-
@lap said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
Εγώ δεν πήρα μπύρες χθες και τώρα δεν εχουμε μπύρες.
Πήρα χθες 2 δωδεκάδες Φιξ (8+4 δώρο) και μείον 20% έκπτωση.
Πολύ Large
-
Μη περιγράφεις άλλο.
-
@a65 said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
Μπύρες εεε?
που να δεις το bourbon ανέβηκε, είχε πριν το Πάσχα 23 κάτι τώρα είναι 28,60
Δεν αγόραζα 5-6 κάσες να γεμίσω την αποθήκη.Αηδία το bourbon. Ή πίνεις scotch, ή vodka.
-
@realzeus said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
@a65 said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
Μπύρες εεε?
που να δεις το bourbon ανέβηκε, είχε πριν το Πάσχα 23 κάτι τώρα είναι 28,60
Δεν αγόραζα 5-6 κάσες να γεμίσω την αποθήκη.Αηδία το bourbon. Ή πίνεις scotch, ή vodka.
Προτιμήσεις είναι αυτά
με αμερικανική μοτοσυκλέτα το jack daniels είναι μονόδρομος. -
-
@antoniokon said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
Νομίζω ο νηματοθέτης αναφέρεται σε αυτοκίνητα που δεν αγοράσαμε....
Γιατί κι εγώ θυμάμαι μια κρεβατοκάμαρα μασίφ ξύλο που δεν αγόρασα ευκαιρία το 2002 και το έχω μετανιώσει
Ναι, προφανώς και αναφέρεται σε αυτοκίνητα απλά εκμεταλλεύτηκα το κενό στην περιγραφή του τίτλου και είπα τον καημό μου!
-
Ford Focus ST Line 150 άλογα με €22.000!!
ΥΓ: Προτιμώ Bourbon (αλλά καλό) από Scotch πλέον, είναι πιο γλυκόπιοτο. Εξαίρεση κατι ωραία single malt κοντά στην θάλασσα, αγαπημένο μου το Oban. Vodka δεν την μπορώ πια, προτιμώ ένα τσίπουρο ή ακόμα και τζιν (αλλά καλό, δοκίμασα πρόσφατα ένα φανταστικό Γιαπωνέζικο δεν το περίμενα).
-
Κυριολεκτικά δεν πήρα πολλά ψωμάκια για σάντουιτς για το αυριανό ταξίδι και θα τα πληρώσω καράβισια...
Επί του θέματος c5 aircross 1.5 eat8 την έκδοση πριν την shine με 28Κ και το προηγούμενο civic 184 την πλούσια έκδοση με 28 επίσης! -
Αεροπορικα εισητιρια για Ρόδο τον οκτωμνριο. Πριν κάνα μήνα είχε βγάλει μια προσφορά η Aegean με 120 ευρώ δυο άτομα από Θεσσαλονίκη, με επιστροφή. Τώρα έχουν κοντά στα 300.
-
Mercedes E 1,6 dct στα 39Κ
-
Εγω μετανιωσα που δεν πηρα υβριδικο Toyota και πηρα ενα παλιοMazda
(Not) -
Εγώ ΔΕΝ μετάνιωσα που δεν πήρα υβριδικό Τογιότα, αφ' ενός γιατί με παραγγελία τον Γενάρη, ακόμα δεν θα το είχα πάρει, άρα θα είχε κάνει 16000 χλμ το αιρκρος παραπάνω αντί για τα 8000 που έχει το αιρκρος, αφού θα έκανε διπλές διαδρομές σαν μοναδικό αμάξι. Επίσης θα είχα πληρώσει 6000 παραπάνω στην τιμή αγοράς του κρος και 800 για τα επιπλέον καύσιμα και ένα σέρβις ακόμα.
Επίσης όπως έγραψα και αλλού δεν μετάνιωσα που ΔΕΝ αγόρασα Τέσλα με 4000 παραπάνω, αφού τελικά θα ήμουν ήδη 14200 παραπάνω και με το επιτόκιο να είναι 1,6 παραπάνω θα είχα ακόμα μεγαλύτερο κόστος.
-
Μετοχές Τέζλα όταν είχαν 25 δολλάρια, τη θεωρούσα υπερτιμημένη και ότι πήγαινε φυσέκι για χρεωκοπία. Πήγαν δεκάδες φορές πάνω.
-
Η μοναδική αγορά που πραγματικά μετανιώνω που δεν έκανα, είναι ότι δεν αγόρασα διαμέρισμα το 2005 που πρωτοπήγα στο Βερολίνο. Τότε τα σπίτια στο Βερολίνο ήταν φθηνότερα από την Αθήνα και αυτό ήταν καραμπινάτη ανωμαλία που προφανώς θα διόρθωνε η αγορά σύντομα. Όπως κι έγινε!
Μπορούσα λοιπόν τότε να αγοράσω με 100 χιλιάρικα δύο διάρια των 50 τετραγωνικών έκαστο. Ένα χιλιάρικο το μέτρο! Τώρα θα μου είχαν δουλέψει 18 χρόνια, αποδίδοντας εισόδημα και επιπλέον θα είχαν τριπλασιάσει την αξία τους. Άσε που δεν θα είχα κανένα άγχος για τη σύνταξη, με 2-3 χιλιάρικα το μήνα εισόδημα.
Στην ουσία με επένδυση 100.000 Ευρώ θα είχα λύσει το οικονομικό για το υπόλοιπο της ζωής μου.
-
Αυτό που μετανοιώνουν όλοι όσοι δεν το έκαναν: Το ότι δεν πήρα οποιοδήποτε αυτοκίνητο του Stellantis πριν 3 χρόνια. Θα είχα την ευκαιρία να βλέπω ένα μεταχειρισμένο περιουσιακό στοιχείο να διατηρεί την αξία του παρά την χρήση…
-
@criuser said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
Εγώ ΔΕΝ μετάνιωσα που δεν πήρα υβριδικό Τογιότα, αφ' ενός γιατί με παραγγελία τον Γενάρη, ακόμα δεν θα το είχα πάρει, άρα θα είχε κάνει 16000 χλμ το αιρκρος παραπάνω αντί για τα 8000 που έχει το αιρκρος, αφού θα έκανε διπλές διαδρομές σαν μοναδικό αμάξι. Επίσης θα είχα πληρώσει 6000 παραπάνω στην τιμή αγοράς του κρος και 800 για τα επιπλέον καύσιμα και ένα σέρβις ακόμα.
Επίσης όπως έγραψα και αλλού δεν μετάνιωσα που ΔΕΝ αγόρασα Τέσλα με 4000 παραπάνω, αφού τελικά θα ήμουν ήδη 14200 παραπάνω και με το επιτόκιο να είναι 1,6 παραπάνω θα είχα ακόμα μεγαλύτερο κόστος.
Τι μετανοιώσαμε λέμε!!!
Αλλα εκει να πεις για τα υβρίδια…στο ειχα πει καλυτερη αγορα θα ηταν απο το 3008 αλλά το χαντάκωσες το παιδί!!! Χαχαχαχα
-
@harisma23 said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
Η μοναδική αγορά που πραγματικά μετανιώνω που δεν έκανα, είναι ότι δεν αγόρασα διαμέρισμα το 2005 που πρωτοπήγα στο Βερολίνο. Τότε τα σπίτια στο Βερολίνο ήταν φθηνότερα από την Αθήνα και αυτό ήταν καραμπινάτη ανωμαλία που προφανώς θα διόρθωνε η αγορά σύντομα. Όπως κι έγινε!
Μπορούσα λοιπόν τότε να αγοράσω με 100 χιλιάρικα δύο διάρια των 50 τετραγωνικών έκαστο. Ένα χιλιάρικο το μέτρο! Τώρα θα μου είχαν δουλέψει 18 χρόνια, αποδίδοντας εισόδημα και επιπλέον θα είχαν τριπλασιάσει την αξία τους. Άσε που δεν θα είχα κανένα άγχος για τη σύνταξη, με 2-3 χιλιάρικα το μήνα εισόδημα.
Στην ουσία με επένδυση 100.000 Ευρώ θα είχα λύσει το οικονομικό για το υπόλοιπο της ζωής μου.
Χθες ήμουν με κάτι φίλους Βερολινέζους και μου έλεγαν κάτι αντίστοιχο. Αποφάσισαν ότι δε θα πάρουν σπίτι ποτέ καθώς οι τιμές για τα σπίτια που τους ενδιαφέρουν έχουν περάσει αρκετά το πρώτο εφταψηφίο νούμερο.
Υπάρχει όπως μου εξήγησαν μεγάλο θέμα καθώς εργαζόμενοι όπως δάσκαλοι ή πυροσβεστες (που προσφέρουν ας πούμε στην πόλη) είναι αδύνατο να ζήσουν μέσα σε αυτή με τους μισθούς τους. -
@georgemit said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
@georgekn said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
Όντως...
Το 2015 3 μήνες πρίν τα capital controls...αγόρασαμε το σπιτί μας...η τιμή που το πήρα δεν νομίζω ότι θα ξαναυπάρξει ποτέ...Ομοίως! Αγόρασα σπίτι το 2016 τότε που ήταν στο ναδίρ.
Πάντως μέσα στη κρίση, υπήρχαν όντως πολλές ευκαιρίες για αγορά ακινήτου. Όποιος είχε χρήματα, έκανε και αγορές...
-
@sargus said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
@harisma23 said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
Χθες ήμουν με κάτι φίλους Βερολινέζους και μου έλεγαν κάτι αντίστοιχο. Αποφάσισαν ότι δε θα πάρουν σπίτι ποτέ καθώς οι τιμές για τα σπίτια που τους ενδιαφέρουν έχουν περάσει αρκετά το πρώτο εφταψηφίο νούμερο.
Υπάρχει όπως μου εξήγησαν μεγάλο θέμα καθώς εργαζόμενοι όπως δάσκαλοι ή πυροσβεστες (που προσφέρουν ας πούμε στην πόλη) είναι αδύνατο να ζήσουν μέσα σε αυτή με τους μισθούς τους.Δες ελληνικά νησιά που δεν τους νοικιάζουν σπίτι μετά το Πάσχα.
Πρέπει να αλλάξει τη σεζόν το υπουργείο παιδείας
-
@sargus said in Τι δεν αγοράσαμε χτες:
Υπάρχει όπως μου εξήγησαν μεγάλο θέμα καθώς εργαζόμενοι όπως δάσκαλοι ή πυροσβεστες (που προσφέρουν ας πούμε στην πόλη) είναι αδύνατο να ζήσουν μέσα σε αυτή με τους μισθούς τους.Οι πιο πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να αναγνωρίσουν μια εξώφθαλμη ευκαιρία όταν τους παρουσιαστεί. Και από τους λίγους που θα την αναγνωρίσουν, ελάχιστοι έχουν το θάρρος ή τη δυνατότητα να την αρπάξουν!
Το 2005 η αγορά ακινήτων του Βερολίνου ήταν μια τέτοια ευκαιρία. Οι τιμές στην πρωτεύουσα του ισχυρότερου ευρωπαϊκού κράτους ήταν πολύ χαμηλότερες από τις άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Ακόμη και από την Αθήνα, που τότε ζούσε ακόμη τις καλές εποχές.
Γιατί δεν αγόρασα; Γιατί θα ξόδευα όλο το διαθέσιμο κεφάλαιο που δόθηκε ως προκαταβολή το 2007 για να αγοράσουμε διαμέρισμα. Για πείτε μου ποιανού από εσάς θα δεχόταν η γυναίκα να συνεχίσετε να μένετε στο νοίκι, προκειμένου να αγοράσετε δύο διαμερισματάκια στο Βερολίνο...
Τι δεν αγοράσαμε χτες