-
@georgekn said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@dettol said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
ειχαμε παει βολτουλα ναυπλιο και ειχα στο νου μου να παμε για φαγητο στον κιτσομανη μετα
https://maps.app.goo.gl/vr2vgro6LQr6Jzmt7
βλακωδως ομως δεν ειχα κλεισει τραπεζι απο πριν και φαγαμε ακυρο, οποτε βρεθηκαμε στην εβιβα στο ζευγολατιο.Οσοι πατε ναυπλιο συχνα, εχετε εικονα για τον κιτσομανη; Αξιζει; ή αν οχι εκει. καπου αλλου εκει κοντα; Μεσα στο ναυπλιο δεν με ενθουσιασαν οπου εχουμε καθισει
https://maps.app.goo.gl/yuYrZVSGSmZLJ4pK8
Κράτησε αυτό για εκεί κοντά...
βλεπω τυροψωμο και αχνιστο ψωμι στο γκριλ, δεν χρειαζεται να ειπωθει τιποτα παραπανω. Θα το επισκεφτουμε σιγουρα στην επομενη βολτα μας! ευχαριστω πολυ
-
Αγορα οικοπέδου, χτισιμο, ταξίδια για το "εξοχικό", αγχος μην το κλεψουν, καεί κλπ
Τόσα λεφτά, τοσο άγχος, τοσος χαμένος χρόνος περα δωθε!
Πατε καλά;
Και οι εκδρομές, ειδικά Κυριακή που βγαίνουν όλοι, ταλαιπωρία είναι ..... -
@iceman7 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Και οι εκδρομές, ειδικά Κυριακή που βγαίνουν όλοι, ταλαιπωρία είναι .....
και τι τα αγορασαμε τα ρημαδια τοτε, να τα βλεπουμε να καθονται;
Ιδανικα ναι δεν πας εκδρομη τις κυριακες, αλλα δεν εχουμε ολη αυτην την επιλογη. Τις αλλες μερες δουλευω, μονο κυριακη μπορω ανετα και αυτο με την προϋποθεση να μην υπαρχει αλλη κοινωνικη υποχρεωση (παιδικα παρτι κυριως) ή να μην εχουν τα παιδια διαβασμα.
Αντε με πολυ ζορι και αλλαγη προγραμματος εργασιας, μπορω και σαββατο, αλλα μεχρι εκει. Για καθημερινη δεν γινεται λογος δυστυχως -
Αγορα οικοπέδου, χτισιμο, ταξίδια για το "εξοχικό", αγχος μην το κλεψουν, καεί κλπ
Τόσα λεφτά, τοσο άγχος, τοσος χαμένος χρόνος περα δωθε!Τον χρόνο τον θές ειτε πας στο εξοχικό είτε σε ξενοδοχείο. Άρα μένουν τα υπόλοιπα. Κάνεις μια ασφάλεια και κανένα άγχος. Ειναι μικρή η ζωή για να αγχωνόμαστε για βλακείες. Ο μόνος σοβαρός λόγος προβληματισμού ειναι η υγεία, τα υπόλοιπα ειναι βλακείες.
-
Πατε καλά;
Και οι εκδρομές, ειδικά Κυριακή που βγαίνουν όλοι, ταλαιπωρία είναι .....Καλά εξοχικό/εξοχικά είναι για τους πλούσιους.
Οικόπεδα, χτισίματα επίσης. Για φραγκάτους.
Άγχος όλοι αυτοί δεν νομίζω να έχουν. Στα παπαράκια τους όλοι.Αλλά Κυριακή εκδρομή; Πότε έκανα τελευταία φορά;
χμμμ... πρέπει να ήταν το 2008 που πετάχτηκα με ένα φιλαράκι για μπάνιο στην Δροσιά στην Χαλκίδα.Ευτυχώς που έζησα και εξωτερικό και έχω κάτι όμορφο να θυμάμαι στη ζωή μου.
-
Οικονομικά το εξοχικό στο ναύπλιο δεν συμφέρει (συμφέρει καλύτερα με τα χρήματα χτισίματος να μένεις σε ξενοδοχεία και να σου στρώνουν και το κρεβάτι). Αλλά αν έχεις την οικονομική άνεση και είσαι και χωροκτητικός το εξοχικό θα δουλέψει μια χαρά.
-
Πατε καλά;
Και οι εκδρομές, ειδικά Κυριακή που βγαίνουν όλοι, ταλαιπωρία είναι .....μην το λες...
εγω γουσταρω απιστευτα εκδρομες
και ας φαω κινηση και γουατεβα
μονο να βρεθω βουνο ή σε μακρινη παραλια για λιγες ωρες
εξοχικο ετυχε να κληρονομησα, πραγματι καποια εποχη χαλασα καποια χρηματα να το συνεφερω και κυριως ως τοτε αφραγκος πολυ προσωπικο κοπο καθοτι εχω χτισει με τα χερια μου απο παρτερια με θεμελια, τοιχους και οτυς εχω σοβαντισει, εχω βαλει κουφωματα, ηλεκτρικα, υδραυλικα και πλακακια-μαρμαρα, εχω χασει 15 κιλα... και επισης με εχουν κλεψει - αδειασει 2 φορες. εμαθα τελικα, το εχω κρατησει ασφαλες με τροπο που δεν θελω να πω αλλα και παρα πολυ απλο σε εξοπλισμο και επιπλα ωστε να πηγαινεις και να φευγεις με 5 λεπτα προετοιμασια. αποτελεσμα καθε σαββατο που μενω γραφειο μεχρι τις 5 το απογευμα και δεν εχει τυχει καλη εκδρομουλα, βουταω τη γατα και πεταγομαστε, ειναι 50 λεπτα απο αθηνα, αναβουμε τζακι ή παμε παραλια, κανενα φαγητο εκει εξω και επιστροφη κυριακη μεχρι τις 2 το μεσημερι. και ναι οι εστω και λιγες ωρες στο πρασινο κατεβαζουν τους παλμους 10 κατω αλλα και ανεβαζουν τον αλλονα σαν αντιστρεπτικη.
οι βολταρες ομως γινονται με φιλοσοφια βιταρα.... γκραντ κυριως.
δηλαδης, παμε και οπου βγει, να γουσταρουμε, δεν μας νοιαζει τι θα παθει η ροδα αρκει να περασουμε καλα.
εαν ρε συ παγωμενε σε παρω μια στο καταφυγιο ευταξιας στην σαρανταινα, να κανουμε βολτιτσα ποδαρατη στη κορφη του βουνου, να πιουμε νερο απο τις πηγες, να μπουμε στις οξυες μεσα στη βλαστηση, να αναψουμε τη φωτια να ψησουμε λουκανικα και να πιουμε τσιπουρα, να λιωσουμε στη κουβεντα, να πεσουμε ψοφιοι στη κουκετα και να ξυπνησουμε με θεα τα βαρδουσια τελικα θα καταληψουμε μεχρι και ερωτευμενοι....
χαχαχα -
Έχω παρατηρήσει ότι κι η ετήσια συγκέντρωση βιταρα σε ανανεωνει !
Ωραίο ποστ! -
@storm said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Πατε καλά;
Και οι εκδρομές, ειδικά Κυριακή που βγαίνουν όλοι, ταλαιπωρία είναι .....Καλά εξοχικό/εξοχικά είναι για τους πλούσιους.
Άγχος όλοι αυτοί δεν νομίζω να έχουν. Στα παπαράκια τους όλοι.Αλλά Κυριακή εκδρομή; Πότε έκανα τελευταία φορά;
χμμμ... πρέπει να ήταν το 2008 που πετάχτηκα με ένα φιλαράκι για μπάνιο στην Δροσιά στην Χαλκίδα.Ευτυχώς που έζησα και εξωτερικό και έχω κάτι όμορφο να θυμάμαι στη ζωή μου.
Κάθε ποστ και μεγαλύτερη μαυρίλα!
Είναι κρίνα να νιώθεις διαρκώς έτσι. Αν δεν υπάρχει θέμα υγείας η ζωή είναι πιο μικρή απο όσο νομίζεις. Οι περισσότεροι απο εδώ μέσα έχουμε περάσει περιόδους φοβερής αφραγκίας και εσωστρέφειας, κάπου υπάρχει φως -
@jamesd said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Οικονομικά το εξοχικό στο ναύπλιο δεν συμφέρει (συμφέρει καλύτερα με τα χρήματα χτισίματος να μένεις σε ξενοδοχεία και να σου στρώνουν και το κρεβάτι). Αλλά αν έχεις την οικονομική άνεση και είσαι και χωροκτητικός το εξοχικό θα δουλέψει μια χαρά.
νομιζω εξοχικα ειναι ευκολα μεχρι μια περιπου ωρα απο αθηνα και για μικρο σπιτακι
η επομενη μιση ωρα αποστασης φερνει δυσκολια και ακυρωσεις του 'θα παω' και το καθε επομενο μισαωρο συχνα σημαινει 'πασχα-καλοκαιρι' -
@storm said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Πατε καλά;
βασικα σε συ καταιγις νομιζω οτι εχεις την δυνατοτητα οικονομικα για καποιες εξορμησεις.
τη διαθεση θα τη βρεις οταν ξεκινησεις. -
Το εξοχικό είναι καλό να το βρίσκεις. Σε όποια κατάσταση και να του ρίχνεις όποτε μπορείς λίγα λεφτουδάκια.
Αλλά πάντα να είναι σε βολικό μέγεθος.
Ετσι και το δικό μου ήταν του 19ου αιώνα, όπως και πολλά άλλα στην περιοχή, αλλά μία όψη είχε απλή, είχε υποστεί προσθήκες με βεράντες, μια και είναι παραθαλάσσιο και πριν 30 χρόνια υπέστη μία μερική ανακαίνιση.
Ετσι και αλλιώς δεν ήταν μεγάλο, κάπου 85 τμ ο όροφος, αλλά το ψηλό ισόγειο, μου έδωσε την δυνατότητα να κάνω ένα μεσοπάτωμα 45 τμ το οποίο είναι ιδανικό ως μέγεθος απόδρασης, καθότι εύκολα συντηρείται και βολεύει μια χαρά για 2 άτομα, ή οικογένεια με μικρό παιδί.
Βέβαια είναι στις 2 ώρες και κάτι από Αθήνα, που σημαίνει ότι κυρίως το καλοκαίρι χρησιμοποιείται, αλλά και εκεί μπορείς να κάνεις εύκολα μεγάλες διακοπές, διαμορφώνοντας τις δουλειές σου, δεν μιλάμε για μισθωτό, ώστε να μην έχεις κάτι Παρασκευή και Δευτέρα και να φεύγεις από Αθήνα Πέμπτη μεσημέρι και να επιστρέφεις Δευτέρα βράδυ, κάνοντας 5 μπανάκια, ενώ είσαι και 3 εργάσιμες στην Αθήνα.
Πρακτικά το καλοκαίρι σταματάω μόνο εκεί στις εβδομάδες πριν και μετά της Παναγίας, αλλά στην πράξη μπορώ να είμαι εκεί τα καλοκαίρια από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο, πάνω από 60 μέρες.
Εκεί είναι το όφελος του εξοχικού, σε σχέση με τις κλασσικές 10-15 μέρες σε ξενοδοχείο, με το κόστος μεταφοράς κλπ.
-
@gatoz said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
5 λεπτα προετοιμασια. αποτελεσμα καθε σαββατο που μενω γραφειο μεχρι τις 5 το απογευμα και δεν εχει τυχει καλη εκδρομουλα, βουταω τη γατα και πεταγομαστε, ειναι 50 λεπτα απο αθηνα, αναβουμε τζακι ή παμε παραλια, κανενα φαγητο εκει εξω και επιστροφη κυριακη μεχρι τις 2 το μεσημερι. και ναι οι εστω και λιγες ωρες στο πρασινο κατεβαζουν τους παλμους 10 κατω αλλα και ανεβαζουν τον αλλονα σαν αντιστρεπτικη.
Αυτό ακριβώς!
Να φεύγεις Σαββάτο μεσημέρι , και το πολύ σε 2 ωρίτσες να είσαι σε δικό σου σπίτι , με όλες τις ανέσεις , κοντά στην φύση και στην ηρεμία ενός τέτοιου τόπου.
Ποιά ξενοδοχεία , και ποιά RBNB , εκδρομές, μπράγκαλα - συμπράγκαλα , check in , check out , κοσμοσυρροή , ίδρωνε ξε-ίδρωνε , τουρίστες , κίνηση , βουή , γαμωσταυρίδια να παρκάρεις κλπ.
Νησιά;;;;;;;;;; Δεν νομίζω πως θα ξαναπατήσω το πόδι μου στην ζωή μου λόγω κόστους.Και όλα αυτά ΜΟΝΟ σε τριήμερα ή δεκαπενταύγουστο έτσι;
Απόλυτη ταλαιπωρία και πανάκριβα!Ενώ στο δικό σου θα πάς ίσως και κάθε ΣΚ του καλοκαιριού , σε αργίες κλπ.
Στο σπιτάκι θα έχεις ήδη σχεδόν ένα δεύτερο νοικοκυριό με ρούχα , παπούτσια , τα ποδηλατάκια σου να βολτάρεις , να μαγειρέψεις και να ψήσεις γλιτώνοντας τον χαμό σε ταβέρνες , και να κάνεις ένα ήρεμο ύπνο.
Και λογικά αφού θα έχεις και μάθει καλά την περιοχή και τα κόλπα της θα ξέρεις όλα τα κατατόπια και θα έχεις κάνει τις γνωριμίες σου , σε παραλίες , μαγαζιά , ποιά ώρα να πας , που να χωθείς να παρκάρεις κλπ , σαν ντόπιος και όχι σαν χαζοτουρίστας ή εκδρομέας του ΣΚ.
Και επειδή αυτό πλέον δεν μπορεί να συμβεί χωρίς τεράστιο κόστος αγοράς και ανέγερσης πουθενά στην Αττική και σε κανένα μα κανένα παραλιακό προορισμό της χώρας , μου έκανε μεγάλο κλικ η περιοχή αυτή στην Αργολίδα , ότι ακόμη είναι σχετικά ανεκμετάλλευτη , αν και υπήρχαν κάποιες σπιταρώνες μέσα στους πορτοκαλεώνες , στα διάφορα χωριουδάκια γύρω - γύρω , πλαγιές κλπ.
Παλιά χωριατόσπιτα που έχουν εγκαταληφθεί απο τους δεκάδες κληρονόμους συνιδιοκτήτες τους πόσο θέλουν μαζί με μια καλούτσικη ανακαίνιση;
Πάνω απο 150χιλιάδες ευρώ;
Ένα προ-κάτ σε ένα χωραφάκι ή σε οικοπεδάκι εντος οικισμου , πάλι πάνω απο 150 χιλιάδες ;Το ίδιο σκεπτικό μπορεί να εφαρμοστεί και σε ορεινά χωριουδάκια , μην σας πώς λόγω κλιματικής αλλαγής που τα 40αρια θα γίνουν μόνιμα στην χώρα μας τα καλοκαίρια ίσως να είναι και πολύ έξυπνη επένδυση!
Εγώ δεν έχω τα φράγκά , αλλά αν μιλάμε για τέτοια ποσά νομίζω πως υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες μας που και με κάποια χρηματοδότηση θα μπορούσαν να τα βρούν.
-
Εξοχικό στο μάξιμουμ 1 ώρα και κοντά σε πολιτισμό.
Αλλά να το βρεις ή να το νοικιάζεις. Να χτίσεις ποσο μαλλον να αγορασεις και οικόπεδο σήμερα αδιανόητο για τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου.
Σίγουρα περισσότερες διακοπές κανεις από το να πρέπει να πληρώσεις ξενοδοχεία.
Και όσο και να μου αρέσει το βουνό σίγουρα κάπου κοντά σε καλη θάλασσα ιδανικά walking distance. Το καλοκαίρι έχεις περισσότερο χρόνο για απόδραση.Γατε για εκδρομή όπως μου τι λες δεν θα έλεγα όχι (πλην το ερωτικού ειδυλλίου βέβαια ) αλλά αν με πήγαιναν και κάποιος άλλος τα είχε οργανώσει.
Έχω τόσα στο μυαλό μου δουλειά και σπίτι που οτιδήποτε άλλο να πρέπει να κανονίσω δεν βγαίνει. Τουλάχιστον με το σωστό τρόπο που θέλω εγώ.
Ταξίδια στο εξωτερικό πχ μόνο μέσω γραφείου αλλά και αυτά ακρίβυναν.
Ταξίδι με το αμάξι αν δεν ξέρω που πάω και τι θα βρω εκεί δύσκολο. Που να αντιμετωπίζεις αναποδιές ;
Εδώ απόψε είχαμε κανονίσει τσιπουρα με κάτι γνωστούς και επειδή δεν βρήκα με τη μια να παρκάρω, γύρισα σπίτι… που να ψάχνεις ;
Ή τις προαλλες πάω από το ΚΤΕΟ στον κόμβο να κανονίσω κάτι στο σταντ της ΑΟ. Έχει συγκεκριμενες θέσεις να βαλεις το αμάξι, αλλά στενές και σε καθοδηγεί και υπάλληλος.
Ε μέσα σε 5 λεπτά βρέθηκε ο μαλακας που πάρκαρε δίπλα να μου ακουμπήσει την πίσω πόρτα. Ε μετα φταίω εγώ που δεν πάω πουθενά με κόσμο με το αμάξι;;. -
Το κοντά στον πολιτισμό το θέλω και εγώ. Είναι και ασφάλεια για το σπίτι.
Τώρα για το κόστος που λέτε υπάρχουν σίγουρα επιλογές πολλές.
Στην μία ώρα δύσκολο, στις 2 πολλές.
Πουλάγανε πριν από λίγους μήνες σε αγγελία, έτοιμο κατοικήσιμο διόροφο σπίτι, νομίζω γύρω στα 100-120 τμ συνολικά, που ήθελε κάποια ανακαίνιση, όχι σημαντική, στα 90000 σε χωριό 1000 κατοίκων ημιορεινό 5 χλμ από την θάλασσα, στις 2 ώρες από την Αθήνα.
Νομίζω ότι τέτοια 5ψήφια ποσά θα υπάρχουν αρκετά.
Εγώ βολεύομαι εδώ πάντως...
-
@vagkirk said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
5 λεπτα προετοιμασια. αποτελεσμα καθε σαββατο που μενω γραφειο μεχρι τις 5 το απογευμα και δεν εχει τυχει καλη εκδρομουλα, βουταω τη γατα και πεταγομαστε, ειναι 50 λεπτα απο αθηνα, αναβουμε τζακι ή παμε παραλια, κανενα φαγητο εκει εξω και επιστροφη κυριακη μεχρι τις 2 το μεσημερι. και ναι οι εστω και λιγες ωρες στο πρασινο κατεβαζουν τους παλμους 10 κατω αλλα και ανεβαζουν τον αλλονα σαν αντιστρεπτικη.
Αυτό ακριβώς!
Να φεύγεις Σαββάτο μεσημέρι , και το πολύ σε 2 ωρίτσες να είσαι σε δικό σου σπίτι , με όλες τις ανέσεις , κοντά στην φύση και στην ηρεμία ενός τέτοιου τόπου.
Ποιά ξενοδοχεία , και ποιά RBNB , εκδρομές, μπράγκαλα - συμπράγκαλα , check in , check out , κοσμοσυρροή , ίδρωνε ξε-ίδρωνε , τουρίστες , κίνηση , βουή , γαμωσταυρίδια να παρκάρεις κλπ.
Νησιά;;;;;;;;;; Δεν νομίζω πως θα ξαναπατήσω το πόδι μου στην ζωή μου λόγω κόστους.Και όλα αυτά ΜΟΝΟ σε τριήμερα ή δεκαπενταύγουστο έτσι;
Απόλυτη ταλαιπωρία και πανάκριβα!Ενώ στο δικό σου θα πάς ίσως και κάθε ΣΚ του καλοκαιριού , σε αργίες κλπ.
Στο σπιτάκι θα έχεις ήδη σχεδόν ένα δεύτερο νοικοκυριό με ρούχα , παπούτσια , τα ποδηλατάκια σου να βολτάρεις , να μαγειρέψεις και να ψήσεις γλιτώνοντας τον χαμό σε ταβέρνες , και να κάνεις ένα ήρεμο ύπνο.
Και λογικά αφού θα έχεις και μάθει καλά την περιοχή και τα κόλπα της θα ξέρεις όλα τα κατατόπια και θα έχεις κάνει τις γνωριμίες σου , σε παραλίες , μαγαζιά , ποιά ώρα να πας , που να χωθείς να παρκάρεις κλπ , σαν ντόπιος και όχι σαν χαζοτουρίστας ή εκδρομέας του ΣΚ.
Και επειδή αυτό πλέον δεν μπορεί να συμβεί χωρίς τεράστιο κόστος αγοράς και ανέγερσης πουθενά στην Αττική και σε κανένα μα κανένα παραλιακό προορισμό της χώρας , μου έκανε μεγάλο κλικ η περιοχή αυτή στην Αργολίδα , ότι ακόμη είναι σχετικά ανεκμετάλλευτη , αν και υπήρχαν κάποιες σπιταρώνες μέσα στους πορτοκαλεώνες , στα διάφορα χωριουδάκια γύρω - γύρω , πλαγιές κλπ.
Παλιά χωριατόσπιτα που έχουν εγκαταληφθεί απο τους δεκάδες κληρονόμους συνιδιοκτήτες τους πόσο θέλουν μαζί με μια καλούτσικη ανακαίνιση;
Πάνω απο 150χιλιάδες ευρώ;
Ένα προ-κάτ σε ένα χωραφάκι ή σε οικοπεδάκι εντος οικισμου , πάλι πάνω απο 150 χιλιάδες ;Το ίδιο σκεπτικό μπορεί να εφαρμοστεί και σε ορεινά χωριουδάκια , μην σας πώς λόγω κλιματικής αλλαγής που τα 40αρια θα γίνουν μόνιμα στην χώρα μας τα καλοκαίρια ίσως να είναι και πολύ έξυπνη επένδυση!
Εγώ δεν έχω τα φράγκά , αλλά αν μιλάμε για τέτοια ποσά νομίζω πως υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες μας που και με κάποια χρηματοδότηση θα μπορούσαν να τα βρούν.
Όμορφα διαβάζονται όσα γραφεις αλλά οι 2 ωρες είναι too much για ΣΚ. Έχουμε σπίτι στο χωριό σε τέτοια απόσταση με καλό δρόμο κοντά σε πρωτεύουσα νομου και κοντά σε θάλασσα ανακαινισμένο από γονεις και θειους και ήταν 10 χρονια κλειστο.
Εδώ και 2 χρονια βρήκε ο θείος μου που του έμεινε μέχρι να αποδημήσει και να μείνει σε εμας ένα νεαρο ζευγάρι και το νοικιάζει να συμπληρώνει την πενιχρή σύνταξη. Αλλά ούτε εγώ ούτε ο αδελφός ή ο ξάδελφος
δεν θέλαμε να μπλέξουμε.
Μόνο κάποια στιγμή όταν γεννήθηκε η μικρή είχα πει στη γυναίκα να τα παρατήσουμε όλα να πάμε να ζήσουμε εκεί, αλλά δεν ήθελε.
Τώρα πέταξε το πουλάκι.Σπιτάκια στο τέρμα θεού είναι έρμαια κλεφτών, καταστροφών κλπ και φυσικά εκ του λόγου αυτου δεν θα σου προσφέρουν ποτε τα κομφόρ του βασικού σπίτιου σου στην εξοχή.
Γενικά FUBAR η κατάσταση
-
για δειτε παραδειγμα - ουτε εγω τα εχω, αλλιως το τσιμπαγα το πρωτο....
https://www.spitogatos.gr/aggelia/1110645208?gallery=true
-
Πρεπει να εισαι πλουσιος για να διατηρεις αξιοπρεπες εξοχικο εκτος και αν εχεις οικογενεια στην περιοχη που το προσεχει και το συντηρει.
Ωραια τα ονειρα αλλα η πραξη ειναι δυσκολη γιατι υπαρχουν και αγριες κλοπες απο γνωστους αγνωστους αλλα αν ειναι και σε ερημικη περιοχη σιγουρα καποιος κινδυνος υπαρχει.
Βεβαια αν εχεις μεγαλη οικογενεια μπορει να αξιζει.
Εχοντας δυο (πολυ χαμηλης αξιας ) ακινητα στην επαρχια το μονο πλεονεκτημα που ειχα βρει ειναι το πολυ καλοκαιρι που στην Αθηνα ειχε καυσωνα μπορουσα να παω καπου που οντως μονο το κλειδι επερνα αφου το σπιτι ειναι πληρες εξοπλισμενο και μεχρι και ρουχα ειχα αφησει.
Βεβαια αν γυρνουσα τον χρονο πισω θα τα πουλαγα ολα και θα τα εριχνα σε ενα καλο σπιτι στα νοτια προαστεια της Αθηνας και θα βολευομουν με ταξιδια σε ξενοδοχεια. Καλυτερα δουλευει ετσι.
-
@wantone said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Πρεπει να εισαι πλουσιος για να διατηρεις αξιοπρεπες εξοχικο εκτος και αν εχεις οικογενεια στην περιοχη που το προσεχει και το συντηρει.
Ωραια τα ονειρα αλλα η πραξη ειναι δυσκολη γιατι υπαρχουν και αγριες κλοπες απο γνωστους αγνωστους αλλα αν ειναι και σε ερημικη περιοχη σιγουρα καποιος κινδυνος υπαρχει.
Βεβαια αν εχεις μεγαλη οικογενεια μπορει να αξιζει.
Εχοντας δυο (πολυ χαμηλης αξιας ) ακινητα στην επαρχια το μονο πλεονεκτημα που ειχα βρει ειναι το πολυ καλοκαιρι που στην Αθηνα ειχε καυσωνα μπορουσα να παω καπου που οντως μονο το κλειδι επερνα αφου το σπιτι ειναι πληρες εξοπλισμενο και μεχρι και ρουχα ειχα αφησει.
Βεβαια αν γυρνουσα τον χρονο πισω θα τα πουλαγα ολα και θα τα εριχνα σε ενα καλο σπιτι στα νοτια προαστεια της Αθηνας και θα βολευομουν με ταξιδια σε ξενοδοχεια. Καλυτερα δουλευει ετσι.
μπα....
αλλα φυσικα εξαρταται πως οριζει ο καθεις το αξιοπρεπες
το ετησιο κοστος παντως ειναι της ταξης των 3000
εγω δινω καπου 35 ρευμα το μηνα, 100 μηνιαια σε ενα ντοπιο που το προσεχει και το καθαριζει - κανει κηπο, επισκευες αλλα 50 πες και απροοπτα συντηρησης-νεα πραγματα το παρα πολυ αλλα 50 για καποιους μηνες. για ενα σπιτακι 3 δωματιων με ξενωνα με ενα στρεμα κηπο που ειναι ηδη μεγαλυτερο απο οσο χρειαζεται. -
για δειτε παραδειγμα - ουτε εγω τα εχω, αλλιως το τσιμπαγα το πρωτο....
https://www.spitogatos.gr/aggelia/1110645208?gallery=true
Τις ξέρω τις περιοχές γιατί είχαμε φίλους παλιά και πηγαίναμε (τις εποχές της πασοκαρας βέβαια)
Σήμερα για κάθε ΣΚ δύσκολο.
Και επειδή έχουμε ακόμα τους γνωστούς εκεί, ειδικα τα από εδώ προς βοιωτια φαρ ουέστ!
Και με θάλασσα ψιλό περίεργη.Νοτια προάστια είναι ιδανικά μετά το Λαγονησι που είσαι μάξιμουμ στην ώρα προς Σουνιο μέσω ΑΟ.
Έχουν κάποιοι φίλοι και πάμε συχνα. Στα 40 λεπτά από Μαρουσι με πολλά μέρη για φαγητό, βόλτα και καλες παραλίες.
Απλά Κυριακή πρωί δεν πας ποτε για μπάνιο που πλακώνει η μισή Αττική.
Αν είσαι ντόπιος εκεί πας Κυριακή απόγευμα που φεύγουν οι ορδές. Αλλά καθημερινή για παιδιά και εκπαιδευτικούς είναι τέλεια. Σαν κυκλαδονήσι χωρίς το πλοίο.
Βασικά η ΑΟ άνοιξε τόσο τις περιοχές αυτές που πια συναντάς ολοένα και περισσότερους μόνιμους κατοίκους.
Θα εμένα εκεί πιο ευχάριστα από το μπουρδελο μαρουσι
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!