-
Είναι που έχεις γαλλικό κινητήρα και είναι ευγενής...
-
Συμπάσχω με τον Σπύρο. Αγόρασε mercedes ο άνθρωπας και την έχουν βγάλει όλοι μάπα.
Τόσα χρόνια ήταν καλές, μόλις πειρε μια ο Σπύρος, χάλασαν!
-
Καλά ο ΣΧ γράφει πάντα θα πω τουλάχιστον υποκειμενικά. Εγώ έχω δει έναν αναιμικό κινητήρα για το μέγεθος του αυτοκινήτου, ένα απότομο κιβώτιο με πολλά κατεβάσματα, και ένα υποστροφικό υπερ ασφαλείας στήσιμο, όποιος θέλει μερκ να πάει στα κανονικά (call me GLC) και όχι στα imitation. Το μοναδικό κοινό που έχουν τα δύο οχήματα είναι το brand και το εξαιρετικό εσωτερικό, σε όλα τα άλλα είναι η μέρα με την νύχτα.
-
Γιατι αραγε εχει μονο 2 χρονια εγγυηση...
-
@criuser said in MERCEDES-BENZ GLA:
Είναι που έχεις γαλλικό κινητήρα και είναι ευγενής...
Κι όμως έχεις δίκιο
-
@lap said in MERCEDES-BENZ GLA:
Συμπάσχω με τον Σπύρο. Αγόρασε mercedes ο άνθρωπας και την έχουν βγάλει όλοι μάπα.
Τόσα χρόνια ήταν καλές, μόλις πειρε μια ο Σπύρος, χάλασαν!
Καλύτερα να μη μου τη ματιαζουν!
-
@jamesd said in MERCEDES-BENZ GLA:
Καιρός ήταν, άντε γιατί λαός και Κολωνάκι είχε γίνει ένα, μερκ μόνο οι πλούσιοι πλέον, Dacia οι υπόλοιποι it’s just a car εμείς οι προλετάριοι είμαστε ικανοποιημένοι και με Hyundai/Suzuki/Toyota που κρατάνε τις τιμες
Μάλλον το ανάποδο συμβαίνει.
Η συντριπτική πλειοψηφία των σύγχρονων Merc, BMW, Audi και λοιπών (ψευδο) premium είναι leasing πλέον.
Oι "προλετάριοι" εξακολουθούμε να "σκάμε" 20ρια,30ρια,40ρια για αγορά Toyota, Hyundai, Suzuki... -
Βρε μια χαρά είναι , δεν είναι τοπ σε όλα τα χαρακτηριστικά, αλλά αυτό το Μερσεντίδικο DNA που κάνει την διαφορά σε κάποιες λεπτομέρειες και το αντιλαμβάνονται και το εκτιμούν μόνο οι κάτοχοι της υπάρχει και κάνει την διαφορά.
Η πολύ υψηλή τιμή εκκίνησης είναι που δημιουργεί πρόβλημα.
Τα entry level Mercedes δεν ήταν άπιαστο όνειρο για μεγάλη μερίδα του κόσμου ,απο 25.000 μέχρι και 35.000 έπαιρνες καλες σχετικά εκδόσεις των προηγούμενων Α και GLA.Δεν βλέπετε τι χαμός γίνεται με τα προηγούμενα Α και ειδικα τα GLA ;
Μπορεί να είναι τα περισσότερα με τους μικρούς ματρακάδες της Renault , αλλά στέκονται ακόμη αξιοπρεπέστατα στον δρόμο , όμορφα crossoverάκια με τις 18άρες ζαντούλες τους με πολύ ποιοτικό έσωτερικό και καλά καθίσματα ,υπέροχη σπορ θέση οδήγησης, δεν έχω δει κάποιο να μην είναι αυτόματο , τα έχουν λατρέψει οι ιδιοκτήτες τους.Και δείτε τις απίστευτα υψηλές τιμές που κρατάνε ως μεταχειρισμένα!
Και για να το συνδέσω με αυτά που έγραφα στο άλλο τοπικό περί σχετικής εικόνας premiumσύνης , για βάλτε δίπλα σε ένα QQ του 2016 ένα GLA , Γιουλάκη Ρετιρέ , μαράτα , κατάθλιψη , Στεφανοβίκειο , αισχότητα Κούλη.
-
@ataim said in MERCEDES-BENZ GLA:
Καλά ο ΣΧ γράφει πάντα θα πω τουλάχιστον υποκειμενικά. Εγώ έχω δει έναν αναιμικό κινητήρα για το μέγεθος του αυτοκινήτου, ένα απότομο κιβώτιο με πολλά κατεβάσματα, και ένα υποστροφικό υπερ ασφαλείας στήσιμο, όποιος θέλει μερκ να πάει στα κανονικά (call me GLC) και όχι στα imitation. Το μοναδικό κοινό που έχουν τα δύο οχήματα είναι το brand και το εξαιρετικό εσωτερικό, σε όλα τα άλλα είναι η μέρα με την νύχτα.
Μια από τα ίδια οι εντυπώσεις μου από το X1 F48 sDrive 18i του πατέρα μου.
Για real BMW από (X)3 και πάνω, για real Merc από (GL)C και πάνω. -
Ο 1,3 τετρακύλινδρος tce των 163 ίππων ήταν λόγος για την επιλογή μου. Κορυφαία απόδοση αξιοπιστία και κατανάλωση. Απέναντι σε αυτόν η Χ1 ειχε έναν τρικυλινδρο 1.5 που έχει υποδεέστερη απόδοση, μεγαλυτερη κατανάλωση και αξιοπιστία που μπορεί να συζητηθεί.
Η μερκ έχει τρομερό ζύγισμα και πάτημα. Τόσο ουδέτερη συμπεριφορά δεν έχω ξαναδεί σε αυτοκίνητο. Η λέξη ισορροπία αποκτά νόημα όταν την οδηγώ. Είτε αργά ή γρήγορα. Η Χ1 παρόλο τον αδύναμο κινητήρα της μου έβγαζε ένα γλυκό σπορ πάτημα σαν άλφα Ρομέο. Όχι τόσο ξεκούραστη μα πιο γοητευτική στην οδήγηση της.
Μπορεί να απέχουν από τα μεγαλύτερα μέλη των οικογενειών τους αλλά απέχουν και από τα άλλα της κατηγορίας τους τόσο όσο ώστε να δικαιολογείται η τσουχτερή τιμή εκκίνησης.
Ξαναλέω αυτό μόνο. Ειδικά ο 1.3 ως προϊόν συνεργασίας των 2 εταιρειών είναι διαμάντι από τα λίγα. Για πολλούς μετράει και πως είναι 4κυλινδρη υλοποίηση , που εγώ προτιμώ από τρικυλινδρες προτάσεις. -
@vagkirk said in MERCEDES-BENZ GLA:
Και για να το συνδέσω με αυτά που έγραφα στο άλλο τοπικό περί σχετικής εικόνας premiumσύνης , για βάλτε δίπλα σε ένα QQ του 2016 ένα GLA , Γιουλάκη Ρετιρέ , μαράτα , κατάθλιψη , Στεφανοβίκειο , αισχότητα Κούλη.
Δεν έχεις πολύ άδικο αλλά μη ξεχνάς ότι QQ βλέπεις 2 σε κάθε τετράγωνο, ενώ merc πιο σπάνια ειδικά σε low budget προάστια...παίζει ρόλο και αυτό
-
Γεια σας. Γείτονας πουλά ενα GLA 180d του 2017 URBAN αυτόματο με πανοραμική στα 24000. Πιστεύετε αξίζει να ασχοληθώ;
Δεν έχω ιδέα από γνωστές βλάβες για αυτό το αυτοκίνητο. Πρέπει κάτι συγκεκριμένο να ρωτήσω;
Έχει κάνει περί τα 80000 Km.
-
Χτύπα το.
-
@tkin73 said in MERCEDES-BENZ GLA:
https://www.4troxoi.gr/dokimes/test/odigoyme-ti-nea-mercedes-benz-gla-200-anavathmisi/
Δοκιμη "μασαζ" στους υποψηφιους αγοραστες για να καταποιουν το από 47.500...
απολαμβάνεις και τις μη ορατές παρεμβάσεις, που επηρεάζουν τη συνολικά αναβαθμισμένη ποιότητα κύλισης. Το ατού. Ότι δικαιολογεί τη luxury class, που άλλωστε υποστηρίζεται από έναν ευφυέστατο τιμοκατάλογο.
Η αρχοντιά στο maximum, είτε ταξιδεύεις στο εθνικό δίκτυο είτε από τη Βυτίνα στην Ολυμπία
Έχει στοιχεία αυτή η GLA κλάσης GLC, που ως κατασκευή κολακεύεται
Με αυτό τον «τρόπο Μερτσέντες», οπότε και δεν προκύπτουν συγκρίσεις σε σχέση με συμπατριώτες κύρους και άλλους Ευρωπαίους και Ιάπωνες της premium φιλοσοφίας, και μάλιστα σε αναβαθμισμένη διάσταση. Σε αυτή την κατηγορία, όπως και στην επόμενη, και ειδικά σε γήινες εκδοχές με το ρεύμα ως υποστήριξη, είναι οι professors στη Στουτγάρδη που ορίζουν τους όρους του παιχνιδιού.Κλασσικός Σ.Χ, που μάλιστα, συνηθίζει να κολακεύει (γλύφει;) δημοσιογράφους από άλλα «μαγαζιά» για ακατανόητους λόγους.
Μήπως προσδοκά να γράψουν ως ανταπόδωση κάτι και γι'αυτόν ή τους 4τροχούς; -
@bassstarlet said in MERCEDES-BENZ GLA:
@tkin73 said in MERCEDES-BENZ GLA:
https://www.4troxoi.gr/dokimes/test/odigoyme-ti-nea-mercedes-benz-gla-200-anavathmisi/
Δοκιμη "μασαζ" στους υποψηφιους αγοραστες για να καταποιουν το από 47.500...
απολαμβάνεις και τις μη ορατές παρεμβάσεις, που επηρεάζουν τη συνολικά αναβαθμισμένη ποιότητα κύλισης. Το ατού. Ότι δικαιολογεί τη luxury class, που άλλωστε υποστηρίζεται από έναν ευφυέστατο τιμοκατάλογο.
Η αρχοντιά στο maximum, είτε ταξιδεύεις στο εθνικό δίκτυο είτε από τη Βυτίνα στην Ολυμπία
Έχει στοιχεία αυτή η GLA κλάσης GLC, που ως κατασκευή κολακεύεται
Με αυτό τον «τρόπο Μερτσέντες», οπότε και δεν προκύπτουν συγκρίσεις σε σχέση με συμπατριώτες κύρους και άλλους Ευρωπαίους και Ιάπωνες της premium φιλοσοφίας, και μάλιστα σε αναβαθμισμένη διάσταση. Σε αυτή την κατηγορία, όπως και στην επόμενη, και ειδικά σε γήινες εκδοχές με το ρεύμα ως υποστήριξη, είναι οι professors στη Στουτγάρδη που ορίζουν τους όρους του παιχνιδιού.Κλασσικός Σ.Χ, που μάλιστα, συνηθίζει να κολακεύει (γλύφει;) δημοσιογράφους από άλλα «μαγαζιά» για ακατανόητους λόγους.
Μήπως προσδοκά να γράψουν ως ανταπόδωση κάτι και γι'αυτόν ή τους 4τροχούς;Στο συγκεκριμένο κείμενο που το είδες το γλύψιμο σε δημοσιογράφους;
-
Υπάρχουν καινούριες αμαξάρες από Κορέα μεριά πέριξ των 25 χιλιάδων. Θα τις προτιμούσα από μεταχειρισμένο πετρέλαιο 6 ετών, που είναι μιάμιση γενιά πίσω.
-
@dimsabas said in MERCEDES-BENZ GLA:
Υπάρχουν καινούριες αμαξάρες από Κορέα μεριά πέριξ των 25 χιλιάδων. Θα τις προτιμούσα από μεταχειρισμένο πετρέλαιο 6 ετών, που είναι μιάμιση γενιά πίσω.
Το Stonic εννοείς; Ή το Kona;
-
@kostashagi said in MERCEDES-BENZ GLA:
Γεια σας. Γείτονας πουλά ενα GLA 180d του 2017 URBAN αυτόματο με πανοραμική στα 24000. Πιστεύετε αξίζει να ασχοληθώ;
Δεν έχω ιδέα από γνωστές βλάβες για αυτό το αυτοκίνητο. Πρέπει κάτι συγκεκριμένο να ρωτήσω;
Έχει κάνει περί τα 80000 Km.
Γνώμη μου ότι είναι πολλά τα λεφτά για μεταχειρισμένο 7 ετών, με μέτρια αξιοπιστία και αξιόπιστο αλλά αναιμικό μοτέρ.
-
Το Kona και το i30.
-
Το Kona και το i30.
Σιγά τους κουβάδες
MERCEDES-BENZ GLA