Navigation

    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    T
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 2
    • Posts 294
    • Best 49
    • Groups 0

    trader

    @trader

    105
    Reputation
    25
    Profile views
    294
    Posts
    0
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

    trader Unfollow Follow

    Best posts made by trader

    • RE: Πληρωμή προστίμου λόγω παράβασης σε χώρα του εξωτερικού

      Τώρα θα γίνω κλασικός Έλληνας τζαμπατζής και θα σε ρωτήσω: είναι πιθανό να ξαναπάς στην Ιταλία με το αυτοκίνητο; Εάν ναι, θα σου έλεγα να την πληρώσεις. Σίγουρα δεν είναι το κράτος-φόβητρο όπως η Γερμανία και η Ελβετία, αλλά είναι κράτος και καλό θα ήταν να μην μπλέξεις για 120 ευρώ.
      Είναι αρκετά συχνό να ισχύει απαγόρευση στο κέντρο μιας ιταλικής πόλης, ειδικά όταν μιλάμε για μια μεσαιωνική πόλη σαν τη Σιένα. Υπάρχουν πινακίδες, αλλά είναι απόλυτα λογικό που δεν τις αναγνώρισες. Το είχα πάθει κι εγώ αυτό στη Φλωρεντία πριν από χρόνια, αλλά με σταμάτησε αστυνομικός και αφού του εξήγησα ότι δεν το γνώριζα και ότι το ξενοδοχείο μου ήταν εντός της απαγορευμένης ζώνης, με άφησε να φύγω.
      Αυτή είναι η χαζομάρα με τις κάμερες, όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν. Δεν μπορεί να γίνει μια λογική εξαίρεση για τον τουρίστα που στο κάτω κάτω δεν έκανε και καμία σοβαρή παράβαση που να έθεσε σε κίνδυνο ζωές.

      posted in Περί αυτοκίνησης
      T
      trader
    • RE: Citroen c3 1.2 puretech αξίζει?

      Αυτήν ακριβώς την έκδοση έχουμε κι εμείς, με το 6αρι κιβώτιο. Μια χαρά αυτοκινητάκι είναι. Οι αναρτήσεις είναι μαλακές, αλλά το γράφω ως θετικό. Με χαλαρώνει να μην κοπανάει διαρκώς. Εάν το θες για σπορ οδήγηση, κοίτα κάτι άλλο.

      Η έντονη κλίση της οροφής μου τη σπάει λίγο στο μπες-βγες: αν δεν έχω θυμηθεί να κατεβάσω τέρμα κάτω το κάθισμα (είναι της γυναίκας μου το αυτοκίνητο) κοπανάω το κεφάλι μου κάθε φορά.

      Οι ποτηροθήκες είναι άχρηστες. Για παράδειγμα, δεν μπαίνει μπουκαλάκι νερού. Είναι ρηχές, οπότε αν βάλεις καφέ, φοβάμαι ότι σύντομα θα έρθει στην αγκαλιά σου.

      Καίει κατά μέσο όρο (δύο χρόνια και 8.500 χλμ) στα χέρια μας 8,5 λίτρα, με κίνηση κυρίως στην πόλη. Αρκετά υψηλότερα απ' ότι θα περίμενα (παίζει και ντίζελ στην οικογένεια).

      Το σύστημα πλοήγησης παίρνει τις διευθύνσεις με λατινικούς χαρακτήρες (σπάσιμο κατά τη γνώμη μου).

      Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Προσωπικά φοβάμαι τον 3κυλινδρο, αλλά πλέον όλα τα μικρά αυτοκίνητα το γυρνάνε στους 3κυλινδρους, οπότε δεν είχαμε και πολλές επιλογές.

      Αν το θες για ένα συνολικά καλό και φθηνό αυτοκίνητο, είναι μια χαρά.

      Συντήρηση πρώτου έτους, 120 ευρώ. Σε μερικές μέρες θα γνωρίζω και τη λυπητερή για το δεύτερο έτος.

      Κι εμάς 5ετη εγγύηση έχει.

      Αν θες να κάνεις πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις, χαρά μου να απαντήσω.

      posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      T
      trader
    • RE: Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.

      Πέρα από τα μεταβλητά όρια που προαναφέρθηκαν (!!!), πρέπει να γίνει και μια γενική αναθεώρηση των ορίων. Πχ. όταν ξεκίνησα να οδηγώ το 1992, η Αθηνών-Κορίνθου είχε δύο λωρίδες και όριο 100. Σήμερα, στην επιστροφή από Κόρινθο (για να φύγει από τη μέση ο παράγοντας τούνελ) έχει τέσσερις λωρίδες και βοηθητική και πάλι 100 όριο. Αυτό είναι παράλογο.
      Επίσης, υπάρχουν πολλά σημεία με δύο λωρίδες και διάζωμα στη μέση και το όριο είναι 70. Και εξίσου πολλά σημεία με 90 όριο, δίχως μπαριέρα στη μέση.
      Για μένα, αυτό δείχνει ότι ποτέ δεν ασχολήθηκε κανείς σοβαρά με το θέμα.

      posted in Περί αυτοκίνησης
      T
      trader
    • RE: Εγγύηση Ford

      Έλα μου ντε... Γι΄αυτό λέω ότι δεν είναι εντάξει, ψάχνουν να βρουν λόγους να σε βγάλουν λάθος. αυτό τους είπα κι εγώ, 30 ευρώ είναι η ετήσια οδική βοήθεια, αν δεν θες να την προσφέρεις μην το κάνεις. Μην προσπαθείς όμως να με βγάλεις λάθος όταν γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν έχω κάνει κάτι κακό.

      posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      T
      trader
    • RE: CITROËN FORUM

      Κι εμείς έχουμε το C3 με τον ιμάντα επτά χρόνια, δεν έχει κάνει τσικ. Από εκεί που ελέγχεις το λάδι, με ένα φακό, μπορείς να δεις τον ιμάντα αν είναι φθαρμένος ή όχι. Εάν βάζεις τα σωστά σε προδιαγραφές λάδια, θεωρητικά δεν έχεις πρόβλημα. Απλά δεν αλλάζεις τον ιμάντα στα 10 χρόνια που λέει το βιβλιαράκι (νομίζω ότι τόσα λέει), αλλά νωρίτερα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εγώ τον άλλαξα στην πενταετία, αν θυμάμαι καλά

      posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      T
      trader
    • RE: Αυτοκίνητα '90s και 2000s' με διαχρονικό design

      is200.png

      Η ψήφος μου πάει στο IS200 που ακόμα και σήμερα δε δείχνει 25 ετών

      posted in Κλασικά και Ιστορικά Μοντέλα
      T
      trader
    • RE: Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα

      Screenshot 2025-03-13 at 2.48.10 PM.png

      Ferrari με χειροκίνητο κιβώτιο, χωρίς επιλογέα αλλαγής ταχυτήτων!!!

      Μοναδική στον κόσμο

      posted in Περί αυτοκίνησης
      T
      trader
    • RE: Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.

      Πριν από λίγο στον Καρέα, πηγαίνω με 67 χλμ πίσω από τρία μηχανάκια ΟΠΚΕ (ή όπως αλλιώς τους λένε), για να μην τους προσπεράσω και γίνει "παρεξήγηση". Στρίβουμε στην αριστερή και κατηφορίζουμε προς Μεσογείων και μας πιάνει κόκκινο φανάρι. Το έσφαξαν κανονικότατα και οι τρεις, αν και πήγαιναν στο πολύ χαλαρό. Ούτε σειρήνες είχαν, ούτε σε καταδίωξη ήταν, τίποτα. Αυτοί οι τύποι τώρα θα πάνε να κόψουν κλήσεις σε άλλους που πέρασαν με κόκκινο. Γιατί να μην έχουμε κι εμείς dashcams για να καταγράφουμε τις παραβάσεις των αστυνομικών; Ρητορικό το ερώτημα, δεν περιμένω απάντηση. Έχουμε πολύ μέλλον ακόμα για να γίνουμε άνθρωποι

      posted in Περί αυτοκίνησης
      T
      trader
    • RE: CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός

      Ρε παιδιά, μήπως πρέπει να μετακινηθεί το θέμα στην ενότητα "Γελοιογραφίες και χιούμορ";

      posted in Μελλοντικά Μοντέλα
      T
      trader
    • RE: Συμβουλές για νέο οδηγό αυτοκινήτου;

      Δεν υπάρχει κάποια μαγική συνταγή. Εγώ θα σου προτείνω αυτό που πιστεύω ότι έκαναν οι περισσότεροι. Καλή παρέα και βόλτες καθημερινές το βράδυ που είναι πιο χαλαρή η κίνηση. Πολλές βόλτες, μέχρι να πάρεις τον αέρα της οδήγησης. Απέφυγε τα ΣΚ που κυκλοφορούν μεθυσμένοι. Εάν έχεις κάποια σχολή ή εργασία, κινήσου στη διαδρομή σπίτι προς γραφείο ή σχολή. Τα χέρια στο τιμόνι, άσε το κινητό στο ντουλαπάκι και βγάζε πάντα φλας για να προειδοποιείς τους άλλους. Δεν είναι κάτι το τρομερό, θα το μάθεις όπως το μάθαμε τόσοι άλλοι. Καλό σου ταξίδι στον κόσμο της οδήγησης

      posted in Περί αυτοκίνησης
      T
      trader

    Latest posts made by trader

    • RE: Maserati Grecale

      @samronnin said in Maserati Grecale:

      @trader said in Maserati Grecale:

      @dstou said in Maserati Grecale:

      @lap said in Maserati Grecale:

      Ρε σεις το grecale σημαίνει "ελληνική";;;;

      Ναι!

      Μην το πάρεις στραβά, αλλά παίζει να μη λέμε κουταμάρες για πέντε λεπτά;
      Η Maserati έχει μακρά παράδοση στην ονομασία των αυτοκινήτων της από ανέμους. Το Grecale προέρχεται από την ελληνική ονομασία του ανέμου Γραικός

      Γραίγος υπάρχει σαν άνεμος Γραικός δεν υπάρχει σαν ονομασία. https://el.wikipedia.org/wiki/Γραίγος

      έχεις δίκιο, με έφαγε μπαμπέσικα ο αυτόματος διορθωτής. Η ουσία δεν αλλάζει όμως, από αυτόν προέρχεται το όνομα του αυτοκινήτου

      posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      T
      trader
    • RE: Maserati Grecale

      @dstou said in Maserati Grecale:

      @lap said in Maserati Grecale:

      Ρε σεις το grecale σημαίνει "ελληνική";;;;

      Ναι!

      Μην το πάρεις στραβά, αλλά παίζει να μη λέμε κουταμάρες για πέντε λεπτά;
      Η Maserati έχει μακρά παράδοση στην ονομασία των αυτοκινήτων της από ανέμους. Το Grecale προέρχεται από την ελληνική ονομασία του ανέμου Γραικός

      posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      T
      trader
    • RE: Maserati Grecale

      @realzeus said in Maserati Grecale:

      @trader said in Maserati Grecale:

      @realzeus said in Maserati Grecale:

      @trader said in Maserati Grecale:

      Μακάρι να βγάλουν κάτι της προκοπής ξανά

      H MC 20 / Pura και η Granturismo δεν είναι της προκοπής; Άνετα προτιμούσα την πρώτη σε σχέση με μια 911 και την δεύτερη σε σχέση με μια DB12.

      Πέρα από το ιδεολογικό που δεν διαφωνώ μαζί σου, αν είσαι ρεαλιστής θα αποκτήσεις μια MC20/Pura δίνοντας καμιά 400ρια χιλιάρικα στην Ελλάδα, για να μην έχεις σοβαρό service (τον έχω φάει στη μάπα τον Λυμπεράτσε πολλά χρόνια τώρα και μη μου πεις ότι θα πηγαίνω στον κάθε κυρ Παντελή ένα αυτοκίνητο των 400.000) και μετά από 4-5 χρόνια που θα θες να την πουλήσεις, απλά δεν θα υπάρχει αγοραστής. Αν δώσεις τα ίδια χρήματα για μια GT3 ή GT3 RS, γιατί δεν κοστίζει όσο μια απλή 911 η MC20, θα έχεις πιο σοβαρό service, ισάξια ή ανώτερη οδηγική εμπειρία και μετά από 4-5 χρόνια θα βάλεις αγγελία και θα την πουλήσεις σε καμιά 10ρια μέρες. Πάντα για Ελλάδα μιλάω.
      Δυστυχώς, ειδικά με τη Stellantis να έχει τα ηνία, η εξέλιξη της Maserati ως μάρκα πάει από το κακό στο χειρότερο. Μακάρι να έμενε στη Ferrari και να ήταν η μικρή αδελφή της. Η GranTurismo είναι αυτοκίνητο του 2007, με μικρές βελτιώσεις εδώ κι εκεί. Δεν έχω άποψη για την DB12, αλλά τουλάχιστον τα μηχανικά της μέρη είναι καμιά 10-15 χρόνια νεότερα. Δες και τις παγκόσμιες πωλήσεις, διάβασε και όλες τις δοκιμές. Η Grecale δεν είναι αντάξια του εμβλήματος στη μάσκα της. Σύγκρινε τις πωλήσεις της με τη Macan. Βαριέμαι να το ψάξω τώρα, αλλά η αναλογία είναι τουλάχιστον μία Grecale για κάθε 10 ή 20 Macan. Ίσως και χειρότερα. Κάτι λέει αυτό, δεν είναι όλοι ηλίθιοι να πηγαίνουν να αγοράζουν το χειρότερο αυτοκίνητο.
      Και όλα αυτά στα γράφω επειδή εξέτασα πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αγοράσω Grecale/Stelvio.

      Γύρω στα 250 χιλιάρικα έχει μια MC20/Pura, αλλά δεν είμαι άνθρωπος να μιλήσεις για μεταπώληση γιατί σχεδόν ποτέ δεν πουλάω αυτοκίνητα. Για αυτό έχω γεμίσει ένα σωρό αυτοκίνητα στην αυλή (φυσικά πολύ μικρότερης αξίας, δεν μιλάμε για Maserati, αλλά η φιλοσοφία μου είναι η ίδια ακόμα και με την E-Type μου που πρέπει να φτιάξω).

      Επίσης μιλούσα για τη νέα Granturismo, όχι την παλαιότερη. Φαντάζομαι την έχεις δει: https://www.edmunds.com/assets/m/cs/bltc14327bd66cde0b2/674f4d8e9f60c9e37e7d25f9/2024-maserati-granturismo-trofeo-f34.jpg
      Οπότε δεν ισχύουν αυτά περί παλαιότητας που ανέφερες.

      Τέλος, προσωπικά θα προτιμούσα μια Grcale/Stelvio από μια Macan, αλλά αυτό είναι προσωπικό γουστο.

      Στην Ελλάδα δε νομίζω ποτέ να είχε 250.000 η MC20.

      Η GranTurismo είναι θεωρητικά νέα, αλλά δεν είναι. Αν παρατηρήσεις, όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν πλέον κινητήριο σύνολο με τούρμπο και λιγότερα κυβικά. Η GranTurismo έχει τον ίδιο (ουσιαστικά) κινητήρα

      posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      T
      trader
    • RE: Maserati Grecale

      @stefan147 said in Maserati Grecale:

      @trader said in Maserati Grecale:

      Αν δώσεις τα ίδια χρήματα για μια GT3 ή GT3 RS, γιατί δεν κοστίζει όσο μια απλή 911 η MC20, θα έχεις πιο σοβαρό service, ισάξια ή ανώτερη οδηγική εμπειρία και μετά από 4-5 χρόνια θα βάλεις αγγελία και θα την πουλήσεις σε καμιά 10ρια μέρες. Πάντα για Ελλάδα μιλάω.

      Σχετικά ειναι ολα. Για να σηκώσουν τηλέφωνο απο τη Μοτοδυναμικη θα πρέπει να εχεις μπαρμπα στην Κορώνη. Ουτε στον Αργυρό δεν το σηκώνουν. Τα πιο σπέσιαλ εργαλεία, κατι 918 κατι GT3RS κατι GT2, τα φροντίζουν 1-2 εξειδικευμένοι.

      Η μεταπωληση δε ειναι άλλος καημός. Ενα 996ΤΤ και ενα 997ΤΤ του Παγιασλη (manual και τα δυο), ειναι καλών φίλων. Δε χτυπάει το τηλέφωνο εδω και πανω απο χρονο ουτε για να τα βλεφαριασουν, όχι να ψωνισουν. Γενικώς δεν υπάρχει αγορά πέραν μιας στενής κλίκας που εχουν συλλογές και εκτός αυτού οι 40αρηδες ειμαστε μαλλον η τελευταία γενιά που ονειρευομαστε τέτοιες κατασκευές. Η επομενη γενιά δε νομιζω να εχει petrolheads κι αν εχει θα ειναι ελάχιστοι και σίγουρα όχι στη χώρα μας.

      Έχεις δει τις τιμές του Παγιασλή; Ναι, αν περιμένει κανείς να πουλήσει ακριβά το αυτοκίνητό του και επιπλέον να βγάλει και ο έμπορος ένα σκασμό λεφτά (δεν πιστεύω ότι βγάζει λιγότερα από 15-20 χιλιάρικα σε αυτά τα αυτοκίνητα), εννοείται ότι δεν θα χτυπήσει το τηλέφωνο.
      Επειδή μόλις το τσέκαρα, δεν ξέρω ποια από τις 911 Turbo είναι του φίλου σου, αλλά έχει 996 και 997 με 150 χιλιάρικα. Σημείωση: μια Ferrari ίδιας χρονολογίας έχει τα ίδια ή λιγότερα χρήματα στην Ελλάδα. Γι' αυτό δεν χτυπάει το τηλέφωνο. Εάν τα είχε στη μισή τιμή, θα έφευγαν άμεσα. Την 997 turbo την αγοράζω κι εγώ, αν τη ρίξει σε νορμάλ τιμή. Στα ίδια χρήματα με 430, προτιμώ την 430.
      Sorry για το εκτός θέματος

      posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      T
      trader
    • RE: Maserati Grecale

      @realzeus said in Maserati Grecale:

      @trader said in Maserati Grecale:

      Μακάρι να βγάλουν κάτι της προκοπής ξανά

      H MC 20 / Pura και η Granturismo δεν είναι της προκοπής; Άνετα προτιμούσα την πρώτη σε σχέση με μια 911 και την δεύτερη σε σχέση με μια DB12.

      Πέρα από το ιδεολογικό που δεν διαφωνώ μαζί σου, αν είσαι ρεαλιστής θα αποκτήσεις μια MC20/Pura δίνοντας καμιά 400ρια χιλιάρικα στην Ελλάδα, για να μην έχεις σοβαρό service (τον έχω φάει στη μάπα τον Λυμπεράτσε πολλά χρόνια τώρα και μη μου πεις ότι θα πηγαίνω στον κάθε κυρ Παντελή ένα αυτοκίνητο των 400.000) και μετά από 4-5 χρόνια που θα θες να την πουλήσεις, απλά δεν θα υπάρχει αγοραστής. Αν δώσεις τα ίδια χρήματα για μια GT3 ή GT3 RS, γιατί δεν κοστίζει όσο μια απλή 911 η MC20, θα έχεις πιο σοβαρό service, ισάξια ή ανώτερη οδηγική εμπειρία και μετά από 4-5 χρόνια θα βάλεις αγγελία και θα την πουλήσεις σε καμιά 10ρια μέρες. Πάντα για Ελλάδα μιλάω.
      Δυστυχώς, ειδικά με τη Stellantis να έχει τα ηνία, η εξέλιξη της Maserati ως μάρκα πάει από το κακό στο χειρότερο. Μακάρι να έμενε στη Ferrari και να ήταν η μικρή αδελφή της. Η GranTurismo είναι αυτοκίνητο του 2007, με μικρές βελτιώσεις εδώ κι εκεί. Δεν έχω άποψη για την DB12, αλλά τουλάχιστον τα μηχανικά της μέρη είναι καμιά 10-15 χρόνια νεότερα. Δες και τις παγκόσμιες πωλήσεις, διάβασε και όλες τις δοκιμές. Η Grecale δεν είναι αντάξια του εμβλήματος στη μάσκα της. Σύγκρινε τις πωλήσεις της με τη Macan. Βαριέμαι να το ψάξω τώρα, αλλά η αναλογία είναι τουλάχιστον μία Grecale για κάθε 10 ή 20 Macan. Ίσως και χειρότερα. Κάτι λέει αυτό, δεν είναι όλοι ηλίθιοι να πηγαίνουν να αγοράζουν το χειρότερο αυτοκίνητο.
      Και όλα αυτά στα γράφω επειδή εξέτασα πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αγοράσω Grecale/Stelvio.

      posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      T
      trader
    • RE: Maserati Grecale

      Κάθε δύο μήνες μια καινούρια έκδοση μας και πουλήσουν κανένα ρημάδι...

      Υ.Γ. Δεν είμαι hater της Maserati, πρώην κάτοχος είμαι και γνωρίζω... Μακάρι να βγάλουν κάτι της προκοπής ξανά

      posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      T
      trader
    • RE: Passo dello Stelvio. Η διαδρομή με αυτοκίνητο που όλοι πρέπει να κάνουν μια φορά στη ζωή τους

      Κάποτε ίσχυε αυτό, τώρα η κίνηση από ποδηλάτες, τροχόσπιτα κτλ είναι πολύ πυκνή.
      Ένα club αυστριακών φίλων με αυτοκίνητα fun to drive που έχουν έδρα εκεί κοντά, έρχεται κάθε καλοκαίρι Ελλάδα και απολαμβάνει οδήγηση. Καλό το Στέλβιο, αλλά ο Αχλαδόκαμπος καλύτερος. Και δεν έχει και κίνηση...

      posted in Οδικά Ταξίδια-Εκδρομές-Εξορμήσεις
      T
      trader
    • RE: Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα

      @kkostask said in Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα:

      Για ακόμα μια φορά οι αλήτες αυτοί που παριστάνουν τους τραπεζίτες με εξέπληξαν δυσάρεστα….για να κάνεις μεταφορά σε τρίτο εντός τράπεζας πρέπει να ξέρεις ακριβώς την επωνυμία του παραλήπτη των χρημάτων όπως αυτή έχει δηλωθεί στην τράπεζα! Μέχρι τώρα βάζοντας το ΙΒΑΝ έβγαινε ο δικαιούχος αυτόματα από κάτω αλλά τώρα αποφάσισαν ότι πρέπει να το πληκτρολογείς εσύ….και όπως μου είπε ο μισοκοιμισμένος υπάλληλος είναι για την προσωπική μου ασφάλεια. Τον διαολόστειλα πρωτοχρονιάτικα και τελείωσε η δουλειά.

      Δεν είναι ακριβώς έτσι. Αυτό έγινε για λόγους ασφαλείας (πριν σου έδειχνε μόνο τα αρχικά, δεν επιβεβαίωναν το όνομα), ενώ τώρα σου επιβεβαιώνει το πλήρες όνομα και αν το βάλεις στο "περίπου" σου λέει ότι υπάρχει μερική ταύτιση. Όσο για το "αλήτες", καμία αντίρρηση από εμένα.

      posted in Αντίλογος
      T
      trader
    • RE: ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ

      Είστε βέβαιοι; Εγώ νομίζω ότι στο παρμπρίζ δεν επιτρέπεται να βάλεις τίποτα...

      posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      T
      trader
    • RE: Porsche Cayenne

      θα σας στεναχωρήσω, αλλά αυτοί που παίρνουν αυτά τα αυτοκίνητα είναι οι μεγαλύτεροι τσιγκούνηδες που κλαίγονται όταν καλούνται να πληρώσουν. Έχω ακούσει δίπλα μου να κλαίγεται ο ιδιοκτήτης της Diablo στο συνεργείο επειδή του χρέωσαν 120.000 δραχμές για μπουζί (δεν ήταν ακριβά, αλλά είχε 12 το ρημάδι). Επίσης, όπως και στο συμβάν της Jaguar που ανέφερα, το πρόβλημα παρουσιάστηκε εντός εγγύησης, αλλά ως συνήθως, το έριξαν σε κακή χρήση του πελάτη.

      posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      T
      trader
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
      • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
      • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
      • ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
      • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
      • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
    • VIDEO
      • 4TTV
      • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
      • ΑΓΩΝΕΣ
      • CANDID CAMERA
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
      • ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
      • ΛΕΞΙΚΟ
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
      • ΔΟΚΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
      • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΑΓΩΝΕΣ
      • FORMULA 1
      • WRC
      • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
      • ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
    • ΤΙΜΕΣ
    • 4T CLASSIC
      • ΜΟΝΤΕΛΑ
      • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
      • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
      • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
      • ΑΓΩΝΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
    • ΑΓΟΡΑ
      • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
      • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
      • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
    • 2ΤΡΟΧΟΙ
      • ΟΔΗΓΟΥΜΕ
      • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΑΓΩΝΕΣ
      • CLASSIC
    • ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ
    • MENU
    • ΤΙΜΕΣ
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • ΣΥΓΚΡΙΣΗ
    • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
    • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
    • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
    • ΚΟΚ

    logo footer

    coty











    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • FORUM
    4T FORUM
    4T LIBRARY
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
    • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ FORUM
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 4TROXOI.GR
    Powered by nxcode.gr