-
Τραβάει ο άλλος βίντεο για κάποιο Skoda 1.5 TSi του 2019 και δεν μπαίνει στο κόπο να γράψει ποιος κινητήρας 1.5 είναι.
Ο δικός μου πάντως 1.5 ΤSi κινητήρας ακόμη τουλάχιστον τέτοιους αποκρουστικούς θορύβους δεν κάνει, ούτε και το κιβώτιο. Ειδικά ο ήχος της μηχανής του Skoda στο βίντεο ακούγεται σαν διαλυμένος εντελώς. Τι στην ευχή του έχουν ρίξει μέσα; Πυρηνέλαιο;
Είσαι απο τους τυχερούς γιατί το θέμα με το σαζμάν εμφανίστηκε στο Leon mk3.5 (facelift του mk3 δλδ)
To MK3.5 (facelift) έχω. Μοντέλο 2020 ένα από τα τελευταία που εκτελωνίστηκαν.
Το ξέρω για αυτό είπα είσαι απο τους τυχερούς γιατί υπήρχε και στην δική σου φουρνιά
-
@georgekli13 said in VW T-Roc:
Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το αυτοκίνητο;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/317231422-opel-mokka
Συγκριτικά πάντα με το T-ROC Style 1,5...
Είναι κουκλί το Mokka, πολύ εντυπωσιακότερο από το T Roc και μέσα και έξω, και στο δρόμο και αλλού.
Αν δεν σε ενδιαφέρει ο χώρος αποσκευών θα το προτιμούσα βεβαίως βεβαίως, αλλά επειδή με ενδιέφερε, πήγα σε 2008 που είναι ολόιδιο σε χώρους επιβατών, μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και λίγο μαλακότερο σε αναρτήσεις.
Πάντως βλέπω ότι έχει τα πάντα όλα σαν εξοπλισμό, σε κινητήρα θα έβαζα ελαφρό πλεονέκτημα στο VW, αλλά επειδή δεν θα έπαιρνα ποτέ (δεν θα το εμπιστευομουν) θα έπαιζε μικρό ρόλο. Για κάποιον τελείως brand agnostic δεν παύει στα χαρτιά να είναι πλεονέκτημα ο 1.5 του VAG. Επίσης το Mokka είναι πολύ πιο καινούργιο και φρέσκο μοντέλο, ενώ το T Roc βαδίζει πλέον στα τελευταία του αφού έγινε και το FL, παίζει για μένα έναν ρόλο αυτό.
Στα 4.15 είναι αρκετά μαζεμένο επίσης για Β suv (εκεί χάνει στις αποσκευές, καμπίνα όμως μία χαρά), αν σε ενδιαφέρει το μήκος για πόλη.
-
Τραβάει ο άλλος βίντεο για κάποιο Skoda 1.5 TSi του 2019 και δεν μπαίνει στο κόπο να γράψει ποιος κινητήρας 1.5 είναι.
Ο δικός μου πάντως 1.5 ΤSi κινητήρας ακόμη τουλάχιστον τέτοιους αποκρουστικούς θορύβους δεν κάνει, ούτε και το κιβώτιο. Ειδικά ο ήχος της μηχανής του Skoda στο βίντεο ακούγεται σαν διαλυμένος εντελώς. Τι στην ευχή του έχουν ρίξει μέσα; Πυρηνέλαιο;
Είσαι απο τους τυχερούς γιατί το θέμα με το σαζμάν εμφανίστηκε στο Leon mk3.5 (facelift του mk3 δλδ)
To MK3.5 (facelift) έχω. Μοντέλο 2020 ένα από τα τελευταία που εκτελωνίστηκαν.
Το ξέρω για αυτό είπα είσαι απο τους τυχερούς γιατί υπήρχε και στην δική σου φουρνιά
Δεν ξέρω αν είμαι από τους τυχερούς. Δεν κάνω χιλιόμετρα, το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο.
-
Κρίμα τόσο ωραίο αυτοκίνητο να το 'χεις ακινητοποιημένο. Και την αξία του χάνει με τον καιρό κι εσύ δεν το χαίρεσαι.
Φαντάζομαι θα σ' έχει προβληματίσει το θέμα. Στη θέση σου θα το πούλαγα αν έπιανα πολύ καλή τιμή.
-
Είναι κουκλί το Mokka, πολύ εντυπωσιακότερο από το T Roc και μέσα και έξω, και στο δρόμο και αλλού.
Αν δεν σε ενδιαφέρει ο χώρος αποσκευών θα το προτιμούσα βεβαίως βεβαίως, αλλά επειδή με ενδιέφερε, πήγα σε 2008 που είναι ολόιδιο σε χώρους επιβατών, μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και λίγο μαλακότερο σε αναρτήσεις.
Πάντως βλέπω ότι έχει τα πάντα όλα σαν εξοπλισμό, σε κινητήρα θα έβαζα ελαφρό πλεονέκτημα στο VW, αλλά επειδή δεν θα έπαιρνα ποτέ (δεν θα το εμπιστευομουν) θα έπαιζε μικρό ρόλο. Για κάποιον τελείως brand agnostic δεν παύει στα χαρτιά να είναι πλεονέκτημα ο 1.5 του VAG. Επίσης το Mokka είναι πολύ πιο καινούργιο και φρέσκο μοντέλο, ενώ το T Roc βαδίζει πλέον στα τελευταία του αφού έγινε και το FL, παίζει για μένα έναν ρόλο αυτό.
Στα 4.15 είναι αρκετά μαζεμένο επίσης για Β suv (εκεί χάνει στις αποσκευές, καμπίνα όμως μία χαρά), αν σε ενδιαφέρει το μήκος για πόλη.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση η τιμή που δίνει στην αγγελία καθώς στον διαμορφωτή της Opel βγαίνει τουλάχιστον 2000 ευρώ ακριβότερα. Ναι ο μικρός χώρος αποσκευών είναι ένα σημαντικό πρόβλημα. Επίσης μήπως είναι πιο στενό στα πίσω καθίσματα;
-
This post is deleted! -
Θέμα γούστου είναι. Εαν σου αρέσει το παίρνεις...καλό αυτοκίνητο είναι. Εγώ το βρίσκω άσχημο (ειδικά το μπροστά σαν μονωτική ταινία είναι!), μικρό και σκληρό. Από εκεί και πέρα ο καθένας με ότι του αρέσει. Αντικειμενικά το T Roc με τον 1.5 ειναι καλύτερο αυτοκίνητο...υποκειμενικά δεν ξέρω.
Όποιο και να πάρεις, θα έχεις αγοράσει ένα καλό αυτοκίνητο. Εμένα το μόνο που με προβληματίζει είναι η παντελής έλλειψη υβριδικότητας και στα 2...αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό.
-
Eμφανιση μεσα εξω, μοκα
σε όλα τα υπολοιπα τ-ροκ -
Πανέμορφο είναι αλλά να ξέρεις ότι σε σχέση με τα αλλά 2 που κοιτας εχει μικρούς χώρους και για τους πίσω και για χώρο αποσκευών
Στην θέση σου θα προτιμούσα το Troc και ας το βρίσκω πιο άσχημο και από τα 3
τα Moka, Puma και 2008 τα βρίσκω μακράν τα πιο όμορφα της κατηγορίας και 4ο το stonic
-
Αν σε καλύπτουν οι μικρότεροι χώροι του, Μοκκα.
-
Και τσούπ!!!
Πετάχτηκε σαν τσουτσού η stellantis στις επιλογές του φίλου υποψήφιου αγοραστή.
Είπαμε θα τους κλεισει όλους η Αστερολαμποκοπούσα Γαλλίδα με τις τόσες διαφορετικές επιλογές της!
Ωραίο το Mokka αυτό της αγγελίας , και με καλό εξοπλισμό , πολύ πιο μοντέρνο σχεδιαστικά μέσα έξω , και ο 1,2 με τα 130 είναι κοντά σε απόδοση και αίσθηση με τον 1.5 του VAG , είναι περιέργως πολύ ψυχωμένο μοτεράκι.
Αν είναι σε ίδια τιμή με το Troc (φοβάμαι πως μήπως είναι κράχτης οι φωτό του συγκεκριμένου Mokka) ,ας δεί ο φίλος αναλυτικά τον εξοπλισμό , να τα οδηγήσει και τα δύο και να μας πει τι αποφάσισε.Θέλατε δεν θέλατε του δημιουργήσατε αμφιβολίες του ανθρώπου περι αξιοπιστίας!
(καλά φταίω και εγώ που ανέβασα το βιντεάκι με το κουδούνισμα) -
Πολύ μικρούς χώρους έχει για τους πίσω. Μπροστά είναι μια χαρά αυτοκίνητο
-
Δεν ξέρω αν το Mokka είναι καλό αυτοκίνητο. Τις σπάνιες φορές που το 'χω συναντήσει στο δρόμο μου φαίνεται σαν τρακτέρ με τεράστιες ζάντες σε μικρό αμάξωμα. Αναρωτιέμαι που βρίσκετε την ομορφιά.
Και βέβαια δεν πρέπει να πουλάει καθόλου. Αν βλέπω 1-2 το μήνα ζήτημα είναι. Άρα ο κόσμος δεν το έχει αποδεχτεί. -
Κρίμα τόσο ωραίο αυτοκίνητο να το 'χεις ακινητοποιημένο. Και την αξία του χάνει με τον καιρό κι εσύ δεν το χαίρεσαι.
Φαντάζομαι θα σ' έχει προβληματίσει το θέμα. Στη θέση σου θα το πούλαγα αν έπιανα πολύ καλή τιμή.
Άλλα πράγματα με προβληματίζουν.
Είμαι με άδεια ένα μήνα (4 βδομάδες άδεια) και έκανα μόλις 40 χιλιόμετρα.
3 φορές στο σούπερ μάρκετ και 1 φορά στο συνεργείο.Καμιά διάθεση για τίποτα.
Το αυτοκίνητο για μένα είναι σαν να μην υπάρχει.Νικο η αληθεια ειναι οτι αγοραζεις αυτοκινητα σα τα πουκαμισα ενω δε κανεις χλμ.
Μαλλον χομπι λεγεται αυτο. Σκεψου τη περιπτωση να μην εχεις τιποτα και αμα θες να πας καπου ταξι ή νοικιαζεις καποιες μερες -
Πολύ μικρούς χώρους έχει για τους πίσω. Μπροστά είναι μια χαρά αυτοκίνητο
Μπροστά όλα καλά είναι!
Πίσω δεν είναι μόνο ο πολύ περιορισμένος χώρος από όλες τις πλευρές αλλά και το γεγονός πως είναι σαν να σε εγκλωβίζει όπως π.χ. το CHR.
Δεν έχει καμία σχέση με το t-roc σε θέμα ευρυχωρίας.....
-
Δεν είναι τόσο άσχημο το Μοκκα.Πετυχα ένα εδώ στι νησί.Δεν ξετρελάθηκα αλλά ούτε άσχημο είναι.Δεν θα το αγόραζα,προτιμώ τα Τροκ,Πουμα και Καπτουρ.
-
To Mokka ποντάρει στην εμφάνιση για πιο νεανικά κοινά... Όπως και το troc με τα χρώματα στο ταμπλό προ facelift π.χ.
-
Κάτι συζητούσαμε πριν λίγες μέρες….
-
Το δοκίμασα κι εγώ πρόσφατα. Αυτή είναι η γνώμη μου:
-
Το δοκίμασα κι εγώ πρόσφατα. Αυτή είναι η γνώμη μου:
Να σου υπενθυμίσω κάποια πράγματα.
Η Opel με την Peugeot στον όμιλο έχουν θέση Upper mainstream, Citroen/Fiat mainstream, και οι υπόλοιπες Premium (Alfa, DS, Lancia) και ειδικού σκοπού Jeep.
Crossland/Aircross έχουν στόχευση να προσφέρουν χώρους σε καλή τιμή πώλησης, και χρησιμοποιούν παλαιότερες λύσεις σε κιβώτια και πλατφόρμα (20 σχεδόν ετών αυτή), ενώ Mokka/2008/C4 την καινούργια Β του ομίλου (και σχεδιασμένη να παίρνει βενζίνη/diesel και αμιγώς ηλεκτρικές κινητήριες λύσεις).
Τα Crossland/Aircross είναι τα family friendly cars του ομίλου, τα Bayon του ας πούμε. Mokka είναι περισσότερο lifestyle, κάτι σαν Puma/Kona περισσότερο.
VW T-Roc