-
Οπωσδηποτε με ορους καθαρά αυτοκινησης η εκπομπη εχει καθαρά αποστασιοποιηθει. Με ορους lifestyle είναι μια χαρά. Στην τελική αυτό απασχολει το ευρυ κοινο. Θυμίζω πως η Φαμπιατου στις παρουσιασεις της εχει πάρει αντίστοιχα αρνητικες κριτικες οταν περιγραφει τα συν και πλην οχηματων αλλά από την πλευρά του οδηγού αγωνων. Κανείς δε μπορεί να είναι αρεστος σε όλους. Το traction πάντως το βλέπω με ευχαριστη διάθεση οπως θα έβλεπα και τον Πετρετζικη να μαγειρεύει. Ο Στεφανής δίνει μια πολύ όμορφη εικόνα στην εκπομπή του. Κάνει την καθε παρουσίαση του απολαυστική.
-
Εμένα δεν μου αρέσει που δεν αναφέρει κανένα αρνητικό των αυτοκινήτων! Όλα τέλεια τα βρίσκουν!
-
@lap said in PEUGEOT FORUM:
Εμένα δεν μου αρέσει που δεν αναφέρει κανένα αρνητικό των αυτοκινήτων! Όλα τέλεια τα βρίσκουν!
Μα δεν κάνει δοκιμες στην εκπομπή του.
Αντί να διαβαζεις μία μπροσουρα για καποιο μοντέλο , σου προσφέρει μία οπτικοποιημένη παρουσίαση με την βοήθεια κάποιων επώνυμων . -
@realzeus said in PEUGEOT FORUM:
@alexandros-k said in PEUGEOT FORUM:
Ειδικα η κορη ειναι ακυρη εντελως εκτος απο μπαζο
Σκληρός κριτής ο φίλος μου...
Εσενα σ αρεσει δλδ ?
Και ειναι και βαμμενη εκει . Φαντασου πως θα ειναι χωρις -
Διαφήμιση της Peugeot, πριν εμπλακεί ο gatoz... 1976
-
Το 504 ήταν εξαιρετικό αμάξι και είχε πουλήσει τρελά μέσα στην Γερμανία εκείνη την εποχή. Σπάνιο για γαλλικό.
-
@criuser said in PEUGEOT FORUM:
Το 504 ήταν εξαιρετικό αμάξι και είχε πουλήσει τρελά μέσα στην Γερμανία εκείνη την εποχή. Σπάνιο για γαλλικό.
Είχα γείτονα που είχε 404 για ΙΧ και 504 για ταξι. To 504 το εκθείαζε και το κράτησε και μετά τη σύνταξη. Το ίδιο και ένας με αγοραίο 504 7 θέσιο
-
304 , το θυμάμαι καλά , όχημα οικογενειακών φίλων , πολλές εκδρομές , πολύ χωματόδρομο, βγήκε και πολύ Ευρωπαϊκά ταξίδια , είχε το παράλογο ακόμα και για τα μάτια ενός παιδιού , το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων δίπλα από το τιμόνι. Κάποια στιγμή οι Γάλλοι πρέπει να λογικεύτηκαν καθώς βλέπω φωτογραφίες με μοντέλα με κανονική θέση του επιλογέα.
Μάλλον ήταν καλό , καθώς ο κάτοχός του έκτοτε αγόραζε φανατικά μόνο psa .
-
@civil357 said in PEUGEOT FORUM:
304 , το θυμάμαι καλά , όχημα οικογενειακών φίλων , πολλές εκδρομές , πολύ χωματόδρομο, βγήκε και πολύ Ευρωπαϊκά ταξίδια , είχε το παράλογο ακόμα και για τα μάτια ενός παιδιού , το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων δίπλα από το τιμόνι. Κάποια στιγμή οι Γάλλοι πρέπει να λογικεύτηκαν καθώς βλέπω φωτογραφίες με μοντέλα με κανονική θέση του επιλογέα.
Μάλλον ήταν καλό , καθώς ο κάτοχός του έκτοτε αγόραζε φανατικά μόνο psa .
Ειχε ο πατερας μου . Με τετοιο εμαθα να οδηγω . Ηταν του 78 ή 79 , λιγο πριν σταματησει το μοντελο . Ο λεβιες ηταν κατω , κανονικα. Το εδωσε το 1998 . Και το κουφο ειναι οτι το βλεπω ακομα σε κινηση
-
Ο νέος ιδιοκτήτης δεν ξέρει από 304, για αυτό!
-
Εντωμεταξυ το 504 φοβερή σχεδιαστική έμπνευση. Λίγο μεγαλύτερο από το 304 σε διάσταση και ακριβώς το ίδιο σχέδιο. Πρωτοτυπία και μ@@@ς....τραβά μια μεγαλύτερη γραμμή και το έφτιαξε.
-
-
-
@a-d-p said in PEUGEOT FORUM:
@gtsartsal said in PEUGEOT FORUM:
Τελικά ένα δίκιο το έχει ο @fanis75 που τους κράζει
Πάντα έχω δίκιο....η κατάρα μου!!
Μοράρης, τον ξέρω πάνε τα παιδιά μας μαζί ωδείο. Από τους καλύτερους φρενάδες!
-
@fanis75 said in PEUGEOT FORUM:
@a-d-p said in PEUGEOT FORUM:
Τελικά ένα δίκιο το έχει ο @fanis75 που τους κράζει
Πάντα έχω δίκιο....η κατάρα μου!!
Μοράρης, τον ξέρω πάνε τα παιδιά μας μαζί ωδείο. Από τους καλύτερους φρενάδες!
Άσχετο !
Πωλείται πιάνοSteinway & Sons
και βιολί
-
Καλά το λες. Πιάνου Steinway & Sons
Απευθύνεσαι στο κοινό τους.
-
Όχι ρε μλκ μου!
Είναι δυνατόν;;;;;Δεν μπορεί, κάποια ειδική πατέντα - χρησιμότητα θα κρύβεται πίσω από αυτό που είδαμε, κάπως θα εξηγείται, αλλιώς μιλάμε για σκόπιμη απάτη.
Και πως λύνεται αυτό;
Και νέους δίσκους να βάλεις πάλι τα τακάκια της PSA θα τους φάνε.Θέλει και νέες aftermarket δαγκάνες;
-
@vagkirk said in PEUGEOT FORUM:
Δεν μπορεί, κάποια ειδική πατέντα - χρησιμότητα θα κρύβεται πίσω από αυτό που είδαμε, κάπως θα εξηγείται, αλλιώς μιλάμε για σκόπιμη απάτη.
Καμία απάτη και καμία πατέντα, απλά οι άνθρωποι δεν ξέρουν από τέτοια, άχρηστοι ειναι ρε συ, στην τύχη ό,τι γίνεται. Πιστεύεις ότι Γάλλοι και μηχανολογία πάνε μαζί!?!?! Μόνο για φαγητά, γλυκά και κρασιά ειναι τοπ. Από μηχανολογία, στην τύχη και ό,τι βγει όπως έχουμε δει!
-
φτυχως τοδωκα
#giapetamά
(με τον τόνο στο α για γαλλικουριά) -
Καποιο λογο θα εχουνε, μπορει να ηθελαν να μεταβαλλουν το ρυθμο ταλαντωσης.
PEUGEOT FORUM