@vigilantius__1985 said in Προβληματισμός για το ποιο αμάξι να θυσιαστεί:
Επανέρχομαι στο topic καθώς έχω αρχίσει να συγκλινω προς κάποιες συγκεκριμένες επιλογές. Η αγορά θα πραγματοποιηθει περίπου σε έναν χρόνο από τώρα. . Από αυτά που έχω δει, με δεδομένο ότι πρόκειται για οικογένεια με ένα παιδι 6 ετών και χωρίς προοπτική για άλλοbolded text και για budget περί τα 35.000 ευρωbolded text, έχουμε:
- Alfa Romeo junior ibrida
- Lexus Lbx
- Bmw 120 hybrid
- Μικρό ερωτηματικό για το αν έρθει το καινούργιο evitara με θερμικό μοτέρ, λόγω πολύ καλής εμπειρίας με τη μάρκα (swift)
Δεν είμαι προκατειλημμένος, είχα Corolla, swift, τωρα έχω giulietta και θα ήθελα μια χρυσή τομή χωρίς να είναι "βαρκα-γυαλό" το αμάξι, ενώ δίνω βάση στο ποιοτικο σαλόνι (μοναδικό σημείο που πονάει η giulietta). Θα ήθελα να αποφύγω το group vag λόγω μειωμένης αξιοπιστίας (την εδώ διαπιστώσει σε πολλά αμάξια φίλων), παρ' ό,τι τα θεωρώ πολύ ποιοτικά αμάξια, όπως το νέο Tiguan ας πούμε.
Θα ηθελα τις απόψεις σας παιδιά και εννοείται αν σας περνάει κάποια εναλλακτική από το μυαλό.
Το Junior/LBX/Puma Μπορουν να σου κάνουν την δουλειά αν θες BSUV
εχουν μικρούς χώρους όμως πίσω ολα αυτά!!!!μια χαρά για παιδια, στριμωχτα για ψηλους ενήλικες. Μια χαρά για γυναικες που είναι συνήθως πιο μικροσωμες.
Το LBX είναι το πιο ακριβο και ποιοτικό αφου θεωρείται premium και εχει bonus πολύ χαμηλή κατανάλωση σαν full hybrid
το Junior είναι αυτό που μπορείς να πάρεις καλύτερη τιμή για το Jiulietta φανταζομαι αν δεν το δώσεις μόνος σου. Εμενα μου φαίνεται σε τιμή premium για μη premium μοντέλο πάντως.
και το puma είναι αυτό που συνδιάζει πολύ καλή συμπεριφορα με τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευων από όλα λόγω του megabox που έχει που για μενα είναι πολύ βασικό αν πας σε Bsuv και όχι σε Csuv οπως έλεγες αρχικά
Για το vitara το νεο πρεπει να περιμένουμε να το δούμε, δεν έχω άποψη
τα πάνω είναι για Bsuv
o ασος είναι το καλύτερο σε οδηγική συμπεριφορα. αλλα δεν συγκρινεται με τα παραπάνω είναι ανώτερο λόγω μεγαλύτερης κατηγορίας. Αν δεν σε νοιαζει ψηλο προτιμησέ το από τα B-suv είναι καλύτερο αλλα δεν ξέρω αν σε χώρο αποσκευών σου αρκεί, εχει μικρό
για τα C-suv που είχες ρωτήσει έχουμε ήδη απαντήσει παλιοτερα που έβαλες το θέμα οπότε μην επαναλαμβάνομαι
ζυγισε τα και να θυμάσαι οτι εσυ ξέρεις καλύτερα από ολους μας τι σου ταιριάζει