-
-
28.300 1.5 έκδοση life, λουκούμι
Πείτε μου απλά ότι έχει πίσω τεμπέλη.. -
Αν θες έχω μερικούς γνωστούς να τους παίρνεις μαζί σου και να κάθονται πίσω.
-
-
Λέγε καταναλωσεις andya3. Δεν είναι κακό το t roc
-
-
Έχω γράψει σε ανύποπτη στιγμη, πριν καν αποφασίσω τελικά το αγοράσω, ότι η vw με το Τ- Roc "κέντησε". Είχε πολλά, πραγματικά πολλά χρόνια να βγάλει τέτοιο αυτοκίνητο.
Γι' αυτό και το αγόρασα. Και μάλιστα για χάρη του έσπασα και προσωπικά ταμπού που είχα.
Πήγα από hatch σε SUV, από 4κύλινδρο σε 3κύλινδρο και από audi σε vw.Ελπίζω ο χρόνος να δικαιώσει την επιλογή μου.
-
Κατανοώ εν μέρη την μανία με τα suv, αλλά το συγκεκριμένο όταν υπάρχει το golf γιατί να το επιλέξω; Στα ίδια λεφτά είμαι μια γενιά πίσω και έχω τα πλεονεκτ.. μειονεκτήματα των suv.
Για το θεωρητικά μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ; Ακόμα δεν το πιστεύω ότι ισχύει στην πράξη. Για μένα η σωστή αγορά είναι το golf για κάποιον που έχει αποφασίσει για vag. -
Κατανοώ εν μέρη την μανία με τα suv, αλλά το συγκεκριμένο όταν υπάρχει το golf γιατί να το επιλέξω; Στα ίδια λεφτά είμαι μια γενιά πίσω και έχω τα πλεονεκτ.. μειονεκτήματα των suv.
Για το θεωρητικά μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ; Ακόμα δεν το πιστεύω ότι ισχύει στην πράξη. Για μένα η σωστή αγορά είναι το golf για κάποιον που έχει αποφασίσει για vag.Άμα κατεβάσεις το κάθισμα και μπαινόβγεις μια στο golf και μια στο t roc, το t roc είναι μονόδρομος. Επίσης, το t-troc είναι εξαιρετικό all arounder τα έχει όλα και δεν νομίζω να μειονεκτεί κάπου σοβαρά έναντι του golf.
Παρεπιπτοντως, εξαιρετικός κινητήρας ο 1.5 με 150 άλογα ιδιαιτερα σε dsg προσφέρει αρκετά κλικ παραπάνω σε αίσθηση ποιότητας οδήγησης.
-
-
Για το θεωρητικά μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ; Ακόμα δεν το πιστεύω ότι ισχύει στην πράξη. Για μένα η σωστή αγορά είναι το golf για κάποιον που έχει αποφασίσει για vag.Είπαμε για τους χώρους αποσκευών και γιατί κάθεσαι σε μεγαλύτερο ύψος συγκριτικά με το golf που σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση και μόνο την ψευδαίσθηση ότι είσαι πιο ασφαλής. Μην ξεχνάς κατά 30 εκατοστά και πιο μεγάλο στο πλάτος. Για την δυνατότητα και στα 430 λίτρα να μη σου φτάσουν να δέσεις στη σχάρα και μπαγκαζιέρα. Θα χάσεις σίγουρα σε οδηγική συμπεριφορά αφού είναι χλιαρό σε σχέση με ένα golf αλλά όταν έχεις οικογένεια δεν είσαι η προτεραιότητα εσύ αλλά η γυναίκα και τα παιδιά και το πως θα μετακινηθούν αυτά και τα πράγματα τους άνετα.
-
28.300 1.5 έκδοση life, λουκούμι
Πείτε μου απλά ότι έχει πίσω τεμπέλη..Στάνταρ. Και με ποτηροθήκες
Πολιτισμός
Μη μου πεις ότι έχεις και πίσω πλαφονιερα (γ@m○τους μου), απλά απέκρυψέ το..Πίσω με 2 φωτάκια και 2 διακόπτες, μη το μάθουν οι Toyot-αίοι, να μείνει μεταξύ μας...
-
-
-
30 εκατοστά πιο πλατύ, θα το έφερνε στα επαγγελματικά φορτηγά...
-
-
μα κατεβάσεις το κάθισμα και μπαινόβγεις μια στο golf και μια στο t roc, το t roc είναι μονόδρομος
Γιατί;
Δεν μπαινοβγαίνεις εύκολα στο golf (το κάθισμα τέρμα κάτω), βέβαια εξαρτάται από το ύψος και το ποσό ¨αιλουρος¨ είναι κανείς …
Σιγά το χαμηλό αυτοκίνητο, το Golf. Που να προσπαθούσατε να μπείτε και σε καμιά Elise δηλαδή...
-
Κοιτάω το θέμα του Τ-ροκ και βλέπω πάλι τογιοταίους να μας λένε απίθανα ψέματα για το θορυβώδες λόγω κιβωτίου αμάξι τους και πόσο οικονομικό είναι όταν ακολουθεί το αστικό λεωφορείο και σταματάει σε κάθε στάση πίσω του.
Στην Αθήνα επειδή έχει ηλεκτροκινητήρα ακολουθεί τα τρόλει...
Ετσι για να ολοκληρώσουμε το οφ τόπικ και να πάρουμε το ευρωπαϊκό μας αίμα πίσω, παραθέτω στοιχεία...
Σε διαδρομή με ταχύτητα που δεν την φτάνει το ΓιΚρ έκαψε μόλις 12 ευρώ συνολικά και 6,5 ευρώ διόδια και Αττική Οδό.
Criu ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς;
-
O μόνος λόγος για να πάρεις toyota είναι αν το πληρώνεις μόνος σου και αν το πορτοφόλι σου είναι η πρώτη προτεραιότητα στη ζωή σου.
Στενά αυτοκίνητα με πλαστικούρα και οικονομική άνεση για κάτι άλλο δεν πάνε μαζί.
Μπήκα σε ένα corolla Station να πάω στο αεροδρόμιο τις προάλλες και έκανα πιρουέτες για να μην κοπανήσω το κεφάλι μου.
Τα πιο πολλά t roc που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι leasing στελεχών με πληρωμένες βενζίνες κλπ, άσε που και η ίδια η εισαγωγική ξέροντας που εστιάζει η αγορά δίνει μεγάλες εκπτώσεις.
Αν θέλει να πάρει πίτα η Toyota πρέπει στα lexus να δώσει εκπτώσεις στα leasing. -
Κοιτάω το θέμα του Τ-ροκ και βλέπω πάλι τογιοταίους να μας λένε απίθανα ψέματα για το θορυβώδες λόγω κιβωτίου αμάξι τους και πόσο οικονομικό είναι όταν ακολουθεί το αστικό λεωφορείο και σταματάει σε κάθε στάση πίσω του.
Στην Αθήνα επειδή έχει ηλεκτροκινητήρα ακολουθεί τα τρόλει...
Ετσι για να ολοκληρώσουμε το οφ τόπικ και να πάρουμε το ευρωπαϊκό μας αίμα πίσω, παραθέτω στοιχεία...
Σε διαδρομή με ταχύτητα που δεν την φτάνει το ΓιΚρ έκαψε μόλις 12 ευρώ συνολικά και 6,5 ευρώ διόδια και Αττική Οδό.
Criu ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς;
Της εταιρείας και την τσεκάρω στα γεμίσματα, που συχνά είναι πιο κάτω από όσο γράφει η εφαρμογή. Αλλά 0,1-0,2 λ/100 η διαφορά.
VW T-Roc