Nov 14, 2024, 12:02 PM

@vigilantius__1985 said in Προβληματισμός για το ποιο αμάξι να θυσιαστεί:

Επανέρχομαι στο topic καθώς έχω αρχίσει να συγκλινω προς κάποιες συγκεκριμένες επιλογές. Η αγορά θα πραγματοποιηθει περίπου σε έναν χρόνο από τώρα. . Από αυτά που έχω δει, με δεδομένο ότι πρόκειται για οικογένεια με ένα παιδι 6 ετών και χωρίς προοπτική για άλλοbolded text και για budget περί τα 35.000 ευρωbolded text, έχουμε:

1. Alfa Romeo junior ibrida
  2. Lexus Lbx
  3. Bmw 120 hybrid
  4. Μικρό ερωτηματικό για το αν έρθει το καινούργιο evitara με θερμικό μοτέρ, λόγω πολύ καλής εμπειρίας με τη μάρκα (swift)

Δεν είμαι προκατειλημμένος, είχα Corolla, swift, τωρα έχω giulietta και θα ήθελα μια χρυσή τομή χωρίς να είναι "βαρκα-γυαλό" το αμάξι, ενώ δίνω βάση στο ποιοτικο σαλόνι (μοναδικό σημείο που πονάει η giulietta). Θα ήθελα να αποφύγω το group vag λόγω μειωμένης αξιοπιστίας (την εδώ διαπιστώσει σε πολλά αμάξια φίλων), παρ' ό,τι τα θεωρώ πολύ ποιοτικά αμάξια, όπως το νέο Tiguan ας πούμε.
Θα ηθελα τις απόψεις σας παιδιά και εννοείται αν σας περνάει κάποια εναλλακτική από το μυαλό.

Απο τα 3 πρωτα η δικη μου επιλογη (Ιαπωνας μεχρι αηδιας ειμαι) θα ηταν το Lexus Lbx.