Καλο παράδεισο στον άνθρωπο που με τους 4τροχούς μεγάλωσα και αγάπησα το αυτοκίνητο.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Και μια πίκρια για το σαιτ των 4τροχων που δεν αναφέρει τίποτα (προς το παρόν) για τον θάνατο του.
ad276
@ad276
Please enter occupation - Please enter your interests
Best posts made by ad276
-
RE: Αντίο δάσκαλεposted in Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
-
RE: Renault Clio Vposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Κάτοχος τρία χρόνια του ατμοσφαιρικου μοντέλου με τα 75 άλογα.
Υπερευχαριστημενος.
Αρνητικό θα έλεγα την απουσία πλαφονιερας στα πίσω καθισματα και την απουσία μιας ροδέλας για την ένταση του ηχοσυστηματος.
Το εχω βολευτεί πάρα πολύ.Μετά από 22 χρόνια στη VW δεν ξαναγυριζω πίσω.
Το μόνο που παρουσιάστηκε και λύθηκε αμεσα από το τοπικό συνεργείο και μέσα στα πλαίσια της εγγύησης ήταν μια βλάβη στην κάμερα που διαβάζει τα σήματα κυκλοφοριας.Αλλαχτηκε η πλακέτα .
Και εννοείται ότι ΝΑΙ θα το ξαναπέρνα. -
RE: BMW 1 Series F70 (2024)posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Πολλα αρνητικά σχόλια για το εσωτερικό του Άσσου.
Ουτε εμενα μ αρέσει,αλλα το προτιμώ σε σχέση με Φοκους,Γκολφ και λοιπά που απλά πετάγεται μια τεράστια οθόνη πάνω στο ταμπλό.Η υλοποιηση του Α3 την θεωρώ καλή,επειδή η οθόνη είναι ενσωματωμένη στο ταμπλο.
Δυστυχώς τα σύγχρονα αυτοκίνητα δεν έχουν όμορφα εσωτερικά στην πλειονότητα τους.
Για ποιότητα δεν μπορώ να πω αλλά ντιζάιν......;; Ας το....
Για να μη πω και για τα ηλεκτρικα....βλέπε τεζλα.Τιμονι,ταμπλετ και τέλος.
Εδω η bmw κινήθηκε καλά ,άλλωστε και η Α κλας ειναι στο ίδιο μοτίβο,τουλάχιστον σχεδιαστικά.Το χειρότερο δε,είναι ότι δε βλέπω βελτίωση.Τα νέα μοντέλα εμπλουτιζονται με οθόνες,ενω ολοι γνωριζουν απο έρευνες ότι ο κόσμος ζητά,στην πλειοψηφία του,φυσικά κουμπια και πιο απλές οθόνες στον χειρισμό. -
Εγω θα συμπληρωσω στα αρνητικά και την απουσία πλαφονιερας στα πίσω καθισματα.Εχω μικρό παιδί και το βράδυ δεν βλέπω να το δέσω στο καθισματακι του.
Τρία χρόνια το έχω και είμαι υπερευχσριστημενος εστω και με τα 75 ατμοσφαιρικά άλογα.
Το Γκολφ που είχα στα τρία πρώτα χρόνια είχε ήδη ποιοτικά θέματα.
Και ειλικρινά ποτέ δε με απασχόλησε που κατασκευαστηκε.
Τέλος η δική μου κατανάλωση ποτέ δεν υπερεβηκε το 6,2 λτ. -
RE: TOYOTA AYGO Xposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Σκασανε οι τιμές για το full hybrid....
https://www.carandmotor.gr/agora/stin-ellada-neo-ybridiko-toyota-aygo-h
Καλα.... τι πίνουν εκεί στην Τογιοτα; -
RE: Renault Clio VIposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα

Σαν αυτό δεν είναι όμως... Προτιμώ αυτό
Υ. Γ. Σαν γαυρος δεν θα το παιρνα ποτέ πράσινο.... -
@lap said in Renault Clio VI:
Πάντως το πράσινο χρώμα είναι δωρεάν. Το οποίο είναι και το καλύτερο.
Οπότε το παίρνεις σε πράσινο και βάζεις το πακέτο parking και το έχεις σχεδόν πλήρες στην techno
Όχι αν είσαι γαυρος. Το κόκκινο τα σπάει τι να λεμε.... Μακάρι να το παιρνα κόκκινο τότε. Η μοναδική βλακεια που έκανα στην αγορά. Δε με χαλάει το πορτοκαλί αλλά το κοκκινακι είναι πιο ωραίο και δε σε αφήνει... εκτεθειμένο.
-
Το οδόμετρο γράφει πλέον 10000χλμ.και μπορώ να πω πλέον ότι η επιλογή μου με δικαιώνει. Θεωρώ ότι είναι το πιο ολοκληρωμένο σουπερμινι.
Μελανό σημείο βέβαια η βλάβη της εμπρόσθιας κάμερας, η οποία διορθώθηκε μέσα στα πλαίσια της εγγύησης.
Αν θα άλλαζα κάτι; Ναι... έναν περιστροφικο διακόπτη για το ήχοσύστημα και μια πλαφόνιερα στα πίσω καθίσματα.
Κατά τα λοιπά είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Και τελικά αν το έπαιρνα τώρα θα προτιμούσα το τούρμπο... Τα άλογα λείπουν... Εις γνώση μου όμως.
Latest posts made by ad276
-
@dimsabas said in Renault Clio VI:
Σε ευχαριστώ πολύ. Ναι, πολιτισμικό σοκ από τις βελτιώσεις στην καμπίνα. Έκαναν καλή δουλειά.
Ο 115 έπρεπε να έχει έστω ένα mild hybrid. Λίγο να συμμαζέψει κατανάλωση και ρύπους, ψιλοπράγματα. Αλλά κυρίως, να μπορεί να πουληθεί στο μέλλον. Σκέτη βενζίνη είναι πλέον ξεπερασμένη.MG δεν έχω οδηγήσει, δεν κάνουν μικτή ασφάλεια. Αλλά έτσι κι αλλιώς, με έχουν στη μαύρη λίστα μετά τα δύο αστέρια του ZS πρώτης γενιάς.
Επίσης πολύ σημαντική η ύπαρξη ρεζερβας (έστω στον έξτρα εξοπλισμο). Και πολύ σωστή η παρατήρηση για τα 16αρια λάστιχα.
Νομίζω ότι και το σχέδιο τους είναι πιο ωραίο από αυτό των 18αριων.Οι ίδιες 16αρες μπαίνουν και σαν έξτρα εξοπλισμός στην αρχική evolution. -
@dimsabas said in Renault Clio VI:
Πολύ ωραίο άρθρο.... Αλλά δεν κατάλαβα γιατί απορρίπτεις το tce115;
Δεν έχουμε ανάγκη όλοι τα υβριδικά συστήματα, υπάρχουν και οι petrolheads. Επίσης αναφέρεις ότι οι κάτοχοι του προηγούμενου (έχω το 5αρι του 2020) θα πάθουν πολιτισμικό σοκ; -
Έχετε δει την ταινία "η μεγάλη των μπάτσων σχολή";
Σε μια σκηνή ένας ο χαιταουερ (αν θυμάμαι καλα) προσπαθεί να μάθει οδήγηση σε ένα χοντα Σιβικ πρώτης γενιάς και επειδή δεν χωρούσε ξήλωσε το μπροστινό κάθισμα και όλα οκ. -
@red_monster said in Renault Clio VI:
@ad276 said in Renault Clio VI:
Ως κάτοχος του προηγούμενου (πλεον) και με ύψος 1,77 κάθομαι άνετα πίσω μου.
Εχω περιθώριο και στα γόνατα και στο κεφάλι Θεωρώ ότι το 1,80 πίσω μου κάθεται.
Πόσο χειρότερο είναι το καινούριο;Αν είναι χειρότερο.
Είμαστε οικογένεια με ένα παιδί.Ποτέ δεν χρειάστηκα περισσότερο χώρο Έβαλα παιδικό κάθισμα πίσω και τώρα booster χωρίς πρόβλημα.
Ο χώρος αποσκευών προφανώς δεν είναι 390 λίτρα,αλλά δεν είναι μικρότερος από 350.Τόσα είχε το Γκολφ 5 που είχα πριν και στην ουσία παίρνουν τα ίδια πράγματα.
Θα επαναλάβω ότι η σύγκριση με το ΜΙΝΙ είναι άδικη γιατί αυτό απευθύνεται σε άλλο κοινό με πιο "trendy" φιλοδοξίες.
Η καλύτερη λύση πάντως για καποιον που θέλει να το πάρει,είναι να το αφήσει να "τσουλησει" στην αγορά για ένα χρόνο.Να φύγουν οι τυχόν παιδικές ασθένειες και μετά να το αγοράσει.
Απ ότι βλέπω όμως όλοι έχετε πέσει στην υβριδική έκδοση.Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την βενζίνη ;
1200 κυβικά με 115 άλογα είναι ότι πρέπει.Στα 23κ έκδοση techno παίρνεις ένα άριστο σύνολο.Δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερος ρενόφιλος στα Ελληνικά φόρα από τον γράφων, αλλά ρε σατανά, άνετα μπροστά και άνετα και πίσω ? Είπαμε να γράψουμε καμία υπερβολή, αλλά εσύ το έσκισες !
Εκτός αν τα 1,77 του μπροστά και τα 1,80 του πίσω είναι μετρημένα με τον ίδιο τρόπο που μετράει ο μέσος άντρας τη μαλαπέρδα του
Ελα μαζί μου να δεις....Δεν γράφω υπερβολές γράφω πραγματικότητα.
Α και κάτι άλλο...Στο αυτοκίνητο οδηγώ κανονικά δεν ξαπλώνω όπως κάνουν πολλοι.Τα χέρια μου με το τιμόνι είναι στις 90 μοιρες,όπως πρέπει,όχι τεντωμένα.
Εκτός των άλλων δεν είμαι Ρενοφιλος
Ολα μου τα χρόνια είχα vw και για 2ο αυτοκίνητο έχω Αιγκο. -
Ως κάτοχος του προηγούμενου (πλεον) και με ύψος 1,77 κάθομαι άνετα πίσω μου.
Εχω περιθώριο και στα γόνατα και στο κεφάλι Θεωρώ ότι το 1,80 πίσω μου κάθεται.
Πόσο χειρότερο είναι το καινούριο;Αν είναι χειρότερο.
Είμαστε οικογένεια με ένα παιδί.Ποτέ δεν χρειάστηκα περισσότερο χώρο Έβαλα παιδικό κάθισμα πίσω και τώρα booster χωρίς πρόβλημα.
Ο χώρος αποσκευών προφανώς δεν είναι 390 λίτρα,αλλά δεν είναι μικρότερος από 350.Τόσα είχε το Γκολφ 5 που είχα πριν και στην ουσία παίρνουν τα ίδια πράγματα.
Θα επαναλάβω ότι η σύγκριση με το ΜΙΝΙ είναι άδικη γιατί αυτό απευθύνεται σε άλλο κοινό με πιο "trendy" φιλοδοξίες.
Η καλύτερη λύση πάντως για καποιον που θέλει να το πάρει,είναι να το αφήσει να "τσουλησει" στην αγορά για ένα χρόνο.Να φύγουν οι τυχόν παιδικές ασθένειες και μετά να το αγοράσει.
Απ ότι βλέπω όμως όλοι έχετε πέσει στην υβριδική έκδοση.Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την βενζίνη ;
1200 κυβικά με 115 άλογα είναι ότι πρέπει.Στα 23κ έκδοση techno παίρνεις ένα άριστο σύνολο. -
Συγκρίνετε το φθηνότερο ΜΙΝΙ με το ακριβότερο Κλιο....Τι να πω.
Εν τω μεταξύ εκεί στα 28κ είναι και οι φουλ εκδόσεις του Γιαρις.
Οδηγικα το ΜΙΝΙ είναι καρτ...αλλά δε θα το παιρνα ποτέ 5πορτο,θα το προτιμούσα κλασσικό 2πορτο. -
@shumakos said in Renault Clio VI:
To 5πορτο MINI.
Ενας που θα κοιτάξει το Κλιο δεν θα κοιτάξει το ΜΙΝΙ,αλλά ούτε και το αντίστροφο.
-
@shumakos said in Renault Clio VI:
Στην τιμή του Esprit Alpine μπορεί κάποιος να πάρει το μοναδικό superimini με πολλαπλούς πίσω. Βασική έκδοση θα είναι, αλλά δεν της λείπει κάτι ουσιαστικό. Εκεί τα ζυγίζεις αν θέλεις την κατανάλωση υβριδικού ή την σπιρτάδα 156 θερμικών ίππων εκτός των τοιχών με την όποια βελτίωση εξασφαλίζουν οι πολλαπλοί πίσω σε ποιότητα κύλισης.
Ποιο είναι αυτό ;
-
@v_a said in Renault Clio VI:
https://www.newsauto.gr/test-drive/dokimi-renault-clio-160-e-tech/
Το ψιλαποθεώνει ο τύπος
(Δε μοιάζει με δελτίο τύπου)Αν πουν άσχημα λόγια,δε θα τους ξαναδωσουν αυτοκίνητο για δοκιμή.Εχει γίνει αυτό με αλλες εταιρείες στο παρελθον.
Εν τω μεταξύ το συγκεκριμένο σαιτ δεν είναι και απο τα πλέον αξιόπιστα (γνώμη μου). -
RE: Seat Ibiza 2017 (Mk 5)posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@a-d-p said in Seat Ibiza 2017 (Mk 5):
@ad276 said in Seat Ibiza 2017 (Mk 5):
Τι παλέτα χρωμάτων είναι αυτή.Πολύ ψυχρά χρώματα.
Το κόκκινο δεν υπάρχει στον configurator αλλα υπάρχει στα αυτοκίνητα λανσαρισματος.
Τι να πεις...Θα είναι διαθέσιμο από την 14η εβδομάδα του 2026
Nαι όντως, τώρα το είδα....
χρήστη @ad276 σβήνουμε τις φωτογραφίες όταν κάνουμε παράθεση (quote)