-
-
Δε με λέτε ρε παιδιά, αυτό τι είναι;
Αισθητήρες παρκαρίσματος δεν έχω, κάτι άλλο είναι;
Και χθες έκανα το πρώτο σέρβις, δεν το είχα δει
-
Έχεις blind spot ?
-
-
Τι είναι αυτό το spot..??!!
-
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
Ενδειξη τυφλου σημειου στους καθρεπτες.
-
Αν δεν έχεις αισθητήρες παρκαρίσματος τότε δεν έχεις και blind spot. Είναι εξοπλισμός της lounge αυτά τα δύο. Επομένως κάποια μλκ της εφαρμογής.
-
@chrisk6 said in Toyota Corolla Cross:
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
Ενδειξη τυφλου σημειου στους καθρεπτες.
Κατάλαβα, ευχαριστώ.....το έχω δει σε άλλο αυτοκίνητο, σίγουρα δεν υπάρχει στο active plus.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Αν δεν έχεις αισθητήρες παρκαρίσματος τότε δεν έχεις και blind spot. Είναι εξοπλισμός της lounge αυτά τα δύο. Επομένως κάποια μλκ της εφαρμογής.
Αυτή τη στιγμή έφυγε, μάλλον σωστά τα λες, γιατί ζήτησε ξανά login και δεν υπάρχει τίποτα από "λαμπάκι" πλέον...
-
-
Όπως το βλέπω στην έκδοση GR και με τις μαύρες λεπτομέρειες μου αρέσει.
-
@georgemit said in Toyota Corolla Cross:
Και τα δύο όμορφα μου φαίνονται προσωπικά.
Το θέμα είναι ότι ο configurator θα ανοίξει τον Ιούλιο, αυτό μου ανέφερε ο πωλητής, έτσι τους ενημέρωσαν, οπότε αν θες να παραγγείλεις πρακτικά δεν μπορείς να δεις το αυτοκόνητο ούτε στο site.
Επίσης στην αρχή η Toyota έγραφε στο site της 200 άλογα, το ίδιο αναφέρει και ο Τόμας, ενώ η Toyota το έχει αλλάξει σε 178 άλογα.
-
@supergeorge said in Toyota Corolla Cross:
Το θέμα είναι ότι ο configurator θα ανοίξει τον Ιούλιο, αυτό μου ανέφερε ο πωλητής, έτσι τους ενημέρωσαν, οπότε αν θες να παραγγείλεις πρακτικά δεν μπορείς να δεις το αυτοκόνητο ούτε στο site.
Επίσης στην αρχή η Toyota έγραφε στο site της 200 άλογα, το ίδιο αναφέρει και ο Τόμας, ενώ η Toyota το έχει αλλάξει σε 178 άλογα.
Ποιο το θέμα σε αυτό; οι 9/10 αγοραστές τογιοτα αγοράζουν χωρίς να κοιτούν τίποτα τογιοτα είναι αφού...
-
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
Ποιο το θέμα σε αυτό; οι 9/10 αγοραστές τογιοτα αγοράζουν χωρίς να κοιτούν τίποτα τογιοτα είναι αφού...
Μεγάλη αλήθεια.
Πήγα σήμερα να δω φωτογραφίες, πρακτικά έχουν 2 φωτογραφίες σε κάθε χρώμα και όχι σε όλες τις εκδόσεις.
Έβγαλαν και ένα νέο χρώμα, κίτρινο της ερήμου, σαν τα land cruiser στην Σαουδική Αραβία, δε μου άρεσε καθόλου.
Γενικά η μπροστά γρίλια μου φάνηκε περίεργη με τα ανοιχτά χρώματα. Από πίσω δεν είχαν φωτογραφίες.Επίσης δεν έχουν τεχνικές λεπτομέρειες, πχ πίσω ανάρτηση κτλ. (Λογικά δεν άλλαξε κάτι βέβαια, αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος).
Παράδοση στο 2.0 τέλη Σεπτεμβρίου περίπου.
Να θες το πάρεις και να σε σπρώχνουν στο Model 3.
-
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
Μεγάλη αλήθεια.
Πήγα σήμερα να δω φωτογραφίες, πρακτικά έχουν 2 φωτογραφίες σε κάθε χρώμα και όχι σε όλες τις εκδόσεις.
Έβγαλαν και ένα νέο χρώμα, κίτρινο της ερήμου, σαν τα land cruiser στην Σαουδική Αραβία, δε μου άρεσε καθόλου.
Γενικά η μπροστά γρίλια μου φάνηκε περίεργη με τα ανοιχτά χρώματα. Από πίσω δεν είχαν φωτογραφίες.Επίσης δεν έχουν τεχνικές λεπτομέρειες, πχ πίσω ανάρτηση κτλ. (Λογικά δεν άλλαξε κάτι βέβαια, αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος).
Παράδοση στο 2.0 τέλη Σεπτεμβρίου περίπου.
Να θες το πάρεις και να σε σπρώχνουν στο Model 3.
ναι δυστυχως αυτο το εχουν καταλαβει στην τογιοτα, οποτε οποιος περναει απο εξω του βαζουν ενα κοστουμι και τον κανουν πωλητη...δεν χρειαζεται να ξερει τιποτα δεν χρειαζεται να λες πολλα. Θελετε να βαλατε προπαραγγελία κυριος γιατι περιμένει και επομενος κυριος πίσω σας? εχει καλως αλλιως μην μας τρωτε το οξυγονο... Οι τεραστιες πωλησεις και πολυ μηνες αναμονης παραδοσεις κανουν τα αμαξια να δειχνουν πολυτιμα , μεταφερετε μια τεχνικη πιεση στον υποψηφιο πελατη οτι οσο το ψαχνεις και το ψειρίζεις αλλος παιρνει την θεση σου στην λιστα παραδοσης, ετσι βαζεις παραγγελια με κλειστα ματια,
-
-
Πας στο press site και βλέπεις πολλές, δεν ειναι κάτι κρυφό.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Πας στο press site και βλέπεις πολλές, δεν ειναι κάτι κρυφό.
Έχει φωτογραφίες ή βίντεο από τα άλλα χρώματα;
Προφανώς και τις έχω δει αυτές, εγώ θέλω να δω πως φαίνεται το αυτοκίνητο στα υπόλοιπα χρώματα. Δε ταιριάζουν όλα τα χρώματα σε κάθε αυτοκίνητο.
Κατήργησαν τα μισά χρήματα και έχουν βάλει καινούργια. Πώς θα αποφασίσω τι θα αγοράσω;
-
Κατήργησαν τα μισά χρήματα και έχουν βάλει καινούργια. Πώς θα αποφασίσω τι θα αγοράσω;
Βλέπεις ποιο χρώμα σου αρέσει σε ένα άλλο τογιότα. Έτσι πήραμε και εμείς το Yaris Cross αφού μπλε δεν υπήρχε να το δούμε live και στις φωτογραφίες είχε διαφορά. Δεν έχει βγάλει και κάποιο περιεργο χρώμα, ψιλοστάνταρ ειναι. Εαν έχουν το κόκκινο ή το μπελ ακόμα, εύκολη επιλογή με 2η επιλογή το χακί.
-
Πάντως η ηχομόνωση για το παρμπρίζ μόνο σε lounge και gr. Με άλλα λόγια οποίος θέλει το 1.8 last year ηχομόνωση εκεί. Μόνο διλιτρο από lounge και πάνω. Οι υπόλοιπες 2 παρεμβολές σε οροφή και πίσω καθισματα/έξοδος κλιματισμού απο style και πάνω. Active plus δεν περνει τπτ.
Για υπόλοιπα έξτρα από όσο κατάλαβα η lounge (πλέον 2 λιτρη μόνο) θα έχει δερμάτινα led μπάρα μπροστά led φωτισμό στην κονσόλα του επιλογέα..Ίσως θερμαινόμενο τιμόνι.. Την έξτρα ηχομόνωση στο ταμπλό... Πιθανά ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού. Αυτά τα ολίγα. Στους αντιπροσώπους πάντως έχει δοθεί ήδη ενημερωτικό για τις διάφορες της κάθε έκδοσης από όσο καταλαβαίνω οπότε δεν χάνεται να ρωτήσετε.
Toyota Corolla Cross