-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 (2024):
Το έχω γράψει πολλές φορές.
Το 3008 είναι η γυναικάρα που θα σε καταστρέψει, αλλά εσύ θα συνεχίζεις να ξεροσταλίαζεις στα σκαλοπάτια της.Tο νέο πάντως προς φακλάνα φέρνει....χαχα! Και επίσης με το μικρό μοτέρ ούτε συγκινήσεις γυναικάρας προσφέρει.
-
Ενώ τουλάχιστον με το 408 έχεις μια μπερλινα κούκλα...
-
@fanis75 said in Peugeot 3008 (2024):
Το έχω γράψει πολλές φορές.
Το 3008 είναι η γυναικάρα που θα σε καταστρέψει, αλλά εσύ θα συνεχίζεις να ξεροσταλίαζεις στα σκαλοπάτια της.Tο νέο πάντως προς φακλάνα φέρνει....χαχα!
Μια χαρά είναι. Σχεδιαστικά είναι μακράν πιο όμορφο από πολλά στην κατηγορία.
Και επίσης με το μικρό μοτέρ ούτε συγκινήσεις γυναικάρας προσφέρει.
Δεν ξέρω. Εγώ έχω αυτή με τα 300 άλογα. Να ρωτήσουμε κάποιον που το έχει να μας πει.
-
Ακόμα και εσύ ως κάτοχος του πανέμορφου 3008 δεν μπορεί θα βλέπεις πόσο χάλια ειναι το νέο, ειδικά από την μέση και πίσω. Τρομερό "βάρος" πίσω σχεδιαστικά, πολύ τετράγωνο και κάκιστη αντιγραφή της Χ2/Χ4. Χάλια το έχουν κάνει, αχρείαστα ογκώδες. Μπροστά ναι ειναι όμορφο, αλλά δεν ειναι καθόλου αρμονικό. Μεσα δε, ειναι απίστευτα στενό.
-
Ακόμα και εσύ ως κάτοχος του πανέμορφου 3008 δεν μπορεί θα βλέπεις πόσο χάλια ειναι το νέο, ειδικά από την μέση και πίσω. Τρομερό "βάρος" πίσω σχεδιαστικά, πολύ τετράγωνο και κάκιστη αντιγραφή της Χ2/Χ4. Χάλια το έχουν κάνει, αχρείαστα ογκώδες. Μπροστά ναι ειναι όμορφο, αλλά δεν ειναι καθόλου αρμονικό. Μεσα δε, ειναι απίστευτα στενό.
Δέχομαι την άποψη γιατί έχει ιδιαίτερη σχεδίαση, αλλά προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με το συγκεκριμένο σχέδιο.
Όχι γιατί είναι το 3008. Δεν είμαι κολλημένος. Κι εμένα μου αρέσει περισσότερο το δικό μου, αλλά δεν θεωρώ άσχημο το καινούργιο.
Ιδιαίτερο ίσως. Οπότε λογικό να έχει θαυμαστές και μη, ταυτόχρονα.Για την ιστορία θα σου πω ότι το νέο Q3 καθώς και τα Terramar και Tavascan μου αρέσουν περισσότερο.
-
-
Παρέλαβε ο bro το 3008 έκδοση allure,
Ερώτηση: πως βλέπουμε στροφόμετρο, έχει τέσσερις διαμορφώσεις, αλλά σε καμία στροφόμετρο -
@a-d-p said in Peugeot 3008 (2024):
Ερώτηση: πως βλέπουμε στροφόμετρο, έχει τέσσερις διαμορφώσεις, αλλά σε καμία στροφόμετροΚαλορίζικο καλοταξιδο!
-
Καλορίζικο καλοταξιδο.
Στο παλιό έβγαινε σε δύο διαμορφώσεις. Στο καινούργιο δεν ξέρω.
-
Ερώτηση: πως βλέπουμε στροφόμετρο, έχει τέσσερις διαμορφώσεις, αλλά σε καμία στροφόμετροΚαλοταξιδο.
-
Ερώτηση: πως βλέπουμε στροφόμετρο, έχει τέσσερις διαμορφώσεις, αλλά σε καμία στροφόμετροκαλοριζικο
να ειναι απροβληματιστο...ΑρΕς
τσεκαρε την ανακληση αν το αφορα με τις (βιδες που ειναι ασφιχτες) -
Ερώτηση: πως βλέπουμε στροφόμετρο, έχει τέσσερις διαμορφώσεις, αλλά σε καμία στροφόμετροΚαλορίζικο και καλοτάξιδο!
Να το χαρεί με υγεία! -
Ερώτηση: πως βλέπουμε στροφόμετρο, έχει τέσσερις διαμορφώσεις, αλλά σε καμία στροφόμετροΚαλοταξιδο και απροβληματιστο!!!
Ε βαλε ομως και καμια φωτο!! -
Ερώτηση: πως βλέπουμε στροφόμετρο, έχει τέσσερις διαμορφώσεις, αλλά σε καμία στροφόμετροΚαλοριζικο κι απο μενα!
Τελικα βρεθηκε το στροφομετρο;
Ισως δεν εχει καθολου, μπηκα στο νεο 2008 1.2 145 και δεν ειχε, στη θεση του υπηρχε οργανο charge, eco, power οπως στα τουοτα. -
Αλήθεια;;;;;
Μιλάμε είναι απίστευτοι….
-
Το έχουν κρυμμένο , πρέπει να το επιλέξεις μέσα από τη δεξιά οθόνη ( εκεί στη διαμόρφωση της οθόνης ) .
Αυτή τη στιγμή δείχνει τις 4 προεπιλεγμένες διαμορφώσεις. Νομίζω στην εξατομίκευση των 4 αυτών , μπορείς να τις αλλάξεις από το προφίλ οδηγού - εξατομίκευση - ενδείξεις κινητήρα (νομίζω).
Θα βγάλει ανάποδο (κλασσικά) στροφόμετρο ή μπάρα , νομίζω δείχνει και θερμοκρασίες.Αναλυτικότερα εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=-ZBQvix7TeQ
κάπου στο 29 λεπτό. -
@spi_duster said in Peugeot 3008 (2024):
@alexandros-k said in Peugeot 3008 (2024):
@andya3 said in Peugeot 3008 (2024):
@alexandros-k said in Peugeot 3008 (2024):
@andya3 said in Peugeot 3008 (2024):
Δεν ξέρω τι σου έκαναν οι τσολιάδες και ιδιαίτερα οι γερμανοτσολιάδες (?), αλλά φαίνεται να πόνεσε. Περαστικά και σε σένα λοιπόν...
Τι να με πονεσε ? Δεν καταλαβα να εγινε απολυτως τιποτα. Εσυ εχεις την μυγα και ως γερμανοτσαολιας θίχτηκες μαλλον
Αμέσως μετά το δικό μου post περί γαλλόφιλων, έκανες αναφορά επίσης σε γαλλόφιλους, αλλά απευθυνόσουν στο υπερπέραν?
Μπορεί και να παρεξήγησα το post σου, αλλά πιθανότερο είναι να απευθυνόσπυν σε μένα, παρά στο υπερπέραν.Με αφορμη το δικο σου ποστ το εγραψα , αλλά δεν απευθυνομουνα σε σενα αποκλειστικα
Σε οποιον και να απευθυνοσουν ειναι ιδιαιτερα βαρης και προσβλητικος χαρακτηρισμος . Για αμάξια μιλαμε εδω. Οχι για προδοτες και πατριωτες. Καλημέρα.
Σόρυ, αλλά είναι βαρύς
-
@georgemit said in Peugeot 3008 (2024):
Ερώτηση: πως βλέπουμε στροφόμετρο, έχει τέσσερις διαμορφώσεις, αλλά σε καμία στροφόμετροΚαλοριζικο κι απο μενα!
Τελικα βρεθηκε το στροφομετρο;
Ισως δεν εχει καθολου, μπηκα στο νεο 2008 1.2 145 και δεν ειχε, στη θεση του υπηρχε οργανο charge, eco, power οπως στα τουοτα.Δεν γνωρίζω, θα τον ρωτήσω αύριο
-
Καλοταξιδο το εργαλλλλειο
Σιγουρα εχει στροφομετρο -
@civil357 said in Peugeot 3008 (2024):
Το έχουν κρυμμένο , πρέπει να το επιλέξεις μέσα από τη δεξιά οθόνη ( εκεί στη διαμόρφωση της οθόνης ) .
Αυτή τη στιγμή δείχνει τις 4 προεπιλεγμένες διαμορφώσεις. Νομίζω στην εξατομίκευση των 4 αυτών , μπορείς να τις αλλάξεις από το προφίλ οδηγού - εξατομίκευση - ενδείξεις κινητήρα (νομίζω).
Θα βγάλει ανάποδο (κλασσικά) στροφόμετρο ή μπάρα , νομίζω δείχνει και θερμοκρασίες.Αναλυτικότερα εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=-ZBQvix7TeQ
κάπου στο 29 λεπτό.Ευχαριστώ πολύ, θα του το στείλω
Peugeot 3008 (2024)