-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Οι oled ειναι ανώτερες από τις plasma.
Όχι δεν είναι, το μαύρο των Plasma είναι αξεπέραστο!
-
Θα επιμείνω. Οι oled έχουν το απόλυτο μαύρο διότι όπου έχει μαύρο τα pixels απλά σβήνουν.
-
Θα επιμείνω. Οι oled έχουν το απόλυτο μαύρο διότι όπου έχει μαύρο τα pixels απλά σβήνουν.
Ποιο απόλυτο και από του Σαμαρά στη ΕΡΤ?
-
Oledert. Άνθρωπος της τεχνολογίας
-
@spi_duster said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μόνο Sony
Και lg.
Sony,Philips,Panasonic χρησιμοποιούν όλες πάνελ από την Lg.Η Panny σίγουρα επεμβαίνει στην ρύθμιση τους αλλά μόνο στα ακριβά μοντέλα!
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Οι oled ειναι ανώτερες από τις plasma.
Όχι δεν είναι, το μαύρο των Plasma είναι αξεπέραστο!
Όπως και η κατανάλωσή τους.
-
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Από τότε που μπλόκαρα το σύμπαν όλο εδώ μέσα, ηρέμησα πραγματικά.
Από μικρός στα φόρουμ, πλέον έχω μάθει να κάνω mute με τη σκέψη. Δεν χρειάζομαι μπλοκ. Απλά περνάνε μπροστά από τα μάτια μου.
Σαν εκείνα τα αρχαία στο λύκειο.Παλιά το φόρουμ είχε πλουραλισμό απόψεων και μελών. Οπότε υπήρχε πληθώρα γραπτών από πάρα πολλά και διαφορετικά μέλη. Σήμερα στην ουσία το φόρουμ είναι ένα κλειστό club μερικών μελών που γράφουν αδυσώπητα.
Για να φανταστείς τι συμβαίνει. Έχω μπλοκάρει 10 μέλη και το φόρουμ φαίνεται σαν να μην γράφει κανένας. Βασικά σαν να γράφει μόνο ένας. O @lap που σε πάρα πολλά θέματα φαίνεται να να κάνει διαλόγους με τον εαυτό του.
Αν μπλοκάρω και τον @lap το φόρουμ θα είναι νεκρό.
-
Μα όντως μόνος μου κάνω τους διαλόγους!
-
O lap κανονικά θέλει δικό του θέμα σαν το seismic.
O lap και οι μπαταρίες του κλπ. -
O lap κανονικά θέλει δικό του θέμα σαν το seismic.
O lap και οι μπαταρίες του κλπ.Ο lap και ο Γρύλλος του….
-
Από τότε που μπλόκαρα το σύμπαν όλο εδώ μέσα, ηρέμησα πραγματικά.
Από μικρός στα φόρουμ, πλέον έχω μάθει να κάνω mute με τη σκέψη. Δεν χρειάζομαι μπλοκ. Απλά περνάνε μπροστά από τα μάτια μου.
Σαν εκείνα τα αρχαία στο λύκειο.Παλιά το φόρουμ είχε πλουραλισμό απόψεων και μελών. Οπότε υπήρχε πληθώρα γραπτών από πάρα πολλά και διαφορετικά μέλη. Σήμερα στην ουσία το φόρουμ είναι ένα κλειστό club μερικών μελών που γράφουν αδυσώπητα.
Για να φανταστείς τι συμβαίνει. Έχω μπλοκάρει 10 μέλη και το φόρουμ φαίνεται σαν να μην γράφει κανένας. Βασικά σαν να γράφει μόνο ένας. O @lap που σε πάρα πολλά θέματα φαίνεται να να κάνει διαλόγους με τον εαυτό του.
Αν μπλοκάρω και τον @lap το φόρουμ θα είναι νεκρό.
Ε καλά, περιγράφεις τα περισσότερα ελληνικά φόρουμ έτσι. Το 90 % ξέρω γω της κίνησης το κάνει ένα μικρό γκρουπ ατόμων, που συχνά είναι αρκετό καιρό στο φόρουμ και εξ ορισμού η άποψη τους είναι πάντα σωστότερη από όλες τις άλλες. Οπότε οι περισσότεροι που θέλουν μια γνώμη ή έχουν μια απορία είτε γράφουν αραιά και που είτε απλά σταματάνε.
Συν ότι τα φόρουμ είναι ξεπερασμένα για άτομα ας πούμε κάτω από 30 και πολλές απαντήσεις τις βρίσκεις με μια απλή αναζήτηση, συν διάφορα άλλα, γυρνάμε στην αρχή και σε αυτά που λες. -
@vagnar said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
καιρό στο φόρουμ και εξ ορισμού η άποψη τους είναι πάντα σωστότερη από όλες τις άλλες.
Δεν είναι έτσι.
Τον ανίδεο που ρωτάει να μάθει κανείς δεν μίσησε, την γνώμη/άποψη κάποιου κανείς δεν απέρριψε, τον ειρωνα όμως;;;
-
Ευτυχώς που μεγάλο μερίδιο της αγοράς το έχουν LG και Samsung. Το αποτέλεσμα είναι να παίρνουμε εμείς που ξέρουμε, Sony σε τιμές γήινες.
-
@sarantism said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@super-t said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
3 είναι οι βασικές τεχνολογίες στις οθόνες για υπολογιστές,
TN, IPS, VA.Το κοίταξα και εγώ λίγο στο ίντερνετ. Απ' ότι γράφουν για καλό contrast είναι η VA.
Ναι έτσι φαίνεται. Δεν ξέρω ποιες εταιρίες βγάζουν VA. Γιατί μόνο 24 ίντσες;
-
Είδα σε ένα έλα topic για το τι θα αγοράσουμε τα Χριστούγεννα, να γράφει κάποιο μέλος (δε θυμάμαι όνομα) πως προτιμάει Ελληνικές επιχειρήσεις ή κάπως έτσι.
Θυμήθηκα που είχα πάρει ένα εργαλείο και χωρίς να το πειράξω καθόλου, ήθελα να το αλλάξω με μικρότερου μεγέθους. Πήρα τηλέφωνο στον Έλληνα (από Ελλάδα το αγόρασα) μαγαζάτορα (ηλεκτρονικά έγινε η παραγγελία) και του είπα πως θέλω να το επιστρέψω και ακούω στον ενικό ενώ εγώ στον πλυθηντικό: "πριν παραγγείλεις κάτι δεν ξέρεις σε τί μέγεθος το θες; Έτσι κάνουμε παραγγελίες;". Στο πλυθηντικό συνεχίζω και του λέω πως έχω δικαίωμα να το επιστρέψω γιατί δεν έχουν περάσει καν 4 με 5 μέρες που το αγόρασα. Η απάντηση του...επιχειρηματία - μαγαζάτορα: "εμένα με ρωτάς αν θα μπορέσω να ξαναπουλήσω το εργαλείο που θες να μου στείλεις πίσω;".
Δεν είχα όρεξη να αρχίσω τα δικά μου να λέω, του είπα ας το αφήσουμε το θέμα, απλά μην περιμένει να του κάνω καλή αξιολόγηση στην πλατφόρμα που είχε το μαγαζί του. Η απάντησή του: "ωραίοι είστε εσείς. Όταν δε σας βολεύει κάτι αμέσως αρχίζετε τους εκβιασμούς με τις αξιολογήσεις. Φέρτο πίσω να τελειώνουμε". Του έκλεισα το τηλέφωνο στα μούτρα και φυσικά έγραψα αξιολόγηση αρνητική.
Κάθομαι και σκέφτομαι, αν το αγόραζα με φυσική παρουσία και πήγαινα να το επιστρέψω, αν έβγαινα από το μαγαζί του, ζωντανός.
Πάντως, όντως "Μένουμε Ευρώπη" και φυσικά "Ανήκουμε στη Δύση" συν τον Νεοελληνικό Πολιτισμό μας. -
Μου αρέσει που χθες καταφέραμε να καθίσουμε για φαγητό οικογενειακά όλοι μαζί (μαμά, αδέλφια και εγγόνια) μετά από πολλά χρόνια χωρίς να υπάρχει άγχος να πάμε πίσω στο μαγαζί.
Είναι στενάχωρο όμως που ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας θα συνεχίσει να λειτουργεί υπό άλλη ιδιοκτησία. -
Μου αρέσει η λίστα μπλοκαρίσματος. Καλή φάση. Ενημερώνεται καθημερινά.
Όποιος προσπαθεί να μου το παίξει δάσκαλος ή επιδιώκει να μου επιβάλει την άποψή του... μπλοκάρισμα.
Άιντε γιατί και εδώ μέσα έχει γεμίσει "ειδικούς" και "πανεπιστήμονες".
Όλοι "ειδικοί", όλοι "δάσκαλοι" και όλοι τα ξέρουν όλα. -
Δε μου αρέσει όμως που τους μπλοκαρισμένους τους διαβάζουμε όταν κάποιοι άλλοι τους κάνουν παράθεση.
-
@georgemit said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δε μου αρέσει όμως που τους μπλοκαρισμένους τους διαβάζουμε όταν κάποιοι άλλοι τους κάνουν παράθεση.
Κι όμως...καλό είναι κι αυτό...
Για να θυμόμαστε κάπου κάπου ΓΙΑΤΙ τους έχουμε μπλοκάρει...
-
Λες να αρχίσω κι εγώ το καθάρισμα;
Για να δούμε.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]