@cirus said in Toyota Corolla Cross:
@chrisk6 said in Toyota Corolla Cross:
Ειπαμε το εμφανισιακο ειναι υποκειμενικο.
Ο καθενας μπορει να το βλεπει Μπελουτσι ή Βασιλειαδου ξερω γω...
Να μιλησουμε για τεχνολογια/εσωτερικο, τι προσφερει κλπ κλπ ναι.
Και εγω κοιτουσα το 2λτ CC αλλα οταν το ειδα απο κοντα με χαλασε η ποιοτητα του εσωτερικου. Δεν με εψηνε στα χρηματα αυτα παροτι το υβριδικο κομματι ειναι απαιχτο και ασυγκριτο με αλλα.
Πηγα αλλου που θεωρησα καλυτερη επιλογη για εμενα. Αλλα αυτο δεν το κανει αυτοκινητο για τα μπαζα.
Ειναι και πως το χρησιμοποιει κανεις. Δεν μπορει να ταιριαζει σε ολους ενα μοντελο.
εχω γραψει και γω πολλές φορες οτι εχει το καλύτερο υβριδικο σύστημα και είναι το πιο οικονομικό
απλά ολοι θυμουνται τα ασχημα που γραφω για την εμφανιση τους χωρους και το αθλιο εσωτερικο. κανενας δεν μου λεει οτι επαναλαμβανω τα καλα γιο το πολύ καλό υβριδικο συστημα που φοραει.
δεν φταιω εγω που ειναι ασχημο μεσα εξω. και ναι οταν αγοραζω ενα οχημα για μενα πρεπει να είναι ωραιο περιβαλλον μεσα και ομορφο εξω να μην το βλέπω και ξενερωνω με την επιλογη μου. ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ λογω οικονομίας , VFM, αξιοπιστιας!!!
δεν εγραψα ποτε οτι ειναι αυτοκινητο για τα μπάζα
μπορει να μοιαζει εμφανισια απο μακρια σαν μαζεμενα μπάζα αλλα δεν είπα οτι ειναι για τα μπάζα
ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, πριν αγοράσω πήγα και είδα τα 2008 και 3008. Τι να την κάνω την ομορφιά, όταν έβαλα τη θέση όπως οδηγώ δεν έβλεπα το μισό καντράν μπροστά από το τιμόνι...!!!
Πολύ όμορφο μέσα, αλλά όταν είδα πως μπαίνει σε λειτουργία και πως βγαίνει ο κλιματισμός με έπιασε ιδρώτας, θα έπρεπε να σταματάω κάθε φορά που θα ήθελα να αλλάξω θερμοκρασία να το ανοίξω ή να το κλείσω...!!!
Τέλειο το εξωτερικό και σχεδιαστικά, αλλά σκέφτηκα ,αυτό το τρικύλινδρο μοτεράκι με τα 1200 κυβικά πως , πόσο και για πόσο θα πάει αυτό το σκάφος που είναι τέρας για τα 1200 κυβικά..??!!
Γιαυτό φίλοι μου είναι τελείως προσωπικό θέμα ,το τι σκέφτεται ο καθένας μας είναι δικό του θέμα...!!!
Όλοι έχουμε δίκαιο, δεν μπορούμε όμως να χαρακτηρίζουμε, ας βάζουμε και ένα ,κατά την άποψη μου μου, για μένα , κατά τη γνώμη μου , ή ότι άλλο...!!!
Τώρα το υβριδικό σύστημα, η αξιοπιστία, η κατανάλωση, η μεταπώληση κ.λπ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ υποκειμενικά θέματα, είναι μία πραγματικότητα...!!!
Αυτή είναι η διαφορά.... Διαλέγεις και παίρνεις.....