-
@fanis75 said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
@sirtasos said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
Αυτό που με απασχολεί σαν σκέψη, αν δεν επιλέξω ένα φουλ υβριδικό όπως τα μοντέλα της toyota ή το arkana πχ, είναι σε βάθος δεκαετίας που θα έχει πάει η αγορά.
Γνώμη μου (για αυτό πήρα υβρίδια) ειναι ότι σήμερα δεν έχει καμία λογική η αγορά μη υβριδικού αυτοκινήτου. Εαν η αγορά γίνεται με συναίσθημα, προφανώς αλλάζει το πράγμα! Αλλά καθαρά με την λογική (όπως αγόρασα αυτή τη φορά), δεν έχει κανένα νόημα η αγορά κάτι άλλου πέραν φουλ υβριδικού ή ηλεκτρικού.
Θα το κρατήσεις όμως 10 χρόνια?
Γιατί όπως πολύ σωστά αναφέρει ο @georgemit πολλοί θα είναι σκεπτικοί για αγορά μεταχειρισμένου φουλ υβριδικού. -
@georgemit said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
Σε μια δεκαετία ό,τι και να πάρεις θα το σκοτώσεις.
Αντε να πιάσεις κάνα 1.000αρικο παραπάνω, ανάλογα πιο θα διαλέξεις.Δεν το πιστεύω αυτό απόλυτα. Πάντα ανάλογα τις ανάγκες που έχει ο κάθε αγοραστής, αν βγάλεις στην αγορά ένα full υβριδικο όπως το CC ή το CH-R θα έχουν καλύτερο εκτόπισμα από ένα Mild όπως το Xceed.
Αυτό πιστεύω εγώ, δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο βέβαια. Και κυρίως είναι εικασία, μπορει να έχουμε γυρίσει πάλι στους κινητήρες εσωτερικής καύσης σε 10 χρόνια...Ούτε εγώ είμαι σίγουρος γι αυτό που λέω αλλά πιστεύω ότι η διαφορά στην τιμή δε θα είναι τόσο μεγάλη.
Θα εμπιστευοσουν να αγοράσεις υβριδικό ΤΟΥΟΤΑ 10 ετιας;
Εγώ μόνο καινούριο ή ελαφρά μετάχειρο για να ξέρω τι μου γίνεται με τις μπαταριες -
@gtsartsal said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
Αυτό που με απασχολεί σαν σκέψη, αν δεν επιλέξω ένα φουλ υβριδικό όπως τα μοντέλα της toyota ή το arkana πχ, είναι σε βάθος δεκαετίας που θα έχει πάει η αγορά.
Γνώμη μου (για αυτό πήρα υβρίδια) ειναι ότι σήμερα δεν έχει καμία λογική η αγορά μη υβριδικού αυτοκινήτου. Εαν η αγορά γίνεται με συναίσθημα, προφανώς αλλάζει το πράγμα! Αλλά καθαρά με την λογική (όπως αγόρασα αυτή τη φορά), δεν έχει κανένα νόημα η αγορά κάτι άλλου πέραν φουλ υβριδικού ή ηλεκτρικού.
Γιατί όπως πολύ σωστά αναφέρει ο @georgemit πολλοί θα είναι σκεπτικοί για αγορά μεταχειρισμένου φουλ υβριδικού.Και δίκιο έχει. Γι αυτό έχω προβληματιστει τόσο πολύ και δεν ξέρω που να καταλήξω τελικά..
-
@bill_hsd said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
@nmsm2 said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
Η ανάρτηση του απλά δεν συγκρίνεται με τον ανταγωνισμο.
Το έχουμε πει, σήμερα δεν υπάρχει C Suv με καλύτερη ανάρτηση (ΟΚ υπάρχει το UX). Μόνο το Κούγκα, στην έκδοση με τους πολλαπλους.
ΥΓ: Μιλάω για το 2λιτρο με τα διπλά ψαλίδια. Για το 1.8 δεν έχω άποψη, δεν το έχω οδηγήσει.
Συμφωνώ και συμπληρώνω ότι και τα C-HR (1.8 και 2.0) 1ης και 2ης γενιάς έχουν κι αυτά δίπλα ψαλίδια, με τα αντίστοιχα πολύ καλά αποτελέσματα.
Το 1.8 CC δεν έχει διπλά ψαλίδια, σε αντίθεση με το 2.0 CC, που όπως σωστά αναφέρεις τα έχει.
Όσο για τα σχόλια περί πρακτικότητας και χώρων του C-HR, ιδίως σε σχέση με το CC, επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι C-HR (1ης και 2ης γενιάς), Corolla Cross (και Lexus UX) έχουν το ίδιο πάτωμα (TNGA-C) και το ίδιο μεταξόνιο (2,64m), συνεπώς οι εσωτερικοί τους χώροι μάλλον είναι ταυτόσημοι.
Όσοι ισχυρίζονται ότι είναι δήθεν μικρό το C-HR, πιθανώς βασίζουν την κρίση τους κυρίως στα πίσω μικρά παράθυρα, που δίνουν όμως και τη μοναδική coupe αίσθηση.
Το κατά 50-60 λίτρα μεγαλύτερο πορτ παγκαζ του CC προκύπτει λόγω του αυξημένου πρόβολου του CC σε σχέση με το C-HR, που συνεπάγεται όμως και αυξηση μήκους κατά 6-7 cm, κάτι που δεν είναι πάντα πρακτικό ιδίως σε αστική χρήση.
Έχω τετραμελή οικογένεια και πότε δεν αισθάνθηκα στριμωγμένος στο C-HR, ούτε χρειάστηκε να βάλω μπαγκαζιέρα για διακοπές ενός μήνα.
Με κατάλληλη τοποθέτηση των αποσκευών και χωρίς να κάνεις μετακόμιση, την κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου, ενώ στην απλή καθημερινή χρήση εκμεταλλεύεσαι τις σχετικά μαζεμένες διαστάσεις του.
Δεν έχω σκοπό ούτε να πείσω, ούτε "να πάρω στον λαιμό μου" κανέναν, εξάλλου έχει γεμίσει ο τοπος με C-HR (τυχαίο; δεν νομίζω).
Ο καθένας έχει το δικαίωμα έκφρασης των απόψεών του, ιδίως αν αυτες προκύπτουν και από μακροχρόνια εμπειρία χρήσης.
Σε καθε περίπτωση, ο καθένας αποφασίζει με βάση την τσέπη του, τα γούστα του και τις ανάγκες του.Στην Γαλλία πήραμε uber και δυστηχως για μας ήρθε chr όχι το τωρινό το προηγούμενο. Κάτσαμε λοιπόν πίσω 3 άτομα . Εγώ και 2 γυναίκες που δεν είναι φυσικά όσο πληθωρικός είμαι εγώ ούτε σε κιλά και φυσικά μικρότερου ύψους. Δεν είχα θέμα με τον χώρο για τα πόδια ήταν οκ. Ήταν ελεεινά και τρισαθλια σαν εμπειρία η διαδρομή από το αεροδρόμιο μέχρι το Παρίσι. Ήταν πάρα πολύ στριμωχτα και το καθισμα ήταν σαν να είναι ανεβασμένο στις άκρες και γλιστράω προς την μέση. Η χάλια εμπειρία επισημάνθηκε και από τις κοπέλες στο πίσω κάθισμα. Μόνο αυτός που καθόταν μπροστά ήταν ανετος. Αυτά για να πω για την άνεση πίσω. Δεν λέω για την κλειστοφοβια που δεν έβλεπες κάτι , άστο αυτό.
Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία από το πολύ "άνετο" chr που λέτε ότι είναι ιδανικό σε χωρους.
Οι πωλήσεις είναι ψηλές γιατί αρέσει εμφανισιακά φαίνεται σπορ (που φυσικά δεν είναι καθολου) και καίει ελάχιστα που είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα
Τώρα αν θέλετε να κάνετε το άσπρο μαύρο και να λέτε είναι άνετο δικαίωμα σας και γνώμη σας. Και γω μπορώ να λέω ότι το ami είναι αμαξαρα
Όταν ήμουν 18-20 είχα opel Corsa 65 άλογα. Μπαίναμε 5 άτομα και πηγαίναμε με μπαγαζιά Χαλκιδική από Αθηνα . Μια χαρά ήταν για 5!!! Άτομα και σε γκάζι και σε χώρους . Έτσι θεωρούσαμε εμείς νέοι. Ήταν στην πραγματικότητα ? Όχι φυσικά !!!!!!
Όσο για τον χώρο αποσκευών αρκεί να δεις μια φωτό για να καταλάβεις ότι είναι αστείος . Κάποιοι μπορεί να βολεύονται και σε fiat 500 χώρο αποσκευών για τετραμελή οικογένεια. Σημαίνει αυτό ότι έχει μεγάλο Πορτ μπαγκαζ το fiat ?
Ρητορικά τα ερωτηματα
-
Αντε να πιάσεις κάνα 1.000αρικο παραπάνω, ανάλογα πιο θα διαλέξεις.Δεν το πιστεύω αυτό απόλυτα. Πάντα ανάλογα τις ανάγκες που έχει ο κάθε αγοραστής, αν βγάλεις στην αγορά ένα full υβριδικο όπως το CC ή το CH-R θα έχουν καλύτερο εκτόπισμα από ένα Mild όπως το Xceed.
Αυτό πιστεύω εγώ, δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο βέβαια. Και κυρίως είναι εικασία, μπορει να έχουμε γυρίσει πάλι στους κινητήρες εσωτερικής καύσης σε 10 χρόνια...Ούτε εγώ είμαι σίγουρος γι αυτό που λέω αλλά πιστεύω ότι η διαφορά στην τιμή δε θα είναι τόσο μεγάλη.
Εγώ μόνο καινούριο ή ελαφρά μετάχειρο για να ξέρω τι μου γίνεται με τις μπαταριεςΈχεις δίκιο, όπως είπα και στον άλλο φίλο γι αυτό προβληματίζομαι πολύ και δεν ξέρω που να καταλήξω. Α ρε οπελακι τι μου έκανες...
-
Αυτό πιστεύω εγώ, δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο βέβαια. Και κυρίως είναι εικασία, μπορει να έχουμε γυρίσει πάλι στους κινητήρες εσωτερικής καύσης σε 10 χρόνια...Θα αγόραζες εύκολα υβριδικό σήμερα 10ετίας?
Εγώ για μτχ 10 ετίας σε συμβατικό θα πήγαινα -
Ελπίζω πως όχι! Συνήθως κρατάω 2-3 χρόνια τα αυτοκίνητά μου. Αυτό συμπλήρωσε ήδη 3ετία και με βλέπω να το κρατάω 5ετία.
Περισσότερο από όσο θα εμπιστευόμουν έναν οποιοδήποτε άλλο αμάξι 10ετίας. Η μπαταρία, εδόον συντηρείται σωστά, κρατάει άνετα 15 χρόνια. Όμως εγώ θα το χρησιμοποιούσα ώς επιχείρημα για να ρίξω την τιμή. Αλλά σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι καλύτερη αξία κρατάει ένα τογιότα υβρίδιο 10ετίας από οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο όχημα μη υβριδικό.
-
Ελπίζω πως όχι! Συνήθως κρατάω 2-3 χρόνια τα αυτοκίνητά μου. Αυτό συμπλήρωσε ήδη 3ετία και με βλέπω να το κρατάω 5ετία.
Περισσότερο από όσο θα εμπιστευόμουν έναν οποιοδήποτε άλλο αμάξι 10ετίας. Η μπαταρία, εδόον συντηρείται σωστά, κρατάει άνετα 15 χρόνια. Όμως εγώ θα το χρησιμοποιούσα ώς επιχείρημα για να ρίξω την τιμή. Αλλά σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι καλύτερη αξία κρατάει ένα τογιότα υβρίδιο 10ετίας από οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο όχημα μη υβριδικό.
Σωστός . Μια χαρά θα το εμπιστευομουν. Τα αυτοκίνητα έτσι και αλλιώς μέτα την 5ετια καλό είναι να τα δίνεις αν μπορείς άντε 7ετια. Μετά το κόστος συντήρησης αυξάνεται και η τιμή πώλησης πέφτει εκθετικά ανεξαρτήτως τεχνολογίας. Κάποιες μάρκες κρατάνε καλύτερη τιμή λόγω φήμης και η Toyota είναι φυσικά μια από αυτές . Άλλος ένας λόγος που δεν θα με φοβίζε η αγορά του
Σε 10ετιας και πάνω ότι και να πάρεις έχει υψηλότερο ρίσκο είτε έχει μπαταρία είτε όχι
-
Έχεις δίκιο, όπως είπα και στον άλλο φίλο γι αυτό προβληματίζομαι πολύ και δεν ξέρω που να καταλήξω. Α ρε οπελακι τι μου έκανες...
Η πιο ασφαλής επιλογή λοιπόν στην περίπτωση σου (όσον αφορά τη χασούρα χρημάτων) είναι να πάρεις ένα μεταχειρισμένο (σε οποιοδήποτε εύρος τιμής) και σε 2-3-4 χρόνια το πουλάς και παίρνεις κάτι που θα σου αρέσει τότε εαν έχεις κατασταλάξει εσύ (ή η αγορά).
Και εγώ σε μια περίπου αντίστοιχη φάση με εσένα πέρισυ, έδωσα ένα astra H και πήρα μεταχειρισμένο (VW Touran) επειδή ακριβώς δεν ήξερα προς τα που να κινηθώ για να είμαι ΟΚ τα επόμενα χρόνια. Και όντως, τώρα στο car βλέπω ότι έχουν αυξηθεί οι τιμές των Touran και θα μπορούσα 1,5 χρόνο μετά να πουλήσω στην τιμή που το πήρα!
-
@chris__7 said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
@polioan said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
Το έχουμε πει, σήμερα δεν υπάρχει C Suv με καλύτερη ανάρτηση (ΟΚ υπάρχει το UX). Μόνο το Κούγκα, στην έκδοση με τους πολλαπλους.
ΥΓ: Μιλάω για το 2λιτρο με τα διπλά ψαλίδια. Για το 1.8 δεν έχω άποψη, δεν το έχω οδηγήσει.
Εχεις οδηγησει καθολου το hyundai το κονα το δευτερης γενιας?
Το οδήγησα εγώ. παγερά αδιάφορο σε σύγκριση με το Sportage που είχα. Πιο μαλακές αναρτήσεις.
τιμονι καλο ή να χαμε να λεγαμε?με το i30 καμια σχεση?
Και τα Kia και τα Huyndai ασχέτως με τα μεγέθη και τα μοντέλα, δεν έχουν την σπορτίβικη συμπεριφορά τιμονιού όπως τα vag group. Έχουν ηλεκτρονικά-υδραυλικά τιμόνια που σε βοηθάνε να είναι άνετα ειδικά στην πόλη. Σε ταξίδι τα νιώθεις λίγο ξένα, χωρίς να έχεις την κύρια αίσθηση του δρόμου, αλλά και πάλι είναι μια χαρά.
Πλέον βασίζονται στην άνεση. -
Συμφωνώ και συμπληρώνω ότι, λόγω της full ηλεκτρικής λειτουργίας κατά ποσοστό γύρω στο 50%, ο βενζινοκινητηρας ενός υβριδικού Toyota έχει ουσιαστικά τον μισό χρόνο λειτουργίας και περίπου τα αντίστοιχα μισά χιλιόμετρα λειτουργίας, σε σχέση με τον κινητήρα ενός συμβατικού αυτοκινήτου, συνεπώς και την αντιστοιχη πολύ μικρότερη μηχανική καταπόνηση. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για δισκόπλακες-τακάκια.
Κυκλοφορεί άρθρο όπου ανοίχθηκε μοτέρ από Prius με 500.000 km και ήταν σε εξαιρετική κατάσταση.
https://www.topgear.com.ph/features/feature-articles/toyota-prius-500k-km-engine-teardown-a4354-20211109
Επίσης, η μπαταρία, εάν και όποτε βγάλει πρόβλημα μετά τη ληξη της 11ετούς εγγύησης, εξ όσων εχω ακουσει, επισκευαζεται και πιθανώς δεν απαιτείται πλέον η εξ ολοκλήρου αντικατάσταση της. -
@cirus said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
Σωστός . Μια χαρά θα το εμπιστευομουν. Τα αυτοκίνητα έτσι και αλλιώς μέτα την 5ετια καλό είναι να τα δίνεις αν μπορείς άντε 7ετια. Μετά το κόστος συντήρησης αυξάνεται και η τιμή πώλησης πέφτει εκθετικά ανεξαρτήτως τεχνολογίας. Κάποιες μάρκες κρατάνε καλύτερη τιμή λόγω φήμης και η Toyota είναι φυσικά μια από αυτές . Άλλος ένας λόγος που δεν θα με φοβίζε η αγορά του
Σε 10ετιας και πάνω ότι και να πάρεις έχει υψηλότερο ρίσκο είτε έχει μπαταρία είτε όχι
Έχω για δεύτερο αμάξι ένα κορολλα του 2005. Δεν έχω πληρώσει σέρβις πάνω απο 250 ευρώ με όλα τα σέρβις σε αντιπροσωπεία.
Φτάνει αισίως τα 200.000 χλμ και δεν έχω αλλάξει τίποτα (αμορτισέρ - συμπλέκτη και δεν ξέρω σε τι άλλο αναφέρεσαι) -
Εχεις οδηγησει καθολου το hyundai το κονα το δευτερης γενιας?
Το οδήγησα εγώ. παγερά αδιάφορο σε σύγκριση με το Sportage που είχα. Πιο μαλακές αναρτήσεις.
τιμονι καλο ή να χαμε να λεγαμε?με το i30 καμια σχεση?
Και τα Kia και τα Huyndai ασχέτως με τα μεγέθη και τα μοντέλα, δεν έχουν την σπορτίβικη συμπεριφορά τιμονιού όπως τα vag group. Έχουν ηλεκτρονικά-υδραυλικά τιμόνια που σε βοηθάνε να είναι άνετα ειδικά στην πόλη. Σε ταξίδι τα νιώθεις λίγο ξένα, χωρίς να έχεις την κύρια αίσθηση του δρόμου, αλλά και πάλι είναι μια χαρά.
Πλέον βασίζονται στην άνεση.Αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο.Φαινεται παντως να εχει καλο πατημα ειναι αρκετα στιβαρο
-
@criuser said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
Δεν έχει κίνηση εκεί ο άνθρωπος για να πηγαίνει 1.30 ώρα με 19 χαω. Ούτε πόλη με 27 χλμ μποτιλιάρισμα.
Επίσης με 1,072 λίτρα που κατανάλωσε το τγομεγό υβριδικό και με 1,80 απλή αμόλυβδη ξόδεψε 1,93 ευρώ.
Ενα ντίζελ 3008 αυτόματο καίει κάπου 6,5 - 7 σε τόσο μποτιλιάρισμα. Αντε να βάλουμε 7 Χ 0,268 Χ 1,55 = 2,91 ευρώ.
Φοβεγό κέγδος 0,98 ευρώ για μιάμιση ώρα μποτιλιάρισμα.
Που στον ανοικτό δρόμο στα 268 χλμ θα ήταν 5,5 το τογιότα και ίσως και παραπάνω και 5 το πετρέλαιο ήτοι 26,53 και 20,77.
Δηλαδή πόσα μποτιλιαρίσματα πρέπει να έχεις για να βγεις πιο οικονομικός ?
Βασίλη νομίζω ότι με το συγκεκριμένο μποτιλιάρισμα προς το 10 θα πήγαινε το 3008!
6 - 6.5 γράφει στο εξωτερικό που συνήθως το χρησιμοποιούν σε μεγάλες αποστάσεις!
Έχω το απόλυτο παράδειγμα του δικού 3008 που έχει κάνει 11000 χλμ σε διαδρομή 7+7 χλμ μέσα στην Αθήνα με μωτ 18-19 χαω γιατί γίνεται στις ώρες από και προς την δουλειά μαζί με χιλιάδες άλλους υπαλλήλους που κινούνται την ίδια ώρα. Έτσι η κατανάλωση είναι 7.2 λίτρα, οπότε δεν υπάρχει άλλος που θα ήταν πιο αντιπροσωπευτικός.
-
Άποψη μου είναι για suv c αν φτάσεις τα 35 και πάνω μόνο full hybrid, για να έχουν πιάσει τόπο και τα χρήματα. Το έχω ως tech όριο
-
@cirus said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
Έχω για δεύτερο αμάξι ένα κορολλα του 2005. Δεν έχω πληρώσει σέρβις πάνω απο 250 ευρώ με όλα τα σέρβις σε αντιπροσωπεία.
Φτάνει αισίως τα 200.000 χλμ και δεν έχω αλλάξει τίποτα (αμορτισέρ - συμπλέκτη και δεν ξέρω σε τι άλλο αναφέρεσαι)σε πιστευω. Το παραπάνω είναι ενας γενικός κανόνας. Υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα οπως ισχύει σε όλους τους κανόνες. Ειδικα σε toyota παλιά που εβγαιναν κάποια αθάνατα. Τα καινούργια δεν είναι τοσο ανθεκτικα οσο τα παλιά θεωρώ
-
Εκτος της καταναλωσης που εχει γινει ψυχωση (για μερικους) βλεπει κανεις το οδηγικο κομματι του αυτοκινητου? Πως παταει στο δρομο? Πως στριβει? Σε ρυθμους πιεσης πως θα ανταπεξερχεται?
Πες ρε αδερφε θες να στριψεις και λιγο. Αν καβαλας μια μπουρουχα τι θα κανεις?
Εκτος και αν αυτα ειναι εκτος ενδιαφεροντος οποτε παω πασο...Γι αυτα καντα ολα οσα πιστευεις οτι σου κανουν κλικ ενα test drive.
-
@chrisk6 said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
Εκτος της καταναλωσης που εχει γινει ψυχωση (για μερικους) βλεπει κανεις το οδηγικο κομματι του αυτοκινητου? Πως παταει στο δρομο? Πως στριβει? Σε ρυθμους πιεσης πως θα ανταπεξερχεται?
Εκτος και αν αυτα ειναι εκτος ενδιαφεροντος οποτε παω πασο...Γι αυτα καντα ολα οσα πιστευεις οτι σου κανουν κλικ ενα test drive.
6 πράγματα κοιτάζει ένας μέσος οδηγός που έχει το αυτοκίνητο ως εργαλείο και όχι ως χόμπι.
Κόστος αγοράς
Design
Κατανάλωση
Αξιοπιστία
Εξοπλισμός
ΧώροιΌλα τα αλλα ειναι λεπτομέρειες που λίγοι κατανοούν η νοιάζονται... από την στιγμή που πλέον όλα τα αυτοκίνητα λίγο πολύ και στρίβουν και πατάνε στον δρόμο...
-
@gchris7 said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
@chrisk6 said in Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV:
6 πράγματα κοιτάζει ένας μέσος οδηγός που έχει το αυτοκίνητο ως εργαλείο και όχι ως χόμπι.
Κόστος αγοράς
Design
Κατανάλωση
Αξιοπιστία
Εξοπλισμός
ΧώροιΌλα τα αλλα ειναι λεπτομέρειες που λίγοι κατανοούν η νοιάζονται... από την στιγμή που πλέον όλα τα αυτοκίνητα λίγο πολύ και στρίβουν και πατάνε στον δρόμο...
Σιγουρα ολα στριβουν και πατανε στο δρομο. Αλλα το θεμα ειναι πως γινεται αυτο...
Δηλαδη το οδηγικο δεν το κοιταει ενας μεσος οδηγος? Περιεργο μου κανει...
Να μην ευχαριστιεσαι αυτο που οδηγας? ΤΙ να πω...αλλαξανε οι καιροι μαλλον. -
Να μην ευχαριστιεσαι αυτο που οδηγας? ΤΙ να πω...αλλαξανε οι καιροι μαλλον.
O καθένας ευχαριστιέται με διαφορετικά πράγματα όταν οδηγεί.
Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV