-
@aenima said in Toyota Corolla Cross:
Τα πισω φανάρια με ετσουξαν και εμένα! Στην πόλη πάντως δεν ακούγεται τίποτα μέσα!
Μπορώ να δεχτώ ότι η επιπλέον ηχομόνωση προσφέρεται μόνο σε πλουσιότερες εκδόσεις, αλλά το να εξαρτάται αποκλειστικά από τον κινητήρα 2.0 λίτρων είναι κάπως άδικο. Για παράδειγμα, ένα Aygo σε πλούσια έκδοση των 19.000-20.000€ μπορεί να διαθέτει ηχομόνωση στο καπό, στο τιμόνι, στο πάτωμα και διπλά κρύσταλλα, ενώ μια εξίσου πλούσια έκδοση Corolla των 38.000-40.000€ δεν τα περιλαμβάνει, μόνο και μόνο επειδή δεν έχει τον 2.0 κινητήρα.
-
@ilias-a said in Toyota Corolla Cross:
@piliourits said in Toyota Corolla Cross:
Εσείς δηλαδή πιστεύετε πως θα μπείτε σε μια ακριβότερη κορολα και θα πάθετε πλάκα με την ηχομόνωση, επειδή έτσι είπε το τμήμα μάρκετινγκ στη παρουσίαση;
Προσωπικα με αφηνει αδιαφορο η ηχομονωση μιας και το 90% των χιλιομετρων που κανω ειναι με ανοικτο παραθυρο, πολλες φορες το αυτι προλαμβανει στεναχωρες καταστασεις.
Εχω μεγαλη ενσταση για αυτό που λες
λέγονται:
ΙΟΥΝΙΟΣ , ΙΟΥΛΙΟΣ , ΑΥΓΟΥΣΤΟΣπως την παλευεις αυτούς τους μήνες χωρις AC? με ανοιχτο παράθυρο και 35-40 βαθμούς?
Τον ΧΕΙΜΩΝΑ για κάνα μήνα που έχουμε 3-4 βαθμους εχεις ανοιχτο το παράθυρό?
Εκτός αν οδηγας μονο τους υπολοιπους μήνες δεν είναι 10% τα χιλιομετρα που κάνεις με κλειστα παραθυρα, θεωρω είναι παραπάνω και δεν τα υπολόγισες σωστά
Εγω πάντως εκτιμώ τον Φουτζιτσου πολύ
Ασε που εκτος του φουτζιτσου εχω κλειστα τα παραθυρα και με μεμβρανες γιατι με ενοχλει και ο ιδιος ο ήλιος όχι μονο η ζεστη. δεν θέλω να κάνω μαύρισμα ταξιτζη
-
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
Εσείς δηλαδή πιστεύετε πως θα μπείτε σε μια ακριβότερη κορολα και θα πάθετε πλάκα με την ηχομόνωση, επειδή έτσι είπε το τμήμα μάρκετινγκ στη παρουσίαση;
Προσωπικα με αφηνει αδιαφορο η ηχομονωση μιας και το 90% των χιλιομετρων που κανω ειναι με ανοικτο παραθυρο, πολλες φορες το αυτι προλαμβανει στεναχωρες καταστασεις.
λέγονται:
ΙΟΥΝΙΟΣ , ΙΟΥΛΙΟΣ , ΑΥΓΟΥΣΤΟΣπως την παλευεις αυτούς τους μήνες χωρις AC? με ανοιχτο παράθυρο και 35-40 βαθμούς?
Εκτός αν οδηγας μονο τους υπολοιπους μήνες δεν είναι 10% τα χιλιομετρα που κάνεις με κλειστα παραθυρα, θεωρω είναι παραπάνω και δεν τα υπολόγισες σωστά
Ασε που εκτος του φουτζιτσου εχω κλειστα τα παραθυρα και με μεμβρανες γιατι με ενοχλει και ο ιδιος ο ήλιος όχι μονο η ζεστη. δεν θέλω να κάνω μαύρισμα ταξιτζη
Ευλογη η απορια σου, λοιπον συχνα ταξιδευω βραδυ ή αρκετα πριν το ξημερωμα, οι θερμοκρασιες ειναι αρκετα χαμηλωτερες και δεν εχεις και τον ηλιο να σε βαραει, η καθημερινοτητα το πρωι με μηχανη ή σκουτερ, συνηθως μονο με εντονη βροχη κλεινει το παραθυρο και οπως πολυ σωστα ανεφερε ο @A-d-P τσιγαρο και κλειστο παραθυρο δεν πανε μαζι. Το χειμωνα 3-4 δαχτυλα ανοικτο, συνηθησμενος απο χειμερινες διαδρομες με μοτοσυκλετα το αυτοκινητο οτι και να μη βαλεις ειναι ζεστοτερο.
-
λέγονται:
Ευλογη η απορια σου, λοιπον συχνα ταξιδευω βραδυ ή αρκετα πριν το ξημερωμα, οι θερμοκρασιες ειναι αρκετα χαμηλωτερες και δεν εχεις και τον ηλιο να σε βαραει, η καθημερινοτητα το πρωι με μηχανη ή σκουτερ, συνηθως μονο με εντονη βροχη κλεινει το παραθυρο και οπως πολυ σωστα ανεφερε ο @A-d-P τσιγαρο και κλειστο παραθυρο δεν πανε μαζι. Το χειμωνα 3-4 δαχτυλα ανοικτο, συνηθησμενος απο χειμερινες διαδρομες με μοτοσυκλετα το αυτοκινητο οτι και να μη βαλεις ειναι ζεστοτερο.
Εντάξει το δέχομαι αλλά σε κατατάσσω πλέον στα βαμπίρ όχι στους ανθρώπους
τέτοιες ώρες που ταξιδεύεις . Ούτως ή άλλως το ποστ μου ήταν χιουμοριστικό περισσότερο
-
τέτοιες ώρες που ταξιδεύεις . Ούτως ή άλλως το ποστ μου ήταν χιουμοριστικό περισσότερο
Δεν εχεις γνωρισει αλλους ψαραδες?
-
Δεν εχεις γνωρισει αλλους ψαραδες?
Από λουτσους στην ζωή έχουμε φάει πολλούς
, αλλα ψαράδες δεν είχα την τύχη να γνωρίσω η αλήθεια είναι
-
Θέλω να ρωτήσω ,ποιος γνωρίζει το ποια ασφάλεια θα ήταν καλύτερο να αφαιρεθεί σε μακροχρόνια απουσία μας, ώστε να μην παίρνει μπροστά το κκ...!!!
-
Βγάλε 3 - 4, σίγουρα δε θα πάρει, απλά να θυμάσαι από που τις έβγαλες.
Με αυτές τις μπλε μάλλον θα κάνεις δουλειά, φαίνονται μπαμπάτσικες. -
-
Τα μπλέ είναι ρελέ, όχι ασφάλειες
-
Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει, σιγά μη πάρει.
Θα κοκκινίσει όλο το ταμπλό θα φοβηθεί ο κλέφτης.
Σε τι ρημάδι μπήκα;;;; χάλασε και η ΤΟΥΟΤΑ, stellantis έγινε. -
@georgemit said in Toyota Corolla Cross:
Σε τι ρημάδι μπήκα;;;; χάλασε και η ΤΟΥΟΤΑ, stellantis έγινε.Χαχαχαχαχαχαχα
-
@georgemit said in Toyota Corolla Cross:
Σε τι ρημάδι μπήκα;;;; χάλασε και η ΤΟΥΟΤΑ, stellantis έγινε.Έγραψες!!!
Και θα βγάζει στην οθόνη adblue system fault.
-
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
Θέλω να ρωτήσω ,ποιος γνωρίζει το ποια ασφάλεια θα ήταν καλύτερο να αφαιρεθεί σε μακροχρόνια απουσία μας, ώστε να μην παίρνει μπροστά το κκ...!!!!
Δες ποια προστατεύει την αντλία βενζίνης. Λογικά θα είναι μόνη της και σίγουρα δεν απαιτεί ρεύμα όταν το αυτοκίνητο είναι σβηστό.
-
-
Δεν βλέπω ενδιαφέρον, όπως δεν βλέπω να κατανοείτε κάποιοι το πόσο εύκολο είναι το να κλαπεί το Τογιότα μας, κκ, χάτσμπακ, Γιάρις ,Ραβ, κ.λπ....κ.λπ.... ή Λέξους...!!!
Όσοι είστε κάτοχοι παιδιά, ενημερωθείτε, το αυτοκίνητο κλέβεται σε ένα λεπτό, χωρίς να ακουστεί τίποτε...!!
Ο πιο κουφός τρόπος , παρεμβαίνουν στο μπροστινό φανάρι και στο can bus.
Ήδη στις ΗΠΑ κυκλοφορεί αντικλεπτικό που κουμπώνει στο φανάρι για αποφυγή της κλοπής.
Η Τογιότα επίσης έχει στο χειριστήριο, έναν τρόπο που νεκρώνει το χειριστήριο και δεν το αφήνει να εκπέμψει σήμα επικοινωνίας στο αυτοκίνητο, ώστε να αντιγραφεί, άλλος τρόπος αυτός κλοπής...!!!
Το χειριστήριο μας όπως ασύρματα εκπέμπει σήματα επικοινωνίας με το αυτοκίνητο, έτσι ασύρματα διαβάζεται και από τους κλέφτες.
Όμως γιαυτό υπάρχουν τρόποι να γλυτώσουν οι ιδιοκτήτες, υπάρχει θήκη που αποτρέπει την επικοινωνία μάλλον από κάποιο μέταλλο που μονώνει ,αλλά και κλείδωμα πατώντας το χειριστήριο με κάποιον τρόπο συνδυασμών στα κουμπιά.
Καλύτερος τρόπος από το βγάλεις μία κεντρική ασφάλεια δεν υπάρχει...!!! Ούτε ένα λεπτό,φεύγει μόνο με γερανό, και δεν ξεκλειδώνει παρά μόνο με θόρυβο, σπάσιμο τζαμιών και χτύπημα του συναγερμού...!!! -
Είχα ανεβάσει παλιότερα τον συνδυασμό πατημάτων στα κουμπιά του κλειδιού, ώστε να απενεργοποιηθεί η λειτουργία keyless entry.
Υπάρχει και στο εγχειρίδιο κάθε Toyota. Όποιος ενδιαφέρεται, ας το διαβάσει.
Επίσης, υπάρχουν κουτιά Faraday, που όταν μπαίνει το κλειδί, απομονώνει το ασύρματο σήμα.
Από εκεί και πέρα, κατι σούπερ ντούπερ συναγερμούς που ξελιγώνουν τη 12βολτη μπαταρία ή πειραματισμούς με τις ασφάλειες ενός υβριδικού αυτοκινήτου, θα τους απέφευγα.
Κάνεις μια καλή ασφάλεια ολικής/μερικής κλοπής και ο Θεός βοηθός... -
IGLA με ένα μπαστούνι ?
-
@jamesd said in Toyota Corolla Cross:
IGLA με ένα μπαστούνι ?
'Οσο πιο πολλά εμπόδια βάλεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να πάει στο επόμενο αυτοκίνητο ο κλέφτης.
Προσωπικά έχω ένα μπαστούνι, αποκλείω και το keyless entry που είπε ο φίλος από πάνω , το βάζω σε γκαράζ, έχουμε και το απ της Τογιότα που είναι περίπου σαν ταγκ, έχω και μία ασφάλεια ολική και μερική κλοπής, έχω βάλει και δύο μπουλόνια που κλειδώνουν σε κάθε ζάντα, ε τι άλλο να κάνω..??!!
Σε μία απουσία όμως πολλών ημερών δεν θα ήταν και τόσο φοβερό το να βγάλουμε μία κεντρική ασφάλεια, στο κουτί τους έχουμε πρόσβαση σε μισό ένα λεπτό το πολύ...!!!
Πατώντας συνεχόμενα στο χειριστήριο την κλειστή κλειδαριά, πατάμε ταυτόχρονα 2 φορές την ανοιχτή γρήγορα. Θα αναβοσβήσει το λαμπάκι 4 φορές ,το αυτοκίνητο εννοείται θα κλειδώσει, αλλά το κλειδί σου θα σταματήσει να εκπέμπει προς το αυτοκίνητο σήματα, τα οποία βλέπουν ασύρματα οι κλέφτες και αντιγράφουν το κλειδί μας...!!!
Οπότε δεν χρειάζεται και αυτή η θήκη που υποτίθεται ότι εγκλωβίζει την εκπομπή σήματος, πράγμα που είναι αβέβαιο και εξαρτάται από την ποιότητα της θήκης αυτής, faraday το είπε ο φίλος.
Για τους συναγερμούς που όντως ξαποστέλνουν τις μπαταρίες ,συμφωνώ κι εγώ, τους θεωρώ αμφίβολους στο πόσο καλό θα κάνουν, αυτός που μας βάζει η αντιπροσωπεία, αν τον συνδέσουμε και με την κόρνα νομίζω ότι αρκεί.
Όσοι έχετε κινητό apple μπορείτε να προσθέσετε ένα ταγκ, είναι καλό,
θα μπορούσε να σας δείξει που είναι το αυτοκίνητο σας εάν δεν μπει σε κανένα δεύτερο υπόγειο...!!! -
Βγαίνουν και σε TOYOTA
Toyota Corolla Cross