-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Μιλαω πάντα για απτη ποιοτητα και αεροδυναμικους θορυβους που ακουγουνται σε ταχυτητα από την πόρτα, πέρα από ότι ακουγεται συνήθως από τέτοιους κουβαδες (καθρεπτες, παραθυρα).
Επίσης ενοχλει η τραχυτητα του 3κυλινδρου ειδικά οταν παίρνει το πρωι μπροστά και κανει σαν τρακτερ
Ακόμα εχω αναφέρει κολληματα στη συνδεση ασυρματα με car play που με αναγκάζει να κανω reset το infotainment
Επιπλέον παραπονιέμαι για τα αθλιο κάθισμα που ειναι λεπτο και βγαινοντας βρισκει σχεδον στη μεταλλικη βαση ο γλουτός (καλά για πλευρική στηριξη αστο)
Την κακη ποιοτητα πλαστικων που χαρασσουν και γρατσουνιούνται ευκολα (εχει χαραξει ο τεμπέλης με αερα και η κουρμπα πανω από το θολο μια φορά που μπηκαν τα παιδιά)
Τα κουμπιά στο τιμόνι που τρίζουν.
Η μοκέτα στο πατωμα που είναι ξεκολλημενη και φουσκώνει λες και πηρε υγρασία το αμαξι και δεν ντρεπονται να λενε οτι ειναι φυσιολογικό αυτό.
Τα απαραδεκτα piano black στο πισω μέρος.
Την ανυπαρκτη μονωση στο πορτ μπαγκαζ που ακουγονται όλα και το ότι οι αποσκευές γραφουν στα πλαινα πλαστικά
Τον ανυπαρκτο φωτισμο εσωτερικά που ΟΚ πληρώνεις και διορθώνεται.
Η κακή ανάρτηση που χοροπηδάει σε καθε εγκάρσια.
Ολα τα παραπανω που εχω γραψει τα εχουν γραψει και αλλοι, ειτε εδω είτε στο fb. Εσυ ειδικά που εισαι και στο γνωστό γκρουπ με τους παλαβιάρηδες τα ξέρεις!
Απλά ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ να μην σας ενοχλουν επειδή εχει καλή κατανάλωση και γιατι οι περισσότεροι ενοχλουνται αν τους κραζεις την επιλογή!Δεν επιλέγω τίποτα, εδώ κάνεις λάθος. Να κοιτάξεις αρχικά τις πιέσεις, γιατί το αμάξι έχει την καλύτερη υλοποίηση σε ημιάκαμπτο στην κατηγορία του, μόνο το Εκρος είναι πιο άνετο! Πηδάει το Αρόνα και το Τ Κρος, αυτό μοιάζει με Πούμα. Ειδικά για την ανάρτηση απορώ!!
Όλα τα άλλα εγώ δεν τα έχω παρατηρήσει. Τώρα 1 γρατζουνία εδώ και εκεί σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ, εργάτης είναι ότι λιμο σαλονιού. Σε ΟΛΑ μου τα αμάξια τα είχα αυτά και δεν με ένοιαζε. Ο Τεμπέλης μπαι δε γουεη δεν έχει τίποτα ο δικός μου...χαχαχα! Αλήθεια απορώ που τα βλέπεις όλα αυτά, άλλο αμάξι έχεις?!?!? Για το φως συμφωνώ.
Προφανώς δεν είσαι για τέτοια κατηγορία, αλλά ούτε 5αρα θες γιατί θες μικρό....δεν σε πιάνει κανείς πουθενά...χαχαχα!
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Μιλαω πάντα για απτη ποιοτητα και αεροδυναμικους θορυβους που ακουγουνται σε ταχυτητα από την πόρτα, πέρα από ότι ακουγεται συνήθως από τέτοιους κουβαδες (καθρεπτες, παραθυρα).
Επίσης ενοχλει η τραχυτητα του 3κυλινδρου ειδικά οταν παίρνει το πρωι μπροστά και κανει σαν τρακτερ
Ακόμα εχω αναφέρει κολληματα στη συνδεση ασυρματα με car play που με αναγκάζει να κανω reset το infotainment
Επιπλέον παραπονιέμαι για τα αθλιο κάθισμα που ειναι λεπτο και βγαινοντας βρισκει σχεδον στη μεταλλικη βαση ο γλουτός (καλά για πλευρική στηριξη αστο)
Την κακη ποιοτητα πλαστικων που χαρασσουν και γρατσουνιούνται ευκολα (εχει χαραξει ο τεμπέλης με αερα και η κουρμπα πανω από το θολο μια φορά που μπηκαν τα παιδιά)
Τα κουμπιά στο τιμόνι που τρίζουν.
Η μοκέτα στο πατωμα που είναι ξεκολλημενη και φουσκώνει λες και πηρε υγρασία το αμαξι και δεν ντρεπονται να λενε οτι ειναι φυσιολογικό αυτό.
Τα απαραδεκτα piano black στο πισω μέρος.
Την ανυπαρκτη μονωση στο πορτ μπαγκαζ που ακουγονται όλα και το ότι οι αποσκευές γραφουν στα πλαινα πλαστικά
Τον ανυπαρκτο φωτισμο εσωτερικά που ΟΚ πληρώνεις και διορθώνεται.
Η κακή ανάρτηση που χοροπηδάει σε καθε εγκάρσια.
Ολα τα παραπανω που εχω γραψει τα εχουν γραψει και αλλοι, ειτε εδω είτε στο fb. Εσυ ειδικά που εισαι και στο γνωστό γκρουπ με τους παλαβιάρηδες τα ξέρεις!
Απλά ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ να μην σας ενοχλουν επειδή εχει καλή κατανάλωση και γιατι οι περισσότεροι ενοχλουνται αν τους κραζεις την επιλογή!Δεν επιλέγω τίποτα, εδώ κάνεις λάθος. Να κοιτάξεις αρχικά τις πιέσεις, γιατί το αμάξι έχει την καλύτερη υλοποίηση σε ημιάκαμπτο στην κατηγορία του, μόνο το Εκρος είναι πιο άνετο! Πηδάει το Αρόνα και το Τ Κρος, αυτό μοιάζει με Πούμα. Ειδικά για την ανάρτηση απορώ!!
Όλα τα άλλα εγώ δεν τα έχω παρατηρήσει. Τώρα 1 γρατζουνία εδώ και εκεί σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ, εργάτης είναι ότι λιμο σαλονιού. Σε ΟΛΑ μου τα αμάξια τα είχα αυτά και δεν με ένοιαζε. Ο Τεμπέλης μπαι δε γουεη δεν έχει τίποτα ο δικός μου...χαχαχα! Αλήθεια απορώ που τα βλέπεις όλα αυτά, άλλο αμάξι έχεις?!?!? Για το φως συμφωνώ.
Προφανώς δεν είσαι για τέτοια κατηγορία, αλλά ούτε 5αρα θες γιατί θες μικρό....δεν σε πιάνει κανείς πουθενά...χαχαχα!
Μια χαρα οι πιέσεις αλλά εχω συνηθισει μαλλον σε πολλαπλων. Τελωσπάντων αυτό αντε να ειναι υποκειμενικό!
Ο τεμπέλης περα οτι αντικειμενικά είναι της πλάκας σου ειπα οτι γρατσουνίστηκε από το κουμπί του πουκαμίσου μαλλον!!!
Αυτά παντως που ανέφερα ειναι γνωστά θέματα..
Αν δεν τα εχεις εσυ είσαι τυχερός -
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Με ρώτησαν αρκετοί στον δρόμο εάν είναι καλό. . . Στο καράβι ο νεαρός που έβαζε τα αμάξια μέσα. . . Στην παραλία Καψάλι ένας κύριος κοντά στα 60 . . . Ο φίλος με την 530e το είδε . . . Στο βενζινάδικο στο Γύθειο ο βενζινάς και ένας πελάτης….γενικά βοηθάει στην κοινωνικοποίηση!
Πάντως απότι καταλάβατε γκόμενα δεν βγάζεις ούτε με βαλέ με cross ...
Περίεργα γούστα πάντως
#Tin_Kounas_tin antlia?
#mono_vitara γιατί μας έλειψε
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
@andya3 said in Toyota Yaris Cross:
Στράβωσε λίγο ο πωλητής, μου άρχισε κάτι ειρωνικά, σας ξέρω εσάς με τα Γερμανικά, σας βλέπω πως πάτε στο δρόμο, όλο θέλετε να τρέχετε και να πουλάτε μούρη.
Αυτό ακριβώς. Από μακριά φαίνεται.
Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι μπατιρηδες αγοραζουν μεταχειρισμένα γερμανικα πριμιουμ και όλοι οι λεφταδες υβριδικά. Το κόμπλεξ βλέπεις.
Όπως τα λες είναι γύρε. Το κόμπλεξ φαίνεται. Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε...
-
-
@iceman7 Η προσέγγιση σου είναι λάθος θεωρώ για αυτό έχεις απογοητευτεί από το yc. Ξέρεις γιατί είναι best seller? Γιατί για τις μετακινήσεις εντός λεκανοπεδίου είναι μακράν η καλύτερη λύση μαζί με το yaris βέβαια, όχι μόνο σε θέματα οικονομίας χρήσης αλλά κυρίως στην ευκολία αλλά και στην ποιότητα κίνησης στην αθηναϊκή τρέλα. Αυτά δυστυχώς πάει πακέτο με το άθλιο εσωτερικό το οποίο όμως λίγο επηρεάζει στην καθημερινότητα που ο παράγοντας εκνευρισμού είναι ο μπροστινός που θα φρενάρει ξαφνικά και όχι το υλικό του τεμπέλη.
Το δίκτυο που έχει ξεφύγει είναι άλλο δυσάρεστο θέμα αλλά δυστυχώς πουλάνε και χέστηκ@ν για τον πελάτη.
Εσύ ψάχνεις απτή ποιότητα σε αυτοκίνητο πόλης, που δύσκολα θα βρεις στην toyota ίσως ούτε στην lexus.
Αυτό που θες μάλλον δεν το βγάζει κάνεις, συγκριτικά το Α1 πχ έχει σαφώς πολύ καλύτερα υλικά κ συναρμογή, όμως ο ημιακαμπτος κοπαναει χειρότερα, ο συμπλέκτης μένει στο πάτωμα, το turbolag δεν παλεύεται, και οι τριγμοί από ταμπλό παράθυρα μετά από 4 έτη χρήσης κάνουν το yaris να μοιάζει λίμο.
Μακάρι να έβγαινε full hybrid ή μικρό ηλεκτρικό με την ζητούμενη ποιότητα αλλά πόσο θα έκανε; -
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
https://www.autogreeknews.gr/dokimes/sugkritika-test/diesel-i-full-hybrid-suv-kaiei-ligotero-kaysimo
Διαφήμιση της Σιτροεν μας έβαλες ;
γιατί τεστ δεν είναι
πετάει διάφορα νούμερα κατανάλωσης και πολλαπλασιάζει με την τιμή του φθηνού πετρελαίου για να τονίσει την δήθεν υπεροχή του c3 , ξεφτίλα λες και βάζει κανείς σοβαρός ανθρωπος φθηνό πετρέλαιο ...πετάει και ενα 4,2 στον αυτοκινητόδρομο , με τα όρια ταχύτητας πάντα αλλα δεν λένε οι πουλημένοι για τα 3, κάτι στην πόλη στην κίνηση στο μποτιλιάρισμα του YC!
Πάρτε το χαμπάρι το YC είναι αυτοκίνητο των 3 λίτρων χωρίς προσπάθεια , ότι άλλο υπήρξε ήταν περιορισμένης παραγωγής
το A2 3L diesel με τα 60 άλογα του και τα υπερστενά του λάστιχα
και το honda insight του 2001 που λόγω αεροδυναμικής ήταν πολύ οικονομικό στον αυτοκινητόδρομοσαν να είναι απο το 2101 είναι το άτιμο
Το Yaris Cross είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που μπορεί να νικήσει αυτούς τους πρωτοπόρους χωρίς συμβιβασμούς .
Η γελοιότητα του "τεστ" συνεχίζεται με την ανάρτηση του C3 το αμάξι είναι εμετός γιατί αν πάτε ταξίδι ετσι θα μυρίζει, το μοναδικό που με ζάλισε σαν Οδηγό ,φαντάζομαι τους επιβάτες
Αν είναι δυνατόν η σφικτή ανάρτηση να θεωρείτε μειονέκτημα , που ζούμε ...Καλά κατι αλλά νούμερα επιδόσεων κλπ για γέλια όπως δήθεν το μεγαλύτερο πορτ μπαγκάζ παπαριές ...
Φυσικά για φρένα κουβέντα για το ecvt σιωπή , καραγκιόζηδες ...
Yaris Cross Yaris Cross Yaris Cross Yaris Cross Yaris Cross Yaris Cross
ΟΛΕ ΖΗΤΩ ΑΕΡΑ! Νο1 ! -
Αστεία τεστ, ο σοβαρός δημοσιογράφος θα έλεγε πόλη yc, εκτός πόλης c3, τόσο απλό. Η μαλακή ανάρτηση πάντως του citroen καλοδεχούμενη, αν και το yc ενώ είναι σφιχτό ισιωνει τα πάντα
-
Και μόνο που συγκρίνει μηχανικό diesel με αυτόματο αυτοφορτιζόμενο υβριδικό...Μιλάμε για τεχνολογικό χάσμα γενεών...
-
Το δικό μου συμπέρασμα, λέμε σε 4ΤΦ για άνεση και ταπετσαρίες αυτά εύκολα αλλάζουν με το ανάλογο κασέρι.
Άνεση βάζεις μαλακό λάστιχο, δεν αρέσουν τα καθίσματα υπάρχουν ταπετσέρηδες.
Αλλά να πάρεις ένα σκέτο θερμικό και να βάλεις μοτέρ, μετατροπείς τάσης, μπαταρίες να το κάνεις υβριδικό αυτό δεν νομίζω να το έχει κάνει κάποιος παγκοσμίως. -
@iceman7 said
Προχθες παντως οδηγησα ενα clio και παρότι σκληρα, δεν ακουγόταν τσικ και φυσικά εδειχναν ποιοτικά πιο σωστά από το τογιοτα!
Εκει μας καταντησαν οι σχιστοματηδες .. να μας κανουν πλακα σε απτη ποιοτητα οι φρανσουάδες!Και η πλάκα είναι ότι τό γαλλικό είναι τουρκικής συναρμολόγησης...και το ιαπωνικό γαλλικής συναρμολόγησης.
-
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
@iceman7 Η προσέγγιση σου είναι λάθος θεωρώ για αυτό έχεις απογοητευτεί από το yc. Ξέρεις γιατί είναι best seller? Γιατί για τις μετακινήσεις εντός λεκανοπεδίου είναι μακράν η καλύτερη λύση μαζί με το yaris βέβαια, όχι μόνο σε θέματα οικονομίας χρήσης αλλά κυρίως στην ευκολία αλλά και στην ποιότητα κίνησης στην αθηναϊκή τρέλα. Αυτά δυστυχώς πάει πακέτο με το άθλιο εσωτερικό το οποίο όμως λίγο επηρεάζει στην καθημερινότητα που ο παράγοντας εκνευρισμού είναι ο μπροστινός που θα φρενάρει ξαφνικά και όχι το υλικό του τεμπέλη.
Το δίκτυο που έχει ξεφύγει είναι άλλο δυσάρεστο θέμα αλλά δυστυχώς πουλάνε και χέστηκ@ν για τον πελάτη.
Εσύ ψάχνεις απτή ποιότητα σε αυτοκίνητο πόλης, που δύσκολα θα βρεις στην toyota ίσως ούτε στην lexus.
Αυτό που θες μάλλον δεν το βγάζει κάνεις, συγκριτικά το Α1 πχ έχει σαφώς πολύ καλύτερα υλικά κ συναρμογή, όμως ο ημιακαμπτος κοπαναει χειρότερα, ο συμπλέκτης μένει στο πάτωμα, το turbolag δεν παλεύεται, και οι τριγμοί από ταμπλό παράθυρα μετά από 4 έτη χρήσης κάνουν το yaris να μοιάζει λίμο.
Μακάρι να έβγαινε full hybrid ή μικρό ηλεκτρικό με την ζητούμενη ποιότητα αλλά πόσο θα έκανε;Το καλύτερο για εντός πόλης θα ήταν το aygoX με κάποια υβριδικοτητα. Επόμενο το απλο γιαρις.
Το YC δεν μπορεί να είναι καθημερινό.
Είναι πανάκριβο και μεγάλο/ογκώδες με σχεδιασμό και πέταγματα ακατάλληλα για κίνηση, παρκαρίσματα στην πόλη.
Εχω γράψει ότι το πήραμε για καθημερινό - αντικαταστάτη του ποιοτικού και ευάερου γιαρις υβριδικού προηγούμενης γενιας επειδή μάζεψε χρονια/χλμ.
Αλλά διαπίστωμενα δεν μπορεί να επιτελέσει το ρόλο. Είναι ογκώδες με ελλειπη ορατότητα/ έλεγχο άκρων. Για τη δικη μου μετακίνηση από πάρκινγκ σε πάρκινγκ σπίτι - δουλειά είναι μια χαρά. Αλλά για περα δώθε σούπερ μάρκετ, μαθήματα σχολεία κλπ όχι. Εκεί θες i10 άντε γιαρις. -
Ξέρω ότι η αλήθεια θα ενοχλήσει, αλλά να λέτε και για τουρκική συναρμολόγηση πάει πολύ.
Ισπανική έχει. Τα νεότερα ίσως είναι στο Βίζεγκραντ.
-
Αχ είδα σε ταξίδι τρία άτομα με μεγάλες βαλίτσες σε ένα aygox, Πω πω τι θέαμα ήταν αυτό;
Ενιωσα τύψεις.
Και ο οδηγός ήταν σαν τον @dimsabas, μιλάμε για άγριες καταστάσεις
-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Το δικό μου συμπέρασμα, λέμε σε 4ΤΦ για άνεση και ταπετσαρίες αυτά εύκολα αλλάζουν με το ανάλογο κασέρι.
Άνεση βάζεις μαλακό λάστιχο, δεν αρέσουν τα καθίσματα υπάρχουν ταπετσέρηδες.
Αλλά να πάρεις ένα σκέτο θερμικό και να βάλεις μοτέρ, μετατροπείς τάσης, μπαταρίες να το κάνεις υβριδικό αυτό δεν νομίζω να το έχει κάνει κάποιος παγκοσμίως.Γουστάρω αυτήν την λογική. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Και εγώ έτσι τα σκέφτομαι. Τώρα μπορείς να ανησυχείς!
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
https://www.autogreeknews.gr/dokimes/sugkritika-test/diesel-i-full-hybrid-suv-kaiei-ligotero-kaysimo
Διαφήμιση της Σιτροεν μας έβαλες ;
γιατί τεστ δεν είναι
πετάει διάφορα νούμερα κατανάλωσης και πολλαπλασιάζει με την τιμή του φθηνού πετρελαίου για να τονίσει την δήθεν υπεροχή του c3 , ξεφτίλα λες και βάζει κανείς σοβαρός ανθρωπος φθηνό πετρέλαιο ...πετάει και ενα 4,2 στον αυτοκινητόδρομο , με τα όρια ταχύτητας πάντα αλλα δεν λένε οι πουλημένοι για τα 3, κάτι στην πόλη στην κίνηση στο μποτιλιάρισμα του YC!
Πάρτε το χαμπάρι το YC είναι αυτοκίνητο των 3 λίτρων χωρίς προσπάθεια , ότι άλλο υπήρξε ήταν περιορισμένης παραγωγής
το A2 3L diesel με τα 60 άλογα του και τα υπερστενά του λάστιχα
και το honda insight του 2001 που λόγω αεροδυναμικής ήταν πολύ οικονομικό στον αυτοκινητόδρομοσαν να είναι απο το 2101 είναι το άτιμο
Το Yaris Cross είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που μπορεί να νικήσει αυτούς τους πρωτοπόρους χωρίς συμβιβασμούς .
Η γελοιότητα του "τεστ" συνεχίζεται με την ανάρτηση του C3 το αμάξι είναι εμετός γιατί αν πάτε ταξίδι ετσι θα μυρίζει, το μοναδικό που με ζάλισε σαν Οδηγό ,φαντάζομαι τους επιβάτες
Αν είναι δυνατόν η σφικτή ανάρτηση να θεωρείτε μειονέκτημα , που ζούμε ...Καλά κατι αλλά νούμερα επιδόσεων κλπ για γέλια όπως δήθεν το μεγαλύτερο πορτ μπαγκάζ παπαριές ...
Φυσικά για φρένα κουβέντα για το ecvt σιωπή , καραγκιόζηδες ...
Yaris Cross Yaris Cross Yaris Cross Yaris Cross Yaris Cross Yaris Cross
ΟΛΕ ΖΗΤΩ ΑΕΡΑ! Νο1 !Είθε η βασιλεία του Αυτοκράτορα
Να συνεχιστεί για χίλιες,
για οκτώ χιλιάδες γενεές,
μέχρι τα χαλίκια
να γίνουν βράχοι
καλυμμένοι από βρύα
(εθνικος υμνος Ιαπωνίας)υ. γ: ρε γατε την εχουν πεσει οι τογιοταιοι στο forum κι εσυ τρως ακομα καλαμαρακια;
-
Θα του ψαρεψαν κάποιο γιγάντιο καλαμάρι και ακόμα το τρώει
-
Η ΤΟΥΟΤΑ παρα τα προβληματα στη παραγωγη παρεδωσε το 22 σχεδον 900000 αυτοκινητα και εχει λιστα παραγγελιων πανω απο ενα εκατομμυριο.Ολοι Ελληνες κομπλεξικοι βεβαια για καποιους.Πατε καλα;
-
Σκέψου τώρα να σαι εργάτης στην Τογιότα και να ζητάς έξτρα άδεια το καλοκαίρι για να πας στην Μύκονο.
1 εκ παραγγελίες και θες έξτρα μέρες άδεια;
Να ποιοι βρίζουν τα Toyota,στα διάφορα fora
-
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
Μακάρι να έβγαινε full hybrid ή μικρό ηλεκτρικό με την ζητούμενη ποιότητα αλλά πόσο θα έκανε;Το καλύτερο για εντός πόλης θα ήταν το aygoX με κάποια υβριδικοτητα. Επόμενο το απλο γιαρις.
Το YC δεν μπορεί να είναι καθημερινό.
Είναι πανάκριβο και μεγάλο/ογκώδες με σχεδιασμό και πέταγματα ακατάλληλα για κίνηση, παρκαρίσματα στην πόλη.
Εχω γράψει ότι το πήραμε για καθημερινό - αντικαταστάτη του ποιοτικού και ευάερου γιαρις υβριδικού προηγούμενης γενιας επειδή μάζεψε χρονια/χλμ.
Αλλά διαπίστωμενα δεν μπορεί να επιτελέσει το ρόλο. Είναι ογκώδες με ελλειπη ορατότητα/ έλεγχο άκρων. Για τη δικη μου μετακίνηση από πάρκινγκ σε πάρκινγκ σπίτι - δουλειά είναι μια χαρά. Αλλά για περα δώθε σούπερ μάρκετ, μαθήματα σχολεία κλπ όχι. Εκεί θες i10 άντε γιαρις.Στο θέμα μεγέθους - χρήση για πόλη έχεις απόλυτα δίκιο. Στο θέμα τιμής, στα έχω ξαναπεί, αν κόστιζε max 22 δεν θα έλεγες κουβέντα για τα πλαστικά, και εκεί σου δίνω ένα δίκιο.
Εγώ επέλεξα το απλό yaris, έχοντας σαν μακρινή σκέψη την αγορά ενός μεγαλύτερου c κάποια στιγμή.
Αλλά μην ξεχνάς ότι για κάποιον που έχει ένα και μοναδικό αυτοκίνητο, το yc μπορεί να επιτελέσει άριστα αυτόν τον ρόλο.
Toyota Yaris Cross