@dettol said in VW Tiguan 2024:
χαιρομαστε με την χαρα σου! ο,τι καλυτερο να μιλας και να διαβαζεις ευτυχισμενους ανθρωπους. Η διαθεση τους ειναι μεταδοτικη 
Εχθές το βράδυ, μετά από άλλη μια πολύ κουραστική μέρα, γύρω στις 9 είχε μόλις πιει το γάλα του το πραγματικό θαύμα στη ζωή μου, ο γιος μου. Τον είχα αγκαλιά και κοιτούσε από το παράθυρο του σπιτιού τα φώτα του Tig, καθώς το ανοιγόκλεινα σαν ηλίθιος.
Γελούσε με την ψυχή του, σαν να καταλαβαίνει τι είναι, οπότε εγώ είχα δύο λόγους να χαμογελάω. Παράλληλα ήμασταν στο καινούργιο σπίτι ενώ πριν λίγο είχα κλείσει το τηλέφωνο όπου μιλούσα με μάστορα για ολοκλήρωση εργασίας από την ανακαίνιση του εξοχικού. Η σύζυγος μας κοιτούσε περιφανή και χαμογελαστή από την κουζίνα...
Όχι δεν είναι σκηνή από χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Coca-cola, ούτε από ταινία της Disney. Ήταν μια στιγμή συνειδητοποίησης για εμένα.
Ανατριχιασε το σώμα μου κατανοώντας ότι αυτή μάλλον είναι μια από τις στιγμές που είμαι στο pick της ζωής μου. Επειδή κανείς μας δεν ξέρει τι μας ξημερώνει και αν πλέον η καμπύλη του Γκάους θα έχει θετικό ή αρνητικό πρόσημο, πήρα μια βαθιά ανάσα εξεπνευσα αργά αργά και λίγο πριν μείνω από αέρα έδωσα ένα μακρόσυρτο ρουφηχτό φιλί στο μάγουλο του γιού με όση ανάσα μου είχε απομείνει. Ήμασταν όλοι εκεί μαζί και ήμασταν καλά.
Έβαλα για ύπνο το μικρό μωρό, φίλησα με υπονοούμενο να συντομεύσει με τα πιάτα το "μωρό" που γέννησε το μωρό μου, χαιρέτισα νοητά το "μωρό" από το Βολσμπουργκ και τράβηξα προς την κρεβατοκάμαρα για τα καθέκαστα....
ΥΓ: Εύχομαι ολόψυχα σε όλους να ζήτε/ζούμε τέτοιες στιγμές απλής μα ολοκληρωτικής ευτυχίας. Θεωρώ ότι τις έχουμε βαθιά ανάγκη για πάρα πολλούς λόγους. Και ας είναι παρκαρισμένο απέναντι ένα μαύρο οτομπιάνκι που καίει λάδια...