-
Καλησπέρα βρήκα ένα τρακαρισμένο Suzuki swift του 18' που μου φάνηκε σε όχι τοσο κακή κατάσταση και θα ήθελα την γνώμη σας στο κατά πόσο μπορεί να φτιαχτεί αυτό το αμάξι χωρίς πολλά λεφτά...
https://www.facebook.com/marketplace/item/1839556213233672/ -
Όλα φτιάχνονται.
Αλλά αν δεν φτιαχτούν σωστά, πως μπαίνεις πάλι μέσα νιώθωντας ασφαλής?
Με B-pilar σταβωμένο, και ίσως και πάτωμα να έχει πάρει το κόστος εργατικών μπορεί να είναι υπερβολικό.
π.χ. σε όχημα με πολύ μικρότερη έκταση ζημιάς
Youtube Video -
@xmarios64 said in Τρακαρισμένο αυτοκίνητο:
Καλησπέρα βρήκα ένα τρακαρισμένο Suzuki swift του 18' που μου φάνηκε σε όχι τοσο κακή κατάσταση και θα ήθελα την γνώμη σας στο κατά πόσο μπορεί να φτιαχτεί αυτό το αμάξι χωρίς πολλά λεφτά...
https://www.facebook.com/marketplace/item/1839556213233672/Αν δεν εισαι φανοβαφεας δε νομιζω να σε συμφερει η σωστη επισκευη του.
-
Με μια αλοιφούλα είναι κομπλέ , μην μασάς !
-
-
@antonakis said in Τρακαρισμένο αυτοκίνητο:
Όλα φτιάχνονται.
Αλλά αν δεν φτιαχτούν σωστά, πως μπαίνεις πάλι μέσα νιώθωντας ασφαλής?
Με B-pilar σταβωμένο, και ίσως και πάτωμα να έχει πάρει το κόστος εργατικών μπορεί να είναι υπερβολικό.
π.χ. σε όχημα με πολύ μικρότερη έκταση ζημιάς
Youtube VideoΤο πατωμα εχει παρει σιγουρα. Και στο βιντεο το τεντωνει ο τεχνικος. Το θεμα ειναι να μπουν σωστα οι πορτες μετα και να μην εχει θεμα η ηχομονωση. Τα βαζεις κατω ποσα στοιχιζει η επισκευη συν την αγορα. Το οφελος θα πρεπει να ειναι μεγαλο γιατι μπορει να εχεις θεμα στη μεταπωληση. Παντως σαν σημειο προσκρουσης δεν ειναι το χειροτερο.
-
ΜΑΚΡΥΑ !!!!!!
-
@ilias-a said in Τρακαρισμένο αυτοκίνητο:
@xmarios64 said in Τρακαρισμένο αυτοκίνητο:
https://www.facebook.com/marketplace/item/1839556213233672/Αν δεν εισαι φανοβαφεας δε νομιζω να σε συμφερει η σωστη επισκευη του.
Ακριβώς! Τέτοιες περιπτώσεις είναι για τους φαναρτζήδες, αν το αμάξι δεν είναι σοβαρά χτυπημένο, το αγοράζουν τζάμπα και το επισκευάζουν με πολύ λίγα χρήματα.
Για μας τους κοινοί θνητοί μπορεί να στοιχίσει όσο το ατρακάριστο. -
Eκτός αν το πάρει ο @lap να μεταφέρει το μοτέρ στο δικό του.
(ή τέλος πάντων αξίζει αν κάποιος έχει ήδη το ίδιο αμάξι και θέλει μετατροπή σε sport) -
εμενα πάντως μου φαίνεται οτι έχει πάρει πατωμα και δεν θα το εμπιστευομουν εύκολα αυτό το αμαξι ασχετα ποσο κοστίζει να φτιαχτεί.
Μονο αν ήμουν ειδικος (φαναρτζης) και γνωριζα πολλά πράγματα θα εξεταζα την περιπτωση να πάω να το δω και να το φτιαξω
εγώ που δεν είμαι δεν θα το αγόραζα με τιποτα
-
Μου θυμίζιε πάρα πολύ ένα τέτοιο δημοσιογραφικό, ίδιο τρακάρισμα. Είχε γίνει συζήτηση κι εδώ https://forum.4troxoi.gr/topic/89735/node-89735/433?page=22 σελ 22, post 433
Σε κακό σημείο το χτύπημα. Μπορεί να δώσεις πολλά για επισκευή και να παραμείνει σταβό. -
@elvet said in Τρακαρισμένο αυτοκίνητο:
Μου θυμίζιε πάρα πολύ ένα τέτοιο δημοσιογραφικό, ίδιο τρακάρισμα. Είχε γίνει συζήτηση κι εδώ https://forum.4troxoi.gr/topic/89735/node-89735/433?page=22 σελ 22, post 433
Σε κακό σημείο το χτύπημα. Μπορεί να δώσεις πολλά για επισκευή και να παραμείνει σταβό.Αυτο ειναι !!! Που το θυμηθηκες ρε θηριο !!!
Ακομα δεν το εφτιαξε κανεις απο το 2018 που τρακαρε..... Φαντασου ποσο ευκολο και συμφερον ειναι ..... -
Η αλλη λυση ειναι να μη το φτιαξει ποτε και να κυκλοφορει ετσι
-
Αυτό είναι μόνο για λαμαρινα να το φτιάξει ο ίδιος και να γλιτώσει τα εργατικά.
Αλλά όπως φαίνεται ούτε αυτοί το θέλουν. Άλλη περίπτωση να το κάνει κάποιος αγωνιστικό μίας και ούτως ή άλλως θα μείνει μόνο σασί για Πόντες, δεσίματος, κλουβιά κλπ. -
Εγω θα το επαιρνα,σε αυτη τη τιμη.Προυποθεση,να εχεις γνωστο φαναρτζη.
Εσεις που λετε "μακρια","δεν αξιζει",κλπ,εχετε δει Artur Tussik στο Youtube??
Youtube Video -
@accentwizard said in Τρακαρισμένο αυτοκίνητο:
Εσεις που λετε "μακρια","δεν αξιζει",κλπ,εχετε δει Artur Tussik στο Youtube??Άμα το περάσει και από ένα euroncap για να διαπιστώσει ότι ισχύει το rating που είχε πριν τρακάρει, μαζί σου. Διαφορετικά, η ασφάλειά μου έρχεται πρώτη.
-
@alexandros-k said in Τρακαρισμένο αυτοκίνητο:
@elvet said in Τρακαρισμένο αυτοκίνητο:
Σε κακό σημείο το χτύπημα. Μπορεί να δώσεις πολλά για επισκευή και να παραμείνει σταβό.Αυτο ειναι !!! Που το θυμηθηκες ρε θηριο !!!
Ακομα δεν το εφτιαξε κανεις απο το 2018 που τρακαρε..... Φαντασου ποσο ευκολο και συμφερον ειναι .....Αυτό λέει 64000 χιλιόμετρα και το πρώτο μόνο 248
Οι φωτογραφίες είναι στο ίδιο μέρος, στο car δεν υπάρχει η αγγελία.... πολύ πιθανόν να πρόκειται για απάτη. Κάποιος πήρε τις φωτογραφίες και προσπαθεί να αποσπάσει προκαταβολή....το marketplace είναι πιο χαλαρό σε θέματα ασφάλειας... -
Εσεις που λετε "μακρια","δεν αξιζει",κλπ,εχετε δει Artur Tussik στο Youtube??Βρε στην εμφάνιση ίδιο γίνεται όπως πριν. Και με καλιμπρα έρχονται και όπως θες. Θεωρείς ότι παρέχουν την ίδια ασφάλεια με πριν?
Και το πουλί αμα πέσει σε κάποιον και δεν σηκώνεται εχω ακούσει ότι βάζεις μέσα αμπούλες αέρα και πιέζεις τα @@ σαν τρόμπα φλουτς φλουτς φλουτς και το φουσκώνεις . Λες μετά το φουσκωτό να κάνει την ίδια δουλειά με το κανονικό ? Η θα κάνει κάνα φρουτςςςςς και θα σκάσει?
-
@cirus said in Τρακαρισμένο αυτοκίνητο:
Εσεις που λετε "μακρια","δεν αξιζει",κλπ,εχετε δει Artur Tussik στο Youtube??Βρε στην εμφάνιση ίδιο γίνεται όπως πριν. Και με καλιμπρα έρχονται και όπως θες. Θεωρείς ότι παρέχουν την ίδια ασφάλεια με πριν?
Και το πουλί αμα πέσει σε κάποιον και δεν σηκώνεται εχω ακούσει ότι βάζεις μέσα αμπούλες αέρα και πιέζεις τα @@ σαν τρόμπα φλουτς φλουτς φλουτς και το φουσκώνεις . Λες μετά το φουσκωτό να κάνει την ίδια δουλειά με το κανονικό ? Η θα κάνει κάνα φρουτςςςςς και θα σκάσει?
Σαν του Αντρεα τετοιο του ειχαν βαλει , χαλασε η βαλβιδα ξεφουσκωσε , κι εγινε η λιανη θεουσα και μας φορτωσε το αναπτηρικον φως να ταξιδευει τζαμπα μαζι με καμμια εκατοστη τραγους και να εχει και τιμες αρχηγου κρατους .
Τι εχουμε ζησει και τι θα ζησουμε στο χριστιανοταλιμπαν ελλαντα. -
@otso said in Τρακαρισμένο αυτοκίνητο:
@cirus said in Τρακαρισμένο αυτοκίνητο:
Σαν του Αντρεα τετοιο του ειχαν βαλει , χαλασε η βαλβιδα ξεφουσκωσε , κι εγινε η λιανη θεουσα
Αλήθεια τωρα??? Δεν το ήξερα αυτό χαχαχαχαχαχαχα
Τρακαρισμένο αυτοκίνητο