-
Kαι στην Αθηνα εχει κοσμο με μεγαλη οικονομικη ανεση που οδηγουν νορμαλ αυτοκινητα μερικες φορες και 10ετιας με 150 χιλ χμ. Δεν ενδιαφεροντε ολοι να αγοραζουν πανακριβα αυτοκινητα πολυτελειας. Ειδικα για τις καθημερινες συνθηκες της Αθηνα και εγω το θεωρω τελειως αστοχο.
μεταξυ μας τωρα, αυτοκινητο 10ετιας με 150k km δεν το λες "νορμαλ". Παλιο το λες. Αλλο που ενα τετοιο καλοσυντηρημενο ανετα μπορεις να το χρησιμοποιεις με ασφαλεια.
10ετιας δεν θα το ελεγα παλιο, μετα τα 10 χρονια αρχιζει και παλιωνει ενα αμαξι. 20ετιας θα το ελεγα παλιο εκτος και ειναι καποιο ειδικο 'η ποιο καλοφτιαγμενο αυτοκινητο. Εξαρταται πως φτιαχτηκε αρχικα. Παντως μην μπερδευεις την αγαπη για την αυτοκινηση με το να αγοραζεις καποιος οτιδηποτε βγαζει καποια εταιρεια για να μεγιστοποιησει τα κερδη της.
-
Kαι στην Αθηνα εχει κοσμο με μεγαλη οικονομικη ανεση που οδηγουν νορμαλ αυτοκινητα μερικες φορες και 10ετιας με 150 χιλ χμ. Δεν ενδιαφεροντε ολοι να αγοραζουν πανακριβα αυτοκινητα πολυτελειας. Ειδικα για τις καθημερινες συνθηκες της Αθηνα και εγω το θεωρω τελειως αστοχο.
μεταξυ μας τωρα, αυτοκινητο 10ετιας με 150k km δεν το λες "νορμαλ". Παλιο το λες. Αλλο που ενα τετοιο καλοσυντηρημενο ανετα μπορεις να το χρησιμοποιεις με ασφαλεια.
Στην κεντρικό βόρεια Ευρώπη το λες παλιό. Στην Ελλάδα που ακόμα και σήμερα σε διάφορα φορούμε προτείνουν σαν μτχ μικρό πρώτο αμάξι Toyota Starlet (ελάχιστη ηλικία 25 χρόνια) γιατί μόνο θα αλλάζεις λάδια, και δεν το γράφουν ειρωνικά, είναι του κουτιού αυτό που λες .
-
Πήγαμε να δούμε το αυτοκίνητο γιατί ενδιαφέρετε ο γιος μου.
Προσωπικά μου άρεσε πολύ.
Η ποιότητα κατασκευής "φωνάζει" από μακριά.
Αυτό που μας απέτρεψε να προχωρήσουμε για test drive όμως ήταν οι χώροι.
Συγκεκριμένα οδηγός με ύψος 1.95 τραβάει τόσο πίσω το κάθισμα για να μη βρίσκουν τα γόνατα στο τιμόνι που ουσιαστικά ακυρώνει το κάθισμα πίσω από τον οδηγό διότι μένουν 10cm για τα πόδια.
Πήγαμε στην ΒΜW X1 20i.
H οποία όντως καλοφτιαγμένη μέσα, αδιάφορή από έξω καλά εξοπλισμένη ζητάει 45.000€.
Έτσι που αυξήθηκαν οι τιμές των αυτοκινήτων ίσως και να τα αξίζει.
Τις επόμενες ημέρες θα πάμε να την οδηγήσουμε. -
Αρα μιλαμε για ανετους 50αρηδες που μενουν πολη και δεν αγοραζουν μαρκες.Και θελουν υβριδικο για να μην καιει και πολυ.Καμια συνοχη σε οτι εχουμε ακουσει.Αρα δε θα πουλησει ουτε 75 αμαξια το χρονο.Τοσος ντορος για το τιποτα.
Ούτε 50ρις είμαι ακόμα, ούτε αγοράζω μάρκες, μένω στην πόλη (ακόμα τουλάχιστον) και είμαι άνετος.
Μεγάλη συνοχή βρίσκω μέχρι τώρα -
Πήγαμε να δούμε το αυτοκίνητο γιατί ενδιαφέρετε ο γιος μου.
Προσωπικά μου άρεσε πολύ.
Η ποιότητα κατασκευής "φωνάζει" από μακριά.
Αυτό που μας απέτρεψε να προχωρήσουμε για test drive όμως ήταν οι χώροι.
Συγκεκριμένα οδηγός με ύψος 1.95 τραβάει τόσο πίσω το κάθισμα για να μη βρίσκουν τα γόνατα στο τιμόνι που ουσιαστικά ακυρώνει το κάθισμα πίσω από τον οδηγό διότι μένουν 10cm για τα πόδια.
Πήγαμε στην ΒΜW X1 20i.
H οποία όντως καλοφτιαγμένη μέσα, αδιάφορή από έξω καλά εξοπλισμένη ζητάει 45.000€.
Έτσι που αυξήθηκαν οι τιμές των αυτοκινήτων ίσως και να τα αξίζει.
Τις επόμενες ημέρες θα πάμε να την οδηγήσουμε.Και εγω αναμεσα σε lbx και X1 20i ειμαι αλλα ξενερωσα λιγο με το BMW οταν ακουσα για ακριβα ανταλλακτικα, ακριβα service και υψηλη καταναλωση. Επισης αλλο ενα μειον ειναι τα 2 χρονια εγγυηση. Πολυ λιγα.
Τουλαχιστον η Lexus δινει 6. -
@swiftakias-0 said in LEXUS LBX:
Και εγω αναμεσα σε lbx και X1 20i
Αν και καταλαβαίνω το σκεπτικό, δεν έχουν μεγάλη σχέση τα 2 αυτοκίνητα μεταξύ τους - άλλη κατηγορία. Το LBX ειναι B sub και η Χ1 C suv.
-
Το λβχ είναι μικρότερο.
Άσχετο: Νομίζω είναι η πρώτη φορά που η Λέξους έχει μικρό μοντέλο σε συμπαθητική τιμή σε (καρα)χοτ κατηγορία, 3 σε 1 δηλαδή. Αν δεν πουλήσει και τώρα... -
Άσχετο: Νομίζω είναι η πρώτη φορά που η Λέξους έχει μικρό μοντέλο σε συμπαθητική τιμή σε (καρα)χοτ κατηγορία, 3 σε 1 δηλαδή. Αν δεν πουλήσει και τώρα...
Δεν ειναι 1η φορά, και το UX κάποια στιγμή ήταν σε πολύ χαμηλή τιμή για αυτό που προσέφερε - αλλά ήταν 2λιτρο και προφανώς δεν πούλησε για αυτό το λόγο.
-
Το λβχ είναι μικρότερο.
Άσχετο: Νομίζω είναι η πρώτη φορά που η Λέξους έχει μικρό μοντέλο σε συμπαθητική τιμή σε (καρα)χοτ κατηγορία, 3 σε 1 δηλαδή. Αν δεν πουλήσει και τώρα...Θα πουλήσει, είναι πακέτο που έλειπε στην πιο περιζήτητη κατηγορία. Μπορεί οι εν δυνάμει αγοραστές να μην είναι τεράστια μερίδα αλλά παίζει μόνο του σε αυτό που προσφέρει. Δεν υπάρχει άλλο στην κατηγορία να το ανταγωνίζεται οπότε θα πάρει όλη την μερίδα των υποψήφιων αγοραστών έλλειψη ανταγωνισμού.
Δεν θα περάσει το Yaris cross σε πωλήσεις έτσι μιλάμε για μικρότερη μερίδα αγοραστών
-
To ux δεν είχε τον κατάλληλο κυβιζμό. Το CT δεν ήταν σούβλα. Εδώ τα έχουμε όλα.
-
Απίστευτη αμαξάρα, είναι στο 1ο της λίστας μου
To 2o που κοιτάω είναι το Nissan Juke 1.6 Hybrid αλλά μάλλον το Lexus του ρίχνει στα αυτιά -
Και εδώ έρχεται η μεγάλη απορία. Εφόσον μιλάμε για το ίδιο ακριβώς μοντέλο, ξεκάθαρα δεν αξίζει περισσότερο το Lexus? 30000+€ για το Yaris Cross. TO YARIS CROSS! Αν αυτό κάνει τόσο, η Alfa Junior πόσο θα πάει. Είπαμε έχουν ανέβει οι τιμές σε όλα αλλά, για ένα υπερυψωμένο Yaris, ειναι σκέτη κλεψιά. Από τη στιγμή που κάποιος θα πάει σε αυτά τα χρήματα, χίλιες φορές να πάει στο Lexus. Tο οποίο, δικαιολογεί τα χρήματα του, είναι κλάσεις ανώτερο ποιοτικά και πραγματικά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε θέμα αξιοπιστίας.
Πολλοί όμως, κολλάνε στο σήμα, το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στο ευρύ κοινό και αυτό είναι που μας τρώει στην Ελλάδα, το να πάρουμε κάτι με γνώμονα το τι θα μας κάνει να μπούμε στο μάτι του άλλου και όχι το τι πραγματικά θέλουμε. Μακάρι να πάει καλά το Lexus, είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο πιστεύω είναι ερωτευσιμο και πολύ πιο καλαίσθητο συγκριτικά με το αδερφό Toyota. Αν διέθετα αυτά τα χρήματα, αυτά θα έπιαναν τόπο στο Lexus, θα έπαιρνα περισσότερο αυτοκίνητο. Πολύ έξυπνο τρικ αυτό με τα παράθυρα που προανέφερε ο συνάδελφος και γενικά, είναι ωραία τέτοιου είδους κολπάκια να υπάρχουν, χαλάλι!
-
Φυσικά και αξίζει το κάθε παραπάνω ευρώ το lbx από τη στιγμή που το απλό Yaris φλερτάρει τα 25 για μια αξιοπρεπή έκδοση ενώ το cross τα 30. Επειδή έχει χαθεί κάθε μέτρο πλέον από τις αυτοκινητοβιομηχανίες τέτοιες συμπεριφορές πρέπει με κάποιο τρόπο να «τιμωρούνται». Ειδικά όταν μιλάμε για κουβαδάκια με ποιότητα κατασκευής επιπέδου Τζάμπο.
-
Καλό το Lbx δεν λέω. Για όσους θέλουν κάτι σε πιο όμορφο και ποιοτικό μέσα σε αυτή την κατηγορια καλό είναι.
Αλλά μιας και σε αυτά τα χρήματα στην ίδια κατηγορία τυχαίνει να είναι και το puma st ούτε που θα σκεφτόμουν να πάρω το Lexus . Ούτε την ποιότητα των υλικών βέβαια ούτε την οικονομία έχει το puma st. Αλλά διαολε σαν αμάξι οδηγικά είναι πολύ αμάξι, πολύ πιο ευχάριστο και fun to drive από τα βαρετά lexus. Βέβαια παίζει ρόλο και η ηλικία και τι θες οπότε δικαιολογώ απόλυτα και να διαλέξει κάποιος το ξενερωτο και ποιοτικό παππουδιστικο lexus
-
Καλό το Lbx δεν λέω. Για όσους θέλουν κάτι σε πιο όμορφο και ποιοτικό μέσα σε αυτή την κατηγορια καλό είναι.
Αλλά μιας και σε αυτά τα χρήματα στην ίδια κατηγορία τυχαίνει να είναι και το puma st ούτε που θα σκεφτόμουν να πάρω το Lexus . Ούτε την ποιότητα των υλικών βέβαια ούτε την οικονομία έχει το puma st. Αλλά διαολε σαν αμάξι οδηγικά είναι πολύ αμάξι, πολύ πιο ευχάριστο και fun to drive από τα βαρετά lexus. Βέβαια παίζει ρόλο και η ηλικία και τι θες οπότε δικαιολογώ απόλυτα και να διαλέξει κάποιος το ξενερωτο και ποιοτικό παππουδιστικο lexus
Έχεις απόλυτο δίκιο για το οδηγικό κομμάτι, αλλά δεν έχω την παραμικρή εμπιστοσύνη στον 1.000αρη και το υβριδικό σύστημα της Ford
-
Αυτό έχει να κάνει με τις προτεραιότητες του καθενός,το κάθε μοντέλο έχει το δικό του κοινό.
-
Έχεις απόλυτο δίκιο για το οδηγικό κομμάτι, αλλά δεν έχω την παραμικρή εμπιστοσύνη στον 1.000αρη και το υβριδικό σύστημα της Ford
Πολύ κακώς δεν έχεις. Δεν έχει κανένα θέμα και έχει και 8 χρόνια εγγύηση. Είναι ο καλύτερος χιλιαρης που υπάρχει σαν κινητηρας. Έχει λύσει ΟΛΑ του τα προβλήματα στις προηγούμενες εκδόσεις και πλέον είναι εξαιρετικός
-
Αυτό έχει να κάνει με τις προτεραιότητες του καθενός,το κάθε μοντέλο έχει το δικό του κοινό.
Σωστά έτσι είναι το είπα και γω. Είναι πάρα πολύ καλό παππουδιστικο μοντέλο. Το λέω έτσι γιατί αυτά που προσφέρει αρέσουν στους παππούδες συνήθως όχι ότι δεν κάνει σωστά την δουλειά του για νέους . Τώρα αν θες να το πεις αλλιώς γιατί δεν σαρεσει το παππουδιστικο πες το , η ουσία ίδια είναι
-
Σωστά έτσι είναι το είπα και γω. Είναι πάρα πολύ καλό παππουδιστικο μοντέλο. Το λέω έτσι γιατί αυτά που προσφέρει αρέσουν στους παππούδες συνήθως όχι ότι δεν κάνει σωστά την δουλειά του για νέους . Τώρα αν θες να το πεις αλλιώς γιατί δεν σαρεσει το παππουδιστικο πες το , η ουσία ίδια είναι
Εντάξει, δεν είναι και τόσο παππουδίστικο, δεν είναι και Βιτάρα….ένα πολύ όμορφο και ποιοτικό αυτοκίνητο είναι στο οποίο οι επιδόσεις έρχονται σε δεύτερη μοίρα….και με δώρο Π…
-
Εντάξει, δεν είναι και τόσο παππουδίστικο, δεν είναι και Βιτάρα….ένα πολύ όμορφο και ποιοτικό αυτοκίνητο είναι στο οποίο οι επιδόσεις έρχονται σε δεύτερη μοίρα….και με δώρο Π…
Ακριβο ναι αλλα παπουδιστικο το lbx?..ουτε σαν αποψη δεν μπορω να το δεχτω..
LEXUS LBX