Best posts made by moysatos
-
RE: Toyota C-HR 2023
Δεν θέλω να ξεκινήσω flame post.
Για να λέμε τα πράγματα όπως είναι.
Oι χώροι για 4 άτομα είναι μια χαρα.
Δύο παρατηρήσεις:
- Ο συνδυασμός των
α) μικρότερων παραθύρων,
β) της μαύρης οροφής,
γ) των ογκωδών μπροστινών καθισμάτων και την κάπως
δ) χαμηλή τοποθέτηση των πίσω καθισμάτων (τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιλήφθηκα) έχει ως αποτέλεσμα να δίνουν μια ''στενάχωρη'' αίσθηση στους πίσω.- Το κόψιμο στην πλευρά του συνοδηγού δεν είναι πραγματικό θέμα, αλλά επειδή οι γυναίκες κατα 99% όταν μπαίνουν στο αμάξι κουβαλάνε τουλάχιστον μία τσάντα και συνήθως δεν είναι μικρή, η γκρίνια στην αρχή τουλάχιστον θα είναι ανάλογη του μεγέθους της τσάντας.
-
RE: VW T-Roc
Παιδιά κάτι έχει το pc μου.
Πατάω να διαβάσω για Τ-roc και μου βγάζει για αγγελίες για fabia και κάτι τέτοια... -
RE: Toyota Corolla Cross
Δευτέρα πρωί, δεν κοιμήθηκα και πολύ καλά, άργησα να ξυπνήσω, μετά βίας πρόλαβα να πάω τα παιδιά στο σχολείο, κίνηση στο δρόμο...όλα χάλια έως ότου άρχισα να διαβάζω την αντιπαράθεση.
Μου φτιάξατε την μέρα.
Σοβαρά. -
RE: LEXUS LBX
Τις περισσότερες φορές που έμπαινα στο αυτοκίνητο και άνοιγα κάποια από τις πίσω πόρτες, στην εφαρμογή Lexus Link+ στις ειδοποιήσεις έβγαζε ένα alert "ελέγξτε το πίσω κάθισμα" χωρίς να ξέρω τι συμβαίνει
Ολα τα υπόλοιπα είναι εντάξει, έσπαγα το κεφάλι μου να βρω τί είναι
Εψαξα λοιπόν στο google και είναι alert ασφάλειας για να μην ξεχνάς, αν έχεις, μικρά παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο.
Δηλαδή άνοιξες την πίσω πόρτα πριν καθήσεις στην θέση του οδηγού, άρα θεωρεί πως έχεις μικρό παιδί
Το alarm μπορεί να γίνει disable αν δεν έχεις μικρά παιδιά
Αλλο ένα πολύ χρήσιμο "κρυφό" σύστημα ασφαλείας !!!Εάν ανοίξεις μία απο τις πίσω πόρτες και μετά μπεις μέσα και όταν φτάσεις στον προορισμό σου δεν ανοίξεις την πίσω πόρτα, σου βγάζει ειδοποίηση.
Θεωρεί δηλαδή οτι άνοιξες την πίσω πόρτα για να βάλεις κάτι (τσάντα,παιδί κτλ) και μετά φεύγοντας δεν την ξανα-άνοιξες για να το πάρεις.
Οπότε κάτι ξέχασες.Το ίδιο έχει και το CHR
Latest posts made by moysatos
-
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
@babisstinson said in Toyota Corolla Cross:
40Κ-45Κ για Τογιότα Κορόλα. Πού φτάσαμε;
Αφού συμφωνα με τους κατόχους ειναι το καλύτερο αμαξι του κοσμου πως να μην εχει τόσο
και φτηνο είναι τοσο, εγώ νομίζω θα πουλούσα αυτό το νεκταρ της αυτοκινησης τουλάχιστον στα διπλάσσια
αυτό και μετα το CHAOS που δεν ειναι έτοιμο ακόμα αλλα συντομα θα αποτελεσει και αυτό σταθμο στην αυτοκινηση
-
Αυτή η μάσκα είναι το τρέχων μοντέλο που κυκλοφορεί Ιαπωνία.Δε ξερω εαν είναι έτσι και στην Αμερική.
Βάζω φώτο απο μεταχειρισμένα από Ιαπωνία που πωλούνται Κύπρο.
-
@ison said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα πήγα για να δω για το corolla cross και μάζεψα αρκετές πληροφορίες.
Καταρχάς η lounge καταργείται για την 1.8 (περισσότερα σε λίγο γι αυτό). Για την 2.0 η ιπποδύναμη πάει στα 178 άλογα με νέο σύστημα για τα awd.
Το facelift είναι γεγονός και μέχρι το τέλος του μήνα θα βγουν και επίσημα οι πληροφορίες φώτο.
Αλλαγές έχουμε:
Α) μπροστά φώτα.. Από όσο κατάλαβα από τις φώτο αντί για τα τετράγωνα led φλας έχουνε 2 σετ σαν νυχιες ledoταινιες. Σαν σχήμα δεν άλλαξαν από όσο μπορούσα να καταλάβω. Στην δε lounge 2.0 θα υπάρχει led ταινία ή όποια θα τα ενώνει οριζόντια του καπο. Κάτι σαν το byd atto 3 αν έχετε εικόνα.
Β) πίσω φώτα αλλαγή με led στοιχεία και πάλι από οσ κατάλαβα δεν άλλαξε υπερβολικά το σχήμα.
Γ) εσωτερικά η περιοχή του επιλογέα αλλάζει με μικρότερο και από όσο φαίνεται δημιουργείτε χώρος για 2 κινητά με ασύρματη. Επίσης καταβαινουν κάτω οι διακόπτες για τα θερμαινόμενα καθίσματα.
Δ) lounge τέλος για το 1.8 ΑΛΛΆ όλα της lounge έξτρα εκτός από τα δερμάτινα πλέον τα έχει η style. Δλδ αισθητήρες, blind spot, θερμαινόμενα καθισματα, sea, Και μάλλον και το ηλεκτρικό πορτ μπαγκάζ (δεν ήταν σίγουρος ο πωλητής)
Ε) από χρώματα το manhata Grey Και Το μπλε που θυμάμαι καταργούνται. Μπαίνει ένα καινούργιο silver και ένα μπορντω
Ζ) αλλάζει η μάσκα μπροστά αλλά δεν είχαν σαφή φώτο και λίγο οι γραμμές στα πλάγια.
Η) τελική τιμή τριτεκνου με πινακίδες για style με πανοραμική 31.900 χωρίς την τριτεκνια 34750
Νόμιζα Τα κάλυψα όλα αν έχετε καμία ερώτηση μου λέτε για να δω αν έμαθα κάτι και μου ξέφυγε να το αναφέρω.
Υγ για παραγγελία τώρα μου έδωσαν παράδοση 10/7 για το facelift με όλα τα χρώματα διαθέσιμα.
Είμαι στο τσακ να το κλείσω... Μιλάτε παληκαρια.
Edit1 ξεχασα ότι έχουν γίνει παρεμβάσεις και στην ηχομόνωση και μια παρέμβαση στο σύστημα ψύξης πάλι στο τομέα μόνωσης αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς.Εαν σου αρέσει και είσαι οκ με την ποιότητα μέσα κλείστο.
Δύσκολα θα το μετανιώσεις. -
RE: ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]
@w202-amg said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@dettol said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Επίσκεψη 50-60-90€ αλλαγή φαρμάκου σε χειρόγραφο χαρτί , ηλεκτρονική συνταγή άφαντη. Τι θα κάνει ο ηλικιωμένος?Τί εννοείς αλλαγή φαρμάκου σε χειρόγραφο;
Γιατί δεν μπορεί να κάνει ηλεκτρονική συνταγογράφηση; -
RE: Toyota Yaris Cross
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
Το αμαξάκι είναι τίμιο. Θες οικονομία το παίρνεις και κάνει τα πάντα. Και είναι και αξιοπιστο
Είναι κάτι ποιοτικό και που το κοιτάς και λες πήρα αμαξαρα? Δεν νομίζω
Θέλει να κάνεις παραχωρήσεις σε θορύβους , χώρους , απτή ποιοτητα, γκάζια, βελασμα από κιβώτιο, μικρό άνοιγμα πορτών και για μένα και εμφάνιση αλλά το τελευταίο είναι προσωπικη γνωμη
Αν εξαιρεσεις τα παραπάνω όμως παίρνεις ένα πολύ τίμιο αμάξι σε οικονομία αξιοπιστία πράγμα που βάζει ως προταιρεοτητα το 90% των αγοραστών αδιαφορώντας για τα μειωνεκτηματα. Και ειλικρινά δεν είναι και λίγο
Όποιος θέλει το cross χωρίς τα μειονεκτήματα, παίρνει lexus lbx.
Mετά η συζήτηση πηγαίνει ''ναι αλλά αν φτάσεις σε αυτή την τιμή δίνεις και κάτι παραπάνω και παίρνει το τάδε''. Οπότε γίνεται ένας φαύλος κύκλος.
Μια χαρά τιμή έχει. Τώρα πόσο κόστιζε πριν απο 3-4 χρόνια, είναι άλλη κουβέντα.
Δεν νομίζω ποτέ toyota και honda να ήταν vfm.
Για μένα το αυτοκίνητο αυτό δεν αξίζει μόνο στις top εκδόσεις, δηλ.,elegance ,premiere,gr.
-
RE: Hyundai Tucson NX4 (2020)
@dimsabas said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Η ομάδα του κυπριακού FB περιλαμβάνει όλους τους κατόχους ιαπωνικών;
χα,χα, όχι έγραψα τί κυκλοφορεί γενικά.
-
@dimsabas said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
2,4 χιλιάδες στο ΦουΜπού της Κύπρου; Τόσα πολλά έχουν πουληθεί εκεί;
Yaris S-cross,Nissan qq,tuscon, πολλά mazda όλα τα μοντέλα όπως επίσης και toyota.
Από suzuki μονο swift πενταετίας -
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@moysatos said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Εγώ έβλεπα σοβαρά την αγορά Ν-line mild hybrid,αλλά στην ομάδα στο facebook Κύπρου (περίπου 2,4 χιλ μέλη),ανέφερε ο άλλος οτι του έχουν αλλάξει εντός εγγυησης μεχρι στιγμης 2 φορες (!) το αυτόματο.
Δεν θυμάμαι ποσα χιλιόμετρα.
Βέβαια οτι έτυχε σε έναν δεν σημαίνει τίποτα, αλλά λες;
Έχεις μπει στο FB Ελλάδος; https://www.facebook.com/groups/1087313504950872/
Δεν έχω μπεί, ούτε θα μπώ, αλλά γιατί το αναφέρεις;
Υπάρχουν ανάλογα προβλήματα ; -
RE: SUZUKI SX4 SCROSS
Εγώ στο Vitara του '19 την είχα πληρώσει περίπου 450,όλα κομπλε με βάση,γρύλους κλπ.