου και είσαι κομπλέ.

N
      nikonino
    • RE: Μπαγκαζιέρες - δέστρες- μπάρες οροφής κλπ

@a-d-p said in Μπαγκαζιέρες - δέστρες- μπάρες οροφής κλπ:

Έτοιμος και εγώ

Μπάρες edge raised rail 430€
      force 3 Medium 665€

ΥΓ. ΔΕΝ κλείνω ράμπα ΑΜΕΑ

Με γεια! Να δεις πόσο θα σε βολέψει που θα αναρωτιέσαι γιατί δεν τις πήρες νωρίτερα. Έτσι λέω εγώ με τις δικές μου 🤣🤣🤣

N
      nikonino

@sarantism said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:

@nikonino said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:

@panos2171 said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:

Ford Transit custom 2.2d , 2017 service 400000χλν

Αλλαγή λάδια 5w30
      φίλτρο λαδιού
      φίλτρο πετρελαίου
      βαλβολίνες
      πίσω τακάκια
      απολύμανση ac
      γ.έλεγχος

393+φπα σε αντιπροσωπεία

Μετά από 30χλμ ανάβει λαμπάκι ABS, ξανά συνεργείο, ή πίσω δεξιά δίσκο πλάκα θέλει άλλαγμα 400€…
      το πήρα από εκει και θα δω μήπως βρω ανταλλακτικό και την αλλάξω αλλού

Τελικά πήγα σε φρενά. Είχε σπάσει το δαχτυλίδι του Abs και δεν έκανε επαφή οπότε το κόλλησε, όλα καλά.
      Επίσης άλλαξε τις δύο φούσκες κρούσης που ήταν κατεστραμμένες και απορώ γιατί δεν ενημέρωσαν οτι θέλουν αλλαγή τόσο εξειδικευμένο όσο και αντιπροσωπία, δε χάλασαν χθες, τουλάχιστον χρόνο και πάνω ήταν έτσι, είχαν διαλυθεί. Ίσως γιατί έκαστη κάνει 20€ και είναι μια βίδα σε πανεύκολο σημείο. Αυτοί ασχολούνται από 200ευρα και πάνω
      Τεσπα για αυτά μου πήρε τελική 180€ με ΦΠΑ, σε σχέση με τα 400 + ΦΠΑ για αλλαγή δισκοπλακας είναι μεγάλη διαφορά

Όχι μόνο 400 θα σου έπαιρναν, αλλά θα χρησιμοποιούσαν την δική σου δισκόπλακα για ανταλλακτικά αφού τελικά δεν έχει πρόβλημα…

Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις; Ο άλλος με τόσα λεφτά σε εξοπλισμό, θα θελήσει να τα ρισκάρει για τη δική σου δισκόπλακα;

Προφανώς και τα πιστεύω ρε φίλε. Αφού δεν έχει πρόβλημα η δισκόπλακα, λες να την πέταγε; Θα την έδινε για μεταχειρισμένη. Σου φαίνεται παράξενο δηλαδή;

N
      nikonino

Ford Transit custom 2.2d , 2017 service 400000χλν

Αλλαγή λάδια 5w30
      φίλτρο λαδιού
      φίλτρο πετρελαίου
      βαλβολίνες
      πίσω τακάκια
      απολύμανση ac
      γ.έλεγχος

393+φπα σε αντιπροσωπεία

Μετά από 30χλμ ανάβει λαμπάκι ABS, ξανά συνεργείο, ή πίσω δεξιά δίσκο πλάκα θέλει άλλαγμα 400€…
      το πήρα από εκει και θα δω μήπως βρω ανταλλακτικό και την αλλάξω αλλού

Τελικά πήγα σε φρενά. Είχε σπάσει το δαχτυλίδι του Abs και δεν έκανε επαφή οπότε το κόλλησε, όλα καλά.
      Επίσης άλλαξε τις δύο φούσκες κρούσης που ήταν κατεστραμμένες και απορώ γιατί δεν ενημέρωσαν οτι θέλουν αλλαγή τόσο εξειδικευμένο όσο και αντιπροσωπία, δε χάλασαν χθες, τουλάχιστον χρόνο και πάνω ήταν έτσι, είχαν διαλυθεί. Ίσως γιατί έκαστη κάνει 20€ και είναι μια βίδα σε πανεύκολο σημείο. Αυτοί ασχολούνται από 200ευρα και πάνω
      Τεσπα για αυτά μου πήρε τελική 180€ με ΦΠΑ, σε σχέση με τα 400 + ΦΠΑ για αλλαγή δισκοπλακας είναι μεγάλη διαφορά

Όχι μόνο 400 θα σου έπαιρναν, αλλά θα χρησιμοποιούσαν την δική σου δισκόπλακα για ανταλλακτικά αφού τελικά δεν έχει πρόβλημα…

N
      nikonino
    • RE: ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ - αντηλιακές μεμβράνες

@cirus said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ - αντηλιακές μεμβράνες:

@nikonino said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ - αντηλιακές μεμβράνες:

Πάντως διαβάζοντας το νήμα, το έμαθα και αυτό. Άρα, μερικοί βάζουν τα led φώτα από ανάγκη! Λόγω της μεμβράνης δεν μπορείτε να οδηγήσετε βράδυ αλλιώς και έτσι τυφλωνόμαστε οι υπόλοιποι 😛

Το αμάξι είχε led φώτα από την μάνα του. Δεν θα έβαζα αφτερμαρκετ γιατί και χαλάνε και στραβωνουν τους απέναντι. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις. Ρώτα πρώτα και μετά κραξε

Τα μαμά led είναι μελετημένα από τον κατασκευαστή να μην στραβωνουν και να διαθλούν το φως σωστά

Αν με τυφλώνεις με τα led σου θα τρως κράξιμο θες δεν θες. Απλά τώρα μάθαμε ότι δεν τα βάζετε μόνο για ομορφιά. 🤣🤣🤣

N
      nikonino
    • RE: ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ - αντηλιακές μεμβράνες

Πάντως διαβάζοντας το νήμα, το έμαθα και αυτό. Άρα, μερικοί βάζουν τα led φώτα από ανάγκη! Λόγω της μεμβράνης δεν μπορείτε να οδηγήσετε βράδυ αλλιώς και έτσι τυφλωνόμαστε οι υπόλοιποι 😛

N
      nikonino
    • RE: Toyota Yaris 2020

@tutuyo said in Toyota Yaris 2020:

Καλημέρα σε όλους,

Η σύντροφός μου χρησιμοποιεί για τις καθημερινές της μετακινήσεις ένα 3008 ('19, βενζίνη, χειροκίνητο). Λόγω μετακόμισης της δουλειάς της σε περιοχή με δύσκολο παρκάρισμα και κίνηση, το αυτοκίνητο δεν τη βολεύει πλέον. Δεδομένου ότι υπάρχει δεύτερο, μεγαλύτερο όχημα στην οικογένεια, σκεφτόμαστε σοβαρά την αντικατάστασή του με ένα μικρό πόλης

Έχω εντοπίσει ένα Toyota Yaris ('22), στην έκδοση Active Plus, από το πρόγραμμα Toyota Approved Used. Η τιμή του είναι εντός του budget μας, αν και ομολογουμένως κάπως «τσιμπημένη». Το συγκεκριμένο μοντέλο καλύπτει τις βασικές μας ανάγκες: είναι αυτόματο, υβριδικό και κυρίως αξιόπιστο, καθώς έχω κουραστεί να χάνω χρόνο με τα μικρά, εκνευριστικά (αν και όχι σοβαρά) προβλήματα που βγάζει το 3008.

Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με τα εξής:

Εγγύηση & Toyota Relax: Το αυτοκίνητο είναι του '22, άρα η εργοστασιακή εγγύηση ισχύει μέχρι το '28. Ισχύει ότι μετά, με κάθε ετήσιο service σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο Toyota, η εγγύηση επεκτείνεται για 1 επιλέον έτος?

Εγγύηση Υβριδικής Μπαταρίας: Η 11ετής εγγύηση για το υβριδικό σύστημα σημαίνει πρακτικά ότι είμαστε καλυμμένοι μέχρι το 2033 (με τον ετήσιο έλεγχο Hybrid Health Check);

Κινητήρας: Ισχύει ότι ο 3κύλινδρος 1.500άρης κινητήρας του Yaris είναι μηχανικά ίδιος με τον 1.8 της Corolla, απλώς με έναν κύλινδρο λιγότερο;

Μειονεκτήματα: Ποια είναι τα βασικά αρνητικά που έχουν εντοπίσει οι κάτοχοι?

Εναλλακτικές: Αν θέσουμε ως απαράβατους όρους το αυτόματο κιβώτιο και την υβριδική τεχνολογία, ποιες άλλες αξιόλογες επιλογές υπάρχουν; (Κοιτάζω, για παράδειγμα, και το Renault Clio Hybrid)

Θετικά
      Το αμάξι είναι σκυλί. Κάνεις ταξίδια και πας άνετα 120 με 130. Πολύ οικονομικό. Ισχύουν οι εγγυήσεις έτσι όπως τις λες.

Αρνητικά
      Οι πίσω χώροι είναι οριακοί, όπως και το πορτμπαγκάζ. Τα καλύπτεις αυτά με μια μπαγκαζιέρα οροφής. Το αμάξι έχει κάπως χαμηλό προφίλ οπότε θέλει μια προσοχή σε ανώμαλους δρόμους κλπ.

N
      nikonino

Επίσημη αντιπροσωπεία, κι εγώ αυτό απορώ πως γίνεται να άλλαξαν τα τακάκια και να μην είδαν ότι η δισκοπλακα έχει πρόβλημα;
      Τρωγωμαι να τους στείλω ένα μέιλ γιατί με το μιλητό ο καθένας λέει τα δικά του

Ποιος σας έχει πει ότι έχουν σοβαρούς μάστορες οι αντιπροσωπείες; Ρουλέτα είναι σε ποιον θα πέσεις…. Άλλαξε αντιπροσωπεία, φιλικά.

N
      nikonino
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ