-
@criuser said in ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing:
Εγώ πάντως 2 φορές που είχα λήζινγκ από μικρή εταιρεία την περίοδο 2001-2009, τέτοιους ελέγχους δεν έκαναν και μιλάμε για ακριβά αμάξια.
Βαθουλώματα και τέτοια, έλεος. Με την ίδια λογική πρέπει πριν το παραλάβεις να σου συνταγογραφήσουν να του κάνεις αξονική...
Ελεος και πάλι...
τι ελεος?
εχω δει αμαξια που τα γυρνανε κουρελια.
καποιος πρεπει να πληρωσει.
οχι? -
Αλλο κουρέλια και άλλο βαθουλώματα από χαλάζι.
Γιατί έχεις πληρώσει στο μίσθωμα και πλήρη ασφάλεια.
Αν δεν την πλήρωσε η εταιρεία πρόβλημα της.
-
Το χαλάζι πρέπει να καλύπτεται απο την ασφάλεια φυσικών καταστροφών που δεν εχει απαλλαγή οπότε μήπως το καταγράφουν για να ζητήσουν τα χρήματα απο την ασφάλεια?.Για τις υπόλοιπες ζημιές πληρώνεις την απαλλαγη ,αν τη φτάσεις που συνήθως είναι χαμηλή στα leasing.
-
Καλησπερα , θελω τη βοηθεια σας.
Εχω μια μικρη επιχχειρηση μινι μαρκετ και θελω να μισθωσω ενα κλουβακι για τις αναγκες της. Φορολογικα τι γλιτωνω?
ολο το ποσο που δινω τον μηνα συν βενζινες?
Την προκαταβολη θα την παρω πισω οταν τελειωσει η μισθωση?
Γινεται χωρις προκαταβολη? -
@xrist0s4 said in ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing:
Την προκαταβολη θα την παρω πισω οταν τελειωσει η μισθωση?
Γινεται χωρις προκαταβολη?Όχι την προκαταβολή δεν την παίρνεις πίσω, είναι το 1ο μίσθωμα.
Γίνεται χωρίς προκαταβολή αλλά το μηνιαίο μίσθωμα θα είναι μεγαλύτερο. -
ξεθαβω το νημα για να κανω ερωτηση.
Ολοκληρωνεται το συμβολαιο φιλου σε μεγαλη εταιρεια ληζινγκ και δεν θελει να συνεχισει μαζι τους, αλλα θα προτιμησει μαλλον να αγορασει ενα (αλλο) αυτοκινητο. Του ειπαν οτι την εγγυηση δεν την παιρνει πισω αν δεν συνεχισει με την ιδια εταιρεια. Τον ρωτησα μηπως μπερδευεται με την προκαταβολη, η οποια μετραει ως μισθωμα και μου απαντησε πως οχι, η προκαταβολη ηταν κατι ξεχωριστο.
Εχετε ακουσει κατι τετοιο;
Εννοειται πως δεν εχει τρακαρει το αμαξι ή γρατσουνισει ή οτιδηποτε τετοιο πραγμα -
Εγγύηση 1η φορά ακούω, εκτός εαν ειναι flex leasing (από τις γνωστές εταιρίες του χώρου), οπου ναι πληρώνεις μια εγγύηση/εγγραφή (κάπως έτσι το ονομάζουν), η οποία δεν επιστρέφεται.
Αλλά, έτσι όπως το λές, μου ακούγεται σαν να έχει μπερδευτεί με την προκαταβολή που λαμβάνεται ως 1ο μίσθωμα.
Ειδικός να μας απαντήσει για λήζινγκ είναι ο βιταρόπληκτος φίλος μας: @gatoz
-
@fanis75 said in ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing:
Αλλά, έτσι όπως το λές, μου ακούγεται σαν να έχει μπερδευτεί με την προκαταβολή που λαμβάνεται ως 1ο μίσθωμα.
και εγω αυτο σκεφτηκα αρχικα, αλλα τον ρωτησα συγκεκριμενα αν εννοουσε προκαταβολη. Απαντησε αρνητικα.
-
@dettol said in ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing:
@fanis75 said in ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing:
και εγω αυτο σκεφτηκα αρχικα, αλλα τον ρωτησα συγκεκριμενα αν εννοουσε προκαταβολη. Απαντησε αρνητικα.
δεν βλεπω τον λογο να μην γραψεις την εταιρεια. 1 month security deposit ειναι στανταρ στα συμβολαια ληζινγκ και ειναι refundable αν δεν εχει ζημιες το αμαξι ή αν η αξια του δεν εχει πεσει κατω απο την εγγυημενη αξια στο τελος του ληζινγκ. Ολα αυτα πρεπει να αναφερονται στο συμβολαιο που υπεγραψε ο φιλος σου.
-
Υπαρχει η εγγυηση. Νομιζω ομως οτι οταν επιστρεψει το αυτοκινητο, δουν εαν εχει κανει περισσοτερα χιλιομετρα ή εχει ζημιες ειτε τα παιρνουν απο την εγγυηση ειτε πληρωνει (εαν πρεπει) και την παιρνει πισω.
-
false alarm παιδια. Επεσε σε ηλιθιο πωλητη ο οποιος λαθος καταλαβε. Θα ελεγχθει το αμαξι και θα του επιστραφει η εγγυηση.
-
@antoniokon said in ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing:
Έχω νοικιάσει γύρω στις 15 φορές αυτοκίνητο.
Τα μεταχειρίζομαι σαν να ήταν δικά μου.
Αν προλαβαίνω, τους τα γυρίζω και πλυμένα.
Και σε λήζινγκ, την ίδια συμπεριφορά θα είχα.
Μάλλον ανήκω στους χαζούς
Ομοίως, δεν μπορώ να συμπεριφερθώ με άσχημο τρόπο σε καμία μηχανή, συμπεριλαμβανομένου μονοκύλινδρες Μαλκότση ποπόνας που μου έβγαζαν την πίστη να πάρουν μπρος, συνήθως ζεσταίνοντας την ψύχτα, @otso ακούει ?
-
@red_monster said in ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing:
Ομοίως, δεν μπορώ να συμπεριφερθώ με άσχημο τρόπο σε καμία μηχανή, συμπεριλαμβανομένου μονοκύλινδρες Μαλκότση ποπόνας που μου έβγαζαν την πίστη να πάρουν μπρος, συνήθως ζεσταίνοντας την ψύχρα, @otso ακούει ?
`To πρωτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως ενας 80νταχρονος αγορασε και οδηγαει τεσλα .
Το δευτερο οτι κρύβεις την ηλικια σου πολυ καλα .
Και το τριτο πως ενας αθηναιος γκαγκαρος ασχολιοταν με μηχανηματα γεωργικα περιξ της πλατειας συνταγματος
εκτος και αν ειχαν στον εθνικο κηπο . -
@otso said in ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing:
@red_monster said in ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing:
Ομοίως, δεν μπορώ να συμπεριφερθώ με άσχημο τρόπο σε καμία μηχανή, συμπεριλαμβανομένου μονοκύλινδρες Μαλκότση ποπόνας που μου έβγαζαν την πίστη να πάρουν μπρος, συνήθως ζεσταίνοντας την ψύχρα, @otso ακούει ?
`To πρωτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως ενας 80νταχρονος αγορασε και οδηγαει τεσλα .
Το δευτερο οτι κρύβεις την ηλικια σου πολυ καλα .
Και το τριτο πως ενας αθηναιος γκαγκαρος ασχολιοταν με μηχανηματα γεωργικα περιξ της πλατειας συνταγματος
εκτος και αν ειχαν στον εθνικο κηπο .- Έχω σοφέρ
- Είμαι όσο φαίνομαι
- Αγρότης του κολωνακιου
- Στα χρόνια μου τον λέγαμε Βασιλικό κήπο
ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing