-
θερμαινομενα καθισματα δεν χρησιμοποιησα ποτε (αθηνα γαρ), αλλα το θερμαινομενο τιμονι τα σπαει!
-
@dettol said in VW Tiguan 2024:
θερμαινομενα καθισματα δεν χρησιμοποιησα ποτε (αθηνα γαρ), αλλα το θερμαινομενο τιμονι τα σπαει!
Κάτι κρύα πρωινά με το αμάξι παρκαρισμένο στο δρόμο, τα θερμαινόμενα του Mazdayaris ήταν βάλσαμο
-
Το winter pack, ευτυχώς, ήταν stand alone. Ο λόγος που το βάζω είναι γιατί ως αστυνομικός έχω ότι ναναι εργασιακό ωράριο 365 ημέρες τον χρόνο. Πιστέψτε με όταν σχολάς ή αναλαμβάνεις υπηρεσία 05:30' χειμώνα το winter pack είναι ο καλύτερός σου φίλος!
Και τα todaylicious που διανυκτερεύουν ενώ παράλληλα έχουν καφέ που δεν έχει γεύση σαν κάτουρο γριάς με ουρολοίμωξη!
Επίσης, μετακόμισα προσφάτως σε περιοχή που είναι 3-4 βαθμούς κάτω από το προηγούμενό μου σπίτι. Οπότε νομίζω άξιζαν τα 400€ σε μια τέτοια τελική τιμή.
-
Με το καλό να παραλάβεις !
Πολύ καλη επιλογη !
Άξιζε το διάβασμα και η υπομονή!
Πιστεύω πάντως ότι θα άξιζε να επιμείνεις για περισσότερα δώρα ή έκπτωση. -
Με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς με υγεία.
Εμένα δε μου αρέσει εμφανισιακά αλλά θεωρώ ότι είναι καλό αυτοκίνητο. -
@sargus said in VW Tiguan 2024:
@sabas_thess
καλορίζικο φίλε! Να το χαρείς με την οικογένεια!
Μια -πραγματικά- μακρά πορεία έφτασε σε αίσιο τέλος!
Να πω και εγώ με τη σειρά μου ότι περιμένουμε φωτό άμα τη παραλαβή της αμαξάρας!Υ.Γ. Το winter pack το πλήρωσες αυτόνομα; ή ήταν μέρος άλλου εξοπλισμού; Ρωτάω γιατί προσωπικά δε βρίσκω ουσία σε αυτό (βέβαια εγώ ζω και Κρήτη...). Η μόνη φορά που άναψα τα θερμαινόμενα καθίσματα στο δικό μου ήταν όταν το παρέλαβα για να δω αν δουλεύουν ενώ άναψαν και μια φορά από λάθος πάτημα και ένιωσα να καίγεται ο κ@λος μου!
Ειναι απαραιτητα σε χωρες οπως η Γερμανια αλλα και σε μερη της Ελλαδας που ειναι κρυα. Τωρα στην Αθηνα μια φορα στα 5 χρονια και αν, Θεσσ λογικα θα εχουν μεγαλυτερη χρηση ειδικα αν οδηγας πολυ βραδυ. Κρητη ειναι οντως αχρηστα.
-
Το tiguan προσφερει και αεριζομενα/κλιματιζομενα καθισματα, κατι που εχει απειρως μεγαλυτερη χρησιμοτητα στην ελλαδα. Ειναι αξιο αποριας γιατι οι εισαγωγεις δεν το διαφημιζουν και οι πελατες δεν το ζητανε. Προωθειται ως πολυτελεια αλλα σε θερμες χωρες θα επρεπε να ειναι βασικος εξοπλισμος, οπως τα θερμαινομενα καθισματα ειναι βασικος εξοπλισμος στην βορεια ευρωπη.
-
Ναι συμφωνω για τα αεριζόμενα αλλά εγω αν και Αθήνα χρησιμοποιώ και τα θερμαινομενα αρκετα κυρίως γιατι ζεσταίνουν αμέσως.
-
@sportseat23 said in VW Tiguan 2024:
Το tiguan προσφερει και αεριζομενα/κλιματιζομενα καθισματα, κατι που εχει απειρως μεγαλυτερη χρησιμοτητα στην ελλαδα. Ειναι αξιο αποριας γιατι οι εισαγωγεις δεν το διαφημιζουν και οι πελατες δεν το ζητανε. Προωθειται ως πολυτελεια αλλα σε θερμες χωρες θα επρεπε να ειναι βασικος εξοπλισμος, οπως τα θερμαινομενα καθισματα ειναι βασικος εξοπλισμος στην βορεια ευρωπη.
Ο λόγος που δεν τα βάζουν οι περισσότεροι θεωρώ ότι είναι το κόστος. Πρέπει να έχουν γύρω στα 2,5k προ φόρων...
Πέρα από τα θερμαινόμενα κλιματιζόμενα είναι κορυφή τα "ergo active". Απλά καταπληκτικά. Δυστυχώς τα φοράει std μόνο το Golf style. Την ημέρα που έκλεισα το Tig είχε εκδήλωση για τα 50 χρόνια του Golf. Μπήκα σε όλα και ζήλεψα τα ergo active (ύφασμα φυσικά και όχι θερμαινόμενα κλιματιζόμενα) τα οποία δεν μπορούσα, ελέω budget, να βάλω στη παραγγελία μου. Ή θα έβαζα μόνο αυτά....
-
Με το καλό να έρθει η αμαξάρα σου @sabas_thess!! Μακάρι και πιο γρήγορα από το αναμενόμενο.
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Ο λόγος που δεν τα βάζουν οι περισσότεροι θεωρώ ότι είναι το κόστος. Πρέπει να έχουν γύρω στα 2,5k προ φόρων...
€2.400, αλλά γλυτώνεις τα €400 του winter-pack, αφού περιλαμβάνεται. Και κερδίζεις τα κορυφαία καθίσματα, δερμάτινη επένδυση, ηλετρικά καθίμσματα με μνήμες και αεριζόμενα καθίσματα. Για όλα αυτά, καλή τιμή ειναι!!
-
@fanis75 said in VW Tiguan 2024:
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
€2.400, αλλά γλυτώνεις τα €400 του winter-pack, αφού περιλαμβάνεται. Και κερδίζεις τα κορυφαία καθίσματα, δερμάτινη επένδυση, ηλετρικά καθίμσματα με μνήμες και αεριζόμενα καθίσματα. Για όλα αυτά, καλή τιμή ειναι!!
2400+ ΦΠΑ+ΕΤΤ. Αλλά συμφωνώ με το σκεπτικό. Κι εγώ σκέφτομαι να τα βάλω, αν πάρω More, γιατί δεν αρέσουν οι στάνταρ επενδύσεις. 3880€ χρέωση
-
@a-d-p said in VW Tiguan 2024:
2400+ ΦΠΑ+ΕΤΤ. Αλλά συμφωνώ με το σκεπτικό. Κι εγώ σκέφτομαι να τα βάλω, αν πάρω More, γιατί δεν αρέσουν οι στάνταρ επενδύσεις. 3880€ χρέωση
Εμ, τα βλέπετε; Εμένα ο έξτρα εξοπλισμός συνολικά ήταν 3k ΜΦ. Είπαμε εντάξει.
-
Βάλε το ένα βάλε το άλλο και στο τέλος έχεις φτάσει τη τιμή στο Θεό και λες αντε απαυτωσου δε βάζω τιποτα
-
Κλασικό με τα γερμανικά αυτοκίνητα
-
Κι εγώ δε θα έβαζα κάτι, ίσως έδινα λεφτά μόνο για καλύτερα φώτα, τίποτα άλλο.
Δε μιλάω για το tiguan, γενικά. -
@lap said in VW Tiguan 2024:
Πάντως φιλαράκι πήρε το σούπερ τρουπερ Yaris cross 32Κ του βγήκε ή καπου εκεί. Εάν αναλογιστείς τις διαφορες των οχημάτων (χαοτικές με το vw να θυμίζει cayenne) το λες και καλή τιμή το vw. Πρέπει να συνηθίσουμε στον πληθωρισμο των οχημάτων για να τα αξιολογήσουμε με βάση τη νέα συνθήκη.
Και να πεις ότι είχε και χώρους τελικά...
-
32 για Yaris cross είναι υπερβολή. Αυτό το παίρνεις μόνο βασική έκδοση απλά για να κάνεις τη δουλειά σου αλλιώς πας σε άλλα αυτοκίνητα που είναι πολύ καλύτερα, ειδικά σε αυτά τα χρήματα.
@sabas_thess Με το καλό να παραλάβεις!
-
Το yaris και το κάθε αυτοκίνητο που αγοράζεις σαν "οικονομικό" σε καύσιμο, συντήρηση, αξιοπιστία κλπ. Λογικό είναι να το αγοράζει κάποιος στις φτηνές εκδόσεις του. Άμα είναι να φτάσεις να δώσεις 32k για το yaris χάνονται τα οφέλη της επιλογής του σαν οικονομικά συμφέρον αυτοκίνητο.
Από κει και πέρα ο καθένας με τα λεφτά του και τα γούστα του κάνει τις επιλογές του, δεν υπάρχουν κανόνες σ' αυτά τα πράγματα. -
Σε Οποιοδήποτε αυτοκίνητο προσθέτεις έξτρα ή ανεβαίνεις εκδόσεις, από ένα σημείο και μετά γίνεται τόσο ακριβό που αρχίζεις και κοιτάς κάτι άλλο
VW Tiguan 2024