Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Y
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 1
    • Posts 82
    • Best 47
    • Groups 0

YonYan

@YonYan

94
    Profile views
    82
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

YonYan Unfollow Follow

Best posts made by YonYan

• RE: Αγορα νεου/μεταχειρισμενου οικογενειακου

Εχουμε λευκό καπνό αγαπητοι συμφορουμιτες!!!! ✌ ✌ ✌ ✌

And the winner is......

Renault Arkana Techno , λευκο περλα !!!

Εχει ηδη γινει παραγγελια, και με το καλο σε 20 μερες θα ειναι δικο μου 😃

Αν ειναι η καλυτερη επιλογη θα φανει, αλλα τη δεδομενη στιγμη νμζ οτι πηρα αυτο που εκανε περισσοτερο κλικ, και μεσα στο μπατζετ που ειχα θεσει. Αρεσε και στην CEO,οποτε μπηκε το νερο στο αυλακι!

Αρχικα θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για την βοηθεια τοσο καιρο, πραγματικα εμαθα παρα πολλα και ελπιζω να εκανα οντως την καλυτερη επιλογη
      (Αν κ "στεναχωρησα" καποιους 😁 😁 😁 )!

Εχω ΠΟΛΛΕΣ αποριες, γιατι ειναι η 1η φορα που αγοραζω καινουργιο αμαξι, και θα τις θετω εν καιρω, αλλα προς το παρον θα ηθελα (αν υπαρχει) καποια συμβουλη! Τι κανεις, τι δν κανεις μεχρι να ερθει το αμαξι και μετα.

#mono_renault !!! 👊 👊

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      Y
      YonYan

@a-d-p said in Αγορα νεου/μεταχειρισμενου οικογενειακου:

@yonyan said in Αγορα νεου/μεταχειρισμενου οικογενειακου:

@criuser said in Αγορα νεου/μεταχειρισμενου οικογενειακου:

@fanis75 said in Αγορα νεου/μεταχειρισμενου οικογενειακου:

Καλό είναι να μην μιλάς πια για σουζούκι μετά από αυτό που συνέβη...😊

θα σου απαντήσει αλά κρούζερ τώρα: Οι Ιταλοί φταίνει, που τελικά ειναι Στελάντις άρα καταλήγουμε πάλι σε γαλλόχρεπα! 😹 😹

Και κάπως έτσι θα μαμησουν το θέμα του ανθρώπου, χωρίς να προσφέρουν κάτι....και άντε ο @gatoz πέταξε και ένα S-cross all grip , o @criuser ούτε προμοσιον δεν έκανε τα ΝΕΑ c3, c3 aircross, Frontera kai Grande Panda 😁😁😁

Το έχω κάνει.

Εκεί θα καταλήξει ανάμεσα σε Αιρκρος και Φροντέρα, απλά μέχρι να έρθουν και να τα οδηγήσει, θα το πηγαίνει τάχα σε άλλα.

Θα μας τελειώσει το Αρκάνα, θα αρχίσει κάτι άλλο...😊

Στο ειπα και στο αλλο νημα, κοντευεις να με πεισεις!! Χανεις πολλους ποντους επειδη δν ειναι εδω και αργουν ακομα.... 😊

Το Αρκανα θα μας τελειωσει μονο λογω μεγεθους. Σημερα θα προσπαθησω για test drive, να το δει και η συζυγος, και βλεπουμε..... Κατα τα αλλα το εχω ηδη αποφασισει!

Ακόμα δεν έχει πάρει έγκριση από την πρόεδρο;😁😁 Τότε τι το συζητάμε;😁

Εχει παρει επι της αρχης! Τωρα θα παμε να αναλυσουμε τις λεπτομερειες ... Ενα αγχος το εχω, μην πω ψεματα....😏

Y
      YonYan
    • RE: SUZUKI SX4 SCROSS

@dimsabas said in SUZUKI SX4 SCROSS:

@a-d-p said in SUZUKI SX4 SCROSS:

@yonyan said in SUZUKI SX4 SCROSS:

Η άλλη απόφαση όντως έχει να κάνει με 4χ4 η όχι... Στο άλλο νήμα με εψησαν για 4χ4 αλλά θα δω

Την δοκιμή του @dimsabas τη διάβασες;
      https://cartalk.gr/suzuki-s-cross-1-4-hybrid-48v-2wd/

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση. Βάζω και τη δοκιμή του τετρακίνητου.

https://cartalk.gr/suzuki-s-cross-1-4-hybrid-48v-4wd/

Ευχαριστώ!! Κατατοπιστικοτατα και τα δύο! Έτσι όπως τα διάβασα, το 4χ2 μοιάζει πολύ καλύτερη επιλογή για μένα, όπως εξαρχής είχα εντοπίσει!

Y
      YonYan
    • RE: VW T-Roc

@antoniokon said in VW T-Roc:

@yonyan said in VW T-Roc:

@a-d-p said in VW T-Roc:

@yonyan said in VW T-Roc:

Καλησπερα παιδια,

Ερωτηση γιατι ειμαι λιγο νουμπας.... Παιζει καπου καποιο Pdf η κατι αλλο, που να συγκρινει τις εκδοσεις στο T-ROC? Στον εξοπλισμο εννοω.

Επισης, για μεσα στην πολη (Σαλουγκα) κατα 95%, εχει τοσο μεγαλη διαφορα (στην πραξη) ο 1,0 απο τον 1.5?

Αυτήν την στιγμή μόνο οι More εκδόσεις συμφέρουν, τις άλλες μην τις κοιτάς καθόλου.
      Αν πάρεις προσφορά από αντιπρόσωπο σου δίνει εκτυπωμένο τον εξοπλισμό., αλλιώς στην Σύνοψη από τον διαμορφωτή, pdf δεν έχω ανακαλύψει.

95% πόλη; Είσαι σίγουρος για το T-ROC;
      Εκτός κι αν εννοείς κάποια επαρχιακή πόλη 😁.
      Πατριώτης, Θεσσαλονίκη;

Τι σιγουρος ρε συ ? κοιταω τοσο καιρο, και καθε μερα μπερδευομαι ολο κ περισσοτερο!! Φανταζομουν οτι θα ειναι δυσκολη ασκηση να αποφασισεις για καινουργιο αμαξι, αλλα τετοιο πραγμα δν το περιμενα....😁

Που να δεις και τον @alex-mix τι έχει πάθει😊

Μα ειναι τρελο παντως....
      Ολες οι εταιρεις, και δν ξερω αν ειναι μονο Ελλαδα η γενικοτερα, εχουν ενα βασικο μοντελο αρκετα φθηνο, και λες εδω ειμαστε! Αλλα στην πραξη θα κανεις πολλες θυσιες στα θελω σου και αναγκαστικα θα αρχισεις να ανεβαινες εκδοσεις/εξοπλισμο, με αποτελεσμα να φτασεις +5,6κ στην καλυτερη! Και μετα λες, αμα ειναι να παρω αυτο ας παρω το αλλο σε αυτα τα λεφτα, και καταληγεις να ανεβαινεις τα χιλιαρικα σαν να ειναι απλως νουμερα!!

Παρεδειγμα, κοιτουσα τα skoda ( scala & kamiq). Ξεκινανε απο 22κ αλλα ειναι γυμνα. Και ξαφνικα, απο 22 και 24 οι πρωτες εκδοσεις, φτναεις στις 31+ για τη monte carlο! Και λες αν ειναι να δωσω τοσα για skoda, ας παω σε Sportage, Tucson κτλ....

Πραγματικο χαος!!

Υ.γ. Σε αυτες τις κατηγοριες, καταληγω τελικα οτι μονο το S-CROSS ειναι πραγματικα VFM....
      #monoScross !!!! 😁

Y
      YonYan
    • RE: Επιλογή οικογενειακου αυτοκινήτου

@criuser said in Επιλογή οικογενειακου αυτοκινήτου:

Γιατί δεν κοιτάς το Κόνα ?

Αν είσαι ευχαριστημένος με τα κορεάτικα μπορείς να μείνεις εκεί.

Από την άλλη να σου πω ότι τα γαλλικά πεζώ - σιτροέν - όπελ - ντιες υβριδικά δεν έχουν πλέον ιμάντα αλλά καδένα, ενώ στην Ευρώπη εδώ και λίγες μέρες έχουν 8 χρόνια εγγύηση και την αναμένουμε και στην Ελλάδα.

Αν κοιτάξουμε ψυχρά για οικογενειακό στα 27000 θα είναι η πλούσια έκδοση του νέου 3 αιρκρός με τα 136 άλογα και στα 29000 η πλούσια του Οπελ Φροντέρα.

Με αυτά τα χρήματα και αμάξια με μήκος 4,40 και μεταξόνιο 2,67 και 0-100 κάτω από 9 δ. και τελική πάνω από 190, δεν υπάρχει σύγκριση με άλλο.

Υβριδικό και σου μένουν και λεφτά. Και με αποσκευές 460 λίτρα.

Βέβαια θα πεταχτούν τώρα οι γνωστοί χέητερς, αλλά εδώ μιλάνε οι αριθμοί οπότε δεν ακούμε τα νούμερα...😊

Χωρίς πλάκα πάντως @criuser κοντεύεις να με πείσεις....😅

Y
      YonYan

Αρχικα νμζ οτι αυτο δν σταματαει ποτε.... ακομα κ το ιδιο το αρκανα, την αλλη εβδομαδα μπορει να εχει κ αλλη εκπτωση και να παει 25κ πχ. Αυτο εχω καταλαβει γενικα.... Οποτε οταν βρεις ενα αμαξι που σου κανει, και σε τιμη που σου κανει, προχωρας. Διαφορετικα συνεχως θα πηγαινεις σε αλλες επιλογες..

Επισης, τα 27κ ειναι για την βασικη εκδοση απο οτι βλεπω, ενω η αμεσως επομενη πιανει 31.

Y
      YonYan

Αρχικα νμζ οτι αυτο δν σταματαει ποτε.... ακομα κ το ιδιο το αρκανα, την αλλη εβδομαδα μπορει να εχει κ αλλη εκπτωση και να παει 25κ πχ. Αυτο εχω καταλαβει γενικα.... Οποτε οταν βρεις ενα αμαξι που σου κανει, και σε τιμη που σου κανει, προχωρας. Διαφορετικα συνεχως θα πηγαινεις σε αλλες επιλογες..

Επισης, τα 27κ ειναι για την βασικη εκδοση απο οτι βλεπω, ενω η αμεσως επομενη πιανει 31.

Και μόνο στο μηχανικό κιβώτιο, το x-tronic έχει μόνο 1000€ έκπτωση

Με το καλό 🙏 να παραλάβεις

Τελικά πόσο βγήκε το Arkana;

28κ ! θεωρω καλη τιμη...

Y
      YonYan
    • Αγορα νεου/μεταχειρισμενου οικογενειακου

Χαιρετίζω την παρέα!

Μετά απο πολυ καιρο, ηρθε η ωρα να παρουμε αμαξι... Βλεπετε τα 2 παιδια μεγαλωσαν καπως (5 κ 3), οποτε το αξιοπρεπεστατο κατα τα αλλα Suzuki Swift 2008, αρχιζει και ειναι προβλημα!

Η αληθεια ειναι οτι κασερι δν παιζει σε μεγαλο βαθμο, οποτε το μεγαλυτερο μερος θα ερθει απο χρηματοδοτηση/δανειοδοτηση. Ο μεγαλος προβληματισμος μας, εχει να κανει (προφανως) με τη επιλογη αναμεσα σε μεταχειρισμενο ή καινουργιο.... Καλως η κακως δν εχω εμπειρια απο αμαξια, καθως πριν το suzuki (επισης μεταχειρισμενο με λιγα ευρω), δν ειχα αλλο αμαξι, καθως εμενα εξωτερικο και δν χρειαζομουν αμαξι. Οποτε θεωρω δεδομενο, οτι οποιοδηποτε αμαξι και να παρω θα μου φανει διαστημοπλοιο....

Αρχικα, νο1 κριτηριο ειναι οι χωροι! και καμπινα, αλλα κυριως πορτμπαγκαζ...
      Για αυτο το λογο, οι επιλογες
      σε κατηγοριες ειναι ειτε station wagon ειτε καποιο SUV ( μικρο λογω οικονομικων...)

Στα sw, αυτο που εχω ξεχωρισει ειναι το megane, 2016+, το οποιο full extra παιζει καπου στα 15 ας πουμε χοντρικα. Απλως, δν εχει πολλα!! Ειναι πολυ μετρημενα αυτα που παιζουν στο car.gr. Εχει κανεις καλη εικονα για το συγκεκριμενο ? Προφανως παιζουν διαφορες κατηγοριες που μπορει να εχουν κ αλλη απαντηση, αλλα ειναι και αυτο ενα κομματι αποριας! Κοιταω πετρελαιο, και εχει ειτε το 1500 -115hp, ειτε το 1600 - 130hp. Αυτοματο/ χειροκινητο δν με απασχολει ιδιαιτερα.

Στην αλλη κατηγορια, μου αρεσει το Kadjar, αλλα επισης δν βλεπω να "κινειται" γενικα.... Απο οτι εχω δει παιζει καπου στα 15-16κ για του 2016, και ανεβαινει στα 18-20κ για 2019...

Ο δευτερος δρομος, ειναι το καινουργιο! Εκει αν παρω τη μεγαλη αποφαση, νμζ το μπατζετ θα κινηθει γυρω στα 25κ.
      Αυτα που εχω ξεχωρισει μεχρι τωρα ειναι το νεο Duster κυριως, με μεγαλη απορια αν αξιζει να περιμενω και να δωσω κατι εξτρα για το Bigster ( αν ισχυσουν οι φημες για την τιμη του)....

Γενικα, μεσα στην Θεσσαλονικη το μεγαλυτερο μερος των διαδρομων, και κλασσικα καμια εκδρομη οπως ο μεσος Ελληνας... Τπτ ιδιαιτερο, καμια "βουνισια" ανησυχια κτλ.... Κ αυτος ειναι ο λογος που στο Duster πχ δν νμζ οτι εχει νοημα να παω στο 4Χ4....

Συγνωμη για το σεντονι κ ευχαριστω εκ των προτερων!!

Φυσικα, ειμαι ανοιχτος για οποιαδηποτε αλλη προταση/ιδεα! Και κυριως σε επιχειρηματα υπερ/κατα νεου/μεταχειρισμενου !!!

Y
      YonYan

@andya3 said in Αγορα νεου/μεταχειρισμενου οικογενειακου:

ειάζετα

Δν εχω καποιο θεμα με vag , αλλα οπως ειπε παρακατω ο @A-d-P προτιμω "λιγοτερο¨ Premium αλλα να ειναι πιο εξοπλισμενο. Γενικα νμζ οτι καταληγω στο "καλυτερα την φουλ εκδοση του Β μοντελου παρα την βασικη ενος ακριβοτερου" (με πολλα "αν" η προταση φυσικα...!)

@georgemit said in Αγορα νεου/μεταχειρισμενου οικογενειακου:

i30 tourer 1.5 με τα 96 ατίθασα;
      Μα καλά που ζούμε; Στον μεσαίωνα; (με φωνή Κουτσούμπα)

i30 tourer 1.5 140 N line να γουστάρει. 😎
      Αν υπήρχε όταν πήρα το δικό μου θα το έβλεπα πολύ σοβαρα. Δε το έφερναν τότε, ήθελε ειδική παραγγελιά.

Να πωτην μαυρη μου αληθεια, δν το ειχα καν κατα νου το συγκεκριμενο.... 😕
      Αλλα ψαχνοντας το σημερα, νμζ οτι οντως μπαινει δυνατα στη λιστα!! Αρχικα λογω Hyundai (1o αμαξι/ερωτας βλεπεις....), αλλα και περα απο αυτο εχει σχεδον ολα οσα ζηταω ! Πολυ καλη προταση παιδια, thanks! Ξεψαχνιζω λιγο τις εκδοσεις τωρα. Νμζ οτι θα πηγαινα στο hybrid παντως. Σημαντικη διαφορα στα χρηματα, αλλα μοιαζει να αξιζει με 1000....

@georgemit said in Αγορα νεου/μεταχειρισμενου οικογενειακου:

i30 tourer 1.5 με τα 96 ατίθασα;
      Μα καλά που ζούμε; Στον μεσαίωνα; (με φωνή Κουτσούμπα)

i30 tourer 1.5 140 N line να γουστάρει. 😎
      Αν υπήρχε όταν πήρα το δικό μου θα το έβλεπα πολύ σοβαρα. Δε το έφερναν τότε, ήθελε ειδική παραγγελιά.

Το "πρόβλημα" είναι ότι εκτός τα +3-4000€, το γρήγορο έχει -100 λίτρα πορτμπαγκάζ, λόγω πολλαπλών συνδέσμων και μπαταρίας. Αλλά σίγουρα είναι ανώτερο δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία. Μόνο εγώ που το ζαχαρωνω για δεύτερο και χρειάζομαι τα 600 λίτρα πορτμπαγκάζ του ατμοσφαιρικού.... αλλιώς μονόδρομος το turbo.

Ειναι τοσο μικροτερο ομως ? Βλεπω 493λτ που μου μοιαζει υπερ-αρκετο....

Y
      YonYan

Να ξέρεις ότι τα στέισον στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου δημοφιλή.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να παραγγείλεις και να περιμένεις, ενώ για μεταπώληση να μην περιμένεις καθόλου, αφού δεν θα χτυπήσει τηλέφωνο.

Δεν ήταν δημοφιλή, όταν τα έπαιρνε όλη η Ευρώπη, πόσο μάλλον τώρα που δεν τα παίρνουν ούτε αυτοί.

Ναι η αλήθεια είναι το έχω καταλάβει για τα καλά αυτό! Εκείνο το μεγκαν sw , όλα κ όλα 10 αμάξια έχει το car, και τα 9 είναι εισαγωγής....
      Από την μια λες, η αγορά πάντα ξέρει, αλλά από την άλλη προσωπικά δν καταλαβαίνω γτ τόσο απέχθεια για τα Στέισον...Ακόμα κ στο ι30 υπάρχει σχετικά ολόιδιο και σε fastback, αλλά με τραβάει περισσότερο το τούρερ!Βέβαια δεν είχα κ ποτέ, οπότε μπορεί να υπάρχουν πρακτικά προβλήματα που δν τα φαντάζομαι.

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει. Στην Ελλάδα είχαν πάντα αρνητική χροιά. Από αυτοκίνητα μαστόρων μέχρι 2+1 τα έλεγαν. Κάποτε τα έλεγαν και φορτωταξί, γιατί στην επαρχία έκαναν διπλή δουλειά και μεταφορά επιβατών και εμπορευμάτων ως αγοραία.

Δεν ήταν κούρσες δηλαδή που έλεγαν κάποτε.

Εξαιρέσεις ελάχιστα μοντέλα, συνήθως ιδιαίτερα εξ ορισμού. Μεγάλες Σιτροέν και κάποιες μεγάλες Αλφα Ρομέο, αλλά και κάποια Οκτάβια.

Ο οριστικός τους θάνατος ήταν τα πολυμορφικά που είχαν πολύ πέραση, γιατί στην Ευρώπη τα αυτοκίνητα είναι κυρίως για το γουήκ έντ.

Τώρα όμως που παντού έχουν πέραση τα σουβ, δεν έχουν πέραση τα απλά χάτς και τα σεντάν, ενώ τα στέισον δεν υπάρχουν.

Οπότε κοίτα σουβ, ή έστω κάποιο κουπέ σουβ, ή κουπέ κροσόβερ, αν θέλεις να είσαι κάπως άνετος.

Άσε τον άνθρωπο να πάρει....αν το κρατήσει πολλά χρόνια.....
      σαν αυτοκίνητα 10ετιας + έχουν ζητήσει στα μεταχειρισμένα από μαστόρια....

Η αλήθεια είναι παιδιά ότι το πλάνο είναι αρκετά μακροπρόθεσμο!! Γενικά το swift θα μείνει σαν δεύτερο, και μακάρι να πάει έτσι η φάση όσο γίνεται! Και μετά να γίνει 2ο με το καλό το (τωρινά) καινούργιο! Σίγουρα πολύ σημαντική η μεταπωλητικη αξία αλλά δν ξέρω αν είναι όντως στα βασικά μου requirements

Y
      YonYan

Latest posts made by YonYan

• RE: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Έτσι βγαζει νόημα...

Απλώς μου φαίνονται υπερβολικά τα 750+ για HD...

Anytime τι γνώμες υπάρχουν γενικά? Γτ δν βρίσκω κάτι και προς τα πίσω στα πρόσφατα.... Μάλλον καλό είναι αυτό, εκτός αν δν την έχει κανένας!!

Έχει πολύ χαμηλότερες η κ καθόλου απαλλαγές από HD, και χαμηλότερη τιμή...

posted in Περί αυτοκίνησης
      Y
      YonYan

Ναι το λογικο ειναι να μην ειναι ιδια αυτα τα 3 συμβολαια... Παρ'ολα αυτα δν μπροω να βρω καμια διαφορα στους ορους... αλλα 300ε διαφορα?? δν στεκει....

Ακομαι και με το 15% βγαινει 700+ απο το σαιτ της HD. (πανω κατω οσο το δινει και η pricefox)....

Anytime μου δινει 635, με απαλλαγη ας πουμε 600 :
      ¨Το ποσό απαλλαγής, δηλαδή η συμμετοχή σας στο κόστος αποκατάστασης της ζημιάς είναι μόνο €350 σε Συνεργαζόμενο συνεργείο της Interamerican σε όλη την Ελλάδα ή €600 σε συνεργείο της επιλογής σας."

anytime δν εχει και απαλλαγη στα φυσικα φαινομενα , ενω η hd εχει 300

Και εχω καταμπερδευτει!!!! 😠

Y
      YonYan

Ρε παιδια, κανω εγω κατι λαθος ?? Μηπως ειναι "fake" η τιμη στο 1ο? Αλλα και οι αλλες μου φαινονται υπερβολικες!

Απο InsuranceMarket :

2e800cb6-ce1f-44a3-a203-cfb04a6a886e-image.png

Apo PriceFox:

899209c7-ccfc-44ce-beae-d73c02299abb-image.png

Apo HD site :

21856cf7-db91-46a1-aefa-f424715d7d90-image.png

8caf3a76-24f0-4000-b70f-f6e79df9985b-image.png

Y
      YonYan

Καλησπερα !

Περιμένοντας το νεο μου αμαξι τις επομενες μερες, προσπαθω να καταληξω σε ασφαλεια (προφανως μικτη).
      Renault Arkana, αξια 28κ. Σκεφτομουν για απαλλαγη 1000.

Hellas Direct βγαινει 495 (12μηνο). Απο οτι διαβασα και πιο πισω, δν υπαρχει καποιο θεμα με την εταιρεια, και βλεπω οτι σε αλλες εταιρεις ανεβαινει παρα πολυ (πχ ΑΙG 780 που νμζ οτι εχει και λιγοτερες καλυψεις!).

Εχετε καποια "αντιρρηση" ειτε για την εταιρεια ειτε για το ποσο απαλλαγης? Κατι αλλο που πρεπει ισως να προσεξω?

Ευχαριστω!

Y
      YonYan

@sabas_thess said in Αγορα νεου/μεταχειρισμενου οικογενειακου:

Επίσης να πω ότι ενώ αν το αγόραζα θα το αγόραζα στο υπέροχο Zanzibar blue οφείλω να ομολογήσω ότι η λευκή πέρλα βγάζει το max του κυριλέ στο όχημα.

Εκπληκτικο το Zanzibar, αλλα παραδοξως εφαγε ακυρο απο τη CEO! Βεβαια για να ειμαι ειλικρινης, δυσκολα θα ρισκαρα να παω σε τοσο "εξωτικο" χρωμα... Και ετυχε το test drive που εκανα να ηταν σε Zanzibar. Και επειδη προφανως μονο εγω ελειπα απο εκει πανω, εδειχνε πολυ πολυ ασχημα με τοση σκονη κ βρωμια επανω...

Y
      YonYan

Σας ευχαριστω ολους παιδια!!

Y
      YonYan

Και μόνο στο μηχανικό κιβώτιο, το x-tronic έχει μόνο 1000€ έκπτωση

Με το καλό 🙏 να παραλάβεις

Τελικά πόσο βγήκε το Arkana;

28κ ! θεωρω καλη τιμη...

Y
      YonYan

Y
      YonYan

Εχουμε λευκό καπνό αγαπητοι συμφορουμιτες!!!! ✌ ✌ ✌ ✌

And the winner is......

Renault Arkana Techno , λευκο περλα !!!

Εχει ηδη γινει παραγγελια, και με το καλο σε 20 μερες θα ειναι δικο μου 😃

Αν ειναι η καλυτερη επιλογη θα φανει, αλλα τη δεδομενη στιγμη νμζ οτι πηρα αυτο που εκανε περισσοτερο κλικ, και μεσα στο μπατζετ που ειχα θεσει. Αρεσε και στην CEO,οποτε μπηκε το νερο στο αυλακι!

Αρχικα θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για την βοηθεια τοσο καιρο, πραγματικα εμαθα παρα πολλα και ελπιζω να εκανα οντως την καλυτερη επιλογη
      (Αν κ "στεναχωρησα" καποιους 😁 😁 😁 )!

Εχω ΠΟΛΛΕΣ αποριες, γιατι ειναι η 1η φορα που αγοραζω καινουργιο αμαξι, και θα τις θετω εν καιρω, αλλα προς το παρον θα ηθελα (αν υπαρχει) καποια συμβουλη! Τι κανεις, τι δν κανεις μεχρι να ερθει το αμαξι και μετα.

#mono_renault !!! 👊 👊

Y
      YonYan
    • RE: MG ZS

Αυτο ακριβως.... εκτος αν γινεται ετσι να βαλουν νωριτερα φρενο στον ηλεκτρικο (?).... δν ειμαι σιγουρα ο καταλληλος να το απαντησει

Y
      YonYan
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ