-
@vagkirk said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@kkostask said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Εδώ κάποιοι υποστηρίζουν τον Βαρουφάκη και τη Ζωή, αυτοί σε πείραξαν?
Δεν υπάρχει καμία σύγκριση.
Θέλει μεγάλη αναισθησία, και μηδενική εμπάθεια στις σημερινές συνθήκες και με όλα αυτά που ζούμε να υποστηρίζει κάποιος ανοιχτά την κυβέρνηση Μητσοτάκη και πολύ ακόμη περισσότερο τον συγκεκριμένο κύριο στην παραπάνω φωτό.
Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο κύριος στον οποίο αναφέρεσαι και δεν με νοιάζει καθόλου ποιος είναι και τι κάνει. Και εννοείται ότι τα αγαπημένα σου σούργελα είναι πολύ πολύ χειρότεροι και δεν είναι και τίποτα παρθένες όπως θα ήθελες….θα τους αποκαλούσα απλώς ψυχοπαθείς αλλά δεν θέλω να προσβάλλω τους ψυχικά πάσχοντες συμπολίτες μας. Η μεγάλη αναισθησία ήταν όταν ο φιλαράκος σου παρίστανε τον υπουργό οικονομικών και η λεγάμενη την πρόεδρο της βουλής.
-
Επιστρέφει πινακίδες η Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας – Για ποιους δεν ισχύει
-
@argyn said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Μπήκαν οι πρώτες κάμερες στα φανάρια – Πού βρίσκονται, μέχρι τι ταχύτητα «βλέπουν» τα οχήματα
"Σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας με την εγκατάσταση των πρώτων εκ των συνολικά 388 καμερών της Περιφέρειας Αττικής."
Αναρωτιέμαι ποια είναι μεγαλύτερη κατάντια ... Του συντάκτη του άρθρου? Του περιοδικού? Της κυβέρνησης? Των δήθεν ειδικών Ιαβέρηδων κτλ? Όλων εμάς που ανεχόμαστε την μπουρδολογία?
Το βασικό ερώτημα πριν την τοποθέτηση των καμερών είναι "ποιες είναι οι τιμές βάσης, πως τίθενται τα όρια της νομιμότητας?" και για αυτό καμία συζήτηση δεν γίνεται - και όχι τυχαία.
Παράδειγμα#1: Στην Λεωφόρος Αθηνών δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ αυτοκίνητο που να μην παραβιάζει τα όρια ταχύτητας ενόσω ο δρόμος δεν είναι μποτιλιαρισμένος. Γιατί? Διότι το όριο ταχύτητας είναι 50χαω επί 100δες μέτρα ακόμα και σε σημεία με 4 λωρίδες κυκλοφορίας.
Παράδειγμα#2: Σε 10δες διασταυρώσεις της Αθήνας ακόμα και εάν κάποιος κινείται με -30% του ανώτατου ορίου ταχύτητας ο χρόνος εναλλαγής μεταξύ πορτοκαλί και κόκκινου είναι τόσο μικρός που είναι ΑΔΥΝΑΤΟ υπό συγκεκριμένες συνθήκες (1) να μην παραβιάσει την παρακείμενη διάβαση πεζών (2) να χάσει την οπτική επαφή του με το φανάρι ακινητοποιούμενος μετά από αυτό (3) να εκθέσει ταυτόχρονα σε κίνδυνο ατυχήματος του(ς) από πίσω του (ειδικά εάν πρόκειται για μηχανή σε ελιγμό ή/και χωρίς ABS).
Παράδειγμα#3: Με ποιό κριτήριο το να κρατάω το κινητό στο χέρι μου είναι λιγότερο ασφαλές από την τοποθέτηση του σε μια βάση που με αναγκάζει να σκύβω για να αγγίξω την οθόνη του? Με ποιό κριτήριο εγώ που οδηγώ στο 90% του χρόνου ΜΟΝΟ με το αριστερό χέρι εκτίθεμαι και εκθέτω άλλους σε μεγαλύτερο κίνδυνο όταν κρατάω με το δεξί το κινητό και όχι όταν σκαλίζω τα 500 μενού στην οθόνη αφής του Infotainment του κατασκευαστή?
Τα παραδείγματα είναι 100δες ...
Το πρόβλημα δεν είναι οι κυβερνητικές φαιδρότητες λοιπόν - το πρόβλημα είναι ΚΥΡΙΑ η άκριτη αναπαραγωγή και αποδοχή τους από τους δήθεν "ειδικούς" αλλά και από όλους εμάς τους άμεσα θιγόμενους - η ανεκτικότητα στον παραλογισμό και τον αυθαίρετο κρατικό αυταρχισμό ανοίγει την πόρτα του τρελοκομείου για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Βαρέθηκα να τα γράφω φίλε, γραφικό με ανεβάζουν ,γραφικό με κατεβάζουν, ότι μισώ τους νόμους , την αστυνομία και το κράτος, μέχρι κολλητάρι του Μπακούνιν με αποκάλεσαν εδώ μέσα...!!!
ΜΠΡΑΒΟ για τις απόψεις σου....!!! -
Από την ελευθερία δεν μπορείς να κόψεις ούτε ένα κομματάκι, γιατί αμέσως όλη η ελευθερία συγκεντρώνεται μέσα σ’ αυτό το κομματάκι.
-
@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@red_monster said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@otso said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@gatoz said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@argyn said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Το οτι πάνε πλακωμένοι δεν είναι λάθος των ορίων, λάθος των μπαναστατών οδηγών είναι.
H ταχύτητα ελεύθερης ροής έχει άμεση σχέση με την V85, μην συζητάμε τα στοιχειώδη.
δεν μετρας ομως το ρευμα αντιστασης στην καρυ απο τους κουλις λοβερς αριστους και πολιτικαλι κορεκτ
θα ακουσουμε πολλους υπερμαχους, παναγιες κατα δηλωση τουςΕ οχι κι ολοι , ο Κρουζερ ειναι κυρ παντελης αλλα γραφει στα παλαιοτερα των υποδηματων του το 75% του κοκ μεχρι να φτασει στην αγαπημενη του ψαροταβερνα οπου τον περιμενει ψημενο και καθαρισμενο το φρεσκο πελαγισιο .
Θες να φτάσει και να το βρει κρύο ? Τρώγεται το ψάρι κρύο ?
Σεβιτσε.
Εχεις δίκιο ! Πόσο τσομπανης μπορεί να είμαι !
-
Από την ελευθερία δεν μπορείς να κόψεις ούτε ένα κομματάκι, γιατί αμέσως όλη η ελευθερία συγκεντρώνεται μέσα σ’ αυτό το κομματάκι.
Μιχαήλ Μπακούνιν......
-
Ασχετο, αλλά
Κάτι πρέπει να γίνει με τις μηχανές που παρκάρουν οριζόντια για να καβαντζωνουν θέση οι τετραποδοι ιδιοκτήτες τους.
(Ειδικά σε πυκνοκατοικημένες περιοχές)
Είμαι πολύ κοντά στο να ξεκινήσω να βανδαλιζω τα μπουρδελα τους..
Και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος -
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Μιχαήλ Μπακούνιν......
Ε, ναι
-
αλλος ενας φορος ειναι αυτο με τις καμερες.
-
μέχρι κολλητάρι του Μπακούνιν με αποκάλεσαν εδώ μέσα...!!!
Ε, δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.
Εγώ πάντως αν οργανώσεις μια κολεκτίβα θα έρθω γιατί σε πιστεύω οτι ενδιαφέρεσαι για τον συνάνθρωπο, δεν θα έχουμε ανάγκη αρχές να μας συνετίζουν. Και όποιος δεν συμφωνεί με τις αξίες της κολεκτίβας θα τον στέλνουμε πίσω στον κούλη (ή τον επόμενο).Μέχρι να υπάρξει όμως τέτοια λύση (δλδ ποτέ όσω ζω), θέλω να προστατέψω την οικογένεια μου απο τους αντικοινωνικούς παρτάκηδες, οπότε είμαι υπερ της μπατσοκρατίας και καμερών (καθαρά δλδ για λόγους επιβίωσης). Σόρρυ, νοτ σόρυ.
Έχουμε δει χρόνια τώρα ο μπαναστάτης ο έλληνας πόσο σέβεται τους αδύναμους απο μόνος του (ανάπηροι,κάπνισμα,πεζοδρόμια,κτλ κτλ) -
Μιχαήλ Μπακούνιν......
Ε, ναι
Δεν είναι το στυλ μου, προτιμούσα ανέκαθεν τον Προυντόν , κοινοβουλευτικός ειρηνικός και ονειροπόλος...!!!
Το ποιος θα έκανε τη θεωρία πράξη, δε σκοτίστηκε και ποτέ...!!
Τώρα τι σχέση θα μπορούσες να έχεις εσύ με τον Μπακούνιν............
είναι μάλλον όση έχω εγώ με τους σφουγγαράδες του Καστελόριζου....!!!!
Δεν μπορείς να είσαι καφετζής που έχει σχέση με το σώμα και να πρεσβεύεις αρχές του Μπακούνιν, ασύμβατα πράγματα...!!!
Απαγορεύεται ακόμα και σαν σκέψη.......!!!
Δεν πίστεψα ποτέ, ότι κάποια στιγμή ο συγχωρεμένος ο Αντρέας κατάφερε να εξαλείψει και να πετάξει τους φακέλους, διότι στην πράξη αποδείχθηκε ότι με συνόδευε σε όλη μου τη ζωή, τώρα που είμαι ένας ξεδοντιασμένος γέρος, τους έχω όλους γραμμένους στα ΜΕΖΕΑ ΜΟΥ, με αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ, από τη στιγμή που δεν ενοχλώ κανέναν, ποιος να ασχοληθεί μαζί μου και γιατί, εξάλλου είμαι τόσο ντεμοντέ, που είμαι εντελώς ακίνδυνος...!!!
Ούτε καν VPN χρησιμοποιώ που το έχω, άσε που τα τσακάλια με βρίσκουν στο λεπτό ότι και νάχω...!!!
Οι ινφλουένσερ είναι πλέον στη μόδα, βυζιά και μπούτια, ως επί το πλείστον....!!!
Το πιστεύω ακράδαντα, οι επαναστάσεις πέθαναν, από τη στιγμή που μπούκωσαν τα στόματα με χίλιους τρόπους...!!!
Στο ίντερνετ πάντως , μόνο ΧΑΒΑΛΕ μπορείς να κάνεις, τίποτε παραπάνω, άλλωστε τις νέες γενιές το μόνο που τις ενδιαφέρουν είναι τα βιούς...!!!
Βλέπω μία πολιτεία που το μόνο που την ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είναι το πως θα πάρει πίσω π.χ. τώρα που είναι γιορτές, τα 200-250 ευρώ που έδωσε ως επίδομα σε όλους αυτούς τους συμπατριώτες μας που ζούνε στα όρια της φτώχειας, στο ίδιο επίπεδο με όλους αυτούς τους αλλοδαπούς, που μας έρχονται από παντού και μόλις μπαίνουν στην Ευρώπη βρίσκονται με μία πιστωτική κάρτα έξω από τα ΑΤΜ των τραπεζών όπου εισπράττουν πρώτα το μηνιάτικο που τους έχει κόψει η Χ Ψ μη κυβερνητική οργάνωση, μετά δε κάθονται δίπλα και ζητιανεύουν για το επιπλέον μεροκάματο , που τυχαία βέβαια πολλές από αυτές τις οργανώσεις ανήκουν ξέρουμε όλοι που, διότι κατά καιρούς βγαίνουν οι βρώμες στη φόρα, εφευρίσκοντας αυτή η πολιτεία χίλιους τρόπους για να τα πάρει...!!!
Ε , ένας από αυτούς τους τρόπους είναι κι ο περίφημος νέος ΚΟΚ, που μέσα στα πολύ σωστά νομοθετήματα που περιέχει, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ και τόσα άλλα τρελά και παράλογα, που μας οδηγούν να αφήσουμε τα αυτοκίνητα στην άκρη...!!!
Χθες ερχόμενος από το βουνό είπα, θα προσπαθήσω να πάω απόλυτα σωστά με τα όρια, ε δε γίνεται είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ...!!!
Εκεί που είχε όριο 50 γινόταν 90 στον ίδιο δρόμο στα Γιαννιτσά, μετά ξανά 50 ....40.... 70.....ότι νάναι...!!!
Στην δε μεγάλη ευθεία μεταξύ Γιαννιτσών και Μαυροβουνίου, η οποία είναι σαν μου.........παγίδα για τα παιδιά μας, όταν προσπαθούσα να πάω με 90 ή 70 που είχε ως όρια, έτρωγα πολύ μούντζα από παντού...!!!
Μόνο ΕΝΑ αυτοκίνητο είδα να πηγαίνει όπως έπρεπε, χωρίς να θέλω να θίξω πράγματα και καταστάσεις, ήταν ένα στέισιον όπου παρατήρησα πίσω είχε ένα αυτοκόλλητο μεγάλο που έδειχνε μία αναπηρική καρέκλα, προφανώς ο άνθρωπος είχε κάποιο θέμα υγείας, το οποίο θα τον έκανε να οδηγεί πολύ προσεκτικά στα όρια φυσικά του δρόμου.
Οι υπόλοιποι με προσπερνούσαν και με ΕΚΡΑΖΑΝ ο καθένας με τον τρόπο του, σε λεπτομέρειες δεν μπαίνω, διότι δεν θα με πιστέψετε...!!!!!!
Οπότε το μόνο που προσπαθούσα , αν την έτρωγα ,ήταν να μην είμαι παραβάτης πάνω από 30 χλμ. από το όριο, διότι δεν είναι μόνο το πρόστιμο, άντε ένα μήνα θα τους δώσω τη σύνταξη που μου πετσόκοψαν και μου άφησαν μισή πριν 15 χρόνια και δεν πρόκειται να την πάρω ποτέ πίσω, διότι η Εθνική τράπεζα π.χ. έκανε 2-3 reverse split και έκανε τις 1000 μετοχές μία, εξαφανίζοντας τα λεφτά του κοσμάκη, Ελληνικά ομόλογα λέμε, αλλά είναι και ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ...!!!
Καλά ρε 2 μήνες το δίπλωμα..??!! Επειδή κάποιος ξέχασε μία πινακίδα από το 1970 σε κάποιο σημείο και δεν βρέθηκε κανένας να τη βγάλει...??!!!
Έχει όριο 90 , ξαφνικά βρίσκεις μία σήμανση 50 για τον οποιονδήποτε λόγο ,αν πατήσεις το φρένο ένα δεύτερο αργότερα ,καληνύχτα...!!!
Αν το όριο είναι π.χ. 50 με 81 καίγεσαι...!!!
Και εκεί στα Γιαννιτσά είναι ένας δρόμος στενός, ο ίδιος παντού, που όπου έχει κάποιο σούπερ μάρκετ, κάποιος πήγε και έβαλε πινακίδα με όριο 50, διακόσια μέτρα πιο κάτω 90...!!!
Στο σούπερ μάρκετ, ή στο κάθε μαγαζί, έχει άνετο πάρκινγκ, εκεί παρκάρουν τα παιδιά και καταλαβαίνετε τι γίνεται, δεν πάνε στα 70 και τα 90 φυσικά, αλλά εκεί που είναι το όριο 50, γιατί άραγε, για να προφυλάξουν τον πολίτη...???!!!
Τα είπαμε δεν φταίνε αυτοί, εντολές εκτελούν...!!!
Μία είναι η λύση, αφήστε τα αυτοκίνητα στα πάρκινγκ, όσοι βρείτε πάρκινγκ φυσικά και πάρτε τα τραίνα...!!! -
@v_a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ασχετο, αλλά
Κάτι πρέπει να γίνει με τις μηχανές που παρκάρουν οριζόντια για να καβαντζωνουν θέση οι τετραποδοι ιδιοκτήτες τους.
Και σίγουρα δεν είμαι ο μόνοςΦίλε, έτσι όπως πάει το παρκάρισμα, σε λίγο βλέπω να γίνονται και μονομαχίες για μια θέση...!!!
-
@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
μέχρι κολλητάρι του Μπακούνιν με αποκάλεσαν εδώ μέσα...!!!
Ε, δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.
Εγώ πάντως αν οργανώσεις μια κολεκτίβα θα έρθω γιατί σε πιστεύω οτι ενδιαφέρεσαι για τον συνάνθρωπο, δεν θα έχουμε ανάγκη αρχές να μας συνετίζουν. Και όποιος δεν συμφωνεί με τις αξίες της κολεκτίβας θα τον στέλνουμε πίσω στον κούλη (ή τον επόμενο).Μέχρι να υπάρξει όμως τέτοια λύση (δλδ ποτέ όσω ζω), θέλω να προστατέψω την οικογένεια μου απο τους αντικοινωνικούς παρτάκηδες, οπότε είμαι υπερ της μπατσοκρατίας και καμερών (καθαρά δλδ για λόγους επιβίωσης). Σόρρυ, νοτ σόρυ.
Έχουμε δει χρόνια τώρα ο μπαναστάτης ο έλληνας πόσο σέβεται τους αδύναμους απο μόνος του (ανάπηροι,κάπνισμα,πεζοδρόμια,κτλ κτλ)Δεν έχω σκοπό να κάνω καριέρα τώρα στα γεράματα, το αφήνω σε σας που θεωρείτε ότι με αυτόν τον τρόπο θα προστατέψετε τις οικογένειες σας...!!!
Όμως ή δεν διαβάζεις, ή χειρότερα επιλέγεις ότι σε βολεύει για να απαντήσεις, φυσικά προσπαθώντας να γελοιοποιήσεις πράγματα και καταστάσεις...!!!
Ένα παράδειγμα.
Πριν μέρες έγραψα, ότι διέσχιζα ένα χωριό που είναι απλωμένο σε 3 χλμ περίπου κατά μήκος ενός επαρχιακού δρόμου με όριο τα 50 χλμ.φυσικά και αυτοί που γράφεις ότι προτίθενται να σε προστατεύσουν, αντί να βρίσκονται στο κέντρο του χωριού, όπου βρισκόταν και όλος ο κόσμος, γυναίκες , παιδιά , γέροι, βρισκόντουσαν στην έξοδο του χωριού, όπου ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ τα αδέσποτα και τα πεύκα, εκεί που όλοι ανοίγουμε λίγο το γκάζι ...!!!
Έτσι τους είπαν , έτσι έκαναν...!!! Δεν φταίνε αυτοί...!!!
Όταν καταλάβεις το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ , ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει αυτούς που κυβερνούν είναι το πως θα σου τα ξαναπάρουν πίσω και όχι το αν και πως θα σε προστατεύσουν , τότε τα ξαναλέμε...!!
Οι χίλιες κάμερες δε, είναι για να σε ελέγχουν πρώτα το πότε κλά............. , και μετά για το τι παράβαση θα κάνεις, άσε που δεν ακουμπάνε την πρώτη και πιο επικίνδυνη παράβαση τη μέθη...!!!
Σήμερα το πρωί παρενέβη εισαγγελέας, όχι γιατί ένα μήνα τώρα οι δρόμοι ανοιγοκλείνουν και η χώρα έγινε μπάχαλο Χριστουγεννιάτικα, αλλά γιατί οι αγρότες σήκωναν τις μπάρες στα διόδια και έχουμε διαφυγόντα κέρδη, ΞΥΠΝΑΑΑΑ...!!!
Όσο για τις εξυπναδούλες περί κολεκτίβας κ.λπ......
δεν ήμουνα ποτέ αριστερός, ούτε και τους ψήφισα, εσύ..?? Για πες.....
Βασικά δεν κατάλαβες ακόμα ότι δεν διαφωνώ με την αστυνόμευση, αλλά ότι διαφωνώ με τη ΜΠΑΧΑΛΟΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ...!!!, ούτε ότι ονειρεύομαι να ζω σε μία πολιτεία μπάχαλο, αλλά ούτε και σε μία άλλη όπου για να επιτευχθεί ένας στόχος, πρέπει να παλουκωθούμε όλοι...!!!
Έτσι δεν προστατεύεται καμμία οικογένεια, όταν αντιληφθείς το ποιος ήταν ο σκοπός, τότε καληνύχτα......θα είναι αργά -
@terryp117 Επειδή βλέπω είσαι "ειδικός" περί του τρόπου αστυνόμευσης και στο που πρέπει να γίνονται "στεκ", ποιο ήταν το επάγγελμα σου, πριν βγεις σύνταξη;;

-
@terryp117 Επειδή βλέπω είσαι "ειδικός" περί του τρόπου αστυνόμευσης και στο που πρέπει να γίνονται "στεκ", ποιο ήταν το επάγγελμα σου, πριν βγεις σύνταξη;;

Καφετζής σε αστυνομικό Μέγαρο...

-
@v_a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ασχετο, αλλά
Και σίγουρα δεν είμαι ο μόνοςΚαπου κοντα μου

-

Δε χρειάζεται κανένας ειδικός εδώ φίλε, καλό το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο..!!
Το μόνο που είπα δε για την αστυνόμευση γενικά είναι ότι πρέπει να υπάρχει, δεν ζούμε σε ζούγκλα και κάθε φορά που βλέπω αστυνομικούς στη γειτονιά μου, τους ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ να έρχονται πιο συχνά, γιατί αισθάνομαι περισσότερο ασφαλής, μη μπερδεύεσαι, μη τα κάνουμε όλα αχταρμά, μη μου βάζεις λόγια στο στόμα που δεν έχω πει ...!!!
Όταν βαυκαλίζεσαι ότι θέλεις να προστατεύσεις τον πολίτη ,πας εκεί που είναι ο πολίτης και όχι μέσα στο πουθενά, που το πολύ που θα πετύχεις να προστατεύσεις είναι κανένα σκυλάκι αδέσποτο από κανέναν κυνηγό που το παράτησε και τα κυπαρίσσια.
Αυτό μου θύμισε κάποιον που όταν του είπα, μα γιατί πάτε και κρύβεστε πίσω από τους θάμνους και δεν βρίσκεστε μπροστά στα επικίνδυνα σημεία με τον φάρο να σας βλέπουμε , να κόβουμε,να είμαστε νομοταγείς, έτσι μας προστατεύετε, αυτό δεν είναι το ζητούμενο, η πρόληψη για τη ζωή του πολίτη..??!!
Ναι μου λέει, αλλά θα πας παραπέρα και θα ξανατρέξεις, ενώ αν δεν ξέρεις που είμαι, θα φοβάσαι και θα πηγαίνεις παντού σιγά...!!!
Τα αποτελέσματα τα ξέρουμε, πρωτιές σε θανάτους στην άσφαλτο...!!!
Είπαμε , άλλος αποφασίζει , η πολιτική ηγεσία, εσύ είσαι ΑΠΛΑ εκτελεστικό όργανο, έτσι είναι οι αστυνομίες όλου του κόσμου,
αλλιώτικες ήταν στο Φαρ Ουέστ κάποτε, που ο σερίφης καθάριζε όποιον του κουνιότανε..!!
Γιαυτό και όταν αλλάζουν οι κυβερνήσεις , το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι οι αλλαγές στα σώματα ασφαλείας σε επίπεδο κορυφής, τοποθετούν στην ηγεσία δικούς τους, προχωρούν σε αποστρατεύσεις , κ.λπ...,μη μου πεις ότι δεν το ήξερες κι αυτό..??!!
Το θέμα όμως σήμερα είναι άλλο, τελικά ποιος κλείνει τους δρόμους, διότι οι αγρότες πλέον ΑΝΟΙΚΤΑ τα ρίχνουν στην αστυνομία, η οποία επικαλείται λόγους ασφαλείας κ.λπ....κ.λπ.... , οι οποίοι φυσικά δεν υφίστανται σε άλλες περιπτώσεις π.χ., όταν συντηρείται ένα κομμάτι της Εθνικής και κλείνουν για πολλά χλμ. όλα τα ρεύματα εκτός από ένα, ο Αλιάκμονας ήταν κλειστός για 1-2 χρόνια , τότε μας έστελναν από παράδρομους ή περνούσαμε σημειωτόν από εκεί..??
Στη γέφυρα εννοώ στα πρώτα διόδια πηγαίνοντας για Αθήνα...!!!
Είναι γελοίο παραμονές Χριστουγέννων να διαπραγματευόμαστε ποιος θα περάσει και πότε θα ανοίξει ο δρόμος...!!!
Από τα 5 μύρια τέλη κυκλοφορίας, ημερομηνία που λήγει σε λίγες μέρες, τα 3.5 μύρια είναι ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΣΗΜΕΡΑ...!!! Γιατί άραγε..??
Πληρώνουμε τα πρόστιμα του νέου ΚΟΚ...???!!!
Φαντασίααααα.........
Όταν αντί για να χρησιμοποιείς χιούμορ, καταφεύγεις στην ειρωνεία, αυτό είναι σημάδι αδυναμίας στο να στηρίξεις την άποψη σου με επιχειρήματα γενικά...!!!
Ξέρεις σε αυτά τα δύο ,δεν είναι και τόσο ευδιάκριτο το πότε αφήνεις το ένα και περνάς στο άλλο, γιαυτό σε δικαιολογώ, ίσως και να τα μπέρδεψες....
Δεν έχω πρόβλημα, αλλά θα προτιμούσα, ΑΝ κουβεντιάζαμε, να ήταν σε άλλο επίπεδο..... -
Το θέμα όμως σήμερα είναι άλλο, τελικά ποιος κλείνει τους δρόμους, διότι οι αγρότες πλέον ΑΝΟΙΚΤΑ τα ρίχνουν στην αστυνομία, η οποία επικαλείται λόγους ασφαλείας κ.λπ....κ.λπ.... , οι οποίοι φυσικά δεν υφίστανται σε άλλες περιπτώσεις π.χ., όταν συντηρείται ένα κομμάτι της Εθνικής και κλείνουν για πολλά χλμ. όλα τα ρεύματα εκτός από ένα, ο Αλιάκμονας ήταν κλειστός για 1-2 χρόνια , τότε μας έστελναν από παράδρομους ή περνούσαμε σημειωτόν από εκεί..??
Άλλο κίνηση με πλαστικό διαχωριστικό στη μέση και μπαριέρες δεξιά και αριστερά και άλλο δίπλα στα τρακτέρ. Και στον Αλιάκμονα είχαν κλήσει το μισό πλάτος της γέφυρας, αλλά δεν είχαν μηχανήματα κολλητά στη ροή των οχημάτων.
Όμως είναι σαφές ότι η διαχείριση της κατάστασης δεν είναι βέλτιστη. Χθες στο πεντάωρο ταξίδι μου (ανισόπεδη Μεταμόρφωσης - Βόλος) είδα νταλίκα να σφηνώνει μέσα σε χωριό και καραμπόλα στο επαρχιακό δίκτυο. Δεν υπήρχαν ακριβείς οδηγίες στις ειδήσεις ή στο ίντερνετ, η σήμανση των παρακάμψεων ήταν ελλειπής και επιπλέον δεν ήταν σταθερή. Από άλλο δρόμο κατέβηκα στην Αθήνα, από άλλο επέστρεψα, αλλά όπως γυρνούσα συναντούσα αυτοκίνητα στην αντίθετη ροή, ενώ όταν κατέβαινα δεν συναντούσα αυτοκίνητα να ανεβαινουν!
Θα μπορούσε να μονοδρομηθεί ο παράδρομος εκατέρωθεν την εθνικής ας πούμε και να γίνεται η κίνηση με περισσότερη ασφάλεια. Ενώ τώρα ήταν και τα δύο ρεύματα με διπλή κίνηση με μεγάλα οχήματα που περνούσαν τσίμα-τσίμα.
-

Δε χρειάζεται κανένας ειδικός εδώ φίλε, καλό το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο..!!
Το μόνο που είπα δε για την αστυνόμευση γενικά είναι ότι πρέπει να υπάρχει, δεν ζούμε σε ζούγκλα και κάθε φορά που βλέπω αστυνομικούς στη γειτονιά μου, τους ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ να έρχονται πιο συχνά, γιατί αισθάνομαι περισσότερο ασφαλής, μη μπερδεύεσαι, μη τα κάνουμε όλα αχταρμά, μη μου βάζεις λόγια στο στόμα που δεν έχω πει ...!!!
Όταν βαυκαλίζεσαι ότι θέλεις να προστατεύσεις τον πολίτη ,πας εκεί που είναι ο πολίτης και όχι μέσα στο πουθενά, που το πολύ που θα πετύχεις να προστατεύσεις είναι κανένα σκυλάκι αδέσποτο από κανέναν κυνηγό που το παράτησε και τα κυπαρίσσια.
Αυτό μου θύμισε κάποιον που όταν του είπα, μα γιατί πάτε και κρύβεστε πίσω από τους θάμνους και δεν βρίσκεστε μπροστά στα επικίνδυνα σημεία με τον φάρο να σας βλέπουμε , να κόβουμε,να είμαστε νομοταγείς, έτσι μας προστατεύετε, αυτό δεν είναι το ζητούμενο, η πρόληψη για τη ζωή του πολίτη..??!!
Ναι μου λέει, αλλά θα πας παραπέρα και θα ξανατρέξεις, ενώ αν δεν ξέρεις που είμαι, θα φοβάσαι και θα πηγαίνεις παντού σιγά...!!!
Τα αποτελέσματα τα ξέρουμε, πρωτιές σε θανάτους στην άσφαλτο...!!!
Είπαμε , άλλος αποφασίζει , η πολιτική ηγεσία, εσύ είσαι ΑΠΛΑ εκτελεστικό όργανο, έτσι είναι οι αστυνομίες όλου του κόσμου,
αλλιώτικες ήταν στο Φαρ Ουέστ κάποτε, που ο σερίφης καθάριζε όποιον του κουνιότανε..!!
Γιαυτό και όταν αλλάζουν οι κυβερνήσεις , το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι οι αλλαγές στα σώματα ασφαλείας σε επίπεδο κορυφής, τοποθετούν στην ηγεσία δικούς τους, προχωρούν σε αποστρατεύσεις , κ.λπ...,μη μου πεις ότι δεν το ήξερες κι αυτό..??!!
Στη γέφυρα εννοώ στα πρώτα διόδια πηγαίνοντας για Αθήνα...!!!
Είναι γελοίο παραμονές Χριστουγέννων να διαπραγματευόμαστε ποιος θα περάσει και πότε θα ανοίξει ο δρόμος...!!!
Από τα 5 μύρια τέλη κυκλοφορίας, ημερομηνία που λήγει σε λίγες μέρες, τα 3.5 μύρια είναι ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΣΗΜΕΡΑ...!!! Γιατί άραγε..??
Πληρώνουμε τα πρόστιμα του νέου ΚΟΚ...???!!!
Φαντασίααααα.........
Όταν αντί για να χρησιμοποιείς χιούμορ, καταφεύγεις στην ειρωνεία, αυτό είναι σημάδι αδυναμίας στο να στηρίξεις την άποψη σου με επιχειρήματα γενικά...!!!
Ξέρεις σε αυτά τα δύο ,δεν είναι και τόσο ευδιάκριτο το πότε αφήνεις το ένα και περνάς στο άλλο, γιαυτό σε δικαιολογώ, ίσως και να τα μπέρδεψες....
Δεν έχω πρόβλημα, αλλά θα προτιμούσα, ΑΝ κουβεντιάζαμε, να ήταν σε άλλο επίπεδο.....Μπάλα
εξέδρα πάλι 

Έκανα μια ερώτηση και απάντηση δεν πήρα.....
Και δεν είναι η πρώτη φορά, αυτό τι σημάδι είναι; Δύναμης;;

Αν θέλετε να κάνουμε συζήτηση, πρέπει να απαντάτε στον συνομιλητή σας, αλλιώς υπάρχει και το τοπικ των "μονολόγων"
https://forum.4troxoi.gr/topic/57925/node-57925/3?_=1766481966406 -
@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Άλλο κίνηση με πλαστικό διαχωριστικό στη μέση και μπαριέρες δεξιά και αριστερά και άλλο δίπλα στα τρακτέρ. Και στον Αλιάκμονα είχαν κλήσει το μισό πλάτος της γέφυρας, αλλά δεν είχαν μηχανήματα κολλητά στη ροή των οχημάτων.
Όμως είναι σαφές ότι η διαχείριση της κατάστασης δεν είναι βέλτιστη. Χθες στο πεντάωρο ταξίδι μου (ανισόπεδη Μεταμόρφωσης - Βόλος) είδα νταλίκα να σφηνώνει μέσα σε χωριό και καραμπόλα στο επαρχιακό δίκτυο. Δεν υπήρχαν ακριβείς οδηγίες στις ειδήσεις ή στο ίντερνετ, η σήμανση των παρακάμψεων ήταν ελλειπής και επιπλέον δεν ήταν σταθερή. Από άλλο δρόμο κατέβηκα στην Αθήνα, από άλλο επέστρεψα, αλλά όπως γυρνούσα συναντούσα αυτοκίνητα στην αντίθετη ροή, ενώ όταν κατέβαινα δεν συναντούσα αυτοκίνητα να ανεβαινουν!
Θα μπορούσε να μονοδρομηθεί ο παράδρομος εκατέρωθεν την εθνικής ας πούμε και να γίνεται η κίνηση με περισσότερη ασφάλεια. Ενώ τώρα ήταν και τα δύο ρεύματα με διπλή κίνηση με μεγάλα οχήματα που περνούσαν τσίμα-τσίμα.
Ρε φίλε, τον θυμάσαι καλά τον Αλιάκμονα..??!!
Ένα ρεύμα είχαν ανοικτό και αν έπεφτες στο σκαμμένο σίγουρα θα υπήρχε θέμα, περνούσαμε και με πολλά, όχι βέβαια το ίδιο αν έπεφτες σε τρακτέρ, όμως αν έλεγαν θα πάτε με 20 για 2 -3 χλμ. όσο είναι τα τρακτέρ, που θα ήταν το πρόβλημα..??!!
Οι παράδρομοι καλύτεροι είναι..??!!
Η ιστορία είναι για την δημιουργία εντυπώσεων και για να στραφεί όλος ο κόσμος εναντίον της αγροτιάς, με τους οποίους παρότι θυμώνω μερικές φορές, δεν μπορώ να μη τους βγάλω το καπέλο γιατί είναι οι μοναδικοί αυτή τη στιγμή που την τρώνε και ξεσηκώθηκαν, όλοι οι άλλοι είμαστε κότες...!!!
Τέλος πάντων ,το θέμα είναι πως έρχονται γιορτές , άλλοι να κινηθούν για να δουλέψουν και άλλοι για να ξεκουραστούν κι αντί γιαυτό, ζούμε ένα μπάχαλο, αυτή είναι η ουσία, τώρα ποιος φταίει..??!!
Η μία γκάφα πίσω από την άλλη έρχεται, προχθές αντί να βάλουν λεφτά τα πήραν, χθες βρήκαν εξιλαστήριο θύμα, όμως για τα 10000 ΑΦΜ που έφαγαν και έκαναν τα αεροδρόμια ελαιώνες, ΜΟΥΓΚΑ ΛΕΜΕ...!!!
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.