-
@georgekn said in TOYOTA FORUM:
Επίσης αυτό το μπορντό που φαίνεται κάτω αριστερά στη μία φωτογραφία μου τι είναι ξέρει κανείς?
Μήπως είναι Corolla facelift?
Να επανέφερε τα πλαϊνά hybrid στη Facelift ;
Μου φέρνει για την υπάρχουσα sedan. -
@izz said in TOYOTA FORUM:
@georgekn said in TOYOTA FORUM:
Επίσης αυτό το μπορντό που φαίνεται κάτω αριστερά στη μία φωτογραφία μου τι είναι ξέρει κανείς?
Μήπως είναι Corolla facelift?
Να επανέφερε τα πλαϊνά hybrid στη Facelift ;
Μου φέρνει για την υπάρχουσα sedan.Παίζει αυτό... απλά το χρώμιο στη μάσκα το βλέπω πιο μεγάλο - φαρδύ από την τωρινή σενταν.
-
Έρωτηση για τους γνωρίζοντες.
Γιατί μου φαίνεται παράλογα ακριβή η τιμή των 15 ευρώ που με χρέωσαν για να μου αλλάξουν μια ασφάλεια στο γιαρις μας;
Ήταν η γνωστή ασφάλεια του αναπτήρα.
Αν και είχα δει κάτι βίντεο δεν μπόρεσα να την εντοπισω με αποτελεσμα να πάω σε εξουσιοδοτημένο όπου θεωρώ με έγδαραν -
@iceman7 said in TOYOTA FORUM:
Γιατί μου φαίνεται παράλογα ακριβή η τιμή των 15 ευρώ που με χρέωσαν για να μου αλλάξουν μια ασφάλεια στο γιαρις μας;
Αν και είχα δει κάτι βίντεο δεν μπόρεσα να την εντοπισω με αποτελεσμα να πάω σε εξουσιοδοτημένο όπου θεωρώ με έγδαραν
Παρα πολλά. -
0,9€ νομιζω με ειχαν χρεωσει για αλλαγη στην αντιπροσωπια.
-
Σε έσφαξαν Στέφανε... Αν μου έλεγαν 15 Ευρώ για μια ασφάλεια θα του έλεγα: "Βγάλε την τώρα και δεν θέλω να σε ξαναδώ"!!!
-
-
@realzeus said in TOYOTA FORUM:
Σε έσφαξαν Στέφανε... Αν μου έλεγαν 15 Ευρώ για μια ασφάλεια θα του έλεγα: "Βγάλε την τώρα και δεν θέλω να σε ξαναδώ"!!!
Το ξέρω αλλά ειχα ήδη παει εκεί και βιαζόμουν!
Τους είπα οτι διαβάζω για 1-2 ευρώ σε βενζινάδικο αλλά μου ειπαν οτι είναι ειδικές αυτές .....
Δουλεμα στο τετράγωνο! -
Τα 15 ευρώ είναι για το χρόνο που τους έφαγες, τον συνολικό . Μπες, βγες, λίγη γκρίνια για το που είναι βρε παιδιά η ασφάλεια και δεν την βρίσκω.
-
Αν και είχα δει κάτι βίντεο δεν μπόρεσα να την εντοπισω με αποτελεσμα να πάω σε εξουσιοδοτημένο όπου θεωρώ με έγδαρανΠροφανώς χρέωσαν εργασία (κάποια ελάχιστη αναλογία εργατοώρας) και αξία ανταλλακτικού, τι γράφει στην απόδειξη;
-
@bill_hsd said in TOYOTA FORUM:
Αν και είχα δει κάτι βίντεο δεν μπόρεσα να την εντοπισω με αποτελεσμα να πάω σε εξουσιοδοτημένο όπου θεωρώ με έγδαρανΠροφανώς χρέωσαν εργασία (κάποια ελάχιστη αναλογία εργατοώρας) και αξία ανταλλακτικού, τι γράφει στην απόδειξη;
Μπλακ 15 ...
Τεσπα ελειπε ο δικός μου δυστυχως και οι απο κάτω με εγδυσαν!
5 λεπτά δουλειά ήταν .. με ένα ταλιράκι γινόταν δουλειά! -
Δυστυχώς σε μια μεγάλη απρόσωπη επιχείρηση έτσι είναι τα πράγματα.
Μόνο για να ανοίξει το καπό και να απασχοληθεί ένας μηχανικός έκτακτα απο κάποια άλλη εργασία είναι 10-12 ευρώ , +ΦΠΑ+φόροι= 15 τουλάχιστον.
Φυσικά σε κάποιον σταθερό πελάτη για κάτι τόσο απλό κάποιος υπεύθυνος έπρεπε να το πάρει πάνω του για να δείξει καλή εικόνα...αλλά ποιος απο τους απλούς εργαζομένους και γιατί να ασχοληθεί να το κάνει , μόνο τον μπελά του θα βρεί και θα χασει χρόνο απο την αλλή δουλειά που έχει σε εκρεμμότητα...μισθωτός είναι να προλάβει τις δουλειές του θέλει εντός ωραρίου να παεί στο σπιτάκι του.
Δεν έχετε δεί πως κατεβάζουν τα μούτρα και απαξιούν αν απρογραμμάτιστα πεταχτείς να κάνεις μια ερώτηση για να ελέγξουν κάτι απλό;
Εγώ σε τετοιες περιπτώσεις όταν μπορώ και δεν με βλέπει κανείς τους βάζω ένα 10ευρω ή 20ευρο στην τσέπη ακόμη και αν ξέρω πως δεν θα με χρεώσει ο υπεύθυνος ή ο ιδιοκτήτης σε μικρά συνεργεία.
-
Μη μπερδεύετε τη μέθοδο εργασίας και τα κοστολόγια της αντιπροσωπείας ή ενός εξουσιοδοτημένου με ένα ανεξάρτητο συνεργείο. Δουλεύουν με συγκεκριμένες διαδικασίες και χρεώσεις.
Η τελευταία μου επίσκεψη στην Karenta ήταν όταν μου ζήτησαν 80€ και ραντεβού για να ελέγξουν μια βλάβη στο αυτοκίνητο και να μου δώσουν προσφορά επισκευής. Δεν δέχτηκαν να αφιερώσουν ούτε 1 λεπτό από κάποιον τεχνικό για δωρεάν αξιολόγηση.
Φυσικά κι εγώ δεν δέχτηκα να ξαναπάω. Δεν με ξαναείδαν ποτέ. -
@lap said in TOYOTA FORUM:
Με την έκδοση του 1,8 hev κάτι μου λέει πως δεν θα είναι και τόσο ακριβό όσο φανταζόμαστε.
Πλασάρεται ως καλό vfm27k στο Αμερικα. Ντροπή και αίσχος που εδώ θα φέρουν μόνο το plug-in. Τουλάχιστον αυτό διαφημίζουν στο website.
-
@lexota said in TOYOTA FORUM:
@lap said in TOYOTA FORUM:
Με την έκδοση του 1,8 hev κάτι μου λέει πως δεν θα είναι και τόσο ακριβό όσο φανταζόμαστε.
Πλασάρεται ως καλό vfm27k στο Αμερικα. Ντροπή και αίσχος που εδώ θα φέρουν μόνο το plug-in. Τουλάχιστον αυτό διαφημίζουν στο website.
Σε όλη την Ευρώπη (όχι μόνο στην Ελλάδα) το νέο Prius θα διατεθεί μόνο ως δίλιτρο PHEV.
-
https://www.autoblog.gr/2023/01/26/paraiteitai-apo-proedros-kai-ceo-tis-toyota-o-akio-toyoda/
Παραιτείται λοιπόν ο Πρόεδρος και λόγω ιαπωνικής παράδοσης και νοοτροπίας μπορούμε να υποθέσουμε οτι η παραίτηση έγινε γιατί απέτυχε στις προβλέψεις του για την ηλεκτροκίνηση και απέτυχε στην παραγωγή του πρώτου αμιγούς ηλεκτροκίνητου BZ4X που αποσύρθηκε με γελοίες για προϊόν Toyota δικαιολογίες , κάτι για μπουλόνια .
Για μένα η Toyota την πάτησε όπως η VW με τα ντίζελ ...επαναπαύτηκε
η VW ξύπνησε με πάταγο
η Toyota παραμένει σε γλυκό λήθαργο χάρη στην πρώτη θέση παγκοσμίως που δεν εγγυάται τίποτα όμως για το μέλλον ή μάλλον εξασφαλίζει ότι αν δεν αλλάξει σε δέκα χρόνια θα εξακολουθεί να φτιάχνει υβριδικά για την Ασία και Αφρική αλλα την Αμερική την Κίνα και την Ευρώπη τις χάνει .Το μεγαλύτερο λάθος για μένα είναι το σπάσιμο της πρώτης συνεργασίας Toyota Tesla που ξεκίνησε με θαυμασμό
https://www.petersimoons.com/tesla-toyota-partnership/
“Toyota would like to learn from the challenging spirit, quick decision-making, and flexibility that Tesla has.”
και κατέληξε σε πώληση του μεριδίου το 2017και επειδή οι Αμερικάνοι δεν ξεχνάνε
η παραίτηση του Ακιντο ίσως είναι απαραίτητη για να υπάρξει ελπίδα για δεύτερη ευκαιρία
25.000€ το model 2 σε εργοστάσιο Toyota ακούγεται ωραίο ... και το φοβούνται οι Κορεάτες
https://gulfnews.com/business/fully-charged-tesla-toyota-partnership-rumours-unpacked-1.1636619589103 -
Φλώρεψαν και οι Τογιοταίοι, ούτε σεπούκου ούτε τίποτα...
-
@monman2 said in TOYOTA FORUM:
https://www.autoblog.gr/2023/01/26/paraiteitai-apo-proedros-kai-ceo-tis-toyota-o-akio-toyoda/
Παραιτείται λοιπόν ο Πρόεδρος και λόγω ιαπωνικής παράδοσης και νοοτροπίας μπορούμε να υποθέσουμε οτι η παραίτηση έγινε γιατί απέτυχε στις προβλέψεις του για την ηλεκτροκίνηση και απέτυχε στην παραγωγή του πρώτου αμιγούς ηλεκτροκίνητου BZ4X που αποσύρθηκε με γελοίες για προϊόν Toyota δικαιολογίες , κάτι για μπουλόνια .
Για μένα η Toyota την πάτησε όπως η VW με τα ντίζελ ...επαναπαύτηκε
η VW ξύπνησε με πάταγο
η Toyota παραμένει σε γλυκό λήθαργο χάρη στην πρώτη θέση παγκοσμίως που δεν εγγυάται τίποτα όμως για το μέλλον ή μάλλον εξασφαλίζει ότι αν δεν αλλάξει σε δέκα χρόνια θα εξακολουθεί να φτιάχνει υβριδικά για την Ασία και Αφρική αλλα την Αμερική την Κίνα και την Ευρώπη τις χάνει .Το μεγαλύτερο λάθος για μένα είναι το σπάσιμο της πρώτης συνεργασίας Toyota Tesla που ξεκίνησε με θαυμασμό
https://www.petersimoons.com/tesla-toyota-partnership/
“Toyota would like to learn from the challenging spirit, quick decision-making, and flexibility that Tesla has.”
και κατέληξε σε πώληση του μεριδίου το 2017και επειδή οι Αμερικάνοι δεν ξεχνάνε
η παραίτηση του Ακιντο ίσως είναι απαραίτητη για να υπάρξει ελπίδα για δεύτερη ευκαιρία
25.000€ το model 2 σε εργοστάσιο Toyota ακούγεται ωραίο ... και το φοβούνται οι Κορεάτες
https://gulfnews.com/business/fully-charged-tesla-toyota-partnership-rumours-unpacked-1.1636619589103Ο Akio δεν είχε πει ότι η Tesla έχει τη συνταγή αλλά εμείς την κουζίνα? Μάλλον ξέμεινε από μάγειρες η Toyota.
Γιατί αν τόσα χρόνια στα πανεπιστήμια και στην εταιρεία εξειδίκευαν τους μηχανικούς στα υβριδικά, δεν είναι εύκολο να γυρίσεις τον διακόπτη τώρα.
Συγκριτικά να επισημάνω τι έγινε και γίνεται ακόμα στην Ισπανία. Οι Γερμανοί εδώ και κάποια χρόνια εκπαιδεύουν τους Ισπανούς μηχανικούς στο σχεδιασμό και κατασκευή ηλεκτρικών.
Τα αυτοκίνητα είναι και τεχνολογικός ανταγωνισμός, όποιος μείνει πίσω την πο@τσ@σε. -
-
@realzeus said in TOYOTA FORUM:
Το ξέρω αλλά ειχα ήδη παει εκεί και βιαζόμουν!
Τους είπα οτι διαβάζω για 1-2 ευρώ σε βενζινάδικο αλλά μου ειπαν οτι είναι ειδικές αυτές .....
Δουλεμα στο τετράγωνο!πάντως μπορείς να πας στον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς και να πληρώσεις μόνο το ανταλλακτικό...
TOYOTA FORUM