@giocitroen91 said in Οδήγησα....:
Πέρα από τις μετρήσεις του autotriti που βγάζουν σχεδόν ίδιες επιδόσεις στο 408 και το Tiguan και μάλιστα λιγο καλύτερες στο 408 … φαίνεται ότι συμφωνούν Και άλλοι στις μετρήσεις αυτες του 408:
https://zeperfs.com/en/fiche12330-peugeot-408-1-2-hyrbrid-e-dcs6.htm
Αδερφέ επειδή προφανώς απαντάς σαν οπαδός ενώ εγώ πίσω από δάκτυλό μου δεν μου αρέσει να κρύβομαι θα στο θέσω ως εξής. Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται link και άρθρα περιοδικών, είναι αυταποδεικτα. Το mhev 408 το οδήγησα ενώ είμαι κάτοχος από τον 12/2019 ενός 308 mk ii puretech 130.
Τυγχάνει δε να έχω οδηγήσει δοκιμαστικά και το 3008 με τον puretech 130 και το eat8. Ο ίδιος ο πωλητής μου είπε ότι αυτό το αμάξι είναι κανονικά για diesel.
Άρα έχω σφαιρική και ιδία άποψη για το συγκεκριμένο μοτέρ και τις δυνατότητες του. Και σου λέω ότι είναι πολύ καλό για το 208, επαρκές για τα 2008 & 308/308sw. Από εκεί και πάνω υστερεί. Τα 6ps που προσθέτει η ήπια υβριδικότητα δεν λένε κάτι. Στο 0-100 είναι χειρότερο ελαφρά από το non-mhev. Το μεγαλύτερο κατόρθωμα σε αυτό είναι η περιβαλλοντική του απόδοση και τα μηδενικά τέλη. Η καδένα θα δείξει πόσο αντέχει στον χρόνο. Και το mhev εντός κιβωτίου προσωπικά με φοβίζει.
Εν τέλει το μου βγάζεις πίνακες στους οποίους τα Tig & 408 με τους βασικούς κινητήρες έχουν ίδιες επιδόσεις είναι σαν να βγάζω εγώ πίνακα όπου κρίνεται εφάμιλλα το Tig σε αξιοπιστία με ένα Toyota. Το ξεφτιλλίζω για να καταλάβεις ότι δεν απαντάω με οπαδικά γυαλιά.
Καλές γιορτές να έχεις.