-
@criuser said in MG3 Hybrid+ 2024:
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Αυτά για αυτούς που δεν ξέρουν πώς να επιμερίζουν το κεφάλαιο
Ατυχές το παράδει
γμα σου, ακόμα πιο ατυχές το νέο σχόλιο σου και αναίτια προσωπική επίθεση, που δείχνει την τραγική ένδεια επιχειρημάτων, ή την δυσκολία της αποδοχής ενός απλού λάθους...Ε;;;;
-
@kozani76 said in MG3 Hybrid+ 2024:
10.000 ευρώ διάφορα
έχει η πλούσια του clio με την πλούσια του MG3Για ένα κλικ καλύτερη οδηγική αίσθηση ( σύμφωνα με το άρθρο) και ένα κλικ καλύτερη κατανάλωση αλλά με υποδεέστερες επιδόσεις.
Κλείνεις τα 10.000 σε αμοιβαία κεφάλαια ανατοκισμου και σε 15 έτη που θα το κρατήσεις έχεις πάρει πίσω όλο το ποσό της αγοράς του αυτοκινήτου. Δηλαδή τζάμπα αυτοκίνητο.
Και το MG έχει και 10% δασμό στο κεφάλι.
Μήπως, λέω μήπως να σοβαρευτούμε οι Ευρωπαίοι;
Στα αμοιβαία κεφάλαια, οι προηγούμενες αποδόσεις δεν εγγυώνται τις μελλοντικές, πόσο μάλλον 15ετίας...
Καλά τα λες. Μου έγιναν όλοι επενδυτές χωρίς να διαβάζουν τα μικρά γράμματα και να γνωρίζουν τι έπαθαν κάποιοι παλιότερα
Φίλε μου εάν θεωρεις ότι τα έξτρα 10.000 ευρώ που θα δώσεις στο clio για μια παρόμοια έκδοση θα είναι ως κόστος ευκαιρίας καλύτερη επένδυση από το να πας σε έναν εξειδικευμένο οίκο και να τα επενδύσεις σε διάφορα προϊόντα ανατοκισμου, συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω.
-
@kozani76 said in MG3 Hybrid+ 2024:
10.000 ευρώ διάφορα
έχει η πλούσια του clio με την πλούσια του MG3Για ένα κλικ καλύτερη οδηγική αίσθηση ( σύμφωνα με το άρθρο) και ένα κλικ καλύτερη κατανάλωση αλλά με υποδεέστερες επιδόσεις.
Κλείνεις τα 10.000 σε αμοιβαία κεφάλαια ανατοκισμου και σε 15 έτη που θα το κρατήσεις έχεις πάρει πίσω όλο το ποσό της αγοράς του αυτοκινήτου. Δηλαδή τζάμπα αυτοκίνητο.
Και το MG έχει και 10% δασμό στο κεφάλι.
Μήπως, λέω μήπως να σοβαρευτούμε οι Ευρωπαίοι;
Στα αμοιβαία κεφάλαια, οι προηγούμενες αποδόσεις δεν εγγυώνται τις μελλοντικές, πόσο μάλλον 15ετίας...
Καλά τα λες. Μου έγιναν όλοι επενδυτές χωρίς να διαβάζουν τα μικρά γράμματα και να γνωρίζουν τι έπαθαν κάποιοι παλιότερα
Φίλε μου εάν θεωρεις ότι τα έξτρα 10.000 ευρώ που θα δώσεις στο clio για μια παρόμοια έκδοση θα είναι ως κόστος ευκαιρίας καλύτερη επένδυση από το να πας σε έναν εξειδικευμένο οίκο και να τα επενδύσεις σε διάφορα προϊόντα ανατοκισμου, συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω.
Σύμφωνο απολύτως σε όλα όσα λες.
Απλώς, την πάτησα κάποια στιγμή με μια τέτοια επένδυση και θέλησα να προστατέψω, όσο μπορώ, τους φίλους!!! -
@realzeus said in MG3 Hybrid+ 2024:
@piliourits said in MG3 Hybrid+ 2024:
@fanis75 said in MG3 Hybrid+ 2024:
@chris__7 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Το c-hr έχει καλή ηχομόνωση η ακούγονται πολύ λακούβες και αεροδυναμικοι θόρυβοι?
Καλή έχει και το τωρινό και το προηγούμενο.
Είναι η λάθος πλευρά η αριστερή από θέμα ασφάλειας και εργονομίας, είναι η σωστή πλευρά για τον οδηγό στα δεξιοτιμονα.
Γιατί? Δεν το ξέρω αυτό, για αυτό ρωτάω - εμένα μια χαρά με βολεύει από αριστερά.
Επειδή εγκλωβιζει τον οδηγό προς την πλευρά της αντλίας καυσίμου.
Είναι θέμα ασφάλειας.
Γι αυτό την έχουν αριστερά την τάπα τα γιαπωνέζικα, επειδη κατασκευάζονται ώστε στην δεξιοτιμονη Ιαπωνία να βρίσκεται η τάπα ρεζερβουάρ στην ασφαλή πλευρά του οχήματος, που είναι απέναντι από τον οδηγό.
Και γι αυτό τα γερμανο-ευρωπαϊκά έχουν την τάπα ρεζερβουάρ αντίθετα απ τα γιαπωνέζικα, επειδή κατασκευάζονται πρωτίστως ως αριστεροτίμονα (και είναι στάτους στην Ιαπωνία τα αριστεροτίμονα).Από την στιγμή που οι περισσότερε αντλίες εξυπηρετούν και από την αριστερή και την δεξιά πλευρά τους, δεν ισχύει πια αυτό.
Δεν ξέρω τι γίνεται σε όλες τις χώρες του εξωτερικού, στις Αραβικές που έχω βρεθεί, δεν σου βάζουν καύσιμο αν σταματήσεις "αντίθετα" (δηλαδή να περάσει πίσω-κατω απ το αμάξι η μανικα), ίσως λόγω των θερμοκρασιών και ...ιδιοσυγκρασίας του κόσμου.
Όσον αφορά στα κράτη με self-service φαντάζομαι κάνεις ο,τι σε βολεύει.
Κάποιες χώρες ακολουθούν πίστα διαδικασίες τύπου OHSA, καποιες συμβουλευτικα, καποιες σαν τη δική μας, κάνεις ο,τι γουστάρεις να ούμε...Θεωρητικά υφίσταται μεγαλύτερο ρίσκο και όντως οι τάπες καυσίμου είναι προσαρμοσμενες ανάλογα τη χώρα προέλευσης και την αντίστοιχη φορά κυκλοφορίας.
-
Γι αυτό την έχουν αριστερά την τάπα τα γιαπωνέζικα, επειδη κατασκευάζονται ώστε στην δεξιοτιμονη Ιαπωνία να βρίσκεται η τάπα ρεζερβουάρ στην ασφαλή πλευρά του οχήματος, που είναι απέναντι από τον οδηγό.
Και γι αυτό τα γερμανο-ευρωπαϊκά έχουν την τάπα ρεζερβουάρ αντίθετα απ τα γιαπωνέζικα, επειδή κατασκευάζονται πρωτίστως ως αριστεροτίμονα (και είναι στάτους στην Ιαπωνία τα αριστεροτίμονα).Ανφερω ενδεικτικά οτι μοντέλα των Citroen, Ford, Opel, Peugeot κλπ. έχουν την τάπα ρεζερβουάρ αριστερά (πλευρά οδηγού), οπως και τα Toyota.
Εξάλλου, είναι πολύ πιο πρακτικό η τάπα να βρίσκεται από την πλευρά του οδηγού. -
@realzeus said in MG3 Hybrid+ 2024:
@fanis75 said in MG3 Hybrid+ 2024:
@chris__7 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Το c-hr έχει καλή ηχομόνωση η ακούγονται πολύ λακούβες και αεροδυναμικοι θόρυβοι?
Καλή έχει και το τωρινό και το προηγούμενο.
Είναι η λάθος πλευρά η αριστερή από θέμα ασφάλειας και εργονομίας, είναι η σωστή πλευρά για τον οδηγό στα δεξιοτιμονα.
Γιατί? Δεν το ξέρω αυτό, για αυτό ρωτάω - εμένα μια χαρά με βολεύει από αριστερά.
Επειδή εγκλωβιζει τον οδηγό προς την πλευρά της αντλίας καυσίμου.
Είναι θέμα ασφάλειας.
Και γι αυτό τα γερμανο-ευρωπαϊκά έχουν την τάπα ρεζερβουάρ αντίθετα απ τα γιαπωνέζικα, επειδή κατασκευάζονται πρωτίστως ως αριστεροτίμονα (και είναι στάτους στην Ιαπωνία τα αριστεροτίμονα).Από την στιγμή που οι περισσότερε αντλίες εξυπηρετούν και από την αριστερή και την δεξιά πλευρά τους, δεν ισχύει πια αυτό.
Δεν ξέρω τι γίνεται σε όλες τις χώρες του εξωτερικού, στις Αραβικές που έχω βρεθεί, δεν σου βάζουν καύσιμο αν σταματήσεις "αντίθετα" (δηλαδή να περάσει πίσω-κατω απ το αμάξι η μανικα), ίσως λόγω των θερμοκρασιών και ...ιδιοσυγκρασίας του κόσμου.
Όσον αφορά στα κράτη με self-service φαντάζομαι κάνεις ο,τι σε βολεύει.
Κάποιες χώρες ακολουθούν πίστα διαδικασίες τύπου OHSA, καποιες συμβουλευτικα, καποιες σαν τη δική μας, κάνεις ο,τι γουστάρεις να ούμε...Θεωρητικά υφίσταται μεγαλύτερο ρίσκο και όντως οι τάπες καυσίμου είναι προσαρμοσμενες ανάλογα τη χώρα προέλευσης και την αντίστοιχη φορά κυκλοφορίας.
Σε όσα self service έχω πάει η σωλήνα είναι αρκετά κοντή ώστε να μην μπορείς να την μεταφέρεις στην άλλη πλευρά του αμαξιού.
-
Το έχει αγοράσει κανείς για να μας πεί εντυπώσεις; Θέλει ο γιος αμάξι, αλλά δεν λέει να πάρουμε και τρίτο Toyota στην ιδια οικογένεια. Ούτε Ιάπωνες να ήμασταν
-
@dimgeo said in MG3 Hybrid+ 2024:
Το έχει αγοράσει κανείς για να μας πεί εντυπώσεις;
Άντε πάρτο, να μας πεις εσύ!!
-
Το έχει αγοράσει κανείς για να μας πεί εντυπώσεις; Θέλει ο γιος αμάξι, αλλά δεν λέει να πάρουμε και τρίτο Toyota στην ιδια οικογένεια. Ούτε Ιάπωνες να ήμασταν
Πάρτε το. Φτάνει πια με Toyota!!! Φτάνει πάρτε και κάτι άλλο.
-
@cirus said in MG3 Hybrid+ 2024:
Όσο και να μη τη συμπάθει κάποιος (gatoz)..... Toyota εγγύηση
-
@cirus said in MG3 Hybrid+ 2024:
Είσαι άδικος.
Νομίζω στα 3 Toyota κάνει η αντιπροσωπεία ένα 20% έκπτωση στα σέρβις.
Αξίζει -
Καλησπέρα,επειδή είμαι σε αναζήτηση leasing αυτοκινήτου τι θα προτιμούσατε 208 hybrid ή mg3 hybrid?μόνο μεταξύ αυτών των δύο.Ευχαριστώ.
-
@nickb said in MG3 Hybrid+ 2024:
Καλησπέρα,επειδή είμαι σε αναζήτηση leasing αυτοκινήτου τι θα προτιμούσατε 208 hybrid ή mg3 hybrid?μόνο μεταξύ αυτών των δύο.Ευχαριστώ.
Καλησπέρα.
Αν δε σε νοιάζουν οι χώροι, εγώ θα πήγαινα για 208. Πιο όμορφο από το mg3 σίγουρα. -
@v_a said in MG3 Hybrid+ 2024:
@nickb said in MG3 Hybrid+ 2024:
Καλησπέρα.
Αν δε σε νοιάζουν οι χώροι, εγώ θα πήγαινα για 208. Πιο όμορφο από το mg3 σίγουρα.Καλησπέρα,είμαστε δυο κ ένα παιδί,οπότε δεν ξέρω τι βολεύει καλύτερα.Ευχαριστώ.
-
Το έχω παραγγείλει εγώ θα έρθει αρχές Σεπτεμβρίου. Θα σας πω εντυπώσεις.
-
Με τα σημερινά δεδομένα το επόμενο αυτοκίνητό μου θα είναι ή Mg ή BYD.
-
@mithos1979 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Τώρα, εδώ που τα λέμε με ψευδώνυμο "mithos" υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις, πες εσύ τις εντυπώσεις σου....και άσε εμάς το τι θα πιστέψουμε.
-
@mithos1979 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Με το καλό να παραλαβεις
-
Είναι mithos, είναι mithos το δασυτριχο μου στήθος; Πίστευε και μη ερεύνα...
-
Τώρα παρά τρίχα θα με έπειθες
Άντε περιμένουμε με το καλό να το παραλάβεις.
MG3 Hybrid+ 2024