-
Ωραία δοκιμή dimsaba...
Τώρα που τα έμαθες άλλαξε το συμεπρασμα σου, σαφέστατα θα είναι ανώτερο το μοκκα από το crossland.
-
Όσο έχω ζήσει τα παλιά Opel, μου φαίνονται πιο χρηστικά από τα καινούρια-Stellantis. Πιο άσχημα, αλλά πιο εργαλεία. Αύριο δημοσιεύεται η δοκιμή του Grandland, επίσης της παλιάς γενιάς. Απορώ αν η αλλαγή προσανατολισμού θα βγει στη Stellantis ή όχι.
-
Όχι. Γιατί συνοδεύεται από παράλογες αυξήσεις τιμών. Μια μάρκα δεν γίνεται uper-mainstream ή premium επειδή βάζει μαλακά πλαστικά.
Χρειάζονται χρόνια και μεγάλη προσπάθεια για να καθιερωθείς στη συνείδηση του καταναλωτή. Γκάμα κινητήρων, πιο πολυτελή αυτοκίνητα κλπ.
Η Peugeot είναι σε καλό δρόμο αλλά έχει ψωμί ακόμα.
Opel και AR αν δε ρεφάρουν με κάποιο τρόπο με τα ηλεκτρικά είναι καταδικασμένες.
Κρατάω το post για να το ξαναβάλω σε καμιά 10ετία, καλά να 'μαστε... -
Όχι. Γιατί συνοδεύεται από παράλογες αυξήσεις τιμών. Μια μάρκα δεν γίνεται uper-mainstream ή premium επειδή βάζει μαλακά πλαστικά.
Χρειάζονται χρόνια και μεγάλη προσπάθεια για να καθιερωθείς στη συνείδηση του καταναλωτή. Γκάμα κινητήρων, πιο πολυτελή αυτοκίνητα κλπ.
Opel και AR αν δε ρεφάρουν με κάποιο τρόπο με τα ηλεκτρικά είναι καταδικασμένες.
Κρατάω το post για να το ξαναβάλω σε καμιά 10ετία, καλά να 'μαστε...Αυτό που ανέφερα είναι η επίσημη τοποθέτηση από την Stellantis, δεν είναι δικό μου σχόλιο.
"Within Stellantis, Opel is paired with Peugeot in the upper mainstream segment."
https://europe.autonews.com/automakers/opel-ceo-explains-whats-next-brand-after-challenging-2020
Και υπάρχουν δεκάδες δηλώσεις με όλες τις μάρκες.
-
Κρατάω το post για να το ξαναβάλω σε καμιά 10ετία, καλά να 'μαστε...Αυτό που ανέφερα είναι η επίσημη τοποθέτηση από την Stellantis, δεν είναι δικό μου σχόλιο.
Ναι, οκ η Stellantis και η κάθε βιοηχανία εκφράζει τις επιθυμίες της και τους στόχους της.
Εγώ εκφράζω τις δικές μου απόψεις ως καταναλωτής. -
Και εσύ δεν μεταφέρεις πιστά τις ανακοινώσεις του μάρκετινγκ της stellantis.....Ζαμε!
Edit: αυτό ακριβώς που λέει ο έτερος εκπρόσωπος του άλλου ομίλου
-
Κρατάω το post για να το ξαναβάλω σε καμιά 10ετία, καλά να 'μαστε...ρε συ αντυ, εδω το παιζει απερ μέινστριμ η φαου με τα σουργελα που μενουν επειδη ηπιε το αφεντικο γκαζοζα και ρευτηκε, η πουγκ και η οπελ δεν θα το παιξουν?
ακομη και που μενουνε στον δρομο απο αντ μπλου και τετοιες παπαριες στο σχεδιο ειναι για να μοιασουν στους φριτζιδες να πουλανε ακριβα χρεπια -
Ρε γάτε δεν ξέρεις από μάρκετινγκ. Πω πω. Λαϊκός.
Το ότι μένουν είναι σχέδιο για να τα ανεβάζουν πάνω στις οδικές βοήθειες και να φαίνονται από μακριά σε περίοπτη θέση στους δρόμους. Ξέρεις πόσο θα κόστιζε να βάζεις σε διάφορα υπερυψωμένα μέρη διαφορά Όπελ και πεζω και Σιτροέν με adblue;
Τώρα γίνεται τζάμπα διαφήμιση!!!!
Είμαστε μπαλκαν, δεν ξέρουμε μάρκετινγκ.
-
Κρατάω το post για να το ξαναβάλω σε καμιά 10ετία, καλά να 'μαστε...ρε συ αντυ, εδω το παιζει απερ μέινστριμ η φαου με τα σουργελα που μενουν επειδη ηπιε το αφεντικο γκαζοζα και ρευτηκε, η πουγκ και η οπελ δεν θα το παιξουν?
ακομη και που μενουνε στον δρομο απο αντ μπλου και τετοιες παπαριες στο σχεδιο ειναι για να μοιασουν στους φριτζιδες να πουλανε ακριβα χρεπιαΜα αυτό προσπαθούν να κάνουν οι Γάλλοι, με όπλο τα ζουληχτά πλαστικούλια και το σχεδιασμό από επίδειξη μόδας! Αρκεί? Θα δείξει...
-
ακομη και που μενουνε στον δρομο απο αντ μπλου και τετοιες παπαριες στο σχεδιο ειναι για να μοιασουν στους φριτζιδες να πουλανε ακριβα χρεπιαΜα αυτό προσπαθούν να κάνουν οι Γάλλοι, με όπλο τα ζουληχτά πλαστικούλια και το σχεδιασμό από επίδειξη μόδας! Αρκεί? Θα δείξει...
#theoulis
χαχαχ -
-
Ομολογώ ότι τα σημερινά αυτοκίνητα είναι πανάκριβα.
Μέχρι πριν 2-3 χρόνια, έλεγες να φτάσω τα 25k να πάρω Audi. Τώρα μ' αυτά τα λεφτά παίρνεις Yaris Cross που μοιάζει με αυτοκίνητο και λες και δόξα το Θεό που βρήκα αυτοκίνητο που δεν καίει πολύ.
Άρα για μένα πια όλα χρέπια είναι, δεν τ' αξίζουν τα λεφτά τους... -
Υπάρχει μοναστήρι της audi να πας να κλειστεις;
-
Ομολογώ ότι τα σημερινά αυτοκίνητα είναι πανάκριβα.
Μέχρι πριν 2-3 χρόνια, έλεγες να φτάσω τα 25k να πάρω Audi. Τώρα μ' αυτά τα λεφτά παίρνεις Yaris Cross που μοιάζει με αυτοκίνητο και λες και δόξα το Θεό που βρήκα αυτοκίνητο που δεν καίει πολύ.
Άρα για μένα πια όλα χρέπια είναι, δεν τ' αξίζουν τα λεφτά τους...Σιγά μην έλεγες να φτάσω τα 25k να πάρω Audi. Ποια Audi? Μόνο BMW και υπό προυποθέσεις mercedes, η Audi τα τελευταία χρόνια είναι ψέμα
-
Πάντως το γεγονός ότι είμαστε σε θέμα forum "VW T-roc" και συζητάμε για άλλες εταιρείες ή μοντέλα μάλλον κάτι καλό σημαίνει για το VW T-roc... Ειδικότερα μετά το facelift του...
-
Μπα όχι. Απλά στο φόρουμ υπάρχουν μέλη που έχουν πάρει υπεργολαβία τα τμήματα μάρκετινγκ συγκεκριμένων κατασκευαστών. Και με περίτεχνο τρόπο καταλήγουν στους κατασκευαστές αυτούς.
Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες του VW Group απέχουν πλέον από τα θέματα του Group. Όπως και εγώ βεβαίως-βεβαίως.
Οπότε όπου και να έγραφες τα ίδια και τα ίδια θα διάβαζες. -
Μπα όχι. Απλά στο φόρουμ υπάρχουν μέλη που έχουν πάρει υπεργολαβία τα τμήματα μάρκετινγκ συγκεκριμένων κατασκευαστών. Και με περίτεχνο τρόπο καταλήγουν στους κατασκευαστές αυτούς.
Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες του VW Group απέχουν πλέον από τα θέματα του Group. Όπως και εγώ βεβαίως-βεβαίως.
Οπότε όπου και να έγραφες τα ίδια και τα ίδια θα διάβαζες.Κερδίζουν κάτι τουλάχιστον;;;
-
Όχι ρε συ. Απλά είναι αυτή η φλόγα που έχουν αρκετά μέλη με κάποιους κατασκευαστές.
Κρατά ζωντανό το φόρουμ και γίνονται συζητήσεις, πειράγματα και φυσικά κάποιες στιγμές τα πράγματα ξεφεύγουν...χε!χε!.Αν διαβάζεις τακτικά τα θέματα μπορείς να βγάλεις αρκετά συμπεράσματα για όλα τα αυτοκίνητα. Φιλτράρισμα χρειάζεται.
-
Όχι ρε συ. Απλά είναι αυτή η φλόγα που έχουν αρκετά μέλη με κάποιους κατασκευαστές.
Κρατά ζωντανό το φόρουμ και γίνονται συζητήσεις, πειράγματα και φυσικά κάποιες στιγμές τα πράγματα ξεφεύγουν...χε!χε!.Αν διαβάζεις τακτικά τα θέματα μπορείς να βγάλεις αρκετά συμπεράσματα για όλα τα αυτοκίνητα. Φιλτράρισμα χρειάζεται.
Αστειεύομαι προφανώς, απλά νομίζω ότι δεν χωράνε φανατισμοί. Αστοχίες μπορεί να έχουν όλες οι εταιρείες, όπως και ιδιαίτερα πετυχημένα μοντέλα.
Νομίζω ότι σε αυτά τα θέματα δεν πρέπει να είναι κανείς δογματικός.
Φυσικά κάθε αυτοκινητοβιομηχανία έχει τη φιλοσοφία της, αλλά πλέον με τις συγχωνεύσεις που έχουν γίνει, το να μιλάμε για ιαπωνικά, γαλλικά, γερμανικά, κορεατικά ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο αυτοκίνητα... μάλλον είναι τουλάχιστον άτοπο... -
Όχι τα ιαπωνικά που κατασκευάζονται στην Ιαπωνία όντως είναι..... ιαπωνικά
VW T-Roc