@civil357 said in Προτασεις για εκδρομες..))):
@w202-amg said in Προτασεις για εκδρομες..))):
@civil357 said in Προτασεις για εκδρομες..))):
@w202-amg said in Προτασεις για εκδρομες..))):
Νυμφαίο έχει καμία LIGHT off-road διαδρομή? Όχι πολλά πολλά λόγω γκρίνιας γυναίκας και επίσης όχι πετρώδης λόγω γκρίνιας δικής μου 😂
Δυτικά του χωριού, αριστερά στην είσοδο, ο δρόμος θα σε βγάλει σε ένα ξέφωτο με λιμνούλα.
Από εκεί ξεκινά ένας απίστευτος χωματόδρομος μέσα σε ένα από τα καλύτερα δάση οξυάς που έχω βρεθεί. Θα σε βγάλει κάτω από την κορυφή στο Βίτσι και μετά στο εγκαταλελειμμένο χωριό περικοπή. Έχει και διασταύρωση που σε πάει προς Πρέσπα λίγο πρίν την κορυφή.
Δε θα βρεις ίχνος πέτρας, απαλό χώμα, μεγάλη προσοχή στη λάσπη. Δε ξέρω πως είναι από βροχή.
Καλή απόλαυση, ιδίως τέτοια εποχή, προσπάθησε να προσανατολιστείς με το γοογλε μαπς, αν ήμουν σε υπολογιστή θα έβαζα στίγμα.
Υπάρχει και εναλλακτικά άσφαλτος, στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση που καταλήγει Φλώρινα, αλλά τελευταία φορά που το έκανα ο δρόμος είχε κοπεί και δεν περνούσε, οπότε γύρισα πίσω.
Αύριο θα προσανατολιστω γιατί ήρθα βράδυ. Σημεία να γυρίσεις έχει ο δρόμος αν η φάση φαίνεται να στραβωνει?
Ειλικρινά δε θυμάμαι, το είχα κάνει στεγνό φθινόπωρο, τριήμερο 28ης και κρατούσε λάσπη, χρειάστηκε να σταματήσω να το περπατησω σε κανένα δυο σημεία αλλά πέρασα εύκολα, θέλει προσοχή, όταν επέστρεψα στον ξενώνα ο ξενοδόχος μου μετέφερε ιστορίες για γερά κολλήματα επισκεπτών.
Μη σε πάρω και στο λαιμό μου.
Τσεκαρε και την άσφαλτο προς Φλώρινα , νομίζω προς Υδρούσα είναι το χωριό, αν τον έχουν φτιάξει θα είναι πολύ ωραία διαδρομή.
Μέχρι τη λιμνούλα φτάνεις εύκολα πάντως .
Ο καιρός τότε δεν βοηθάει αυτή τη στιγμή..... Θα κάνω απόπειρα και στην πρώτη έντονη γκρίνια γυρνάω. Ξεκίνησε και το κυνήγι πιστεύω όσο καλός και να ήταν ο δρόμος θα χει γίνει χάλια.