Προφανώς για να λέτε για πριμιουμ
Μερσεντές, μάλλον δεν έχετε μπει στην Α κλασς. Παιδιά, πριμιουμ υπόσταση της μάρκας είπα, δεν είπα πως είναι πριμιουμ το εσωτερικό. Α3 θέλω να πάρω και προφανώς καταλαβαίνω πως δεν έχει τα πριμιουμ στοιχεία του Α6 αλλά και πάλι, σαν συναρμολόγηση κτλ φαντάζομαι πως κάτι θα έχει πάρει από τα μεγάλα του αδέρφια.
lofos
@lofos
Please enter occupation - Please enter your interests
Best posts made by lofos
-
RE: AUDI FORUM
-
Το μαζντα 3 που μου αρέσει έχει κινητήρα 2.000. Δεν δυναμαι για τέτοιον οικονομικά/φορολογικά.
-
RE: Ύπνος μέσα σε suv.
@mastoras78 said in Ύπνος μέσα σε suv.:
Ναι man εύκολα.. Με το μπόι σου μπορείς να κάνεις και όλο το κάμα σούτρα.. Φιμε να χεις μόνο
Χαχαχα
-
A3 vs Golf
Γεια και χαρά,
Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 αυτοκινητα. Δεν έχω οδηγήσει ποτέ αυτόματο αλλά με αυτά που διαβάζω μάλλον σε αυτόματο θα πάω. Στο πορτοφόλι μου ταιριάζουν και στις δυο περιπτώσεις (Audi και Vw)οι δεύτερες εκδόσεις και των δυο αυτοκινήτων (όχι οι πιο ακριβές, ούτε οι πιο φθηνές), μιας που θα μπει και το αυτόματο κιβώτιο και θα ανάβει η τιμή, δεν είμαστε για περισσότερα έξτρα. Άντε να προσθέσω κι ένα μεταλλικό χρωμα και είμαι έτοιμος.
Να επισημάνω επίσης πως δεν έχω κάνει σε κανένα από τα 2 τεστ ντραιβ.
Σαν ομορφιά μου αρέσουν αμφότερα αλλά σαν σηματάκι και φημολογούμενη ποιότητα (λέω φημολογούμενη γιατί δεν έχω μπει ποτέ σε αουντι), κλίνω προς Audi. Προσοχή! ΔΕΝ με ενδιαφέρει να κάνω μούρη στην γειτονιά, ούτε θέλω αυτοκίνητο για το «κύρος». Ίσα, ίσα θα έλεγα πως προβληματίζομαι να πάω σε αουντι για να μην με γλωσσοφανε.
Θα ήθελα την άποψη σας για το ποιο θα επιλέγατε και γιατί. Οι τιμές των αυτοκινήτων διαφέρουν ελάχιστα.
ΥΓ: Δεν θέλω προτάσεις για αλλά αυτοκινητα.
ΥΓ2: Απαντηστε ξεχνώντας τις κακίες που πιθανότατα έχετε κατά νου για το group (πιθανότατα να ισχύουν αλλά δεν με ενδιαφέρει). -
Ύπνος μέσα σε suv.
Γεια σας παιδιά.
Μιας και δεν έχω μπει ποτέ σε suv, θα ήθελα την βοήθεια σας.
Αν ρίξεις τα καθίσματα σε ένα εκ των sportage, Tucson, qashkai, μπορείς να ρίξεις έναν νυχτερινό υπνάκο?
Σκέφτομαι με το επόμενο μου αυτοκίνητο να ταξιδέψω σε χώρες της ευρωπης μαζί με την σύζυγο.
ΥΓ: Δεν είμαι και το πρώτο μπόι (1,62). -
RE: Νέα BMW 1 Series 2019
Αξίζει κανείς να αγοράσει σήμερα την σειρά 1 που η τιμή της είναι χώμα (ας μην ξεχνάμε πως το
Κορσα ξεκινά από 20.000€) ή μήπως να περιμένει το φεισλιφτ με κίνδυνο βέβαια να πληρώσει κανένα 5χιλιαρο επιπλέον το λιγότερο; -
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τις διάφορες ανάμεσα στους κινητήρες της 116 και 118;
-
RE: TESLA FORUM
@dettol said in TESLA FORUM:
συγνωμη, αλλα για τα αυτοκινητα λετε τιποτα;
Ελα ντε. Μπήκα κ εγώ να διαβάσω σχόλια για τεσλα και μόνο για αμάξια δεν μιλάνε. Ενας μιλάει πολιτικά, ο αλλος κοινωνικά, άλλος για αιφον.. βρε παιδιά αν θέλετε να μαλωσετε γιατί χαλάτε την ροη και δεν συναντιεστε αλλου να τα πείτε; Δέκα τυχαιες σελίδες επέλεξα να διαβάσω και σχόλιο σχετικό με την αυτοκινηση δεν είδα ούτε ένα.
Latest posts made by lofos
-
RE: TESLA FORUM
@dettol said in TESLA FORUM:
συγνωμη, αλλα για τα αυτοκινητα λετε τιποτα;
Ελα ντε. Μπήκα κ εγώ να διαβάσω σχόλια για τεσλα και μόνο για αμάξια δεν μιλάνε. Ενας μιλάει πολιτικά, ο αλλος κοινωνικά, άλλος για αιφον.. βρε παιδιά αν θέλετε να μαλωσετε γιατί χαλάτε την ροη και δεν συναντιεστε αλλου να τα πείτε; Δέκα τυχαιες σελίδες επέλεξα να διαβάσω και σχόλιο σχετικό με την αυτοκινηση δεν είδα ούτε ένα.
-
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τις διάφορες ανάμεσα στους κινητήρες της 116 και 118;
-
RE: Toyota Corolla Cross
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Οχι δυστυχως δεν τις παιρνει με crop ή resize. Τουλαχιστον οχι απο android. Πριν καποιο καιρο τις επαιρνε νομιζω και απο καποια στιγμη και μετα αρχισε να πεταει ενα μηνυμα οτι το αρχειο περιεχει unsupported κατι.
Αν απλά έκανε ένα σκρινσοτ (μέσω κινητού) την φωτο και ανέβαζες το σκρινσοτ;
-
Αξίζει κανείς να αγοράσει σήμερα την σειρά 1 που η τιμή της είναι χώμα (ας μην ξεχνάμε πως το
Κορσα ξεκινά από 20.000€) ή μήπως να περιμένει το φεισλιφτ με κίνδυνο βέβαια να πληρώσει κανένα 5χιλιαρο επιπλέον το λιγότερο; -
@andya3 said in AUDI FORUM:
10-20% ακριβότερα από τα service του golf είναι στην αντιπροσωπεία. Μην τρελαίνεσαι με τα service. Ένα service ανά 30k χιλ. ή 2 χρόνια είναι το υποχρεωτικό, με κόστος περίπου 400-500€ έκαστο.
Όταν φύγεις από αντιπροσωπεία, τα κόστη service και ανταλλακτικών για μηχανικά μέρη είναι ίδια με το Golf. Τα υπόλοιπα, εάν πχ χρειαστεί ν' αλλάξεις ένα φανάρι, είναι αρκετά πιο ακριβό το α3.
Και το Golf δεν το λες και φτηνό σε service και ανταλλακτικά. Αν είσαι οκ οικονομικά με το Golf, υπολόγιζε μια προσαύξηση 20% για το α3.
Πάρτο το α3 αν σ' αρέσει και είσαι οκ με τα οικονομικά, είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο, θα το καταχαρείς για μια δεκαετία που το θες. Μετά τη 10ετία όμως, ή θα βάλεις το χέρι στην τσέπη ή θα το αλλάξεις...Σκέφτομαι πως εκεί που είναι να δώσω 28.500 για κορολα, δίνεις ακόμη 1000€ και παίρνεις Α3 1500 dsg. Οικονομικα σκεπτόμενος, κανένα αμαξι την παρούσα στιγμή δεν αξίζει. Αλλά το κορσα μου δε θα την βγάλει για πολύ ακόμη και πρέπει κάτι να επιλέξω..
-
@alexandros-k said in AUDI FORUM:
@lofos said in AUDI FORUM:
Ας μου απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει ποσο κοστίζουν πάνω κάτω τα σερβις του Α3
Δεν ξερω να σου απαντησω με ακριβεια, αλλά στην αντιπροσωπεια φθηνά δεν τα λες.
Τωρα τι αυτοκινητο εχεις ?Τώρα έχω ένα οπελ κορσα 15ετιας που το αγόρασα μτχ. Ήταν το πρώτο μου αυτοκίνητο για να μάθω και πλέον κοιτάζω κάτι καλύτερο που θα το κρατήσω τουλάχιστον 8-10 χρόνια. Έχω οικογένεια με 2 παιδιά.
Το να κοστίζουν διπλάσια τα σερβις του αουντι από ένα πχ γκολφ είμαι οκ. Αν κοστίζουν τριπλάσια, το θεωρώ πρόβλημα.
-
Ας μου απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει ποσο κοστίζουν πάνω κάτω τα σερβις του Α3
-
@dublin said in AUDI FORUM:
@lofos said in AUDI FORUM:
Ειλικρινά με απογοητεύσατε. Και ήμουν έτοιμος Για παραγγελία! Ένα αμαξι με αρχική 23.500 (1000 κυβικά) και 29.500€ (1500κβ αυτόματο) και αουντι μάλιστα ποσο κακό μπορεί να είναι;
Εδώ το κορολα ξεκινάει από 28.500.Ναι, αλλά παίρνεις Corolla! Πήγαινε στο αντίστοιχο νήμα και θα καταλάβεις! Υπερατου..
Δεν παίρνεις αυτοκίνητο, παίρνεις ΤΟ αυτοκίνητο, το Α και το Ω της αυτοκίνησης, και έχει και 4 ροδες και τιμόνι.
Επίσης υπάρχει και Vitara (με μικρά γράμματα σαν υποσημείωση στο τέλος της διαφήμισης και με γρήγορη ανάγνωση στο τηλεοπτικό/ραδιοφωνικο σποτ).
Σοβαρά τώρα, αν σου αρέσει το αυτοκίνητο πήγαινε δες το, οδήγησέ το, και κοίτα και κάποιο νημα/κανάλι με κατόχους.
Δεν ξέρω τώρα πως είναι το μοντέλο, το 2020 δεν με είχε εντυπωσιάσει, αλλά όπως λες τα χρήματα που κοστίζει είναι πολύ λογικά.
Το θέμα όμως είναι ότι έχεις δώσει ένα πολύ μεγάλο εύρος, 23.500 με 29.500 παίζουν σε άλλη κατηγορία. Στα πολλά μου φαίνεται ακριβό και ίσως να δεις και κάποιες άλλες επιλογές. Μία ενδιάμεση επιλογή τιμής ίσως ήταν προτιμότερη γι' αυτό το αμάξι.
Τώρα αν είναι ο καημός σου και γουστάρεις τρελά, να ξέρεις ότι το αυτοκίνητο είναι δικό σου, και μόνος σου θα το πληρώσεις! Οπότε κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και πάρε ότι σε κάνει πιο ευτυχισμένο..
Αν γουστάρεις γενικά τον όμιλο, ίσως να δεις T Roc ή Formentor, ειδικά το 2ο θα σε καλύψει σε πολλά επίπεδα πιστεύω. Γενικά από τις πιο εύστοχες εκδόσεις των τελευταίων ετών..
Και το φορμεντορ ωραίο αλλά βαγκ κ αυτό. Εσείς με απογοητεύσατε με το γκρουπ..
-
@alexandros-k said in AUDI FORUM:
Εδώ το κορολα ξεκινάει από 28.500.
Τωρα μιλας σωστα. Εκει ηθελαν να καταληξεις
Δεν κατάλαβα.
-
Ειλικρινά με απογοητεύσατε. Και ήμουν έτοιμος Για παραγγελία! Ένα αμαξι με αρχική 23.500 (1000 κυβικά) και 29.500€ (1500κβ αυτόματο) και αουντι μάλιστα ποσο κακό μπορεί να είναι;
Εδώ το κορολα ξεκινάει από 28.500.