-
απο οσα εχω διαβασει,θα εχει ενα μικρο φρεσκαρισμα. η εταιρια αποφασισε μικρες αλλαγες κυριως στο εσωτερικο,μεγαλυτερη οθονη κτλ. δεν θα παει σε εκτεταμενο facelift. αυτο μαλλον θα γινει με την νεα γενια σειρας 1. που θα ειναι απο οτι διαβαζω αμιγως ηλεκτρικη, η υβριδικη. ειδωμεν.
-
@diego1960 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
To έχω σίγουρο οτι θα πάρει τον ήπια υβριδικό με τα 170 αλόγατα, δε γίνεται να τον πάρει η X1 και όχι ο άσσος.
Αυτή η έκδοση θα είναι ίσως η ιδανικότερη αν βγει σε καλή τιμή.
-
Αξίζει κανείς να αγοράσει σήμερα την σειρά 1 που η τιμή της είναι χώμα (ας μην ξεχνάμε πως το
Κορσα ξεκινά από 20.000€) ή μήπως να περιμένει το φεισλιφτ με κίνδυνο βέβαια να πληρώσει κανένα 5χιλιαρο επιπλέον το λιγότερο; -
Αξίζει
-
@lofos said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Αξίζει κανείς να αγοράσει σήμερα την σειρά 1 που η τιμή της είναι χώμα (ας μην ξεχνάμε πως το
Κορσα ξεκινά από 20.000€) ή μήπως να περιμένει το φεισλιφτ με κίνδυνο βέβαια να πληρώσει κανένα 5χιλιαρο επιπλέον το λιγότερο;αξιζει...
-
Αξίζει κανείς να αγοράσει σήμερα την σειρά 1 που η τιμή της είναι χώμα (ας μην ξεχνάμε πως το Κορσα ξεκινά από 20.000€) ή μήπως να περιμένει το φεισλιφτ με κίνδυνο βέβαια να πληρώσει κανένα 5χιλιαρο επιπλέον το λιγότερο;
Α Ξ Ι Ζ Ε Ι φυσικά!!
-
Αλλωστε πόσο θα αλλάξει στο φέις λιφτ...
Τι είναι η μπεμβέ ?
Λάντα ? -
@criuser said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Αλλωστε πόσο θα αλλάξει στο φέις λιφτ...
Τι είναι η μπεμβέ ?
Λάντα ?Δεν είναι το καλούπι το θέμα φαντάζομαι , αλλά αν θα πάρει φρέσκο κινητήρα
-
Κορσα ξεκινά από 20.000€) ή μήπως να περιμένει το φεισλιφτ με κίνδυνο βέβαια να πληρώσει κανένα 5χιλιαρο επιπλέον το λιγότερο;Εκτος της τιμης, δες εαν σου αρεσει το εσωτερικο της νεας Χ1 γιατι το φεισλιφτ θα εχει το ιδιο. Σε καποιους δεν αρεσει ο χειρισμος μονο απο την οθονη χωρις φυσικα πληκτρα και χωρις το κυκλικο χειριστηριο.
-
Για το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της 118 έχει κανείς άποψη κυρίως από άποψη αξιοπιστίας;
-
@dirtybit said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Για το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της 118 έχει κανείς άποψη κυρίως από άποψη αξιοπιστίας;
Τα γνωστά, όπως όλες οι διπλοσύμπελκτες βλακείες. Απλά με τιμές BMW.
-
Έκανα μια διαμόρφωση της 116 στην απλή έκδοση. Με 17άρες και κλιματισμό σαν extra μου βγήκε κάτω από 25k. Μήπως κάνω κάτι λάθος? Αυτή είναι η τιμή? Έχει ασχοληθεί κανείς?
-
@andya3 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Έκανα μια διαμόρφωση της 116 στην απλή έκδοση. Με 17άρες και κλιματισμό σαν extra μου βγήκε κάτω από 25k. Μήπως κάνω κάτι λάθος? Αυτή είναι η τιμή? Έχει ασχοληθεί κανείς?
Δεν κάνεις κάτι λάθος. Αλλά με 26.5Κ παίρνεις την Sport Line έκδοση που έχει αυτά που προσέθεσες και αρκετά άλλα. Στην παράνοια των σημερινών τιμών, η BMW δείχνει από τις πιο λογικές επιλογές.
-
Δίκιο έχεις. Και την 118 σε Sport line τη βγάζει στα 31k.
Γι' αυτό έχει γεμίσει ο τόπος με τον 1. Καλά κάνει η bmw, όσο περισσότερο πουλάει, τόσο περισσότερο θα κερδίζει και από τα γύρω-γύρω, ανταλλακτικά, service κλπ.Να δω σε λίγα χρόνια τι θα έχουν πετύχει η vw και η Peugeot που έχουν πάει τις τιμές στα ύψη και τα παίρνουν μόνο leasing. Πριμοδοτούν τη Hyundai.
Και όταν θα ξυπνήσουν, θα ψάχνουν τι έγινε και τους κρατάνε από το σβέρκο 2-3 μεγάλες εταιρείες του leasing. Τον πελάτη άμα τον χάσεις και πάει αλλού και μείνει ευχαριστημένος, δύσκολα γυρνάει πίσω. -
Μένεις στα 26,5Κ της 116 και δίνεις και ένα 400άρι για ένα σωστό πρόγραμμα και φτάνεις στα 170 άλογα, δηλαδή εκεί που πηγαίνει και η 118 με πρόγραμμα. Και κρατάς και τα 4 χιλιάρικα της διαφοράς στην τσέπη για μελλοντικές βλάβες, που νομοτελειακά θα έρθουν. BMW γαρ...
-
@harisma23 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Μένεις στα 26,5Κ της 116 και δίνεις και ένα 400άρι για ένα σωστό πρόγραμμα και φτάνεις στα 170 άλογα, δηλαδή εκεί που πηγαίνει και η 118 με πρόγραμμα. Και κρατάς και τα 4 χιλιάρικα της διαφοράς στην τσέπη για μελλοντικές βλάβες, που νομοτελειακά θα έρθουν. BMW γαρ...
Αν ανεβαίνει η 116 20-30 άλογα και άλλο τόσο ροπή μια χαρά είναι. Όχι και 170, υπερβολές. Να ζοριστεί λίγο παραπάνω το μοτέρ και η τουρμπίνα, αλλά όχι και να πηγαίνεις γυρεύοντας.
Αυτό με τις βλάβες που νομοτελειακά θα έρθουν, δεν με απασχόλησε ποτέ σ' ένα αυτοκίνητο. Εκτός αν μιλάμε για σχεδιαστικές αστοχίες που τις βρίσκεις ξανά και ξανά μπροστά σου και τις πληρώνεις κάθε λίγο και λιγάκι, όπως με τα adblue στα psa.
Όλα τα μηχανήματα χαλάνε και οι άνθρωποι αρωσταίνουν και πάνε στο γιατρό. Σ' αυτό το forum, παρ'ότι υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με αυτοκίνητα, υπάρχει ταυτόχρονα και μια φοβία για τ' αυτοκίνητα. Αντίφαση.
-
Δυστυχώς η 116 δεν δέχεται προγραμμα ειναι κλειδωμένη
-
-
@panormus772 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Αλήθεια έχει βάλει κανείς να δούμε αυτά τα νούμερα ότι αληθεύουν?
Μου φαίνονται αρκετά μεγάλα. -
@chrisk6 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@panormus772 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Αλήθεια έχει βάλει κανείς να δούμε αυτά τα νούμερα ότι αληθεύουν?
Μου φαίνονται αρκετά μεγάλα.1500 κυβικά , τούρμπο , η 118 βγαίνει στα 140 με 22 κιλά ροπής νομίζω? +30 άλογα και +6 κιλά ροπής δεν είναι κάτι τρελό για πρόγραμμα. Μην τον συγκρίνεις με την 116 γιατί ουσιαστικά είναι downgrade του προγράμματος (για αυτό είναι και κλειδωμένο απο την BMW τόσο καιρό)
Νέα BMW 1 Series 2019