Εξοχικό στο μάξιμουμ 1 ώρα και κοντά σε πολιτισμό.
Αλλά να το βρεις ή να το νοικιάζεις. Να χτίσεις ποσο μαλλον να αγορασεις και οικόπεδο σήμερα αδιανόητο για τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου.
Σίγουρα περισσότερες διακοπές κανεις από το να πρέπει να πληρώσεις ξενοδοχεία.
Και όσο και να μου αρέσει το βουνό σίγουρα κάπου κοντά σε καλη θάλασσα ιδανικά walking distance. Το καλοκαίρι έχεις περισσότερο χρόνο για απόδραση.
Γατε για εκδρομή όπως μου τι λες δεν θα έλεγα όχι (πλην το ερωτικού ειδυλλίου βέβαια ) αλλά αν με πήγαιναν και κάποιος άλλος τα είχε οργανώσει.
Έχω τόσα στο μυαλό μου δουλειά και σπίτι που οτιδήποτε άλλο να πρέπει να κανονίσω δεν βγαίνει. Τουλάχιστον με το σωστό τρόπο που θέλω εγώ.
Ταξίδια στο εξωτερικό πχ μόνο μέσω γραφείου αλλά και αυτά ακρίβυναν.
Ταξίδι με το αμάξι αν δεν ξέρω που πάω και τι θα βρω εκεί δύσκολο. Που να αντιμετωπίζεις αναποδιές ;
Εδώ απόψε είχαμε κανονίσει τσιπουρα με κάτι γνωστούς και επειδή δεν βρήκα με τη μια να παρκάρω, γύρισα σπίτι… που να ψάχνεις ;
Ή τις προαλλες πάω από το ΚΤΕΟ στον κόμβο να κανονίσω κάτι στο σταντ της ΑΟ. Έχει συγκεκριμενες θέσεις να βαλεις το αμάξι, αλλά στενές και σε καθοδηγεί και υπάλληλος.
Ε μέσα σε 5 λεπτά βρέθηκε ο μαλακας που πάρκαρε δίπλα να μου ακουμπήσει την πίσω πόρτα. Ε μετα φταίω εγώ που δεν πάω πουθενά με κόσμο με το αμάξι;;.