accentwizard
@accentwizard
ΕΜΠΟΡΟΣ
Best posts made by accentwizard
-
RE: Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)
Καλο ταξιδι,στον ανθρωπο,που μαζι με αλλους,σημαδεψαν τα εφηβικα μου χρονια...
-
RE: Επιλογή αυτοκινήτου για ρυμούλκηση σκάφους
Για τι σκαφος μιλαμε;
-
RE: Που θα περασετε το Πασχα ; Ακολουθειτε τα εθιμα;
Ολη τη Μ.Εβδομαδα εδω,Δευτερα του Πασχα φευγουμε για Δαλματικες ακτες δεκα μερες,με τελικο προορισμο το Σπλιτ.
-
RE: Nissan X-Trail 2013
Εκλεισα τεσσερα χρονια με το X-Trail αυτες τις μερες,σημερα το περασα και ΚΤΕΟ!Περναει γρηγορα ο καιρος.
Εχοντας 28000χλμ σε τεσσερα χρονια,μπορω να πω πως η επιλογη μου με εχει δικαιωσει,καθως το αμαξι μου εδωσε τους χωρους,την ποιοτητα κυλισης,τις επιδοσεις και την οικονομια καυσιμου που ηθελα για τα ταξιδια μου.
Απο βλαβες,μου εβγαλε δυο φορες τον δευτερο λ,τη μια φορα εντος εγγυησης,την δευτερη εκτος,οπου και εβαλα μονος μου εναν aftermarket Bosch,απο τον διαπιστωμενα ελλατωματικο εργοστασιακο.
Επισης ειχα και μια διαρροη φρεον απο ενα o-ring σε μια ενωση στις σωληνωσεις του air-condition.
Kατα τα αλλα το αμαξι δεν εχει πλεον καμμια σχεση με το πως το πηρα,μιας και του εχω βαλει αρκετα πραγματακια πανω,τα οποια ειναι του γουστου μου,και τα οποια λειπανε απο την "φτωχη" εκδοση που πηρα.
Το οτι δεν ειναι τετρακινητο δεν μου ελειψε ποτε και πουθενα ως τωρα,αυτο που θα μου αρεσε να εχω εξτρα και δεν μπορω,ειναι ισως η πανοραμικη οροφη,και οι δυο επιπλεον θεσεις πισω.
Σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος,και οποιος ψαχνει αμαξι στην D-Suv,ας ριξει και μια ματια στο X-Trail! -
RE: Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!
@georgemit said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
@accentwizard Αμάξι;
X-Trail 1.6,2018.
-
RE: Nissan X-Trail 2013
Ανασταινω το θεμα,περασανε εξι χρονια απο την αγορα του αυτοκινητου,και επειδη διαβαζω για βλαβες σε τοπικς αλλων αυτοκινητων της κατηγοριας,εχω να πω οτι το X-Trail λειτουργει απροβληματιστα,με μονη παραφωνια εναν αισθητηρα λ που αλλαχτηκε εντος εγγυησης.
Δεν τριζει,και η καταναλωση στο cruising ειναι 6.5-7 λιτρα.
Να τονισω οτι πλεον το αμαξι ειναι στα 220 αλογα,αν εχει καποια σημασια.
Δεν ευλογω τα γενια μου,δεν παραγεται πια,θελω να πω οτι εκ του αποτελεσματος,αποδειχτηκε ενα καλο αμαξι. -
RE: Nissan Micra K11, Υγράεριο vs Φυσικό Αέριο. Τελικά τι με συμφέρει;
Με 6 λιτρα μεικτη,που σημαινει ενδεχομενως και κατω απο 5 στο ταξιδι,δεν ξερω αν υπαρχει λογος να προχωρησεις σε κατι τετοιο.Εγω τουλαχιστον θα το αφηνα στην ησυχια του.
-
RE: TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος
Δηλαδη εδωσε 100,200,300 χιλιαρικα για να αγορασει το σπιτι,πληρωσε την εφορια,τον συμβολαιογραφο,το υποθηκοφυλακειο,και τον χαλανε τα 200-300 ευρω του μισου ΕΝΦΙΑ???(εκτος και αν μιλαμε για επαυλη στο Καβουρι)
Latest posts made by accentwizard
-
RE: Τρακαρισμένο αυτοκίνητο
Εγω θα το επαιρνα,σε αυτη τη τιμη.Προυποθεση,να εχεις γνωστο φαναρτζη.
Εσεις που λετε "μακρια","δεν αξιζει",κλπ,εχετε δει Artur Tussik στο Youtube??
Youtube Video -
RE: ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
Το κοστος της κατασκευης απο το μηδεν το συζητησαμε.Στην περιπτωση του "πανωσηκωματος" που κυμαινεται το κοστος ανα τ.μ;
-
RE: TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????
Ειναι μη μετρησιμες οι διαφορες.Εγω οταν ειπα στον προγραμματιστη μου οτι βαζω 98αρα,μου απαντησε:"...δηλαδη 95αρα..."...
-
@wantone said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
@criuser said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
@criuser said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Η λευκη μονωση που μοιαζει με το φενιζολ που ειχαμε παλια και παει πανω απο τα τουβλα τι κοστος εχει το τμ?
Στο ταβανι βαζουν παρομοια μονωση απο την μεσα πλευρα οπως το εκαναν παλια;
Δεν έμπαινε πάνω από τα τούβλα, έμπαινε ανάμεσα σε δύο δρομικά τούβλα.
Οι τιμές αλλάζουν συνέχεια, αλλά και το βάρος του λευκού φελιζόλ οπότε ρωτάς κάποιον ειδικό, που θα σου βγάλει και το ΠΕΑ.
Στο ταβάνι θα πρέπει να κάνεις ψευδοροφή.
τωρα πως μπαινει; μια πολυκατοικια στην γειτονια την εχουν κανει λευκη απο αυτα τα φενιζολ. θα κτισουν μια σειρα τουβλα απο πανω?
Οχι είναι διαφορετικό υλικό. Λέγεται εξωτερική θερμομόνωση, καλύπτει όλο το κέλυφος του κτιρίου και απλά μπαίνει έγχρωμος λεπτός διακοσμητικός σοβάς απ΄ έξω. Το πάχος όμως της μόνωσης είναι συνήθως 10 εκ, έναντι 3-5 που ήταν παλιά και το νέο έχει καλύτερο συντελεστή μόνωσης.
πως την στερεωνουν στα τουβλα? με κολλα?
Με αφρο πιλυουρεθανης.Χαμηλης διογκωσης. -
RE: Toyota RAV4 ή Nissan X-trail
@hristoff said in Toyota RAV4 ή Nissan X-trail:
@accentwizard said in Toyota RAV4 ή Nissan X-trail:
Δεν διαβαζω καλα πραγματα για το Τ33,πολλες βλαβες.Ειναι πιο ωραιο βεβαια και εχει το πλεονεκτημα του χαμηλου κυβισμου.
Τι εννοείς;
Δωσε λεπτομέρειες σε παρακαλώ.
Ακόμη και link αν μπορείς.
Ευχαριστώ!Δεν εχω ευκαιρο καποιο λινκ,στο facebook ειχα διαβασει για αρκετα προβληματα με τον κινητηρα.Δεν μπορω να το βρω.
-
RE: Toyota RAV4 ή Nissan X-trail
Δεν διαβαζω καλα πραγματα για το Τ33,πολλες βλαβες.Ειναι πιο ωραιο βεβαια και εχει το πλεονεκτημα του χαμηλου κυβισμου.
-
@kkostask said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Άντε πάλι….στο έγγραφο που υπογράφει ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να αναγράφεται ρητά και ευκρινώς. Εγώ έτσι το κάνω, οι άλλοι δεν με νοιάζει.
Εγω δεν μιλαω για το εγγραφο,Μιλαω για το τηλεφωνημα,ξερεις,αυτο για να αναλαβεις την προωθηση....