-
Πληροφοριακά να ξέρετε ότι το κλειδί του αυτοκινήτου μαζί με την κωδικοποίηση, κοστίζει γύρω στα 400€ (το keyless της lounge που έχει και το άνοιγμα του πορτ μπαγκάζ πάνω). Ακριβή τιμή θα ξέρω τη Δευτέρα. Κατάφερε η γυναίκα μου και έχασε το δικό της.
Επειδή είμαι καλός άνθρωπος όμως, την έχω αφήσει να νομίζει ότι θα πληρώσει το 400αρι αλλά παράλληλα έχω παραγγείλει αυτό, το οποίο θα μου το κωδικοποιήσει αυτός. Σύνολο κάνα 150αρι μαξ.
-
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
το chr είναι ένα σπορτίβικο αμάξι, με ότι αυτό συνεπάγεται..!!
Τι είναι το CHR???? σπορτιβικό???? αχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχχ κλαίω
ο ταφος με ρόδες σπορτίβικος αχαχαχαχαχαχ δεν μπορώ
ΥΓ το μοναδικο σπορτιβικο στο CHR είναι η εμφάνιση. Τίποτα άλλο. προσωπικα μιλώντας σε εμφάνιση και μόνο μου αρέσει. Αλλα τα υπόλοιπα είναι ανέκδοτο
-
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
ΥΓ το μοναδικο σπορτιβικο στο CHR είναι η εμφάνιση. Τίποτα άλλο. προσωπικα μιλάντας σε εμφάνιση και μόνο μου αρέσει. Αλλα τα υπόλοιπα είναι ανέκδοτο
Αυτό.
-
ΥΓ το μοναδικο σπορτιβικο στο CHR είναι η εμφάνιση. Τίποτα άλλο. προσωπικα μιλώντας σε εμφάνιση και μόνο μου αρέσει. Αλλα τα υπόλοιπα είναι ανέκδοτο
Δεν θέλω να σε προσβάλλω όπως εσύ..!!! Προφανώς δεν ξέρεις το τι σημαίνει σπορτίβικο στα Ελληνικά..!! Ούτε για επιδόσεις μίλησα, ούτε για κρατήματα, στις στροφές ,ούτε για το πως συμπεριφέρεται αν το πιέσεις.
Την εμφάνιση εννοούσα, την άνεση και το στυλ μέσα έξω που είναι σε σπορ γραμμή σε σχέση πάντα με το κκ...!!
Όσο για το τι σημαίνει σπορ αυτοκίνητο, κυκλοφορώ με ένα SLK 350 ,3600 κυβικά , εξακύλινδρο με 310 άλογα, αν ξέρεις τι είναι αυτό. -
Βασικά σε στροφές είναι πολυ καλο
-
Σε δίλιτρο με τα 200 άλογα δεν είναι κακο. Για 2-3 μέρες είχα ψηθεί ειδικά έχοντας βρει ετοιμα στα Γλυκά Νερά (μόνο πινακίδες ήθελαν).
Αλλά 44000 και ΦΠ..... -
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Πληροφοριακά να ξέρετε ότι το κλειδί του αυτοκινήτου μαζί με την κωδικοποίηση, κοστίζει γύρω στα 400€ (το keyless της lounge που έχει και το άνοιγμα του πορτ μπαγκάζ πάνω). Ακριβή τιμή θα ξέρω τη Δευτέρα. Κατάφερε η γυναίκα μου και έχασε το δικό της.
Επειδή είμαι καλός άνθρωπος όμως, την έχω αφήσει να νομίζει ότι θα πληρώσει το 400αρι αλλά παράλληλα έχω παραγγείλει αυτό, το οποίο θα μου το κωδικοποιήσει αυτός. Σύνολο κάνα 150αρι μαξ.
Η γνώμη μου είναι πως πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος για όποιον σου κωδικοποιήσει κλειδί.Όπως και αν έχανα κλειδί θα πήγαινα για αλλαγή και των δύο με διαφορετική ίσως κωδικοποίηση και του εγκεφάλου, αν επιδέχεται, για λόγους ασφαλείας.
Και θα φρόντιζα να το δίνω το κλειδί σε όσο λιγότερους γίνεται.
Παράδειγμα, αν έχανες τα κλειδιά του σπιτιού σου, θα άλλαζες κλειδαριά..??!!
Τα ηλεκτρονικά συστήματα ναι μεν είναι πολύ βολικά και ξεκούραστα, αλλά και πολύ ευάλωτα στην κλοπή.Πάρτε και μία απλή μηχανική κλειδαριά τιμονιού, μπορεί να τον αποτρέψει τον κλέφτη, να τη δει και να φύγει, να πάει σε άλλο αυτοκίνητο. -
Κανένα απο τα παραπάνω δεν είναι σπορ
το σπορ πρέπει να έχει πίσω κίνηση
μαλακή οροφή αν είναι κάμπριο
και να σβήνεις τσιγάρο στην άσφαλτο με ενα τέντωμα του χεριού ... τόσο χαμηλό!
ααα και να είναι ελαφρύ γύρω στον τόνο με τον οδηγό ...
μαξ -
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Βασικά σε στροφές είναι πολυ καλο στο να παίρνει τα χαντάκια αμπάριζα.
Το συμπλήρωσα λίγο.
-
@monman2 said in Toyota Corolla Cross:
το σπορ πρέπει να έχει πίσω κίνηση
μαλακή οροφή αν είναι κάμπριο
και να σβήνεις τσιγάρο στην άσφαλτο με ενα τέντωμα του χεριού ... τόσο χαμηλό!
ααα και να είναι ελαφρύ γύρω στον τόνο με τον οδηγό ...
μαξΕίχαν ένα απο δαύτα....μόνο στο βάρος τα χαλάγαμε....χαχα!
-
Το CH-R sport; Έχει βγει έκδοση GR και μας το κρύβουν;
-
@katafractos17 said in Toyota Corolla Cross:
Το συμπλήρωσα λίγο.
Κανεις λάθος, στρίβει πολύ καλά.
-
@jamesd said in Toyota Corolla Cross:
Τι εννοείς;
Υπάρχει κανονικά στον διαμορφωτή νομίζω. -
Το συμπλήρωσα λίγο.
Κανεις λάθος, στρίβει πολύ καλά.
Ναι μωρέ, χιούμορ κάνω.
-
Τι εννοείς;
Υπάρχει κανονικά στον διαμορφωτή νομίζω.Δεν εννοεί αυτή τη gr βρε συ.
-
Τι εννοείς;
Υπάρχει κανονικά στον διαμορφωτή νομίζω.Toyota C-HR GR SPORT, έχεις δίκιο, μια χαρά sport είναι αυτό απλά κοστίζει
-
@polioan said in Toyota Corolla Cross:
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Και μόλις σήμερα έκανα παραγγελία το Toyota Corolla Cross 1.8 Style Skyview.... Και τώρα... μεγάλη αναμονή!!!! και γερά νεύρα...
Θα δαγκώσω πολλές λαμαρίνες μέχρι να έρθει...Τελικά δεν σε εψησε το chr
Μωρέ με καραέψηνε... Αλλά η αλήθεια είναι μετά από 3ο Test Drive και με την γυναίκα και το παιδί στο καρεκλάκι είδα ότι είναι πρακτικά αδύνατο και άβολο σε πολλά πράματα!!!Δυστυχώς...
Κάποιο λάθος θα κάνεις για το CHR. Όταν ονόμαζα τα πίσω καθίσματα σαν τάφο, πήγαν να με βγάλουν τρελό.
Πέρα από την πλάκα, με το καλό να έρθει η κορολα και να το χαρείς, είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο.
-
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
Και μόλις σήμερα έκανα παραγγελία το Toyota Corolla Cross 1.8 Style Skyview.... Και τώρα... μεγάλη αναμονή!!!! και γερά νεύρα...
Μωρέ με καραέψηνε... Αλλά η αλήθεια είναι μετά από 3ο Test Drive και με την γυναίκα και το παιδί στο καρεκλάκι είδα ότι είναι πρακτικά αδύνατο και άβολο σε πολλά πράματα!!!Δυστυχώς...
Κάποιο λάθος θα κάνεις για το CHR. Όταν ονόμαζα τα πίσω καθίσματα σαν τάφο, πήγαν να με βγάλουν τρελό.
Πέρα από την πλάκα, με το καλό να έρθει η κορολα και να το χαρείς, είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο.
Ευχαριστώ πολύ! Κοίτα, με τα παιδικά καθίσματα το παιδί που είναι 6 χρονών βλέπει μια χαρά έξω, το παράθυρο είναι στο ύψος των ματιών της. Οκ, σε όλα τα άλλα αυτοκίνητα είναι πιο χαμηλά τα παράθυρα.
Αλλά κακά τα ψέματα, ως ευρυχωρία δεν συζητιέται σε σύγκριση με το Corolla Cross.
Έχω μπει στην διαδικασία και κοιτάζω σαν χαζός συνέχεια το MyTOYOTA να δω που βρίσκεται η παραγγελία μου. Και λέω σαν χαζός γιατί έδωσα πριν λίγες ημέρες την παραγγελία, ενώ ξέρω ότι θα κάνει 6-9 μήνες για να έρθει. -
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
Ευχαριστώ πολύ! Κοίτα, με τα παιδικά καθίσματα το παιδί που είναι 6 χρονών βλέπει μια χαρά έξω, το παράθυρο είναι στο ύψος των ματιών της. Οκ, σε όλα τα άλλα αυτοκίνητα είναι πιο χαμηλά τα παράθυρα.
Αλλά κακά τα ψέματα, ως ευρυχωρία δεν συζητιέται σε σύγκριση με το Corolla Cross.
Έχω μπει στην διαδικασία και κοιτάζω σαν χαζός συνέχεια το MyTOYOTA να δω που βρίσκεται η παραγγελία μου. Και λέω σαν χαζός γιατί έδωσα πριν λίγες ημέρες την παραγγελία, ενώ ξέρω ότι θα κάνει 6-9 μήνες για να έρθει.Η άγνοια είναι ευτυχία. Μην αγχώνεσαι.
-
Έχει κάνει κάποιος την ενημέρωση (ανάκληση) του λογισμικού που βγήκε πρόσφατα. Είδε κάποια αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του pda;
Έχω κλείσει ραντεβού για αύριο γιατί μου είπαν ότι δεν γίνεται OTA update.
Toyota Corolla Cross