-
διαβαζω οτι εχουν κακα ελαστικα με περιεργες μαρκες, αλλα εμενα εχει ελαστικα Continental EcoContact 60 και μου φαινονται καλα
Τα συγκεκριμένα λαστιχα είναι σάπια.
Μαλακα πλαϊνά, άθλια σε βρεγμένο.
Άλλαξε τα με την πρώτη ευκαιρίαPlus ότι σε κάνα ελαφρύ χωματόδρομο αφήνουν κομμάτια. Τα φοράνε τα puma στις απλές εκδόσεις και πολλοί κάτοχοι παραπονέθηκαν για αυτά
Αθλια λάστιχα
-
διαβαζω οτι εχουν κακα ελαστικα με περιεργες μαρκες, αλλα εμενα εχει ελαστικα Continental EcoContact 60 και μου φαινονται καλα
Άλλαξε τα με την πρώτη ευκαιρίαPlus ότι σε κάνα ελαφρύ χωματόδρομο αφήνουν κομμάτια. Τα φοράνε τα puma στις απλές εκδόσεις και πολλοί κάτοχοι παραπονέθηκαν για αυτά
Αθλια λάστιχα
να ειστε καλα. Αλλα πως πηρε Β στο βρεγμενο;
-
Αθλια λάστιχα
να ειστε καλα. Αλλα πως πηρε Β στο βρεγμενο;
Με ρωτάς κάτι που δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι στο puma club έχουν πάρα πολλοί κάτοχοι πρόβλημα. Αναφέρουν γλιστριματα στα πρωτοβροχια ότι χάνει το μπροστά μέρος το αμάξι, αναφέρουν πάρα πολλοί ότι τους άφησε κομμάτι μετά από κάνα χρόνο και αναγκάστηκαν να τα αλλάξουν. Το μόνο θετικό που αναφέρουν είναι ότι κάνουν καλή οικονομία σε σχέση με αλλά καλύτερα λάστιχα που αναγκάζονται έτσι και αλλιώς να τα αλλάξουν και είναι σχετικά αθόρυβο στην κύλιση.
Γενικά από τα λίγα που ξέρω έχω καταλάβει ότι eco οτιδήποτε σε λάστιχο και καλή πρόσφυση , καλό λάστιχο δεν πάνε παρέα. Η continental βγάζει πολύ καλά λάστιχα, αυτό δεν είναι ένα από αυτά
-
Έτσι! μακρυά από τα eco ελαστικά. Εάν θέλουν να δώσουν οικονομία στ αυτοκίνητα τους ας τα συναρμολογήσουν με υψηλότερης αντοχής χάλυβα ώστε να μειώσουν το απαιτούμενο πάχος που χρειάζεται για την ασφάλεια τους και να μειώσουν με αυτόν τον τρόπο και τους ρύπους.
-
Έτσι! μακρυά από τα eco ελαστικά. Εάν θέλουν να δώσουν οικονομία στ αυτοκίνητα τους ας τα συναρμολογήσουν με υψηλότερης αντοχής χάλυβα ώστε να μειώσουν το απαιτούμενο πάχος που χρειάζεται για την ασφάλεια τους και να μειώσουν με αυτόν τον τρόπο και τους ρύπους.
Τι γράφεις πάλι ρε σύ ;
-
Ξέρω τι γράφω. Ποτέ δεν γράφω κάτι χωρίς να το έχω ψάξει.
-
Το dolphin ξέρουμε με τι ελαστικά έρχεται; Για να δούμε αν θα περάσουμε κατευθείαν από τον λαστιχά για αλλαγή
-
-
-
Το dolphin ξέρουμε με τι ελαστικά έρχεται; Για να δούμε αν θα περάσουμε κατευθείαν από τον λαστιχά για αλλαγή
Δεν ξέρουν εκεί που έκανες την παραγγελία;
Ξέχασα να ρωτήσω
Linglong φαίνεται στην φωτογραφία του σαιτ να φορά
-
Δεν ξέρουν εκεί που έκανες την παραγγελία;
Ξέχασα να ρωτήσω
Linglong φαίνεται στην φωτογραφία του σαιτ να φορά
Πωωω κινέζικα;
-
-
Πωωω κινέζικα;
Γιατί το υπόλοιπο αμάξι τι είναι!?!?! Δηλαδή εμπιστευόμαστε ολόκληρο αυτοκίνητο να ειναι Κινέζικο και μας χαλάνε τα λάστιχα?!
Ααα οκ
Εν τω μεταξύ τι γίνεται με το sealu dmi είχανε πει για Αύγουστο και σε λίγο τελειώνει η προθεσμία.
-
Δεν είναι πολλά τα κιλά των Byd , ξεπερνούν τα 1700 ενώ ecocar είναι 1300 και spring περίπου 1000. Νομίζω πολλά κιλά για να κουβαλάς μέσα στην πόλη, τριπλάσια σχετικά με τα διαφορά microcars… απλά είπα να φέρω στο προσκήνιο το θέμα του βάρους …
δεν εχει σημασια το βαρος, αλλα η αναλογια ιππων/βαρους
Έχει στην κατανάλωση όμως ….
-
Εν τω μεταξύ τι γίνεται με το sealu dmi είχανε πει για Αύγουστο και σε λίγο τελειώνει η προθεσμία.
https://www.carandmotor.gr/nea/o-gigantas-ton-okeanon-eftase-stin-eyropi
-
Επίσκεψη στην BYD σήμερα για στατικό έλεγχο και κλείσιμο τεστ στα Αtto και Seal.Το πρώτο στα λεφτά που ζητάει μετά την επιδότηση είναι το απόλυτο vfm.Με αυτό τον εξοπλισμό και την ποιότητα οπτικά τουλάχιστον,ο μόνος λόγος να πάρει κάποιος θερμικό είναι να μην έχει θέση στάθμευσης!
Το σεντάν είναι απλά άλλου τουλάχιστον εμφανισιακά.Εκλεισα τεστ Τετάρτη και Πέμπτη όποτε θα βγάλω συνολικά συμπεράσματα.Δυο παρατηρήσεις μετά από συζήτηση με τον πωλητή.Πρωτον το dolphin θα είναι στην έκθεση τέλος της εβδομάδας και δεύτερον ο Σφακ έχει ετοιμοπαράδοτη μονο την τετρακίνητη ισχυρή έκδοση του seal.Η πιο φθηνή πισωκίνητο παραδόξως είναι μόνο με παραγγελια -
@antonmone said in BYD forum:
Επίσκεψη στην BYD σήμερα για στατικό έλεγχο και κλείσιμο τεστ στα Αtto και Seal.Το πρώτο στα λεφτά που ζητάει μετά την επιδότηση είναι το απόλυτο vfm.Με αυτό τον εξοπλισμό και την ποιότητα οπτικά τουλάχιστον,ο μόνος λόγος να πάρει κάποιος θερμικό είναι να μην έχει θέση στάθμευσης!
Το σεντάν είναι απλά άλλου τουλάχιστον εμφανισιακά.Εκλεισα τεστ Τετάρτη και Πέμπτη όποτε θα βγάλω συνολικά συμπεράσματα.Δυο παρατηρήσεις μετά από συζήτηση με τον πωλητή.Πρωτον το dolphin θα είναι στην έκθεση τέλος της εβδομάδας και δεύτερον ο Σφακ έχει ετοιμοπαράδοτη μονο την τετρακίνητη ισχυρή έκδοση του seal.Η πιο φθηνή πισωκίνητο παραδόξως είναι μόνο με παραγγελιαΜήπως σου είπαν ποτε θα ξεκινήσουν τα test drive για το dolphin;
-
Το σεντάν είναι απλά άλλου τουλάχιστον εμφανισιακά.Εκλεισα τεστ Τετάρτη και Πέμπτη όποτε θα βγάλω συνολικά συμπεράσματα.Δυο παρατηρήσεις μετά από συζήτηση με τον πωλητή.Πρωτον το dolphin θα είναι στην έκθεση τέλος της εβδομάδας και δεύτερον ο Σφακ έχει ετοιμοπαράδοτη μονο την τετρακίνητη ισχυρή έκδοση του seal.Η πιο φθηνή πισωκίνητο παραδόξως είναι μόνο με παραγγελιαΑυτό με το seal ισχύει εξαρχης έτσι. Παράξενο γιατί θα κοντραριζοταν στα ίσια με το Μ3 rwd
Το atto οδήγησε το πρώτα και μετά τα ξαναλέμε.
Τα πλαστικά του μέσα τρίζουν, δείχνει εντελώς κινεζικό, δεν βγάζει τα άλογα ομαλά στο δρόμο και έχει σχετικά μεγάλη κατανάλωση.
Ωστόσο είναι σε γνώριμες διαστάσεις, ψηλό που είναι της μόδας, και εξοπλισμένο πλούσια.
Ζηλεύω την ανοιγόμενη πανοραμική ! -
Το σεντάν είναι απλά άλλου τουλάχιστον εμφανισιακά.Εκλεισα τεστ Τετάρτη και Πέμπτη όποτε θα βγάλω συνολικά συμπεράσματα.Δυο παρατηρήσεις μετά από συζήτηση με τον πωλητή.Πρωτον το dolphin θα είναι στην έκθεση τέλος της εβδομάδας και δεύτερον ο Σφακ έχει ετοιμοπαράδοτη μονο την τετρακίνητη ισχυρή έκδοση του seal.Η πιο φθηνή πισωκίνητο παραδόξως είναι μόνο με παραγγελιαΑυτό με το seal ισχύει εξαρχης έτσι. Παράξενο γιατί θα κοντραριζοταν στα ίσια με το Μ3 rwd
Το atto οδήγησε το πρώτα και μετά τα ξαναλέμε.
Τα πλαστικά του μέσα τρίζουν, δείχνει εντελώς κινεζικό, δεν βγάζει τα άλογα ομαλά στο δρόμο και έχει σχετικά μεγάλη κατανάλωση.
Ωστόσο είναι σε γνώριμες διαστάσεις, ψηλό που είναι της μόδας, και εξοπλισμένο πλούσια.
Ζηλεύω την ανοιγόμενη πανοραμική !παντως σε εμενα δεν ετριζε ουτε το τεστ Drive και ουτε φυσικα το δικο μου. Μου φαινεται εξαιρετικη η ποιοτητα κατασκευης. Τα αλογα μια χαρα τα βγαζει στο στεγνο και δεν εχουν κανει παραπονα στο Youtube τα τεστ. Απλα με τερμα το γκαζι στο σπορ μερικοι λενε οτι σπινιαρει λιγο. Εχει στο Youtube Ελληνα σε τεστ που βγαζει το 7,3 σε βροχη και δε βλεπω τιποτε αντιδρασεις στο αυτοκινητο. Στο τεστ που το πατησα τερμα δεν ειδα κατι ενοχλητικο, απεναντιας ηταν επικινδυνο για τα μηχανακια να πατησεις τερμα το γκαζι γιατι δεν μπορουν να προβλεψουν τοσο μεγαλη επιταχυνση σε αυτοκινητο. Το ιδιο προβλημα ειχα με το Τεσλα για τα μηχανακια. Το Υ μου φανηκε χαμηλοτερη ποιοτητα και ετριζε, αλλα στο τεστ μονο. Οταν το αγορασεις δεν τριζει λενε οι κατοχοι, μπορει να ειναι ταλαιπωρημενο το τεστ Drive. Η οροφη συνεχεια ανοιχτη την εχω και δεν μπαινει σκονη, αλλα ενα ελαττωμα που εχω εντοπισει και δε το λεει κανενας: δε φευγει η καινουργιλα του. Οποτε ολο εχω με φρεσκο αερα τον κλιματισμο και ανοιχτη τερμα την πανοραμικη μερα νυχτα. Αλλη φαση η ανοιχτη πανοραμικη ειναι οπως ειχα το MX5 παλαιοτερα, μονο που στα χαμηλα σε βλεπουν ολοι ενω σε ψηλο με φιμε τζαμια εχει και μια ιδιωτικοτητα. Τωρα βεβαια ο φιλος μας εχει εξαιρετικη ακοη στη συχνοτητα των τριγμων και ειναι και λεπτολογος (και καλα κανει) και μπορει να εχει δικιο για το τεστ Drive που πηρε να ηταν ταλαιπωρημενο, στο καινουργιο με τιποτε τριγμους ή κτυπηματακια, το ιδιο με την BMW f30 ειναι, μονο που το αισθανομαι το Atto 3 πιο πολυτελες. Απλα δεν ειναι σπορ, ειναι για να εχεις ανεση προσανατολισμενο. Οταν πιεσεις μεσα στη στροφη πεφτει το βαρος στον μπροστινο εξωτερικο τροχο, ενω το Υ πιο σκληρο ειναι σπορ στη στροφη και τρομερο στην αισθηση και βλεπει και τα μηχανακια στην οθονη που κανουν σφηνες οπως ερχονται απο πισω και τα κοκκινιζει, αυτο τρομερα χρησιμο!
-
Έτριζαν στο ακουμπημα οι χειρολαβές, τα πλαστικά στο ταμπλω κλπ.
Ειδικά οι χειρολαβές μας ξένισαν με το γιο που το είδαμε.
Αυτό μαζί με την ιδιαίτερη αισθητική μέσα και τις αναγραφές στα κινεζικα με έκαναν να μην δώσω την προκαταβολή που ζητούσε επιτακτικά ο πωλητής για να προλάβω δήθεν την έκπτωση κλπ. (κάτι τέτοια με ξενερώνουν)
Στο απότομο πάτημα γκαζιού ψαρωνε λίγο … όπως θα έκανε κάθε προσθιοκινητο με 200 άλογα. Μπορεί απλά να έφταιγαν τα λαστιχα …
BYD forum