-
Αυτό που σε ρωτάνε όλοι είναι απίστευτο, για τα σπορ υπάρχει μικρό ενδιαφέρον, για τα καροτσάκια πόλης όμως όλοι θέλουν να μάθουν τιμή, κλπ
Οι κλασσικές ερωτήσεις πόσο καίει, και τι απόσταση κάνεις με ηλεκτρισμό.
-
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
Αυτό που σε ρωτάνε όλοι είναι απίστευτο, για τα σπορ υπάρχει μικρό ενδιαφέρον, για τα καροτσάκια πόλης όμως όλοι θέλουν να μάθουν τιμή, κλπ
Οι κλασσικές ερωτήσεις πόσο καίει, και τι απόσταση κάνεις με ηλεκτρισμό.
Συμβαίνει δυστυχώς. Λες και θα σου πει ποτε κανεις ειλικρινά αντικειμενική άποψη.
Ειδικά σε νέο αμάξι όλοι θετικά θα μιλήσουν για το νέο τους απόκτημα.
Και αυτό βέβαια ενδεικτικό της ασχετοσύνης του έλληνα -
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
συνεχίζω να το θεωρώ την καλύτερη πρόταση της αγοράς στην κατηγορία, εφόσον κάποιος θέλει ένα all around όχημα. Εάν υπάρχουν πιο συγκεκριμένα κριτήρια, ναι υπάρχουν καλύτερα αμάξια, αλλά κανένα δεν τα κάνει όλα τοσο καλά.
Συμφωνώ απολύτως.
Χωρίς να μου αρέσουν οι γενικεύσεις, τα περισσότερα σύγχρονα Toyota αποτελούν πλέον το καλύτερο "πακέτο" στην κατηγορία τους, γι' αυτό και σπάνε "ταμεία".
Επίσης, συμφωνώ για τα σχόλια περί Corolla, ως ιδιοκτήτης C-HR (υπερυψωμένου Corolla στην ουσία, εξ ου και η άψογη οδική συμπεριφορά του). -
@bill_hsd said in Toyota Yaris Cross:
συνεχίζω να το θεωρώ την καλύτερη πρόταση της αγοράς στην κατηγορία, εφόσον κάποιος θέλει ένα all around όχημα. Εάν υπάρχουν πιο συγκεκριμένα κριτήρια, ναι υπάρχουν καλύτερα αμάξια, αλλά κανένα δεν τα κάνει όλα τοσο καλά.
Συμφωνώ απολύτως.
Χωρίς να μου αρέσουν οι γενικεύσεις, τα περισσότερα σύγχρονα Toyota αποτελούν πλέον το καλύτερο "πακέτο" στην κατηγορία τους, γι' αυτό και σπάνε "ταμεία".
Επίσης, συμφωνώ για τα σχόλια περί Corolla, ως ιδιοκτήτης C-HR (υπερυψωμένου Corolla στην ουσία, εξ ου και η άψογη οδική συμπεριφορά του).Η μετριότητα σε όλα δεν σημαίνει ότι τα κανεις όλα σχετικά καλά αλλά ότι τα κανεις όλα μέτρια στην καλύτερη.
Μην ρίχνετε τον πήχυ μόνοι σας παιδιά.
Τα νέα Τογιότα είναι αθλιες πλαστικουρες
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Η μετριότητα σε όλα δεν σημαίνει ότι τα κανεις όλα σχετικά καλά αλλά ότι τα κανεις όλα μέτρια στην καλύτερη.
έτσι έχουν πορευτεί χρόνια τώρα, προφανώς κάτι ξέρουν
θεωρώ οτι είναι χειρότεροι στα πλαστικά ειδικά στα μικρά και γενικά στην ποιότητα κατασκευής σε σχέση με όλους, χειρότεροι από stella, vag, kia, κλπ. Έλα όμως που ο μόνος τρόπος να κινηθείς Αθήνα είναι αυτός, άσε την οικονομία έξω, όταν έχεις συνεχόμενα μποτιλιαρίσματα, 50 σταμάτα ξεκίνα σε κάθε διαδρομή, στενά, ανηφόρες κατηφόρες, δεν γίνεται αλλιώς. Τα υπόλοιπα hybrid (Renault, Nissan, κλπ) είναι στα 30+
Επίσης πλαίσιο, ανάρτηση, τιμόνι, θέση οδήγησης είναι ικανοποιητικότατα. Το yaris θεωρώ οτι έχει καλύτερη θέση οδήγησης από corolla/A1/mx5 νομίζεις σχεδόν οτι είσαι στην gr έκδοση. -
Τιμόνι ελαφρύ και ασαφές.
Αν έχεις οδηγήσει bmw γελάς.
Ανάρτηση μια τυπική υλοποίηση ημιακαμπτου.Γενικά τυπικές λύσεις του σωρού
-
Συμφωνώ απολύτως.
Επίσης, συμφωνώ για τα σχόλια περί Corolla, ως ιδιοκτήτης C-HR (υπερυψωμένου Corolla στην ουσία, εξ ου και η άψογη οδική συμπεριφορά του).Η μετριότητα σε όλα δεν σημαίνει ότι τα κανεις όλα σχετικά καλά αλλά ότι τα κανεις όλα μέτρια στην καλύτερη.
Καμία μετριότητα. Αρτιότητα θα έλεγα. Σε όλους τους τομείς.
Κι επειδή έχω λύσει κάποια ταμπλώ σε BMW/MINI, αλλά και Toyota, για διάφορα retrofits, μου επιτρέπεις να έχω διαφορετική άποψη για ποιότητα/συναρμογή πλαστικών κλπ. -
Συμφωνώ απολύτως.
Κι επειδή έχω λύσει κάποια ταμπλώ σε BMW/MINI, αλλά και Toyota, για διάφορα retrofits, μου επιτρέπεις να έχω διαφορετική άποψη για ποιότητα/συναρμογή πλαστικών κλπ.Στο YC τα πάντα είναι για γέλια. Playmobil.
Εμφανής - με γυμνό μάτι - έλλειψη απτής ποιότητας -
Κι επειδή έχω λύσει κάποια ταμπλώ σε BMW/MINI, αλλά και Toyota, για διάφορα retrofits, μου επιτρέπεις να έχω διαφορετική άποψη για ποιότητα/συναρμογή πλαστικών κλπ.Καλά αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και απορώ πως άνθρωπος με τέτοια εμπειρία το αναφέρει. Στο μόνο που υπερτερεί το Τουότα είναι η ευκολία στο λύσιμο/δέσιμο λόγω του ότι είναι πολύ πιο απλοϊκό ως κατασκευή. Εκεί όντως είναι η χαρά του μάστορα ή του DIYer. Γενικά εάν κάποιος λύσει ένα σύγχρονο Τουότα θα παρατηρήσει υλικά και συναρμογή παλαιότερων 10ετιών πχ οριακά ηχεία, νάυλον με κόλλα στις τρύπες των πορτών, γυμνές καλωδιώσεις κ.α.
Το γεγονός ότι αυτά λειτουργούν χωρίς πρόβλημα ή δεν τρίζουν κτλ δεν αρκεί ως δικαιολογία. Ούτε ότι μπορεί να μην ενδιαφέρει τους πολλούς ή να μην το αντιλαμβάνονται. Δεν παύει να είναι μια πραγματικότητα. Κατ' αναλογία και ποιοτικά (και μόνο, το τονίζω) θα έβαζα τα σημερινά Τουότα στο ίδιο επίπεδο με τα Dacia. Βρίσκω πολλές ομοιότητες κατασκευαστικά.
-
Τιμόνι ελαφρύ και ασαφές.
Αν έχεις οδηγήσει bmw γελάς.
Ανάρτηση μια τυπική υλοποίηση ημιακαμπτου.Γενικά τυπικές λύσεις του σωρού
Δεν συγκρίνω το τιμόνι του με του mx5 αλλά με αντίστοιχα μικρά, για την πόλη το θες ελαφρύ, στο ασαφές συμφωνούμε, έτσι είναι όλα τα μικρά όμως με εξαιρέσεις τύπου mini που έχουν άλλο κοινό.
-
ΥΓ Φανη για το φίλο σου που έχει αμαξάρα πες του στη γυναίκα να της πάρει το μαζντο γιαρις. Πολύ καταλληλότερο για πόλη
Το YC δεν κάνει για γυναίκα καθως είναι αχρείαστα μεγάλο για πόλη.Μια χαρά κάνει, ορισμένες δεν έχουν θέμα με το μέγεθος! Η δικιά μου πήγαινε και το Κούγκα μια χαρά στα στενά του Παγκρατίου. Το YC ειναι ιδανικό σε μέγεθος με καλη ορατότητα. Άσε που το 90% των γυναικών θέλουν αψηλό αμάξι. Η γυναίκα του φίλου μου το είδε και ενθουσιάστηκε, του είπε να της πάρει αυτό ή την Χ1.
Εμ το μέλωσε πολύ ο Φανης και ήρθα άμεσα να ρίξω λίγο αλάτι να ισορροπήσει
Μπα, πολύ light τα έραψα για να μην "κατηγορηθώ" οτι μεροπληπτώ. Το αμάξι ειναι εξαιρετικό και όταν διαβάζω τα δικά σου σχόλια νομίζω ότι οδηγείς κάτι άλλο, ειλικρινά! Ναι σε σχέση με την 5αρα ειναι κουδουνίστρα, αλλά σε σχέση με άλλα της κατηγορίας ίδια χάλια ειναι....που να δεις το Q2 που είχα οδηγήσει των €36.000 και κουδούνιζε ολάκερο.
-
Ο φίλος iceman έχει αρχίσει να κουράζει ακόμα κι εμάς που δεν έχουμε yc.
Οι συγκρίσεις με bmw είναι τουλάχιστον ατυχείς.
Το αμάξι κάνει καλά αυτό για το οποίο προορίστηκε, ας μη τα γράψω, τα γνωρίζετε.
Αγγελίa στο car και θα φύγει σε 2 μέρες. -
Ε καλά τωρα κι εσύ έπιασες το Q2 που είναι η μεγαλύτερη απάτη σε ροδες.
-
@stefan147 said in Toyota Yaris Cross:
Και? Το οδήγησα και αναφέρω εντυπώσεις...πρίμιο γαρ. Βέβαια για εμένα όλα τα Άουδι είναι απάτη με ρόδες, οπότε δεν μου λέει κάτι. Άχρηστα αμάξια. Αλλά και το Q2 να μην θες (το έβαλα ως υπερβολή πόσο χάλια μπορεί να ειναι ένα πρίμιο σε τόσα λεφτά), και το Αρονα δεν ήταν καλύτερο μέσα από το ΓΚ.
-
@stefan147 said in Toyota Yaris Cross:
Και? Το οδήγησα και αναφέρω εντυπώσεις...πρίμιο γαρ. Βέβαια για εμένα όλα τα Άουδι είναι απάτη με ρόδες, οπότε δεν μου λέει κάτι. Άχρηστα αμάξια. Αλλά και το Q2 να μην θες (το έβαλα ως υπερβολή πόσο χάλια μπορεί να ειναι ένα πρίμιο σε τόσα λεφτά), και το Αρονα δεν ήταν καλύτερο μέσα από το ΓΚ.
Εμενα παντως το a3 sedan μου αρεσει πολυ.Σαν εικονα μιλαω σαν ψυχη δεν γνωριζω
-
Σκατοψυχο.
Άλλο το a3, καμια σχέση με τις μικρές πλατφόρμες
-
Φάνη, πηγές σε ένα απ' τα αγαπημένα μου νησιά, τα Κύθηρα! Ελπίζω να έκανες μια στάση Τοξότη...
-
Τα βρήκε τα Κύθηρα;
-
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Ο φίλος iceman έχει αρχίσει να κουράζει ακόμα κι εμάς που δεν έχουμε yc.
Οι συγκρίσεις με bmw είναι τουλάχιστον ατυχείς.
Το αμάξι κάνει καλά αυτό για το οποίο προορίστηκε, ας μη τα γράψω, τα γνωρίζετε.
Αγγελίa στο car και θα φύγει σε 2 μέρες.Αδελφέ εγώ και που θα το δώσω θα συνεχίσω να κράζω.
Το ελάχιστο που οφείλω στον ευατο μου για την απάτη που μου πούλησαν και στον κοσμάκη που πάει σαν χαζός και αγοράζει την απατη επειδή δήθεν δεν σπάει δεν χαλάει.Η σύγκριση στο τιμόνι με τη bmw έγινε σε γενικότερο σχόλιο για τα σύγχρονα Τογιότα. Όχι για το YC. Είπαμε κράζω αλλά σε υπαρκτά θέματα.
Άλλωστε υπάρχουν και μεγαλύτερα αμάξια με τιμόνια της πλακας όπως κάτι VW.Και όχι το αμάξι αυτό δεν κάνει καλά ότι προορίστηκε γιατί για μικρο καθημερινό δεν κάνει και για μοναδικό οικογένειας επίσης δεν κάνει.
Στην οικογένεια του για καθημερινό πόλης είναι το γιαρις το απλο. -
ΥΓ Φανη για το φίλο σου που έχει αμαξάρα πες του στη γυναίκα να της πάρει το μαζντο γιαρις. Πολύ καταλληλότερο για πόλη
Το YC δεν κάνει για γυναίκα καθως είναι αχρείαστα μεγάλο για πόλη.Μια χαρά κάνει, ορισμένες δεν έχουν θέμα με το μέγεθος! Η δικιά μου πήγαινε και το Κούγκα μια χαρά στα στενά του Παγκρατίου. Το YC ειναι ιδανικό σε μέγεθος με καλη ορατότητα. Άσε που το 90% των γυναικών θέλουν αψηλό αμάξι. Η γυναίκα του φίλου μου το είδε και ενθουσιάστηκε, του είπε να της πάρει αυτό ή την Χ1.
Εμ το μέλωσε πολύ ο Φανης και ήρθα άμεσα να ρίξω λίγο αλάτι να ισορροπήσει
Μπα, πολύ light τα έραψα για να μην "κατηγορηθώ" οτι μεροπληπτώ. Το αμάξι ειναι εξαιρετικό και όταν διαβάζω τα δικά σου σχόλια νομίζω ότι οδηγείς κάτι άλλο, ειλικρινά! Ναι σε σχέση με την 5αρα ειναι κουδουνίστρα, αλλά σε σχέση με άλλα της κατηγορίας ίδια χάλια ειναι....που να δεις το Q2 που είχα οδηγήσει των €36.000 και κουδούνιζε ολάκερο.
Δεν είναι θέμα να έχεις θέμα να αντιληφθείς το μέγεθος αλλά να το βολέψεις έτσι που δεν θα στο κάνουν σώβρακο οι άλλοι.
Σκέψου σε τι περιβάλλον κυκλοφορείς.
Τώρα αν δεν σε νοιάζουν τα παράσημα που θα σου αφήσουν τα κάθε λογής χρεπια, πασο.
Απλά εγώ δεν μπορώ να αφήνω τόσα λεφτά έρμαιο του κάθε μαλακα.Ιδανική ορατότητα το YC δεν έχει.
Σρ σχέση με το προηγούμενο γιαρις είναι σαν το chr στην αντίληψη του χώρου.
Το t- cross πχ είναι μακραν καταλληλότερο.
Αν και τελικά τα αμαξώματα τύπου suv δεν κάνουν για πόλη. Προσθέτουν αχρείαστο όγκο.Τώρα για τις γυναίκες που πράγματι δείχνουν να προτιμούν suv είναι λογικό.
Επικαλούνται την ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος με άλλο suv (άρα ζητούν το ίδιο ύψος), αν και στην πράξη τα θέλουν για να μην τρώνε μαρσπιέ και πόρτες στην αποβίβαση, να καβαλάνε ευκολότερα πεζοδρόμια και φυσικά επειδή είναι κοντές και αποκτούν ύψος με ένα suv και ας σκαρφαλώνουν ενίοτε για μπουν ή δεν φαίνονται καν στο κόκπιτ.
Οποτε η δικιά μου δεν πρόκειται να πάρει ποτε suv
Toyota Yaris Cross