-
Σε πειράζω.... Καλά κάνεις. Γενικά τα έχουν βάλει στο μάτι τα Toyota
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Το τίμημα της εμπορικότητας.
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Προφανώς , επειδή είναι πολλά ασχολήθηκαν οι κλέφτες και έχουν βρει τρόπους να τα κλέβουν..!!
Οι παραγγελίες, κ.λπ.....,όπου έχει ζήτηση γίνονται...!!!
Πάντα τα πιο δημοφιλή έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση...!!!
Τι να ψάχνουν Μερσεντές 500σάρες..??!!
Έχουμε και από αυτά που έβαλες φωτό, έναν αλητάμπουρα , ένα γκόνλτεν ριτρίβερ, αυτό ούτε να δαγκώνει δεν ξέρει, μόνο τις μπριζόλες, δύο τσομπανόσκυλα,ένα μαλτέζ, ένα αγνώστου προελεύσεως μεγαλόσωμο, ένα μπιγκλ γέρο και ένα εκπαιδευμένο καλά μαλινουά, αυτό φτάνει αν ξέρεις τι σημαίνει μαλινουά...!!!
Τα ντόμπερμαν δεν τα πάμε, κυκλοφορούν φήμες γιαυτά...!!! -
Έχεις τόσα σκυλιά;
Έχω παίξει με ντόπερμαν. Όταν το είδα, σε μια επιχείρηση πιάστηκα από τον τοίχο. Ωχ αμάν είπα...με κοιτούσε και με αυτό το βλέμμα του στυλ ποιος είσαι εσύ; Χεζεσαι πάνω σου όσο να ναι
Μετά μισή ώρα το πείραζα και δεν έκανε τίποτα. Παίζαμε ωραία..... Με απέφευγε κιόλας...σου λέει μπλέξαμε
Εντυπωσιακό σκυλί....αρχοντικό/αυτοκρατορικό περπάτημα.
-
@vdx said in Toyota Corolla Cross:
@supergeorge said in Toyota Corolla Cross:
Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ πιο όμορφο από το προηγούμενο.
@ison said in Toyota Corolla Cross:
Πάντως η ηχομόνωση για το παρμπρίζ μόνο σε lounge και gr. Με άλλα λόγια οποίος θέλει το 1.8 last year ηχομόνωση εκεί. Μόνο διλιτρο από lounge και πάνω. Οι υπόλοιπες 2 παρεμβολές σε οροφή και πίσω καθισματα/έξοδος κλιματισμού απο style και πάνω. Active plus δεν περνει τπτ.
Για υπόλοιπα έξτρα από όσο κατάλαβα η lounge (πλέον 2 λιτρη μόνο) θα έχει δερμάτινα led μπάρα μπροστά led φωτισμό στην κονσόλα του επιλογέα..Ίσως θερμαινόμενο τιμόνι.. Την έξτρα ηχομόνωση στο ταμπλό... Πιθανά ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού. Αυτά τα ολίγα. Στους αντιπροσώπους πάντως έχει δοθεί ήδη ενημερωτικό για τις διάφορες της κάθε έκδοσης από όσο καταλαβαίνω οπότε δεν χάνεται να ρωτήσετε.Όπως τα περιγράφεις είναι, η Active Plus δεν παίρνει ούτε τα νέα φανάρια πίσω, μόνο τη νέα μάσκα χωρίς τα led.
Το θερμαινόμενο τιμόνι αν θυμάμαι καλά μπαίνει και στην style.
Πρακτικά οι διαφορές της style με την lounge είναι τα καθίσματα, η ηχομόνωση μπροστά, η led μπάρα, ένα σύστημα ασφαλείας σχετικό με αυτόματο φρενάρισμα, το περιμετρικό led στον επιλογέα του κιβωτίου (και λογικά η ηλιοροφή, αν και δεν το είδα γραμμένο) και κοστίζει λίγο κάτω από 42k για το 2.0.
Τεράστια η διαφορά με την style στην τιμή, σχεδόν 6k €.
Το ενημερωτικό το είδα, έχει λεπτομέρειες, αλλά δεν είναι τόσο αναλυτικό όσο θα ήθελα εγώ προσωπικά.
Ηλιοροφη περνει και η style αν θες. Αυτό με το σύστημα ασφαλείας είσαι σίγουρος ότι ισχύει? Για Cross traffic alert ΜΟΥ κάνει και θεωρώ δύσκολο να μην το έχει και η style εφόσον έχει bsm. Εκτός αν προκειτε για κάτι άλλο. Πχ σίγουρα στα awd περνούν άλλο ένα drove mode για χιόνι.
Μου έστειλαν το pdf.
Η διαφορά είναι ότι η style έχει Αυτόματη Πέδηση (ICS) πίσω για αντικείμενα και οχήματα, ενώ η lounge Αυτόματη Πέδηση (ICS) πίσω για αντικείμενα, οχήματα & πεζούς.
Αναφέρει για την ηχομόνωση διάφορες ανά έκδοση;@supergeorge Μήπως θα μπορούσες να βάλεις ένα link με το pdf;
-
@npapanik said in Toyota Corolla Cross:
@vdx said in Toyota Corolla Cross:
Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ πιο όμορφο από το προηγούμενο.
Πάντως η ηχομόνωση για το παρμπρίζ μόνο σε lounge και gr. Με άλλα λόγια οποίος θέλει το 1.8 last year ηχομόνωση εκεί. Μόνο διλιτρο από lounge και πάνω. Οι υπόλοιπες 2 παρεμβολές σε οροφή και πίσω καθισματα/έξοδος κλιματισμού απο style και πάνω. Active plus δεν περνει τπτ.
Για υπόλοιπα έξτρα από όσο κατάλαβα η lounge (πλέον 2 λιτρη μόνο) θα έχει δερμάτινα led μπάρα μπροστά led φωτισμό στην κονσόλα του επιλογέα..Ίσως θερμαινόμενο τιμόνι.. Την έξτρα ηχομόνωση στο ταμπλό... Πιθανά ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού. Αυτά τα ολίγα. Στους αντιπροσώπους πάντως έχει δοθεί ήδη ενημερωτικό για τις διάφορες της κάθε έκδοσης από όσο καταλαβαίνω οπότε δεν χάνεται να ρωτήσετε.Όπως τα περιγράφεις είναι, η Active Plus δεν παίρνει ούτε τα νέα φανάρια πίσω, μόνο τη νέα μάσκα χωρίς τα led.
Το θερμαινόμενο τιμόνι αν θυμάμαι καλά μπαίνει και στην style.
Πρακτικά οι διαφορές της style με την lounge είναι τα καθίσματα, η ηχομόνωση μπροστά, η led μπάρα, ένα σύστημα ασφαλείας σχετικό με αυτόματο φρενάρισμα, το περιμετρικό led στον επιλογέα του κιβωτίου (και λογικά η ηλιοροφή, αν και δεν το είδα γραμμένο) και κοστίζει λίγο κάτω από 42k για το 2.0.
Τεράστια η διαφορά με την style στην τιμή, σχεδόν 6k €.
Το ενημερωτικό το είδα, έχει λεπτομέρειες, αλλά δεν είναι τόσο αναλυτικό όσο θα ήθελα εγώ προσωπικά.
Ηλιοροφη περνει και η style αν θες. Αυτό με το σύστημα ασφαλείας είσαι σίγουρος ότι ισχύει? Για Cross traffic alert ΜΟΥ κάνει και θεωρώ δύσκολο να μην το έχει και η style εφόσον έχει bsm. Εκτός αν προκειτε για κάτι άλλο. Πχ σίγουρα στα awd περνούν άλλο ένα drove mode για χιόνι.
Μου έστειλαν το pdf.
Η διαφορά είναι ότι η style έχει Αυτόματη Πέδηση (ICS) πίσω για αντικείμενα και οχήματα, ενώ η lounge Αυτόματη Πέδηση (ICS) πίσω για αντικείμενα, οχήματα & πεζούς.
Αναφέρει για την ηχομόνωση διάφορες ανά έκδοση;@supergeorge Μήπως θα μπορούσες να βάλεις ένα link με το pdf;
Δε θα ήθελα να το ανεβάσω, γιατί έχει και διαφάνειες με την εμπορική τους πολιτική και διάφορα εσωτερικά θέματα.
Αν επισκεφτείς μια έκθεση πάντως θα σου το δείξουν. Μου είπαν ότι ίσως ανέβει ο configurator και νωρίτερα από τον Ιούλιο.
Βρήκα Ιαπωνικό review σε λευκό χρώμα. Δε μου αρέσει πίσω σε λευκό.
Πρακτικά ίδιο με το δικό μας είναι εκτός από τα καθίσματα όπου εκεί είναι και αεριζόμενα. Θα ήταν τέλειο να τα έφερναν και εδώ με τη ζέστη που έχουμε.Η έκδοση είναι η αντίστοιχη με τη δική μας lounge και ο τύπος αναφέρει ότι η ηχομόνωση είναι πολύ καλή.
-
Έχουμε καμία περαιτέρωπληροφορία για τον νέο δίλιτρο κινητήρα και προς τι η μείωση της ιπποδύναμης;
-
@vigilantius__1985 said in Toyota Corolla Cross:
Έχουμε καμία περαιτέρωπληροφορία για τον νέο δίλιτρο κινητήρα και προς τι η μείωση της ιπποδύναμης;
Καθαρά για θέματα εναρμόνισης με ρυπους
-
Κανονισμός CAFE της ΕΕ για μείωση των εκπομπών CO2. Αυτό αναφέρει η Toyota.
H max ροπή παραμένει η ίδια, αλλά πέφτει απότομα μετά τις ~4,5k στροφές.
-
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
@ilias-a said in Toyota Corolla Cross:
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
Εντάξει το δέχομαι αλλά σε κατατάσσω πλέον στα βαμπίρ όχι στους ανθρώπους
τέτοιες ώρες που ταξιδεύεις . Ούτως ή άλλως το ποστ μου ήταν χιουμοριστικό περισσότερο
Δεν εχεις γνωρισει αλλους ψαραδες?
Από λουτσους στην ζωή έχουμε φάει πολλούς
, αλλα ψαράδες δεν είχα την τύχη να γνωρίσω η αλήθεια είναι
ουτε τις γυναικες τους ;
-
Κάποιοι συνταξιούχοι παραπονέθηκαν για ζαλάδες και η Toyota ακούει τους πελάτες της
-
@ataim said in Toyota Corolla Cross:
Κάποιοι συνταξιούχοι παραπονέθηκαν για ζαλάδες και η Toyota ακούει τους πελάτες της
ο μονος συνταξιουχος που δεν εχει τουοτα ειναι ο ερμος ο Κρουζερ
Βεβαια αυτο δειχνει το μεγαλειο του ανδρος νεανικη ψυχη και με υψηλο το αισθημα της περιπετειας και του ζειν επικινδυνως . -
Δεν άλλαξα αμάξι, όντας συνταξιούχος...
Θα δούμε όταν αλλάξω τι προσφορές θα έχει ο ΕΦΚΑ...
-
Έγινες συνταξιούχος και σου τρώει ο φόρος τη σύνταξη.
Σου τρώει ο εφκα φόρο την επικουρική;
-
Εγώ είχα παραγγείλει το προ facelift Corolla Cross Active Plus σε ασημί χρώμα τον Ιανουάριο και το περίμενα εντός του μήνα. Όμως μόλις ανακοινώθηκε το καινούργιο με το facelift κατάφερα να αλλάξω τη παραγγελία χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση και πήρα το καινούργιο με το facelift πάλι σε Active Plus. Το περιμένω το Σεπτέμβριο πρώτα ο Θεός.
Από ασήμι που το είχα πάρει άλλαξα χρώμα και το πήρα σε αυτό το καινούργιο που το διαφημίζουν και ονομάζεται MASSIVE GREY με κωδικό 1L6.
Πέρα των εξωτερικών εμφανισιακών διαφορών τα έξτρα που παίρνει το facelift στην έκδοση Active Plus είναι αυτά των παρακάτω φωτογραφιών τα οποία με άφησε η αντιπροσωπεία να τραβήξω φωτογραφία στο κινητό. Επίσης σε 1 από τις 4 φωτογραφίες θα δείτε την εμφανισιακά διαφορά στο κεντρικό καντράν του μοχλού ταχυτήτων από Active Plus σε Style. Όλα τα υπόλοιπα στο εσωτερικό της καμπίνας από Avtive Plus σε Style είναι ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο πλην του εσωτερικού ατμοσφαιρικού φωτισμού που προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο.
Active Plus με πινακίδες με το κλειδί στο χέρι: 31,500€
Style με πινακίδες με το κλειδί στο χέρι: 34,000€
-
@leonidas26 said in Toyota Corolla Cross:
Από ασήμι που το είχα πάρει άλλαξα χρώμα και το πήρα σε αυτό το καινούργιο που το διαφημίζουν και ονομάζεται MASSIVE GREY με κωδικό 1L6.
Πέρα των εξωτερικών εμφανισιακών διαφορών τα έξτρα που παίρνει το facelift στην έκδοση Active PlusΚαι εγώ σε αυτό το χρώμα το πήρα. Είναι μπλε-γκρι.
Είναι το αμερικανικό Storm Cloud.
Εδώ μπορείς να δεις πως θα φαίνεται
*Η Active Plus όπως θα είδες λογικά δεν παίρνει ούτε τα νέα led μπροστά.
-
H active plus τι επιπλέον εξοπλισμό έχει από την προ facelift αδερφέ?
-
@mariolas said in Toyota Corolla Cross:
H active plus τι επιπλέον εξοπλισμό έχει από την προ facelift αδερφέ?
Αυτά που έχει βάλει ο leonidas26 στα screenshots.
-
@leonidas26 said in Toyota Corolla Cross:
Πέρα των εξωτερικών εμφανισιακών διαφορών τα έξτρα που παίρνει το facelift στην έκδοση Active PlusΚαι εγώ σε αυτό το χρώμα το πήρα. Είναι μπλε-γκρι.
Είναι το αμερικανικό Storm Cloud.
Εδώ μπορείς να δεις πως θα φαίνεται
*Η Active Plus όπως θα είδες λογικά δεν παίρνει ούτε τα νέα led μπροστά.
Καλορίζικο φίλε! Με το καλό να μας έρθει!
Οχι δυστυχως δεν τα παίρνει τα led ημέρας αλλά πρακτικά μόνο εμφανισιακο είναι το θέμα και όχι ουσιαστικό.
Γιατί έτσι κι αλλιώς τα φώτα ταξιδιού είναι led και στην Active Plus που αυτό είναι το ουσιαστικό ζήτημα για ταξίδι το βράδυ.
Συν του ότι πλέον από Active Plus σε Style η διαφορά ανέρχεται στα 2,500€ ενώ πριν έχω την εντύπωση ότι ήταν στα 2,000€.
Θεωρώ ότι είναι πολλά τα λεφτά σε σχέση με αυτά τα έξτρα που σου δίνει η Style.
Τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο ως πατέρας 3 μωρών που γνωρίζω εξ αρχής ότι θα το ταλαιπωρήσουν το αυτοκίνητο στα πίσω καθίσματα (και όχι μόνο) δεν ήθελα να πάω σε παραπάνω έκδοση και να το λυπάμαι το αυτοκίνητο για με το παραμικρό…. Ήδη η Active Plus θεωρώ ότι είναι πληρέστατη έκδοση! -
Εγώ πήρα το μαύρο γιατί όταν πήγα δεν ήξερε καν το χρώμα η αντιπροσωπεια! Το έκλεισα 30800 με το κλειδί στο χέρι. Μέχρι στιγμής έχουμε
- Εξωτερικά η active plus παίρνει μόνο την μάσκα και κρατάει το ίδια φώτα μπρος πίσω.
- Εσωτερικά αλλάζει η κεντρική κονσόλα με τον καινούργιο λεβιέ, την ασύρματη φόρτιση, το συρόμενο κουτί αποθήκευσης και τα θερμαινόμενα καθίσματα.
- Νέα υλικά στο σημείο ένωσης της οροφής μειώνουν τον θόρυβο από βροχή και δρόμο, ενώ πρόσθετη επένδυση στην περιοχή των πίσω αεραγωγών μειώνει τους κραδασμούς.
Toyota Corolla Cross