-
Too late for that...
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Too late for that...
Ε καλά αυτό δεν είναι κακό για σένα, σε διασκεδάζουμε κιόλας..!!
Μήπως όταν ψάχνατε να βάλετε μουσαμάδες στις πόρτες για μόνωση καλύτερα ήταν..??
Πλιζ σπικ Γκρικ..!! -
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
@criuser said in Toyota Corolla Cross:
Διαβάσαμε όλες τις αστειότητες που παρακαλάνε να χαλάνε τα σιτροέν, επειδή όντως χαλάνε σε ποσοστό όμως κάτω από 5 % για αυτό η εταιρεία συνεχίζει να δίνει εγγυήσεις 5 χρόνων ή 100000 χλμ και για τα ηλεκτρικά 8 χρόνων ή 175000 χλμ.
Με τα 70000 χλμ που έχω ήδη κάνει με το πετρέλαιο αιρκρος και άλλα 47000 που έκανα με το βενζίνης αιρκρος, αλλά και με τα 175000 που έκανα με την c5 πριν την πουλήσω το 2020 σε 11 χρόνια και τα άλλα 2 σιτροέν που έχω αυτή την στιγμή, συν άλλα 5 παλιότερα σιτροέν, έχω την πιο εδραιωμένη άποψη από όλους σας εδώ μέσα για την αξιοπιστία τους.
Οπότε μου είναι παντελώς αδιάφορες οι ευχές ή οι κατάρες διαφόρων χέητερς ή μη,
Να δεχτώ όμως ότι η τογιότα είναι πιο αξιόπιστη ακόμα, αν και το θέμα για τον 1,33 εδώ μέσα δείχνει άλλα πράγματα.
Ας δούμε λοιπόν γιατί το νέο 3 αιρκρος είναι κατηγορία της Κορόλα κρος και συγκρίνεται άμεσα με την 1,8 με τα 140 και της ρίχνει στο κεφάλι χαλαρά.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΧΠΧΥ
ΑΙΡΚΡΟΣ 4,395 Χ 1,85 Χ 1,63 ΚΟΡ. ΚΡΟΣ 4,46 Χ 1,82 Χ 1,62
ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ ΑΙΡΚΡΟΣ 2,67 ΚΟΡ. ΚΡΟΣ 2,64
ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΑΙΡΚΡΟΣ 460 Λ ΚΟΡ. ΚΡΟΣ 436 Λ
ΒΑΡΟΣ ΑΙΡΚΡΟΣ 1389 ΚΟΡ. ΚΡΟΣ 1410
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
0-100 ΑΙΡΚΡΟΣ 8,78 ΚΟΡ. ΚΡΟΣ 10
ΤΕΛΙΚΗ ΑΙΡΚΡΟΣ 193 ΚΟΡ. ΚΡΟΣ 170
ΙΣΧΥΣ/ΡΟΠΗ ΑΙΡΚΡΟΣ 136/230 ΚΟΡ. ΚΡΟΣ 140/ ----
ΡΥΠΟΙ ΑΙΡΚΡΟΣ 124 ΚΟΡ. ΚΡΟΣ 114
ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ WTLP ΑΙΡΚΡΟΣ 5,6 ΚΟΡ. ΚΡΟΣ 5Το Γιάρις κρος έχει ίδιο μεταξόνιο με το νέο 3 το οποίο λόγω σχήματος έχει μεγαλύτερους χώρους, από το στενάχωρο γιάρις κρος, αφού ακολουθεί την λογική του προηγούμενου αιρκρος σε μικρότερο μήκος και λίγο μικρότερο μεταξόνιο, το οποίο δικό μου αιρκρος ήταν 2 κατηγορίες πάνω σε χώρους από το στενάχωρο γιάρις κρος.
Τώρα ως προς τις τιμές χωρίς έξτρα χρώματα και άλλες εξυπνάδες και χωρίς προσφορές.
Το αιρκρός έχει 2 εκδόσεις στα 25000 και 27500.
Το κορόλα κρος σε δικίνητο 1,8 έχει πολλές εκδόσεις σε τιμές από 30760 έως 36270.Ως προς την σύγκριση 3 και γιάρις κρος το υβριδικό 3 έχει 0-100 σε 9,9 και τελική 190, ενώ το γιάρις με τα 115 έχει 11,2 και 170.
Κατανάλωση η ίδια διαφορά.
Τιμές το 3 υβριδικό 22500 και 23500, το γιάρις από 24440 έως 28820.
Οπότε τα νούμερα είναι αμείλικτα...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ, με 10 Σιτροέν στην κατοχή σου, έχεις μπει 100% σε λάθος φόρουμ για να αποδείξεις ότι τα Σιτροέν είναι καλύτερα αυτοκίνητα...!!
Εδώ μέσα μπαίνουμε οι κάτοχοι του ΚΚ για να κουβεντιάσουμε για τα θέματα που απασχολούν το αυτοκίνητο...!!
Κι αυτές οι συγκρίσεις που μπήκα στη διαδικασία να κάνω είναι γελοίες και κακώς τις έκανα.
Η Σιτροέν προφανώς έχει τη δική της ιστορία και δεν χρειάζεται κανέναν όψιμο υπερασπιστή..!!
Επαναλαμβάνω ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΑΙΤ...!!!
Προσωπικά μου θυμίζει κάποιον που είναι ΠΑΟΚ και πάει στα σάιτ του Άρη ή του Ηρακλή να πει τι...??!!
Οκ το C3 είναι κατηγορία ΚΚ, το C4 μάλλον κατηγορία RAV και βάλε αφού είναι πολύ μακρύ και το C5 aircross προφανώς είναι μία κατηγορία μόνο του, δε μιλάμε για παραπάνω γιατί πάμε σε πύραυλο...!!
Τώρα τα 22000 του αιρκρος έγιναν 25000..?? Στο κόκκινο είναι 26350..??!!
Το δε 27500 είναι με την έκπτωση..?? Διότι η Σιτροέν γράφει 28000 και 28400 με το κόκκινο χρώμα..!!
Αφού αμφισβητείς αυτά που γράφει στο σάιτ της η Σιτροέν , δεν υπάρχει ελπίδα, πάντως έκανες πρόοδο το 22000 σταμάτησες να το λες...!!!
Όμως μου αρέσει το στυλ σου, ήρθες εδώ μέσα που οι πολλοί έχουμε Τογιότα να μας πουλήσεις Σιτροέν, είσαι μάχιμος τι να πω...!!
Σε ευχαριστούμε μας χάρισες ωραίες στιγμές....τέλος από μένα, αν το συνεχίσω θα γίνουμε και γραφικοί..!!Πες τα Χρυσοστομε ! Επιτελους !
-
Επειδή δεν ξέρουμε που θα πηγαίνει ο καθένας λέω η διαφορά να είναι 1 λίτρο. Να πούμε 1,5 λίτρο, δηλαδή 2 ευρώ ?
Η πραγματική διαφορά ειναι 3 λίτρα περίπου, ήτοι €6/100χλμ = €900 στο έτος των 15.000χλμ.
Μετά είναι θέμα προσωπική επιλογής. Ένας αγοραστής Τογιότα ποτέ δεν θα κοίταγε Σιτροέν και το ανάποδο, το καθένα έχει το κοινό του.
-
@chrisk6 said in Toyota Corolla Cross:
Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι βγαλανε διπλοσυμπλεκτο με ηλεκτροκινητηρα πανω και πιστευουν οτι θα δουλευει για καιρο.
Δεν το πιστεύουν, αλλά δεν τους νοιάζει και όλα. Το θέμα ειναι να μειωθούν τα πρόστιμα και να σπρώξουν τον κόσμο στα ηελκτρικά.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Επειδή δεν ξέρουμε που θα πηγαίνει ο καθένας λέω η διαφορά να είναι 1 λίτρο. Να πούμε 1,5 λίτρο, δηλαδή 2 ευρώ ?
Η πραγματική διαφορά ειναι 3 λίτρα περίπου, ήτοι €6/100χλμ = €900 στο έτος των 15.000χλμ.
Μετά είναι θέμα προσωπική επιλογής. Ένας αγοραστής Τογιότα ποτέ δεν θα κοίταγε Σιτροέν και το ανάποδο, το καθένα έχει το κοινό του.
Μόνο που η Τογιότα πουλάει 3 μοντέλα σιτροέν με τα σήματα της...
Και απαντώντας στους άλλους, δεν θα βρεις πολλά σχόλια μου εδώ μέσα, όπως και στα άλλα θέματα άλλων αυτοκινήτων.
Εκτός από μία περίπτωση, από την οποία ξεκίνησε και όλη η ιστορία.
Μιλάς για το αμάξι σου και πετάς μία κακή κουβέντα για τα σιτροέν, ή τον όμιλο για να δικαιολογήσεις την αγορά σου.
Ε εκεί την απαντησούλα σου θα την έχεις.
Το έχουμε ξεκαθαρίσει αυτό.
Αν μιλάτε για τα δικά σας κανένα θέμα.
Αν θάβετε άλλα για να μας δείξετε ότι κάνατε την αγορά του αιώνα, τότε θα τρώτε το δούλεμα του αιώνα...
Απλά πράγματα..
Α και τελευταίο οι κάτοχοι των 1,8 μην κάνετε τίποτα περίεργο σε διπλανό σας με υβριδικό αιρκρος ...
Γιατί έχετε κακή προιστορία οι τογιοτάδες με τα αργά αμάξια σας να θέλετε να κάνετε μαγκιές στους άλλους και μετά πέφτει θλίψη...
-
...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ, με 10 Σιτροέν στην κατοχή σου, έχεις μπει 100% σε λάθος φόρουμ για να αποδείξεις ότι τα Σιτροέν είναι καλύτερα αυτοκίνητα...!!
Εδώ μέσα μπαίνουμε οι κάτοχοι του ΚΚ για να κουβεντιάσουμε για τα θέματα που απασχολούν το αυτοκίνητο...!!
Κι αυτές οι συγκρίσεις που μπήκα στη διαδικασία να κάνω είναι γελοίες και κακώς τις έκανα.
Η Σιτροέν προφανώς έχει τη δική της ιστορία και δεν χρειάζεται κανέναν όψιμο υπερασπιστή..!!
Προσωπικά μου θυμίζει κάποιον που είναι ΠΑΟΚ και πάει στα σάιτ του Άρη ή του Ηρακλή να πει τι...??!!
Οκ το C3 είναι κατηγορία ΚΚ, το C4 μάλλον κατηγορία RAV και βάλε αφού είναι πολύ μακρύ και το C5 aircross προφανώς είναι μία κατηγορία μόνο του, δε μιλάμε για παραπάνω γιατί πάμε σε πύραυλο...!!
Το δε 27500 είναι με την έκπτωση..?? Διότι η Σιτροέν γράφει 28000 και 28400 με το κόκκινο χρώμα..!!
Αφού αμφισβητείς αυτά που γράφει στο σάιτ της η Σιτροέν , δεν υπάρχει ελπίδα, πάντως έκανες πρόοδο το 22000 σταμάτησες να το λες...!!!
Όμως μου αρέσει το στυλ σου, ήρθες εδώ μέσα που οι πολλοί έχουμε Τογιότα να μας πουλήσεις Σιτροέν, είσαι μάχιμος τι να πω...!!
Σε ευχαριστούμε μας χάρισες ωραίες στιγμές....τέλος από μένα, αν το συνεχίσω θα γίνουμε και γραφικοί..!!Πάνω αριστερά πάντως 4ΤΡΟΧΟΙ λέει, όχι Toyota club . gr
...???!!!111 -
@super-t said in Toyota Corolla Cross:
...
Σε ευχαριστούμε μας χάρισες ωραίες στιγμές....τέλος από μένα, αν το συνεχίσω θα γίνουμε και γραφικοί..!!Πάνω αριστερά πάντως 4ΤΡΟΧΟΙ λέει, όχι Toyota club . gr
...???!!!111Μαλλον λαθος θεμα εννοουσε.
-
Α και τελευταίο οι κάτοχοι των 1,8 μην κάνετε τίποτα περίεργο σε διπλανό σας με υβριδικό αιρκρος ...
Γιατί έχετε κακή προιστορία οι τογιοτάδες με τα αργά αμάξια σας να θέλετε να κάνετε μαγκιές στους άλλους και μετά πέφτει θλίψη...
Ασε φιλε τα βαλαμε με εναν το πρωι που πήγαινα τα παιδιά στον παιδικο σταθμο και με ξεφτίλισε... Βεβαια εγω ειχα και εξτρα βάρος γιατί ειχα 2 παιδιά ενω αυτος μονο ένα αλλά και παλι...
-
Αλλο ένα νήμα που έγινε π@@τανα απο τα άσχετα σχόλια
Ρε σεις εκπρόσωποι της Citroen και της Toyota είστε ;
Γιατί τετοιος φανατισμός ;
Για οποιον το ξέχασε το νήμα είναι για το Corolla Cross, μπαίνουμε να διαβάσουμε κατι σχετικό με το αμάξι και μας βγαινουν τα ματια απο τα ασχετα ! -
Μέτοχοι
-
Δευτέρα πρωί, δεν κοιμήθηκα και πολύ καλά, άργησα να ξυπνήσω, μετά βίας πρόλαβα να πάω τα παιδιά στο σχολείο, κίνηση στο δρόμο...όλα χάλια έως ότου άρχισα να διαβάζω την αντιπαράθεση.
Μου φτιάξατε την μέρα.
Σοβαρά. -
Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι βγαλανε διπλοσυμπλεκτο με ηλεκτροκινητηρα πανω και πιστευουν οτι θα δουλευει για καιρο.
Δεν το πιστεύουν, αλλά δεν τους νοιάζει και όλα. Το θέμα ειναι να μειωθούν τα πρόστιμα και να σπρώξουν τον κόσμο στα ηελκτρικά.
Εδώ η Hyundai/ΚΙΑ σε όλα τα HEV/PHEV έβαλαν μετατροπέα ροπής και όχι DCT, γιατί άραγε;
-
@npapanik said in Toyota Corolla Cross:
Εδώ η Hyundai/ΚΙΑ σε όλα τα HEV/PHEV έβαλαν μετατροπέα ροπής και όχι DCT, γιατί άραγε;
Όχι σε όλα.
Κona και Νiro εχουν DCT και μάλιστα εδώ και πολλά χρόνια. -
@panormus772 said in Toyota Corolla Cross:
@npapanik said in Toyota Corolla Cross:
Όχι σε όλα.
Κona και Νiro εχουν DCT και μάλιστα εδώ και πολλά χρόνια.Σωστά, αναφερόμουν στα Tucson/Sportage.
-
Εβαλα τις καταναλώσεις όπως τις λέει η κάθε εταιρία .
5 για το κορόλα και 5,5 για το αιρκρος.Με την διαφορα βεβαια οτι η Toyota ειναι η μονη εταιρια που πεφτει μεσα στις προβλεψεις της ισως λεει και λιγο παραπανω αναλογως την χρηση, οταν οι αλλες εταιριες ειναι 2-3L/100 κατω απο το πραγματικο καθως οι συνθηκες που γινονται οι μετρησεις ειναι οι ιδανικες και δεν τις συναντας ποτε στην πραγματικοτητα.
-
Εξαρτάται πως το πας το αμάξι.
Εμένα το ντίζελ έχει μικρή διαφορά -
Εξαρτάται πως το πας το αμάξι.
Εμένα το ντίζελ έχει μικρή διαφοράΌλα τα ντήζελ έχουν μικρή διαφορά, στην βενζίνη γίνεται η σφαγή.
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Μέτοχοι
Να είσαι σίγουρος πως αν πήγαινε κάτι στραβά θα έτρωγαν κράξιμο μεγάλο..!!
Όπως έφαγαν σε ότι αφορά την συνέπεια στην παράδοση, με τις δικαιολογίες που είπαν, αλλά και τον υποχρεωτικό εξοπλισμό σε αξεσουάρ του προηγούμενου αυτοκινήτου που τους τα έγραψα και στην ίδια την
Τογιότα ...!!!
Το ΚΚ όμως φίλε, είναι ακόμα Τζαπάν και οι Ιάπωνες ακόμα και σήμερα κάνουν χαρακίρι...!!!
Αν ασχολιόσουν με μοτό, εκεί θα καταλάβαινες, επειδή τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα και η λεπτομέρεια μπορεί να σε σκοτώσει, το ποια είναι η διαφορά του να κατασκευάζεται κάτι ακόμα και στις μέρες μας στην Ιαπωνία...!!!
Αφού τα έψαξα όλα, ή Μάζντα θα έπαιρνα ή το ΚΚ..!!
Η Μάζντα δυστυχώς στην Ελλάδα είναι δύσκολα, εξαφανίστηκε και κάποια χρόνια, στην πόλη μου δε, είναι ένας και μοναδικός αντιπρόσωπος, με ότι αυτό συνεπάγεται..!! Επίσης άθραυστο αυτοκίνητο, λίγο πιο πίσω σε ότι αφορά το αντίστοιχο υβριδικό.
Το είπε ο γενικός διευθυντής της Τογιότα πριν 5 χρόνια, μέχρι το 2032 θα κυριαρχούνε τα υβριδικά και εκεί επικεντρώνεται η Τογιότα, μετά βλέπουμε..!!
Αν έχεις 3 πρίζες και 50 αυτοκίνητα, τι θα κάνεις..?? Θα φθάσεις ή θα σε μαζεύουν μέσα στα βουνά..??!!
Το ΚΚ ξεκινάει από τον Έβρο και πάει στο Ταίναρο με ένα τεπόζιτο.
Άσε που έσκασε κι αυτό το 40% με τα πλοία, άλλο φέσι..!! -
@moysatos said in Toyota Corolla Cross:
Δευτέρα πρωί, δεν κοιμήθηκα και πολύ καλά, άργησα να ξυπνήσω, μετά βίας πρόλαβα να πάω τα παιδιά στο σχολείο, κίνηση στο δρόμο...όλα χάλια έως ότου άρχισα να διαβάζω την αντιπαράθεση.
Μου φτιάξατε την μέρα.
Σοβαρά.Να που προσφέρουμε και κοινωνικό έργο...!!!
Toyota Corolla Cross