-
@fanis75 said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Ακριβώς ετσι είναι!!! Και το βίωσα σήμερα που κηδέψαμε την αδερφή της μητέρας μου, πάλευε εδώ και 2 χρόνια με την υγεία της. Και έχω να πω ότι όταν χρειάστηκε αίμα, υπήρξε και μέλος του φόρουμ εδώ που όχι απλά προσφέρθηκε να δώσει αλλά το έκανε άμεσα και με μεγάλη χαρά!! Αυτά μένουν και όχι οι κόντρες για βλακείες και ειδικά για τους κλέφτες πολιτικούς. ΝΔ και Σύριζα είναι απλά οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος, τόσο απλά.
Συλλυπητηρια φιλε.
-
@storm said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Συγνώμη για το offtopic, αλλά εδώ θα ήθελα να γράψω κάτι.
Σε αυτό το θέμα ήθελα να το γράψω που αφορά την υγεία των μελών.Θεωρώ ότι όταν κάποιο μέλος γράφει στο φόρουμ, μάλλον είναι και καλά στην υγεία του. Άλλωστε για αυτό το σκοπό δημιουργήθηκε αυτό το θέμα.
Από την άλλη μπήκα για λίγο στο φόρουμ και έπεσε το μάτι μου στο παρακάτω link του φίλτατου @gatoz.
https://forum.4troxoi.gr/topic/91858/forum-antilogos-tis-oiden-10/1433?_=1684425519581
Και διάβασα δράματα ανθρώπων που παλεύουν για τη ζωή τους, για να έχουν την υγεία τους. Και θεωρώ ότι υπάρχουν και άλλοι πολλοί άνθρωποι σε παρόμοιες ή/και χειρότερες καταστάσεις. Αυτά θεωρώ ότι είναι τα σοβαρά προβλήματα.
Κάπου εκεί σκέφτηκα ότι τα πολλά λόγια είναι περιττά, όπως και οι αντιπαραθέσεις και κυρίως οι προστριβές εντός του φόρουμ.
Αυτά από μένα... Καλά να είστε όλοι και να έχετε υγεία.
θα μας τιμουσε βεβαια η συμμετοχη σου
αλλα και να ξερεις παρα τις προστριβες κανενας απο εδω μεσα δεν θα απεστρεφε το προσωπο εαν υπηρχε καποια αναγκη συμφορουμιτη -
Σε αυτό το θέμα ήθελα να το γράψω που αφορά την υγεία των μελών.Θεωρώ ότι όταν κάποιο μέλος γράφει στο φόρουμ, μάλλον είναι και καλά στην υγεία του. Άλλωστε για αυτό το σκοπό δημιουργήθηκε αυτό το θέμα.
Από την άλλη μπήκα για λίγο στο φόρουμ και έπεσε το μάτι μου στο παρακάτω link του φίλτατου @gatoz.
https://forum.4troxoi.gr/topic/91858/forum-antilogos-tis-oiden-10/1433?_=1684425519581
Και διάβασα δράματα ανθρώπων που παλεύουν για τη ζωή τους, για να έχουν την υγεία τους. Και θεωρώ ότι υπάρχουν και άλλοι πολλοί άνθρωποι σε παρόμοιες ή/και χειρότερες καταστάσεις. Αυτά θεωρώ ότι είναι τα σοβαρά προβλήματα.
Κάπου εκεί σκέφτηκα ότι τα πολλά λόγια είναι περιττά, όπως και οι αντιπαραθέσεις και κυρίως οι προστριβές εντός του φόρουμ.
+100000000000000000000000000000000000000000000000000000
-
Η αποχή από το forum είναι φυσικά απόλυτα σεβαστή προσωπική σου επιλογή. Κι εγώ κάποια στιγμή το πιθανότερο είναι να αποσυρθώ για κάτι νεότερο που θα μου κινήσει το ενδιαφέρον.
Να ξέρεις πάντως ότι έχεις ένα ιδιαίτερο στυλ που γράφεις και τοποθετείσαι. Και η παρουσία σου θα είναι θετική και καλοδεχούμενη αν αποφασίσεις να ξαναγράψεις.
Και ποια καλύτερη αφορμή και κίνητρο από τις εκλογές, που ανάβουν και λίγο τα αίματα και ζωντανεύει ο διάλογος
-
Ο @alejandro έχει καιρό να γράψει, ελπίζω να μην έφαγε τίποτα περίεργο
εκεί στην Ασία και να συνεχίσει να μας στέλνει φωτογραφικό υλικό από τα ωραία αυτοκίνητα που συναντά.
Τώρα που φυσάει και ξεβρώμισε και η βρώμα πάει πέταξε... -
@fiverg ακούει? Όλα καλά φίλος?
-
@kostis20 όλα καλά γιατρέ?
-
Ναι μια χαρά !Αρκετή δουλειά αυτό το καιρό. Είχαμε και διάφορα συνέδρια...
-
@criuser said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Εντάξει, τρείς μέρες μείνανε, μετά θα έχουμε αποτέλεσμα που θα βάλει την συζήτηση σε νέες βάσεις.
Πω ρε φίλε Κρούζερ, φαντάσου να ήσουν κανένας λυσσασμένος Νεοδημοκράτης βαμμένος μπλε μέσα έξω, τί θα γραφές δηλαδή... πάλι καλά που είσαι μετριοπαθής ακομμάτιστος, με αστική ευγένεια.
-
Έψαξα να βρω πότε το έγραψα.
Ενάμιση μήνα πριν.
Το διάβασα όλο το σχόλιο από την αρχή.Μετριοπαθές μου φάνηκε.
-
Από τότε έγινες ΠΑΣΟΚ. Δικαιολογημένος.
-
@criuser said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Έψαξα να βρω πότε το έγραψα.
Ενάμιση μήνα πριν.
Το διάβασα όλο το σχόλιο από την αρχή.Μετριοπαθές μου φάνηκε.

-
@manast έχεις καιρό να σχολιάσεις κάτι...
Όλα καλά?
-
@limited_one
Έμεινε τίποτα εκεί στη Ρόδο;;;
Είστε καλά;;; -
@nickthetrib said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
@limited_one
Έμεινε τίποτα εκεί στη Ρόδο;;;
Είστε καλά;;;Η φωτιά ακόμη καίει στην νότια Ρόδο, εκκενώθηκαν από εκεί μέχρι το βράδυ όλα τα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια καθώς και Airbnb.
Πρέπει να μεταφέρθηκαν περίπου 30000 τουρίστες σε σχολεία και τα τρία κλειστα γήπεδα. Κάποιοι τυχεροί βολεύτηκαν όπου υπήρχαν άδειες κλίνες (σήμερα υπάρχει πρόβλημα γιατί τους δέχτηκαν για μια διανυκτέρευση και τώρα δεν θέλουν να φύγουν αλλα δημιουργείτε πρόβλημα με τις νέες αφήξεις).
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοήθησαν οι εθελοντές κάτοικοι του νησιού σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση.
Τώρα διάβασα ότι ακυρώνουν πτήσεις για να μην έρθουν νέοι τουρίστες εδώ μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. -
Ευχόμαστε να τελειώσει σύντομα η τραγωδία αυτή χωρίς ανθρώπινες απώλειες...
-
Αν δεν πέσει η θερμοκρασία και η ταχύτητα του ανέμου δεν θα σβήσει…
-
Έχοντας κάνει τη διαδρομή από Κολύμπια και Αρχίπολη μέχρι Έμπωνα αρκετές φορές μόνο θλίψη μπορώ να νιώσω…μιλάμε για αλπικό δάσος απίστευτης ομορφιάς….μακάρι να τελειώσει γρήγορα αλλά με τόσο πυκνή βλάστηση και ιδιαίτερο ανάγλυφο θα είναι εξαιρετικά δύσκολο.
-
Έχω πολύ καιρό να δω σχόλιο από τον sabas εκτός κι αν έχω χάσει επεισόδια….
-
@kkostask said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Έχοντας κάνει τη διαδρομή από Κολύμπια και Αρχίπολη μέχρι Έμπωνα αρκετές φορές μόνο θλίψη μπορώ να νιώσω…μιλάμε για αλπικό δάσος απίστευτης ομορφιάς….μακάρι να τελειώσει γρήγορα αλλά με τόσο πυκνή βλάστηση και ιδιαίτερο ανάγλυφο θα είναι εξαιρετικά δύσκολο.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η πυκνή βλάστηση και η αδυναμία προσέγγισης σε εστίες για τα πυροσβεστικά.
Επίσης υπάρχει δυσκολία τροφοδότησης των πυροσβεστικών με νερό.
Έχει δυσκολέψει την κατάσταση και η διακοπή ρεύματος στην νότια Ρόδο με αποτέλεσμα βα μην γεμίζουν οι δεξαμενές.
Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία