-
@tolisk20 said in TOYOTA AYGO X:
https://autogreeknews.gr/nea/polla-diafora/diafora-nea/proti-timi-gia-to-neo-toyota-aygo-x-hybrid/
Αναλογικα με ισπανια φαινεται οτι καπου στα 18500+ θα καταληξουμε εδω στην πρωτη εισαγωγικη εκδοση..
Και εγώ τοσο περίπου έχω υπολογίσει, 18Κ ήταν/είναι η δικιά μου πρόβλεψη.
-
@tolisk20 said in TOYOTA AYGO X:
https://autogreeknews.gr/nea/polla-diafora/diafora-nea/proti-timi-gia-to-neo-toyota-aygo-x-hybrid/
Αναλογικα με ισπανια φαινεται οτι καπου στα 18500+ θα καταληξουμε εδω στην πρωτη εισαγωγικη εκδοση..
Not bad, αν λάβουμε υπόψιν μας τα 17770 που κοστίζει η μέχρι τώρα βασική έκδοση με CVT, το λες και ευκαιρία!
-
Ετοιμαστείτε για τιμές Λουξεμβούργου, τι μας περάσατε; τίποτα πτωχούς;
-
Σκασανε οι τιμές για το full hybrid....
https://www.carandmotor.gr/agora/stin-ellada-neo-ybridiko-toyota-aygo-h
Καλα.... τι πίνουν εκεί στην Τογιοτα; -
@ad276 said in TOYOTA AYGO X:
Καλα.... τι πίνουν εκεί στην Τογιοτα;Ευκαιρία
. Τα ελεγε o @ataim !
-
Καλα.... τι πίνουν εκεί στην Τογιοτα;ΑΠΟ 19.670!! Πληρώνεις αξιοπιχαχαχαχχα
-
Έλα πες το… προσπάθησε!
-
Μας θεωρούν μαλακες.
Αλλά αφού ξεπουλάμε και ακόμα έχεις μήνες αναμονών για άθλια πλαστικά τζάμπο μαύρες σκοτεινές καταθλιπτικές καμπίνες, ανόητα εξοπλιστικά πακέτα για κάγκουρες.
Τους έφαγε όλους η αξιοπιστία και τα 11 χρόνια σέρβις που τα χρυσοπληρώνεις βέβαια με πανάκριβο ετήσιο σέρβις … και με άλλες προδιαγραφές λαδιών.
Μπεεεεεεεεε -
Πέρα απ'την πλάκα, 18.500 κοστίζει η πιο απλή έκδοση του i10 σε αυτόματο (ίδια τιμή βγαίνει και το swift χειροκ στην 2η έκδοση)...
Με 1 και κάτι, χιλιάρικο πάνω παίρνεις υβριδικό με διαφορά - 2λτ/100 (όπερ και σημαίνει 350€/y κέρδος σε καύσιμα).
Έχει δίκιο ο iceman σε ότι αναφέρει, ούτε εμένα μου αρέσει το 20αρικο, αλλά δυστυχώς αυτοί που διαμόρφωσαν τις τιμές μάλλον είδαν και τον ανταγωνισμό -
@v_a said in TOYOTA AYGO X:
Πέρα απ'την πλάκα, 18.500 κοστίζει η πιο απλή έκδοση του i10 σε αυτόματο (ίδια τιμή βγαίνει και το swift χειροκ στην 2η έκδοση)...
Με 1 και κάτι, χιλιάρικο πάνω παίρνεις υβριδικό με διαφορά - 2λτ/100.
Έχει δίκιο ο iceman σε ότι αναφέρει, ούτε εμένα μου αρέσει το 20αρικο, αλλά δυστυχώς αυτοί που διαμόρφωσαν τις τιμές μάλλον είδαν και τον ανταγωνισμόΔίνεις 22 και παίρνεις το γιαρις που είναι πληρέστερο.
Το aygoΧ ειναι άβολο με αστείους χώρους για το μέγεθος. -
@iceman7 said in TOYOTA AYGO X:
Έχει δίκιο ο iceman σε ότι αναφέρει, ούτε εμένα μου αρέσει το 20αρικο, αλλά δυστυχώς αυτοί που διαμόρφωσαν τις τιμές μάλλον είδαν και τον ανταγωνισμόΔίνεις 22 και παίρνεις το γιαρις που είναι πληρέστερο.
Το aygoΧ ειναι άβολο με αστείους χώρους για το μέγεθος.Εννοείται, βρε μαζί σου είμαι.
(Απλά προσπάθησα να σκεφτώ σαν τους κουστουματους που έβγαλαν τις τιμές) -
Το aygoΧ ειναι άβολο με αστείους χώρους για το μέγεθος.Και γιατί να μην δώσεις 27 να πάρεις τέρμα φουλ extra το Aygo?
-
ΟΧΙ
Έχω δει να τους τα αγοράζουν γιατί μπήκαν σε ιδιωτική σχολή που την πλήρωσαν για να μπει!!!
Σταματώ γιατί μάλλον εκνευρίζω κόσμο!
-
@lap said in TOYOTA AYGO X:
ΟΧΙ
Έχω δει να τους τα αγοράζουν γιατί μπήκαν σε ιδιωτική σχολή που την πλήρωσαν για να πάει!!!
Σταματώ γιατί μάλλον εκνευρίζω κόσμο!
-
@nikonino said in TOYOTA AYGO X:
Το aygoΧ ειναι άβολο με αστείους χώρους για το μέγεθος.Και γιατί να μην δώσεις 27 να πάρεις τέρμα φουλ extra το Aygo?
Το έχω κάνει ηδη εικόνα.
Μωράκι στα ΒΠ παίρνει φουλ εξοπλ aygo σαν graduation gift from daddy.
Αμφιβάλλεις ;Ό,τι θέλει θα κάνει ο καθένας με τα λεφτά του. Απλά εγώ πιστεύω ότι το αμάξι αυτό δεν τα αξίζει τα λεφτά αυτά… Δηλαδή ένα αμαξάκι πόλης να κάνεις γρήγορα την δουλειά σου… από εκεί που έπρεπε να είναι στα 12 χιλιάρικα να σου λέει τώρα 20; Ήδη στα 17 που το είχαν ήταν πολλά λεφτά… Και φουλ extra να πλησιάζουμε τα 30 τώρα ; Μιλάμε για πολλά ποτά εκεί στα κεντρικά.
-
@zaxosm said in TOYOTA AYGO X:
Καλα.... τι πίνουν εκεί στην Τογιοτα;Ευκαιρία
. Τα ελεγε o @ataim !
Είχα πει από 21 έως 26 και έπεσα αρκετά κοντα.
-
Με αυτή την τιμή παύει να είναι αγαθό βασικής ανάγκης όπως είναι το αυτοκίνητο που θα καλύψεις τις ανάγκες σου και περνά στα αγαθά πολυτελείας χωρίς όμως πραγματικά να είναι. Τέτοια αμαξάκια, χαμάληδες πόλης βρίσκεις άνετα με πολύ λίγα χλμ, και σχετικά καινούρια μοντέλα με 8 - 9k. Όχι υβριδικά αλλά δε θα κάνεις και ποτέ απόσβεση τη διαφορά τιμής με το συγκεκριμένο υβριδικό.
-
Ναι ρε φιλε.Το έχουν παει αλλου το πράγμα
-
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι τα σκας σε bentley και porsche για να βγάλεις γούστα, τώρα προστέθηκε και το aygo στη λίστα.
-
Ωραίες τιμές.
Γελάει ο κόσμος.
TOYOTA AYGO X