-
@iceman7 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@gatoz said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
για δειτε παραδειγμα - ουτε εγω τα εχω, αλλιως το τσιμπαγα το πρωτο....
https://www.spitogatos.gr/aggelia/1110645208?gallery=true
Τις ξέρω τις περιοχές γιατί είχαμε φίλους παλιά και πηγαίναμε (τις εποχές της πασοκαρας βέβαια)
Σήμερα για κάθε ΣΚ δύσκολο.
Και επειδή έχουμε ακόμα τους γνωστούς εκεί, ειδικα τα από εδώ προς βοιωτια φαρ ουέστ!
Και με θάλασσα ψιλό περίεργη.Νοτια προάστια είναι ιδανικά μετά το Λαγονησι που είσαι μάξιμουμ στην ώρα προς Σουνιο μέσω ΑΟ.
Έχουν κάποιοι φίλοι και πάμε συχνα. Στα 40 λεπτά από Μαρουσι με πολλά μέρη για φαγητό, βόλτα και καλες παραλίες.
Απλά Κυριακή πρωί δεν πας ποτε για μπάνιο που πλακώνει η μισή Αττική.
Αν είσαι ντόπιος εκεί πας Κυριακή απόγευμα που φεύγουν οι ορδές. Αλλά καθημερινή για παιδιά και εκπαιδευτικούς είναι τέλεια. Σαν κυκλαδονήσι χωρίς το πλοίο.
Βασικά η ΑΟ άνοιξε τόσο τις περιοχές αυτές που πια συναντάς ολοένα και περισσότερους μόνιμους κατοίκους.
Θα εμένα εκεί πιο ευχάριστα από το μπουρδελο μαρουσιαι τιμαι εκειθε....
αγαπη δινεις αλλα ποιος την παιρνει.... -
Τις ξέρω τις περιοχές γιατί είχαμε φίλους παλιά και πηγαίναμε (τις εποχές της πασοκαρας βέβαια)
Και επειδή έχουμε ακόμα τους γνωστούς εκεί, ειδικα τα από εδώ προς βοιωτια φαρ ουέστ!
Και με θάλασσα ψιλό περίεργη.Νοτια προάστια είναι ιδανικά μετά το Λαγονησι που είσαι μάξιμουμ στην ώρα προς Σουνιο μέσω ΑΟ.
Έχουν κάποιοι φίλοι και πάμε συχνα. Στα 40 λεπτά από Μαρουσι με πολλά μέρη για φαγητό, βόλτα και καλες παραλίες.
Αν είσαι ντόπιος εκεί πας Κυριακή απόγευμα που φεύγουν οι ορδές. Αλλά καθημερινή για παιδιά και εκπαιδευτικούς είναι τέλεια. Σαν κυκλαδονήσι χωρίς το πλοίο.
Βασικά η ΑΟ άνοιξε τόσο τις περιοχές αυτές που πια συναντάς ολοένα και περισσότερους μόνιμους κατοίκους.
Θα εμένα εκεί πιο ευχάριστα από το μπουρδελο μαρουσιΚαλά Αττική είναι το τέλειο , έχει τόσα υπέροχα μέρη που δεν υπάρχει λόγος να φύγεις ποτε αλλού, δεν το συζητάμε , αλλά δεν πλησιάζεις λόγω τιμών πουθενά νομίζω.
Τώρα με αυτά που ανέβασε ο γάτος καράφλιασα , ακόμη και το μεγάλο με τα 180.000€ είναι καταπληκτικό και ευκαιρία!
Μήπως έχει κάποιο λάκο η φάβα;
Δεν ξέρω απο Εύβοια , δεν έχει τουρισμό;
Έχει διαλυθεί οικονομικά απο τις φωτιές Κούλη ;
Δεν την έχουν δεί μάγκες με το RBNB εκεί να νομίζουν πως θα πλουτίσουν;
Παρόμοια ακίνητα στην ...Καλαμάτα , Ναύπλιο , Παραλια Αρκαδίας κάποια μέρη θα έίχαν διπλάσιες τιμές καθώς οι πονηροί πελλοπονήσιοι νομίζουν πως έχουν πιάσει το παπά απο τα αρχίδια! -
Αρχισα να κάνω τα μακρυά ΣΚ που περιέγραψα, Πέμπτη - Δευτέρα, κάπου στην αρχή της κρίσης που μειώθηκε κατά πολύ η δουλειά.
Φίλος που μένουμε πολύ κοντά και πάμε συχνά μαζί σε κοντινά μέρη, είχε κολλήσει με τον Χάρακα στο Σούνιο. 45+45 χλμ από το Χαλάνδρι συν Α.Ο. + ξαπλώστρες έβγαινε το κόστος όσο το να πάω 3-4 μέρες στο εξοχικό και αν πήγαινα Σάββατο και Κυριακή στο Χάρακα, έβγαινε και μέρος του φαγητού στο εξοχικό σε τοπικές ταβέρνες. Και η σύγκριση 5 μπάνια στο εξοχικό, 2 στην Αττική.
-
@vagkirk said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Θα εμένα εκεί πιο ευχάριστα από το μπουρδελο μαρουσιΚαλά Αττική είναι το τέλειο , έχει τόσα υπέροχα μέρη που δεν υπάρχει λόγος να φύγεις ποτε αλλού, δεν το συζητάμε , αλλά δεν πλησιάζεις λόγω τιμών πουθενά νομίζω.
Τώρα με αυτά που ανέβασε ο γάτος καράφλιασα , ακόμη και το μεγάλο με τα 180.000€ είναι καταπληκτικό και ευκαιρία!
Μήπως έχει κάποιο λάκο η φάβα;
Δεν ξέρω απο Εύβοια , δεν έχει τουρισμό;
Έχει διαλυθεί οικονομικά απο τις φωτιές Κούλη ;
Δεν την έχουν δεί μάγκες με το RBNB εκεί να νομίζουν πως θα πλουτίσουν;
Παρόμοια ακίνητα στην ...Καλαμάτα , Ναύπλιο , Παραλια Αρκαδίας κάποια μέρη θα έίχαν διπλάσιες τιμές καθώς οι πονηροί πελλοπονήσιοι νομίζουν πως έχουν πιάσει το παπά απο τα αρχίδια!Οι Πελοποννήσιοι τον έχουν πιάσει μια χαρά από τα @@. Δρόμοι και δρομάρες έχουν φέρει το 80 % της Πελοποννήσου σε λιγότερο από 2 ώρες από την Αθήνα.
Η ανατολική πλευρά της Εύβοιας, έχει τους δρόμους του 1950, με κάτι βελτιώσεις που έκανε η χούντα, επειδή ο Αγγελής ήταν από την Στενή.
Τουρισμός 20 μέρες τον Αύγουστο και κάτι σαν τουρισμός άλλες 30 από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο.
Αλλά έχει φύση, βουνό και θάλασσα, θάλασσα σε πέλαγος, όχι ιδιαίτερες παραλίες, σε σχέση με τις νότιες πλευρές των Κυκλάδων, αλλά έχει καλό κλίμα, δροσιά, χωρίς ιδιαίτερη υγρασία. Και καλό και σχετικά φτηνό φαγητό.
-
Το εξοχικό πρέπει να είναι μεταξύ μιας και 1,5 ώρας. Οτιδήποτε βρίσκεται πριν την ώρα (βλέπε αυλωνα) είναι αηδιαστικό και γίνεται αηδιαστικότερο απο τις ορδές των Αθηναίων τα ΣΚ μακρύτερα καταλήγει μόνο για Πάσχα και αν.
-
Σας παρακαλω να πατε σας παρακαλω.Αλλα θελω να πατε με το YC και να μας τραβας βιντεο τν Γατο που θα το οδηγει
-
@dettol said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
βλακωδως ομως δεν ειχα κλεισει τραπεζι απο πριν και φαγαμε ακυρο, οποτε βρεθηκαμε στην εβιβα στο ζευγολατιο.
Η Εβίβα δεν είναι στο Ζευγολατιό, αλλά στο Βοχαϊκό! Σκάρτα 100 μέτρα από το πατρικό της γιαγιάς μου. Σάββατο βράδυ ήμουν στην Εβίβα. Εσύ;
Κατά τ' άλλα πολύ έντιμη η Εβίβα. Σε κυριλέ φαγαδικά της Αθήνας, αντίστοιχοι λογαριασμοί θα ήταν τουλάχιστον 50% παραπάνω. -
Φωτογραφίες των αυτοκινήτων σας παρακαλώ, όχι εκδρομές και εξοχικά. {Admin}
-
Χάλια ρε συ όλα αυτά τα μέρη...ως 50% Χαλκιδαίος κάτι γνωρίζω. Ερέτρια δεν έχει θάλασσα, τόσο απλά. Δροσιά το καλοκαίρι ειναι σαν την σαχάρα σε ζέστη. Αλλά ο καθένας με τα γούστα του....χαχαχαχα!
-
Πολύ ωραία αυτοκίνητα.
-
Μια απο τον πλατανο στη βρυση του χωριου...
Να επαναφερουμε και το θεμα. -
This post is deleted! -
@chrisk6 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Να επαναφερουμε και το θεμα.Πωωω. πολύ όμορφο μέρος. Και το αμάξι καλό δεν αντιλέγω αλλα φανταστικό πλατάνι!! Να κάτσεις εκεί να αράξεις λίγο να χαλαρώσεις με καφεδάκι αξία ανεκτίμητη
-
@cirus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@chrisk6 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Να επαναφερουμε και το θεμα.Πωωω. πολύ όμορφο μέρος. Και το αμάξι καλό δεν αντιλέγω αλλα φανταστικό πλατάνι!! Να κάτσεις εκεί να αράξεις λίγο να χαλαρώσεις με καφεδάκι αξία ανεκτίμητη
Ναι ειναι τρομερο!! Πανω απο 600 ετων ο πλατανος. Καποια στιγμη τον ειχαν μετρησει να βρουν την ακριβη του ηλικια. Απο μικρο παιδι σκαρφαλωμα εκει πανω. Απεναντι βρυση με νερο...Κλασικα χωρια στο νομο Ιωαννινων.
Το καλοκαιρι οποιος αραξει εκει χτυπαει και μερικα αγριογουρουνα που πανε για νερο...
Ποσες φορες και αν εχω στριψει με το αυτοκινητο και τη μοτοσυκλετα και να βλεπω μεσα στο δρομο καμια 20αρια!! -
@georgekn said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Χθεσινόβραδυνη...21:30 δεν κυκλοφορούσε γάτα στην πόλη...
τοσο πολυ ερημωνει, ακομα και το ναυπλιο, το βραδυ;
-
Χθεσινή σύντομη απόδραση εντός Αττικής με πλυμένο QQ:
Kαι δύο φωτο από μικρή ποδηλατάδα που ακολούθησε την εξόρμηση:
-
Καθημερινές εκτός καλοκαιριού...δεν έχεις ιδέα... καμμία σχέση με αυτό που βλέπεις σαν επισκέπτης του Σ/Κ.
-
#xirovouni -
-
#ginou_andras
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!