-
Ειπαμε το εμφανισιακο ειναι υποκειμενικο.
Ο καθενας μπορει να το βλεπει Μπελουτσι ή Βασιλειαδου ξερω γω...
Να μιλησουμε για τεχνολογια/εσωτερικο, τι προσφερει κλπ κλπ ναι.Και εγω κοιτουσα το 2λτ CC αλλα οταν το ειδα απο κοντα με χαλασε η ποιοτητα του εσωτερικου. Δεν με εψηνε στα χρηματα αυτα παροτι το υβριδικο κομματι ειναι απαιχτο και ασυγκριτο με αλλα.
Πηγα αλλου που θεωρησα καλυτερη επιλογη για εμενα. Αλλα αυτο δεν το κανει αυτοκινητο για τα μπαζα.
Ειναι και πως το χρησιμοποιει κανεις. Δεν μπορει να ταιριαζει σε ολους ενα μοντελο. -
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
@civil357 said in Toyota Corolla Cross:
Γιατί κολλάτε τόσο πολύ με την εξωτερική εμφάνιση σε ένα αμιγώς οικογενειακό αυτοκίνητο που δεν υπόσχεται τίποτα περισσότερο από αυτό που είναι; Εφόσον δεν είναι έκτρωμα , και δεν πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες ( εμφανισιακά) , δε βρίσκω ιδιαίτερο λόγο.
Άσε που γούστα είναι αυτά....
Τα μισά της κατηγορίας αν δεν επιλέξεις εξοπλιστικό πακέτο (πχ st line, R κλπ) , όλα στο ψιλοίδο επίπεδο αισθητικής κινούνται.δεν κολλαμε, οποιος το αγοραζει καλοριζικο του λέμε. Απαγορευεται να εχουμε αποψη για την αθλια του εμφανιση?
Το αντίθετο .... Δεν είχε τίποτα εναντίον σου το παραπάνω , ειλικρινά. Στη γενικότητα της υπερανάλυσης ως μειονέκτημα το σχεδιασμό το αναφέρω.
Εμένα σα σχήμα μου είναι αδιάφορο εως συμπαθητικό , αλλά από την άλλη ποιο( από τα μισά της κατηγορίας) δεν είναι ; Τι ομορφιά έχει το κουτί Q3 ; δεν είναι παπουδίστικο το Kuga ( χωρίς st πακέτο;) , δεν είναι ψιλοαδιάφορο το τιγκουάν ( χωρίς R line ) ; Η Gla χωρίς πακέτο μοιάζει με κορεάτη παλιάς σχεδίασης.
Οι Κορεάτες (για το γούστο μου) το έχουν πάει στο άλλο άκρο της υπερβολής.Προχθες συνταξίδευα με kodiaq καινούργιο , μέχρι να προσέξω το λογότυπο , ήμουν σίγουρος ότι είχα πετύχει το επταθέσιο Κινέζικο (δφσκ πως το λένε...).
Γούστα είναι , αυτό που μου χτυπάει πολύ στο cc είναι η εξάτμιση , αυτή "τραβάει" το μάτι μου πάντα όποτε το πετυχαίνω. -
@chrisk6 said in Toyota Corolla Cross:
Να μιλησουμε για τεχνολογια/εσωτερικο, τι προσφερει κλπ κλπ ναι.Και εγω κοιτουσα το 2λτ CC αλλα οταν το ειδα απο κοντα με χαλασε η ποιοτητα του εσωτερικου. Δεν με εψηνε στα χρηματα αυτα παροτι το υβριδικο κομματι ειναι απαιχτο και ασυγκριτο με αλλα.
Πηγα αλλου που θεωρησα καλυτερη επιλογη για εμενα. Αλλα αυτο δεν το κανει αυτοκινητο για τα μπαζα.
Ειναι και πως το χρησιμοποιει κανεις. Δεν μπορει να ταιριαζει σε ολους ενα μοντελο.εχω γραψει και γω πολλές φορες οτι εχει το καλύτερο υβριδικο σύστημα και είναι το πιο οικονομικό
απλά ολοι θυμουνται τα ασχημα που γραφω για την εμφανιση τους χωρους και το αθλιο εσωτερικο. κανενας δεν μου λεει οτι επαναλαμβανω τα καλα γιο το πολύ καλό υβριδικο συστημα που φοραει.
δεν φταιω εγω που ειναι ασχημο μεσα εξω. και ναι οταν αγοραζω ενα οχημα για μενα πρεπει να είναι ωραιο περιβαλλον μεσα και ομορφο εξω να μην το βλέπω και ξενερωνω με την επιλογη μου. ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ λογω οικονομίας , VFM, αξιοπιστιας!!!
δεν εγραψα ποτε οτι ειναι αυτοκινητο για τα μπάζα
μπορει να μοιαζει εμφανισια απο μακρια σαν μαζεμενα μπάζα αλλα δεν είπα οτι ειναι για τα μπάζα
-
Ειναι και πως το χρησιμοποιει κανεις. Δεν μπορει να ταιριαζει σε ολους ενα μοντελο.εχω γραψει και γω πολλές φορες οτι εχει το καλύτερο υβριδικο σύστημα και είναι το πιο οικονομικό
απλά ολοι θυμουνται τα ασχημα που γραφω για την εμφανιση τους χωρους και το αθλιο εσωτερικο. κανενας δεν μου λεει οτι επαναλαμβανω τα καλα γιο το πολύ καλό υβριδικο συστημα που φοραει.
δεν φταιω εγω που ειναι ασχημο μεσα εξω. και ναι οταν αγοραζω ενα οχημα για μενα πρεπει να είναι ωραιο περιβαλλον μεσα και ομορφο εξω να μην το βλέπω και ξενερωνω με την επιλογη μου.
μπορει να μοιαζει εμφανισια απο μακρια σαν μαζεμενα μπάζα αλλα δεν είπα οτι ειναι για τα μπάζα
Εχουν γραψει και αλλοι οτι δεν τους αρεσει εμφανισιακα. Μην απολογεισαι...
Εκτος και αν καποιος σου κανει παραθεση... -
Γιατί κολλάτε τόσο πολύ με την εξωτερική εμφάνιση σε ένα αμιγώς οικογενειακό αυτοκίνητο που δεν υπόσχεται τίποτα περισσότερο από αυτό που είναι; Εφόσον δεν είναι έκτρωμα , και δεν πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες ( εμφανισιακά) , δε βρίσκω ιδιαίτερο λόγο.
Άσε που γούστα είναι αυτά....
Τα μισά της κατηγορίας αν δεν επιλέξεις εξοπλιστικό πακέτο (πχ st line, R κλπ) , όλα στο ψιλοίδο επίπεδο αισθητικής κινούνται.δεν κολλαμε, οποιος το αγοραζει καλοριζικο του λέμε. Απαγορευεται να εχουμε αποψη για την αθλια του εμφανιση?
Το αντίθετο .... Δεν είχε τίποτα εναντίον σου το παραπάνω , ειλικρινά. Στη γενικότητα της υπερανάλυσης ως μειονέκτημα το σχεδιασμό το αναφέρω.
Εμένα σα σχήμα μου είναι αδιάφορο εως συμπαθητικό , αλλά από την άλλη ποιο( από τα μισά της κατηγορίας) δεν είναι ; Τι ομορφιά έχει το κουτί Q3 ; δεν είναι παπουδίστικο το Kuga ( χωρίς st πακέτο;) , δεν είναι ψιλοαδιάφορο το τιγκουάν ( χωρίς R line ) ; Η Gla χωρίς πακέτο μοιάζει με κορεάτη παλιάς σχεδίασης.
Οι Κορεάτες (για το γούστο μου) το έχουν πάει στο άλλο άκρο της υπερβολής.Προχθες συνταξίδευα με kodiaq καινούργιο , μέχρι να προσέξω το λογότυπο , ήμουν σίγουρος ότι είχα πετύχει το επταθέσιο Κινέζικο (δφσκ πως το λένε...).
Γούστα είναι , αυτό που μου χτυπάει πολύ στο cc είναι η εξάτμιση , αυτή "τραβάει" το μάτι μου πάντα όποτε το πετυχαίνω.το tiguan, το kodiaq ειναι απλά τετραγωνισμένα ψιλοαδιαφορα οχι ασχημα
το kuga και το Q3 ειναι μετριοτατα επισης δεν τρελαινομαι
Η GLA ειναι ομορφη. Τα κορεατικα εμενα μαρεσουν πάρα πολύ, ειδικα το KIA SPORTAGE ειναι υπεροχο για μενα
το CC ειναι το δευτερο πιο ασχημο οχημα στην κατηγορια του μακραν από τα υπολοιπα ομως
-
το kuga και το Q3 ειναι μετριοτατα επισης δεν τρελαινομαι
Η GLA ειναι ομορφη. Τα κορεατικα εμενα μαρεσουν πάρα πολύ, ειδικα το KIA SPORTAGE ειναι υπεροχο για μεναΓια αυτό σου λέω, γούστα είναι αυτά.
Προσωπικά το σπορταζ δεν μου αρέσει καθόλου, μου μοιάζει να έχει ασύμμετρους όγκους.Το Q3 , μπορεί να το βαριέμαι περισσότερο να το κοιτώ παρά να το οδηγώ. Τις προάλλες το έπλυνα και καθόμουν και το κοίταζα. Μετά από ώρα το μόνο που σκεφτόμουν ως θετικό ήταν " κοίτα οι κερατάδες οι Γερμανοί τι αρμούς πετυχαίνουν , μια ζωή με αρμό που χωρούσε δάχτυλο κινούμουν...." . Αυτό και μόνο...
Εκεί που διαφωνούμε (μάλλον) , είναι ότι αν το συγκεκριμένο με ευχαριστούσε αλλού (όπως δηλώνουν οι κάτοχοι cc) , τότε θα μου ήταν (σχετικά) αδιάφορο το εξωτερικό σχήμα. Θα το "κατάπινα" . Δυστυχώς , ελάχιστα αυτοκίνητα που είχα τα θεωρούσα πανέμορφα.
-
το CC ειναι το δευτερο πιο ασχημο οχημα στην κατηγορια του μακραν από τα υπολοιπα ομως
ποιο ειναι το πρωτο;
-
Προσωπικά το σπορταζ δεν μου αρέσει καθόλου, μου μοιάζει να έχει ασύμμετρους όγκους.
Χάλια ειναι, ειδικά πίσω δεν βλέπεται....από τα χειρότερα σχέδια. Αλλά γούστα ειναι αυτά. Αντίθετα το αδερφό Τουσόν ειναι πολύ πιο όμορφο και αρμονικό.
-
δεν φταιω εγω που ειναι ασχημο μεσα εξω. και ναι οταν αγοραζω ενα οχημα για μενα πρεπει να είναι ωραιο περιβαλλον μεσα και ομορφο εξω να μην το βλέπω και ξενερωνω με την επιλογη μου. ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ λογω οικονομίας , VFM, αξιοπιστιας!!!
ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, πριν αγοράσω πήγα και είδα τα 2008 και 3008. Τι να την κάνω την ομορφιά, όταν έβαλα τη θέση όπως οδηγώ δεν έβλεπα το μισό καντράν μπροστά από το τιμόνι...!!!
Πολύ όμορφο μέσα, αλλά όταν είδα πως μπαίνει σε λειτουργία και πως βγαίνει ο κλιματισμός με έπιασε ιδρώτας, θα έπρεπε να σταματάω κάθε φορά που θα ήθελα να αλλάξω θερμοκρασία να το ανοίξω ή να το κλείσω...!!!
Τέλειο το εξωτερικό και σχεδιαστικά, αλλά σκέφτηκα ,αυτό το τρικύλινδρο μοτεράκι με τα 1200 κυβικά πως , πόσο και για πόσο θα πάει αυτό το σκάφος που είναι τέρας για τα 1200 κυβικά..??!!
Γιαυτό φίλοι μου είναι τελείως προσωπικό θέμα ,το τι σκέφτεται ο καθένας μας είναι δικό του θέμα...!!!
Όλοι έχουμε δίκαιο, δεν μπορούμε όμως να χαρακτηρίζουμε, ας βάζουμε και ένα ,κατά την άποψη μου μου, για μένα , κατά τη γνώμη μου , ή ότι άλλο...!!!
Τώρα το υβριδικό σύστημα, η αξιοπιστία, η κατανάλωση, η μεταπώληση κ.λπ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ υποκειμενικά θέματα, είναι μία πραγματικότητα...!!!
Αυτή είναι η διαφορά.... Διαλέγεις και παίρνεις..... -
Cirus ξαναβαλε ρε μια φωτογραφία το πουμα, όπως το χεις κάνει, να καταλάβουν τι πα να πει ομορφιά!
-
Βάλτε και καμιά φωτό από Bayon και kona για να λέμε μετά πόσο όμορφη είναι η CC
-
@jamesd said in Toyota Corolla Cross:
Όταν δε βρίσκεις λειτουργικά ελαττώματα , τότε το ρίχνεις στην αισθητική.
Άθραυστο το αυτοκίνητο και ψάχνουμε γωνία στον κύκλο...!!!
Εγώ ξέρω ότι έκανα 55000 χλμ. με τα δύο υβριδικά Τογιότα και δεν έκαναν κιχ για 4 χρόνια, δεν ασχολήθηκα με τα αυτοκίνητα..!!
Απορώ με τη δύναμη που έχει η διαφήμιση, πως καταφέρνει να κάνει τον μέσο καταναλωτή να ασχολείται με το πόσο όμορφο είναι το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου και όχι με το αν θα του δημιουργήσει προβλήματα, αν είναι αξιόπιστο, οικονομικό,ασφαλές,αν έχει μεταπωλητική αξία...!!! -
Τα χαρακτηριστικά οικονομία, ασφάλεια, αξιοπιστία από μόνα τους αφορούν απλά οχήματα αδιάφορους ανθρωπομεταφορείς κι τα συναντάς σε όλα τα νέας κοπής αυτοκίνητα. Αν όμως θέλει κανείς ποιότητα, εμφάνιση, οδική συμπεριφορά με χαρακτήρα τότε η εξίσωση αλλάζει δραματικά. Τα περί μεταπωλητική αξίας είναι κάτι δευτερεύων κι σίγουρα μη δεδομένη για κανένα μοντέλο
-
@ss_76 said in Toyota Corolla Cross:
ποιότητα, εμφάνιση, οδική συμπεριφορά με χαρακτήρα τότε η εξίσωση αλλάζει δραματικά.
Ένα δύο παραδειγματάκια και τιμούλα;
-
Ο κάθε αγοραστής θέτει τις προτεραιότητές του. Ένα γενικό διάγραμμα είναι αυτό. Είχα βρει παλιότερα ένα άλλο που είχε 3 περιπτώσεις, μία για καθημερινά ιχ, μία για πριμιάρικα και μία για μετάχειρα. Πάντα Αμερική.
Εκεί π.χ. έβλεπες ότι οι παράγοντες τιμή και αξιοπιστία κονταροχτυπιούνταν στις θέσεις 1-2 για το καθημερινό ή το μετάχειρο, αλλά έπεφταν στην ...7η θέση η τιμή και στην 4-5η (δεν θυμάμαι) η αξιοπιστία για τα πρίμιουμ. Είναι λογικό, όταν έχεις μερικά μιλλούνια στην τράπεζα, 3-4 ακόμη ιχ στο γκαράζ σου, ή και παίρνεις μόνο λήζινγ με ιχ αντικατάστασης, τι σε νοιάζει η τιμή ή η αξιοπιστία του?
Άλλος αγοραστής είναι ο γκαζόβιος. Αυτός νοιάζεται για δύο πράγματα, πόσο γλήγορο είναι και αν υπάρχει άλλο πιο ζμπορ από αυτό που έχει. Το αν θα καίει 17 λίτρα στην καθησιά, αν κοπανάει στις λακούβες ή αν το πουλήσει αύριο θα πρέπει να το σφάξει στο γόνατο για να φύγει από τα χέρια του, του είναι ΠΑΓΕΡΑ αδιάφορα, αυτός μόνο το γκάζι θέλει.
Άλλος είναι ο Μισέλ Πουλμούρ. Τι του λες τώρα για το πόσο κάνει ή το πόσο καίει, μούρη έχει? Άμα δεν έχει, δεν συζητείται.
Άλλος, πιο δύσκολος, είναι ο μικτός αγοραστής. Αυτός θέλει και γκάζια, και μούρη και μεγάλο πορτμπαγκάζ, και, και , και. Και με διαφορετική σειρά ο καθένας.
κοκ... -
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
@jamesd said in Toyota Corolla Cross:
Όταν δε βρίσκεις λειτουργικά ελαττώματα , τότε το ρίχνεις στην αισθητική.
Άθραυστο το αυτοκίνητο και ψάχνουμε γωνία στον κύκλο...!!!
Εγώ ξέρω ότι έκανα 55000 χλμ. με τα δύο υβριδικά Τογιότα και δεν έκαναν κιχ για 4 χρόνια, δεν ασχολήθηκα με τα αυτοκίνητα..!!
Απορώ με τη δύναμη που έχει η διαφήμιση, πως καταφέρνει να κάνει τον μέσο καταναλωτή να ασχολείται με το πόσο όμορφο είναι το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου και όχι με το αν θα του δημιουργήσει προβλήματα, αν είναι αξιόπιστο, οικονομικό,ασφαλές,αν έχει μεταπωλητική αξία...!!!Δηλαδή ότι δεν έχει καλούς χώρους για την κατηγορία ή ότι είναι πάρα πολύ φτωχά τα υλικά μέσα και υπολείπεται σε ηχομόνωση δεν είναι λειτουργικά ελαττώματα ? Αισθητική είναι και αυτό ? Οκ
-
@piliourits said in Toyota Corolla Cross:
Cirus ξαναβαλε ρε μια φωτογραφία το πουμα, όπως το χεις κάνει, να καταλάβουν τι πα να πει ομορφιά!
Μπα θα μου το ματιασετε
-
@dettol said in Toyota Corolla Cross:
ποιο ειναι το πρωτο;
Το Suzuki s cross προφανως
-
Μπα θα μου το ματιασετε
Βαλε την μπετονιέρα και πες ότι ειναι το fl
-
@teo-mak said in Toyota Corolla Cross:
Μπα θα μου το ματιασετε
Βαλε την μπετονιέρα.
Καλύτερα μπετονιερα πάρα ηλεκτρικό πλυντήριο στεγνωτηριο για τα ρούχα που έχεις εσύ ρε
Toyota Corolla Cross