-
Πολύ καλές τιμές, ουσιαστικά με 34-35.000€ θα είναι πολύ τουμπανο.
-
Πολύ ανώτερο από το a3 τουλάχιστον. Θεωρώ στη κατηγορία αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.
Ξέρουμε πότε θα είναι έτοιμη η διαμόρφωση στο site? -
Ρε παιδια ειναι σωστες οι τιμες;
Στη Γερμανια εχει βασικη τιμη τα 38 χιλιαρικα. -
@ad276 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Ρε παιδια ειναι σωστες οι τιμες;
Στη Γερμανια εχει βασικη τιμη τα 38 χιλιαρικα.πρεπει να περιμενεις τον configurator
-
Ναι αλλά στα λεφτά της παίζουν Τέσλα. Μη το ξεχνάμε... Χιχιχι. Παιδιά το αμάξι δεν παίζεται. Τρεις μήνες έχω τον Άσσο και δε χορταινω να τον οδηγώ. Πλύσιμο κερωμα γυάλισμα είναι η αγαπημένη μου ασχολία. Όταν δεν οδηγώ.
-
Αντε παλι με τα Τε(ζ)λα........πφφφφφ
-
-
@spi_duster said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Ναι αλλά στα λεφτά της παίζουν Τέσλα. Μη το ξεχνάμε... Χιχιχι. Παιδιά το αμάξι δεν παίζεται. Τρεις μήνες έχω τον Άσσο και δε χορταινω να τον οδηγώ. Πλύσιμο κερωμα γυάλισμα είναι η αγαπημένη μου ασχολία. Όταν δεν οδηγώ.
Πολύ καλή η σειρά ένα, αλλά οση σχεση έχει η σειρά 1 με τη σειρά 4 άλλο τόσο έχει και με το τεσλα
-
Μου φαίνεται ότι οι τιμές είναι ο κλασικός κράχτης. Λέει κάποια πράγματα στάνταρ αλλά όχι όλα. Στη βασική για παράδειγμα το χρώμα αν είναι έξτρα είναι 1,5 χιλιάρικο πάνω. Αν ο διζωνικός κλιματισμός είναι έξτρα όπως στη Γερμανία άλλα 800. Ας περιμένουμε τον Οκτώβριο για να είμαστε σίγουροι.
Κάτι μου λέει ότι θα έχει τιμολογιακά την πορεία του ds4 που ξεκίνησε από 28 και τώρα είναι πάνω από 35 η βασική. Ακόμα και εκεί βέβαια πάρτι θα κάνει με τον ανταγωνισμό.
-
Εντάξει, αν ισχύουν οι τιμές αυτές, εκεί που παίζουν οι τιμές σήμερα γενικά , θα μιλάμε για την νέα 316 των Ελλήνων!
Απο supermini μέχρι C SUV θα μπαίνει σφήνα σε όλες τις υποψήφιες επιλογές.
Για Yaris θα μας ρωτάει κάποιος εδώ , Άσσο θα του λέμε,
Θέλεις 2008 midsize οικογενειακό; Άσσο θα του λέμε.
Παιδιά τι λέει το νέο QQ ; Άσσος μόνο θα είναι η απάντηση.Γενικά προβλέπω ο Άσσος θα είναι η απάντηση στα πάντα!
Το #vitara_mono πέθανε, ζητώ το #assos_mono
Επαναπροσδιορίζει όχι την κατηγορία, αλλά γενικά την αγορά αυτοκινήτου στην ψωροκωσταινα μας.
170 αλογάκια αυτόματο πρεμιουμ;;;;
Ποια λεχτρικα και ποια χαιμπριντ και τρίχες κατσαρες.
Βενζινουλα και πετρέλαιο στον φτωχό με σήμα την προπέλα δώσε , πολλά μπράβο στους Γερμανούς!!!
Δεν θα προλαβαίνουν να πουλάνε είτε στις εκθέσεις, είτε μέσω leasing στην Ελλάδα!
-
@a-d-p said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@panos2171 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Από 29000 για την 120 με τους 170 ίππους με αυτόματο μια χαρά τιμές για premium
1500 με 153 ίππους δεν είναι η βενζίνη;
Εδώ το διάβασα
To είδα και στο site της BMW, οντως 170. Σε γειτονικό blog το είχανε λανθασμενα 156 για την ακριβεια.
-
Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τιμές όποτε τα δημοσιεύματα είναι δημοσιεύματα, κάπου στα 38.000 μου φσινετσι ότι θα έχει σύμφωνα με τιμες Γερμανίας και σύγκριση με σειρά 2.
-
Νομίζω η τιμή αφορά την βασική με τους 122 ίππους
-
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Όχι. 170 με αυτόματο.
-
@jamesd said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τιμές όποτε τα δημοσιεύματα είναι δημοσιεύματα, κάπου στα 38.000 μου φσινετσι ότι θα έχει σύμφωνα με τιμες Γερμανίας και σύγκριση με σειρά 2.
Έγινε επίσημη παρουσίαση στον ειδικό τύπο, από εκεί είναι οι τιμές , δείτε μερικά ποστ πιο πάνω, έχει βάλει και φωτογραφίες κάποιος.
-
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Θα δείξει
-
32 χιλαρικα εχει το Αστρα με τα 130 αλογα!!!!!!
Εν τω μεταξυ το νεο Α3 ξεκιναει απο 24726 χωρις τελος ταξινηνομησης.Με αυτο παει στα 27480.Οι τιμες ειναι για την 1,5 tfsi με 116 ιππους στην βασικη comfort απο τον διαμορφωτη του audi.gr.
Μηπως οι τιμες του Ασσου ειναι χωρις τελος ταξινομησης; -
Το πετρέλαιο που λένε τι είναι ;
Δίλιτρο;
-
@panos2171 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
...
To είδα και στο site της BMW, οντως 170. Σε γειτονικό blog το είχανε λανθασμενα 156 για την ακριβεια.
156 από τον κινητήρα, τα υπόλοιπα από το ηλεκτρικό σύστημα για το συνολικό 170.
@vagkirk said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Το πετρέλαιο που λένε τι είναι ;
Δίλιτρο;
Δίλιτρο σε 2 εκδόσεις, με 48 V υβριδικό και χωρίς.
-
Είμαστε σίγουροι για τις τιμές στην Ελλάδα;
Η βασική έκδοση του μοντέλου είναι πλέον η 120, με τιμή που ξεκινά από τα 28.960 ευρώ, ενώ η νέα Σειρά 1 με το πακέτο Premium ή με το οπτικό πακέτο M Design τιμολογείται στα 30.900 ευρώ.
Γερμανία λέει ξεκινά από 38000 €, Γαλλία από 39000 €, Ιταλία-Ισπανία κάπου εκεί και αυτές, στην Ελλάδα το αφεντικό τρελάθηκε και την δίνει 10000€ κάτω;
BMW 1 Series F70 (2024)