Σιγουρα ο φορτηγατζης εχει μπει μεσα στη διασταυρωση με κοκκινο.
Το λαθος δυστυχως του μοτοσυκλετιστη ειναι οτι περναει απο αριστερα και βλεπει πρασινο (λογικα οτι αλλαξε απο κοκκινο) και δεν ειδε το φορτηγο.
Βεβαια αν το φορτηγο ηταν στο φαναρι του δεν θα ειχε συμβει κατι.
Αλλα οπως ειναι πασιγνωστο και πρασινο να δεις δεν περνας ετσι μια διασταυρωση.
Υπαρχουν πολλοι μ@λακες που καινε τα φαναρια πανω στις αλλαγες.
Κριμα νεος ανθρωπος...
Είδα το βίντεο πολλές φορές. Ο μοτοσικλετιστής έκανε ολέθριo σφάλμα. Βασικά πηγαίνει και καρφώνεται αφρενάριστος, ενώ έχει σταματημένα οχήματα μπροστά του στην λωρίδα του για αρκετά δευτερόλεπτα. Δηλαδή το πιο πιθανό είναι ότι χάζευε.
Να χαζευε δυσκολο. Απο την στιγμη που περνουσε διπλα απο αυτοκινητα και δεν ηταν μονος του στο δρομο. Απλα ειχε εστιασει να περασει αναμεσα(?) ή διπλα απο τα αυτοκινητα και μολις ειδε οτι επεσε σε πρασινο πριν σταματησει συνεχισε χωρις να σκεφτει οτι μπορει καποιος να περναει με κοκκινο. Ειναι κλασικη περιπτωση που μας τυχαινει στο δρομο με τη μοτο καθημερινα επειδη βγαινουμε μπροστα στο φαναρι και τυχαινει να αλλαξει σε πρασινο πριν πεσουμε στα φρενα.
Μου έχει τύχει κι εμένα πολλές φορές να ανάψει πράσινο πριν φρενάρω, αλλά κοιτάω πάντα στην διασταύρωση ποιος μπορεί να πεταχτεί με κόκκινο. Ο άνθρωπος εδώ δεν μπορεί να μην είδε τα αυτοκίνητα να κόβουν ούτε την νταλίκα. Γιατί μπροστά του κόβουν τα αυτοκίνητα, δεν είναι ότι ήταν σταματημένα και πήγε απλά να κάνει διήθηση.
Για τον άλλο που πήγε και καρφώθηκε σε σταματημένο αυτοκίνητο στην Βουλιαγμένης, τι να πει κανείς, δολοφονική αμέλεια. Μακάρι να τιμωρηθεί παραδειγματικά βάση του νέου ΚΟΚ, στέρησε την ζωή από έναν άνθρωπο.
Υ.γ αφού η 'Δικαιοσύνη' απεφάνθη ότι ένα κόμμα ευθύνεται για πράξεις μελών του/συμπαθούντων, τότε το ΠΑΣΟΚ είναι χρόνια στη φυλακή και απλά δεν μας το λένε...
Για εξήγησέ μας το βαθύτερο νόημα, για την ...αθωώτητα της Χρυσής Αυγής λες;
Δεν υπάρχει βαθύτερο νόημα. Οι μη κολλημένοι αντιλαμβάνονται τη φάρσα που διαδραματίστηκε και πως τσουβαλιάστηκε ένα ολόκληρο κόμμα για πράξεις ενός μέλους; του. Κατά το σκεπτικό του δικαστηρίου, το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση, όπως και η ΝΔ. Τάχα μου πχ ο Σημίτης δεν γνώριζε τις ρεμουλες του Τσοχατζόπουλου, ο Τσουκάτος αρνήθηκε να κατονομάσει που πήγαιναν τα χρήματα που συγκέντρωνε ή είναι αθώοι πχ για τις ελληνοποιήσεις... Αντίστοιχα, η ΝΔ, δεν έχει επανειλημμένα παρέμβει στη δικαιοσύνη ή δεν έχει υπάρξει η αντίστοιχη περίπτωση Τεμπονέρα... Εκείνο το ηχητικό με τον Παναθηναϊκάκια πρέπει να είναι η κορωνίδα... Η ΧΑ δεν ήταν αγγελούδια. Ήταν απότοκο της πλήρους αδιαφορίας της εκάστοτε Πολιτείας να εξασφαλίσει τα συμφέροντα των πολιτών της. Προσωπικά, οποιοδήποτε κόμμα υποσχεθεί αναδρομικά την ποινική δίωξη όλης αυτής της Καμόρα που μας ρουφάει το αίμα, θα είμαι μαζί του.
Υ.γ. οι νόμοι δεν έχουν αξία αν εφαρμόζονται a la carte ή με αυθαίρετη ερμηνεία τους...
Εντάξει τώρα, ας μην κάνουμε σύγκριση των ουγκανων νεοναζί που έβγαιναν με ρόπαλα να δείρουν μεταναστες με κόμματα που μπορεί να είχαν διεφθαρμένα στελέχη αλλά ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο.
Εγώ το τσουβάλιασμα το ανέφερα όχι σε σχέση με την ΧΑ που ειναι πράγματι ναζιστες, αλλά σε σχέση με την ευρύτερη κεντροδεξιά και τους συμψηφισμους που κάνουν κάτι πορωμενοι αριστεροί όπως ο Πηλιουριτς που κάθε φορά που ακούνε την λέξη "δεξιός" έρχεται στο μυαλό τους ο Χίτλερ και αρχίζουν να λενε περι ταγματασφαλιτων και κυρ Παντεληδων και κολλάνε και το αφήγημα περί ναζιστων κανοντας έναν ωραίο αχταρμά.
Είναι άλλο πράγμα η πραγματική εγκληματική οργάνωνωση που ήταν η ΧΑ, από την διαφθορά στο πολιτικό σύστημα.
https://youtu.be/q-ofoyqI-9k?si=d-b5Jg5ZMuPaMH8c
Φαίνεται να έχει ποιοτικό εσωτερικό με λογικά cost cuttings. Είναι 4.40 και έχει 440 λίτρα χώρο αποσκευών. Θα έρθει με 1.6 150 & 180 άλογα και αργότερα full hybrid. Για να καθυστερήσει μάλλον θα έχει την αναβάθμιση γενιά FH συνόλου και όχι αυτό έχουν στο sportage.
Πολύ ωραίο φαίνεται.
Αυτά τα αυτοκίνητα μου αρέσουν μόνο.
c hatch crossover με μια σχεδιαστική φιλοσοφία που παραπέμπει σε shooting brake.
Citroen DS5 , Kia proceed, CLA shooting brake είναι τα αγαπημένα μου.
Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι ψάρια πιάνει το νέο full hybrid σύστημα.
Λίγο που είδα τον Thomas για τον 1.0 και 1.5 τούρμπο έλεγε.
Και μεταξύ μας με τον 1.0 Turbo χειροκίνητο μπορούν να το φέρουν σε μια καλουτσικη έκδοση στα 22-23 χιλιάδες ευρώ όπως κάποτε με το καταπληκτικό Ceed που πουλούσαν;
Η πρώτη επαφή με κινέζικο αυτοκίνητο πάντα συνοδεύεται από ένα ευχάριστο σοκ.
Είναι η διαφορά μεταξύ του στερεότυπου που είχαμε όλοι μας για τα κινέζικα μέχρι τώρα προϊόντα (τζαμποποιότητα) και αυτό που βλέπουν τα μάτια σου και πιάνουν τα χέρια σου. Ο εγκέφαλος δυσκολεύεται να αφομοιώσει τα εισερχόμενα δεδομένα 😵
Μετά είναι το αίσθημα ότι κάποιοι σε πιάνανε κορόιδο τόσο χρόνια, λαμβάνοντας πάντα υπόψη και τη τιμή τους.
Σωστό και αυτό.
Στο δικό μου μυαλό όμως μετά από τα παραπάνω, έρχονται οι ακόλουθες σκέψεις:
"Θα είναι στο δρόμο εντάξει, ή θα τρομάζω";
"Θα λειτουργήσουν όλα τα συστήματα του όταν χρειαστεί ή θα προσεύχομαι να το κάνουν";
"Σε περίπτωση στραβής θα μείνει το κάθισμα μου στη θέση του ή θα φύγω μαζί με αυτό έξω από το παράθυρο";
"Από περιπτώσεις αξιοπιστίας και εξυπηρέτησης πως πάμε";
Οπότε καταλήγω στη σκέψη:
"Άσε να τα δω πρώτα όλα αυτά σε μερικά χρονάκια και βλέπουμε".
Φανη, έτσι και το έβλεπες από κοντά, είμαι σίγουρος, ότι θα σου άρεσε και εσένα. Και δεν είμαι καν φαν της Alfa....
Θαμου άρεσε σίγουρα γιατι ειναι σε άψογη κατάσταση και θαυμάζω τους μερακλήδες αναθρώπους που συντηρούν έτσι τα παλιά αυτοκίνητα. Το συγκεκριμένο ειναι και ωραίο για τόσο παλιό, απλά δεν έχω κάποιον ανθουσιασμό, αυτό λέω.
Αυτό έχει αερανάρτηση 14 εκ από έδαφος πάει 20εκ . Φυσικά για ακραία πράγματα είναι μακρύ . Για. Κάποιον που από ανάγκη σαν εμένα πήγαινε με το Μερσεντές στα βουνά , είναι υπεραρκετό.
Οι πιο μάχιμοι μέσω vcds ή άλλα μπρατσακια στους αισθητήρες ύψους πάνε και πιο ψηλά 2-3 εκ. Αν βάλεις και τα λάστιχα νομίζω φτάνουν 25-26 εκ από το έδαφος....
Θέλουμε χιόνια, πολλά χιόνια!!!
Forum για ό,τι έχει να κάνει με τους 2 τροχούς και το moto GP
662
Topics
15219
Καλημερα σε ολους και Χρονια Πολλα στους Κωσταδες / Ελενες !
Ηighlights απο τους αγωνες Dragster στην πιστα των Σερρων 2025 πριν 3 μερες.
Τι ειδαν τα ματακια μας με τους φιλους που πηγαμε παρέα απο Χρυσουπολη.
Ωτοασπιδες παρακαλω !!
Απολαυστε! Youtube Video
Lancia Ypsilon 1.2 euro 6 μοντέλο 12/2015, βενζίνη-υγραέριο Landi-Renzo με aircondition, ηλεκτρικό τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα, αυτονομία καυσίμου πάνω από 1300 χιλιόμετρα με τα 2 ρεζερβουάρ βενζίνης & αερίου.
Πολύ καθαρό αξίζει να το δείτε.
Τηλέφωνο 6973753206
Παρακατω ειναι οι φωτογραφιες στο car https://www.car.gr/s/zl2wds0r/