Καλησπέρα
Εδώ και 3 ώρες δηλώνω επιτέλους ευτυχείς κάτοχος έχοντας συμπληρώσει και 10 ολόκληρα χλμ....
izz
@izz
Please enter occupation - Please enter your interests
Best posts made by izz
-
RE: Toyota Corolla 2019posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
-
Για την ιστορία δεν είδα κάποιο μύνημα που να διαμαρτύρεται κάποιος για το κόστος των σέρβις και δεν ανέβασα το τιμολόγιο για να γκρινιαξω για την ακρίβεια προσωπικά ζήτησα εγώ να βάλουν 0-16 ενώ ήξερα την διαφορά τιμής. Στα 2000 χλμ είχα κάνει και προληπτική αλλαγή λαδιού εκτός δικτύου και με επώνυμο λάδι άλλης εταιρείας με συνολικό κόστος 70€.
Το θέμα είναι η κοροϊδία να χρεώνουν 250€ για μία αλλαγή λαδιού ή και 200 χωρίς ΦΠΑ μίας και αναφέρθηκε και αυτό.
Επίσης το να δώσει κάποιος 25000 για αμάξι (με τις τιμές εκεί που έχουν πάει σήμερα) όπως γράφουν κάποιοι δεν σημαίνει ότι πήρε και κάτι σπουδαίο ή πανάκριβο που να δικαιολογεί την τιμή αυτή για λάδια, δλδ στο 2ο σέρβις που αλλάζουν και το φίλτρο καμπίνας με 0-16 λάδι στα 320€ ή στο 6ο που αλλάζουν και βαλβολινη στα 550€ είναι νορμάλ;
Ακόμα και στην vw για πρώτο σέρβις στο Tiguan των 33000€ με περισσότερα αναλώσιμα δεν είχα δώσει τόσο ούτε καν στο μεγάλο με βαλβολινες και αλλαγή λαδιού haldex..
Δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά και λογικής.. -
RE: Chery Forumposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Πρίν λίγο το κλείσαμε για την σύζυγο τώρα υπομονή μέχρι τέλος Ιουλίου για την παραλαβή.
Και ένα νέο.
Τα αυτοκίνητα που παραδίδονται τώρα στην έκδοση premium έχουν έξτρα θερμαινόμενο εμπρός παρμπρίζ με αντίσταση και καλύτερη διαμόρφωση κάτω από το πάτωμα του χώρου αποσκευών και αυτά που θα έρθουν Ιούνιο και μετά θα έχουν επιπλέον παχύτερα κρύσταλλα έξτρα ηχομόνωση και ασύρματη φόρτιση για κινητό.. -
Σήμερα ενημερώθηκα ότι έφτασε Πειραιά παραγγελία 13/10/21 Δευτέρα περνάει τελωνείο
-
Σήμερα πέρασα από την αντιπροσωπεία μετά τη δουλειά για να εξοφλήσω και πήρα και τον αριθμό πλαισίου με ενημέρωσαν ότι το αμάξι είναι στα κεντρικά της toyota. Δευτέρα περνάει τελωνείο Τρίτη θα είναι Θεσσαλονίκη.
-
Επιτέλους ήρθε.
Πριν λίγο γύρισα από την αντιπροσωπεία λογικά Τρίτη Τετάρτη παραλαμβάνω δυστυχώς αν και sedan ήρθε με Bridgestone ecopia 150 -
RE: Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγείαposted in Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
@megane98hp said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Μπήκα κι εγώ στο κόσμο του κοβιντ από προχθές.
Απίστευτη αδυναμία σε σημείο να μην με σηκώνουν τα πόδια μου. Πυρετός 39 ζαλάδα πονοκέφαλος βήχας. Έχω ξυπνήσει εδώ και 1,5 ώρα γιατί άρχισε να με πονάει ο λαιμός.Και εγώ μόλις έκανα τέστ και βγήκε θετικό και πολύ άντεξα κιόλας από τη Δευτέρα είναι θετική η κόρη μου από την κατασκήνωση τρίτη βγήκε η γυναίκα μου σήμερα εγώ και ανέβασε πυρετό και ο ιός ο οποίος είναι 1ος έτους. Οπότε 2η φορά όλη η οικογένεια θετική άντε να δούμε πότε θα γλιτώσουμε από αυτό το πράγμα..
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
@jntaras said in Toyota Corolla 2019:
και επίσης ήθελα να ρωτήσω τον @fanis75 αν λερώνει ευκόλα το άσπρο εσωτερικό και γενικότερα ποιες οι εντυπώσεις σου so far, επέλεξα μαύρο ουρανό εσωτερικά και αμφιταλαντεύομαι για το υπόλοιπο εσωτερικό καθώς μου αρέσει το άσπρο.
Με ελάχιστη προσοχή στους 8 μήνες που το έχω έχει λερώσει ελάχιστα (σχεδόν δεν φαίνεται) στα σημεία που δεν προσέχει ο γιός μου. Μου πήρε 5' με ένα καθαριστικό εσωτερικών χώρων αυτοκινήτου να το καθαρίσω. Σήμερα εαν διάλεγα ξανά, πάλι το ανοιχτό εσωτερικό θα έβαζα...δεν το συγκρίνω καν με το μαύρο (για εμένα), το αυτοκίνητο δείχνει πολύ πιο όμορφο.
Και 2 φωτογραφίες από το δικό μου σε μπεζ-καφέ
[url=https://ibb.co/D18HSh6][img]https://i.ibb.co/Gdt4by1/IMG-20220309-155433.jpg[/img][/url]
[url=https://ibb.co/sjhJhzV][img]https://i.ibb.co/TcZqZdg/IMG-20220309-155532.jpg[/img][/url]
[url=https://ibb.co/qsjNc5F][img]https://i.ibb.co/mqT928F/IMG-20220309-155536.jpg[/img][/url]
Καλού κακού μαζί με το κεραμικό έκανα και την εσωτερική αδιάβροχοποίηση γιατί και το Tiguan με μπεζ σαλόνι ήταν και με παιδιά δεν είχα και τη καλύτερη εμπειρία.. -
RE: Toyota Yaris Crossposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Εχθές έκανα τέστ ντραιβ στην έκδοση style μίας και ψάχνω αμάξι για την γυναίκα μου.
Το φεις λιφτ θα έχει παράδοση από Οκτώβριο και ακόμα δεν έχουν ανοίξει παραγγελίες για αυτό.
Οφείλω να ομολογήσω ότι γενικά με απογοήτευσε το αμάξι για πολλούς λόγους δεν αξίζει τα χρήματα του σε αντίθεση με την κορολα που έχω ακόμα και με το tiggo 4 που δοκίμασα νωρίτερα.
Latest posts made by izz
-
@axel12p said in Chery Forum:
Νομίζω όλοι σχεδόν το κάνουν αυτό. Κάποιες μικροαλλαγές στον εξοπλισμό ή την εμφάνιση και το λένε π.χ. MY 2027. Συνήθως βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει μια μικρή έκπτωση στα ετοιμοπαράδοτα ΜΥ 2026.
Στην προκειμένη έκπτωση δεν παίζει η τιμή είναι ίδια.
-
Επίσης όσα έρχονται στην φθηνή έκδοση από εδώ και πέρα έχουν εταζερα και πίσω υαλοκαθαριστήρα
-
@geo-f1 said in Chery Forum:
@izz said in Chery Forum:
Πρίν λίγο το κλείσαμε για την σύζυγο τώρα υπομονή μέχρι τέλος Ιουλίου για την παραλαβή.
Και ένα νέο.
Τα αυτοκίνητα που παραδίδονται τώρα στην έκδοση premium έχουν έξτρα θερμαινόμενο εμπρός παράθυρο με αντίσταση και καλύτερη διαμόρφωση κάτω από το πάτωμα του χώρου αποσκευών και αυτά που θα έρθουν Ιούνιο και μετά θα έχουν επιπλέον παχύτερα κρύσταλλα έξτρα ηχομόνωση και ασύρματη φόρτιση για κινητό..Στην ιδια τιμη ολα αυτα? Αν ναι οι προηγουμενοι ιδιοκτητες θα πρεπει να αισθανονται λιγο μαλ..ε ριγμενοι ηθελα να πω
Ναι στην ίδια τιμή επίσης η τιμή είναι κλειστή στην ημέρα παραγγελίας άσχετα αν υπάρξει αύξηση.
Κάτι τέτοια δεν έκανε κάποτε και η vw ; Θυμάμαι όταν είχα πάρει κάποτε ένα Tiguan όσοι παρέλαβαν ένα μήνα μετά από εμένα είχαν ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση -
Και ένα νέο.
Τα αυτοκίνητα που παραδίδονται τώρα στην έκδοση premium έχουν έξτρα θερμαινόμενο εμπρός παρμπρίζ με αντίσταση και καλύτερη διαμόρφωση κάτω από το πάτωμα του χώρου αποσκευών και αυτά που θα έρθουν Ιούνιο και μετά θα έχουν επιπλέον παχύτερα κρύσταλλα έξτρα ηχομόνωση και ασύρματη φόρτιση για κινητό.. -
@tkin73 said in Chery Forum:
Πάντως δεν υπάρχει ούτε ένα βίντεο παρουσίαση του συγκεκριμένου μοντέλου στο εξωτερικό...
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
@izz said in Toyota Yaris Cross:
Εχθές έκανα τέστ ντραιβ στην έκδοση style μίας και ψάχνω αμάξι για την γυναίκα μου.
Το φεις λιφτ θα έχει παράδοση από Οκτώβριο και ακόμα δεν έχουν ανοίξει παραγγελίες για αυτό.
Οφείλω να ομολογήσω ότι γενικά με απογοήτευσε το αμάξι για πολλούς λόγους δεν αξίζει τα χρήματα του σε αντίθεση με την κορολα που έχω ακόμα και με το tiggo 4 που δοκίμασα νωρίτερα.Το υβριδικό συζητάνε της Τογιότα είναι μακράν καλύτερο, πιο δυνατό και ομαλότερο της μαλακιας της τσερυ.
Αν ξέρεις πως να οδηγείς υβριδικό το πιάνεις στο πρ το λεπτό
Αλλά ποιοτικά η καμπίνα της τσερυ είναι ανώτερη.
Βέβαια το τιγκο4 είναι και πιο μεγάλο που για τα δεδομένα της κατηγορίας και της σκοπουμενης χρήσης είναι αχρείαστο4 χρόνια οδηγώ κάθε μέρα υβριδικό της Toyota συγκεκριμένα έχω το corolla 122 το Yaris 130 ήταν πιο ψόφιο.
Στο chery το ίδιο ομαλό είναι σαν λειτουργία και ίσως και καλύτερα γιατί μπαίνει πιο σπάνια ο βενζινοκινητήρα αλλά σε διαφορά δύναμης είναι πολύ ανώτερο και από τα 2.
Σαν καμπίνα το ίδιο και δεν κουνιέται τίποτα με το χέρι σε αντίθεση με το Yaris Επίσης στο Yaris μετά τα 70 νιώθεις πως έχεις ανοιχτό παράθυρο στο χώρο των αποσκευών. -
@v_a said in Toyota Yaris Cross:
@izz said in Toyota Yaris Cross:
Οφείλω να ομολογήσω ότι γενικά με απογοήτευσε το αμάξι για πολλούς λόγους δεν αξίζει τα χρήματα του σε αντίθεση με την κορολα που έχω ακόμα και με το tiggo 4 που δοκίμασα νωρίτερα.Η Corolla (και το Chr) πρέπει να είναι δυο κλικ ανώτερα από Yaris, YC σε θέμα ποιότητας.
Αλλά εκεί που έχει φτάσει η corolla ειδικά, απορώ αλήθεια αν πουλάειΣτην αντιπροσωπεία κόσμο είχαν το Yaris cross και το chr μόνο τα υπόλοιπα ούτε ένα άνθρωπο όση ώρα ήμουν εκεί
-
Οφείλω να ομολογήσω ότι γενικά με απογοήτευσε το αμάξι για πολλούς λόγους δεν αξίζει τα χρήματα του σε αντίθεση με την κορολα που έχω ακόμα και με το tiggo 4 που δοκίμασα νωρίτερα. -
@cirus said in Chery Forum:
@fanis75 said in Chery Forum:
Η αληθεια ειναι οτι πρέπει να εισαι πολυ japanοφιλος για να διαλεξεις το yaris cross εναντι του tiggo. και αν αυτό ειναι μια φορα δυσκολο από εξωτερική εμφανιση μολις μπαινεις μεσα γινεται απιστευτα δυσκολο να διαλεξεις το εσωτερικο του Ιαπωνα εναντι του κινεζου.
Για το εξωτερικό δεν συμφωνώ, το Τσίγκο είναι άσχημο...δεν βλέπεται βασικά. Για το εσωτερικό συμφωνώ και είναι ακόμα πιο σημαντικο να είναι όμορφο στο Τσίγκο, ώστε να βλέπεις κάτι ωραίο οση ώρα περιμένεις την οδική!

Βασικά το ερώτημα ειναι απλό: θέλει αυτοκίνητο ουσίας που θα την εξυπηρετεί απροβλημάτιστα για πολλά χρόνια χωρίς να ασχολείται με τίποτα πέρα από το βάζει καύσιμα ή θέλει μπλιμπλίκια και εσωτερικό χαιτεκ με όποιο ενδεχόμενο κόστος αξιοπιστίας και χαμένου χρόνου?
Ειναι τελείως άγνωστη ποσότητα και ποιότητα ο Τσίγκος, οπότε ότι και να πούμε εμείς, ειναι απλά εικασίες. Όπως προείπα, δικά μου χρήματα δεν θα έδινα για Τσίγκο (μόνο για Τογιότα και άντε άλλες 2-3 μάρκες)....σε leasing θα ήταν η επιλογή μου ξεκάθαρα.
ασε την εμφανιση πες οτι ειναι αδιαφορη
Το AI βγαζει αυτο:
Τα μοντέλα Chery Tiggo στην Ελλάδα συνοδεύονται από μια εντυπωσιακή εργοστασιακή εγγύηση 12 ετών (ή 150.000 χλμ), η οποία αποτελείται από την βασική 7ετή κάλυψη και +5 χρόνια δωρεάν επέκταση για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, παρέχεται 8ετής εγγύηση (ή 160.000 χλμ) για τη μπαταρία υψηλής τάσης.Συν οτι μιλάμε για υβριδικα μοντελα που ο κινητηρας δεν περιστρεφεται καν σε υψηλες στροφες!!! αλλα σε κυκλο atkinson.
Οποτε ναι δεν θα ειναι το ιδιο αξιοπιστο οσο ο Ιαπωνεζος αλλα ρε φιλε δεδομενου των χρηματων που κανει , του εξοπλισμου , της εγγυησης κτλ εγω λέω ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ για τοσα πολλα που πέρνεις σε αυτά τα χρήματα
οπως το βλεπω εγω μεταξυ των 2 εννοειται οτι θα πήγαινα για τον τσιγκο
+370€ για την επέκταση των 5 ετών πλέον πάει το τζάμπα.
-
@a-d-p said in Chery Forum:
@a-d-p said in Chery Forum:
Οι χώροι δεν είναι πρόβλημα γιατί το θέλω για 2ο για την γυναίκα άλλωστε από το Panda καλύτερα θα είναι και εγώ έχω μία υβριδική corolla sedan οπότε για χώρους έχουμε λύση το θέλει για να αντικαταστήσει το πετρέλαιο επειδή οδηγάει αποκλειστικά μέσα από την πόλη κάθε μέρα για πάνε έλα στην δουλειά.
Είδαμε ότι B suv υπάρχει και καταλήξαμε σε αυτά τα 2 λόγο αξιοπιστίας στο ένα και vfm και εξοπλισμού στο άλλο. Και τα 2 τις φαίνονται τεράστια οπότε ακόμα μεγαλύτερα όπως omoda 5 απορρίπτονται η προηγούμενη εμπειρία της ήταν αρχικά με atos και μετά με Panda οπότε καταλαβαίνετε.Αμα της φαινονται τεραστια και δεν εχετε θεμα χωρων για ποιο λογο θελετε B-SUV ακριβως? ειλικρινα ρωταω
ενα yaris ή ενα mg3 δεν θα ηταν πολύ καλύτερη επιλογη σαν διλημμα? και μικροτερα (αρα δεν θα της φαίνονται τεραστια) και ομορφοτερα και οικονομικότερα λογω μικροτερου βαρους
Γιατί όπως γράφει παραπάνω ο Φάνης θέλει αψηλό και την εμφάνιση..
Το Aygo X , γιατί το απέκλεισε;
Ούτε καν το κοίταξε..
Κατάλαβα, καρφί για Tiggo πάτε

Η αληθεια ειναι οτι πρέπει να εισαι πολυ japanοφιλος για να διαλεξεις το yaris cross εναντι του tiggo. και αν αυτό ειναι μια φορα δυσκολο από εξωτερική εμφανιση μολις μπαινεις μεσα γινεται απιστευτα δυσκολο να διαλεξεις το εσωτερικο του Ιαπωνα εναντι του κινεζου. Ειναι πολύ πιο ομορφο, με καλύτερα υλικά και πολύ πιο συχρονο με καλύτερο software. Τι να λέμε τώρα ειναι πολύ καλύτερο το κινεζικο μεσα. μια φωτο αρκει να τα πει ολα
ΥΓ Ειπα ηδη οτι το japan ειναι καλύτερο σε αξιοπιστια μεταπώληση, δεν λεω οτι δεν ειναι σημαντικο, μην παρεξηγηθω. Αλλα μεσα ειναι χαοτικα καλύτερο το κινεζικο δεν φταιω εγω, οτι βλέπω λέω
Αυτό ακριβώς μου λέει
Απέξω είναι και τα 2 οκ ψιλοαδιαφορα αλλά από μέσα που θα το κοιτάει και θα το ζει προτιμάει το tiggo.
Η αλήθεια είναι οτι και το Φίατ όταν πήραμε όλοι μου έλεγαν ότι είναι ρίσκο και θα τρέχω συνέχεια στα συνεργεία αλλά μετά από 9 χρόνια και 85k χλμ μόνο για σέρβις έχω πάει στο συνεργείο και αν και ντίζελ δουλεύει 90% πόλη όσο για μεταπώληση μετά από 10 χρόνια να είμαστε καλά και βλέπουμε..