-
@kapelis said in VW Tiguan 2024:
Στα ΒΠ έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα πρώτα R line και είναι εντυπωσιακά.
Ναι είδα και εγώ ένα τέτοιο σε μαύρο χρώμα χθες το βράδυ, φοβερά τα πίσω φωτιστικά σώματα, μιλάμε για SUVαρα , με εκτόπισμα, lifestyle statement , καλύτερο και από τα Χ1 και GLA , και κυρίως χωρίς την βλαχογκλαμουρια που αποπνέουν τα σηματακια τους.
-
Ωραίος!
Και όπως ακριβώς το ήθελες
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Spoiler alert, πριν 2' έστειλα την προκαταβολή. 41700€ κλειδί. 150ps Dolphin Grey More και extras DCC+ HK ηχοσύστημα winter pack stage 1. Καλό Γενάρη 3,5 μήνες αναμονή. Δώρο all weather πατάκια μπρος πίσω και αντίστοιχο κάλυμμα χώρου αποσκευών.
Τα υπόλοιπα όταν βρω χρόνο να γράψω το σεντόνι συγκριτικού με το X-Trail τις τελευταίες δυο ημέρες.
ΥΓ: Τελικά τα έβαλα όλα όσα ήθελα #yolo...
Μπράβο φίλε!
Εξαιρετική επιλογή! Πιστεύω θα το ευχαριστηθείς πάρα πολύ!
Καλά, ασφαλή και απολαυστικά χιλιόμετρα!!! -
@vagkirk said in VW Tiguan 2024:
@kapelis said in VW Tiguan 2024:
Στα ΒΠ έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα πρώτα R line και είναι εντυπωσιακά.
Ναι είδα και εγώ ένα τέτοιο σε μαύρο χρώμα χθες το βράδυ, φοβερά τα πίσω φωτιστικά σώματα, μιλάμε για SUVαρα , με εκτόπισμα, lifestyle statement , καλύτερο και από τα Χ1 και GLA , και κυρίως χωρίς την βλαχογκλαμουρια που αποπνέουν τα σηματακια τους.
Να μην συμφωνήσω; Δεν μπορώ...
(πόσες φορές έχω πεί στον εαυτό μου: "ευτυχώς που δεν επέλεξα τη Χ1") -
Καλοτάξιδο και εύχομαι να το χαρείς με Υγεία!!
Αναμένου εντυπώσεις από το τεστ και φυσικά φωτογραφίες κατά την παραλαβή!!
-
Spoiler alert, πριν 2' έστειλα την προκαταβολή. 41700€ κλειδί. 150ps Dolphin Grey More και extras DCC+ HK ηχοσύστημα winter pack stage 1. Καλό Γενάρη 3,5 μήνες αναμονή. Δώρο all weather πατάκια μπρος πίσω και αντίστοιχο κάλυμμα χώρου αποσκευών.
Τα υπόλοιπα όταν βρω χρόνο να γράψω το σεντόνι συγκριτικού με το X-Trail τις τελευταίες δυο ημέρες.
ΥΓ: Τελικά τα έβαλα όλα όσα ήθελα #yolo...Με το καλό να έρθει γρήγορα και να το χαρείτε!
-
Μεγειά!!Με το καλό να παραλάβεις χωρις καθυστερήσεις!
Μ[ραβο που το παρήγγειλες με τον εξοπλισμό που ηθελες.Το VAG δίνει μεγάλη ευελιξια σε αυτα...
Το winter packτι περιλαμβανει? -
@kostis20 said in VW Tiguan 2024:
Μ[ραβο που το παρήγγειλες με τον εξοπλισμό που ηθελες.Το VAG δίνει μεγάλη ευελιξια σε αυτα...
Το winter packτι περιλαμβανει?Θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός, τιμόνι και "πιτσιλιθρες" (φαντάζομαι μόνο εμπρός) ή πως σκατά τις λένε. Θα έβαζα και τα πίσω να τα κάνω στρογγυλά 42 αλλά τα έκοψε μέσα στον Σεπτέμβριο.
-
Ωραίος! Με το καλό η παραλαβή.
-
ΥΓ: Τελικά τα έβαλα όλα όσα ήθελα #yolo...
Με το καλό!!!
-
Καλή παραλαβή!
-
Μπράβο Saba. Με το καλο. Εύχομαι να ναι καλοτάξιδο και να το χαρείτε. Αμαξάρα!
-
Ο λόγος που επέμενα στην πρόταση μου για το ηχοσύστημα είναι πως θυμάμαι ξεκάθαρα στο 3008 εάν έβαζες το έξτρα ηχοσύστημα οι πορτες και το πορτμπαγκάζ είχαν έξτρα ηχομονωτικό υλικό, και μαλιστα καλο για την βελτίωση τη ου ήχου. Αυτό έχει ως παράπλευρο όφελος μια ακόμα πιο ήσυχη καμπίνα από τους εξωτερικούς ήχους. Οποτε ως vw και άμεσα ανταγωνιστικό μοντέλο οι πιθανότητες να ακολουθείται μια παρόμοια επιλογή είναι πολύ μεγάλη.
Έκανες εξαιρετική αγορά.
-
Πάντως φιλαράκι πήρε το σούπερ τρουπερ Yaris cross 32Κ του βγήκε ή καπου εκεί. Εάν αναλογιστείς τις διαφορες των οχημάτων (χαοτικές με το vw να θυμίζει cayenne) το λες και καλή τιμή το vw. Πρέπει να συνηθίσουμε στον πληθωρισμο των οχημάτων για να τα αξιολογήσουμε με βάση τη νέα συνθήκη.
-
@lap said in VW Tiguan 2024:
Πάντως φιλαράκι πήρε το σούπερ τρουπερ Yaris cross 32Κ του βγήκε ή καπου εκεί. Εάν αναλογιστείς τις διαφορες των οχημάτων (χαοτικές με το vw να θυμίζει cayenne) το λες και καλή τιμή το vw. Πρέπει να συνηθίσουμε στον πληθωρισμο των οχημάτων για να τα αξιολογήσουμε με βάση τη νέα συνθήκη.
Διαφωνω, πρεπει να αντισταθουμε οσο γινεται για να πεσουν οι τιμες. Σαν χωρα που δεν παραγει αυτοκινητα μονο χανουμε απο τις ακριβες τιμες.
-
@wantone said in VW Tiguan 2024:
@lap said in VW Tiguan 2024:
Διαφωνω, πρεπει να αντισταθουμε οσο γινεται για να πεσουν οι τιμες. Σαν χωρα που δεν παραγει αυτοκινητα μονο χανουμε απο τις ακριβες τιμες.
οσο και να αντισταθείς μας βλέπω με dacia και 30.000(και δώρο ηλ.παρ. πισω)
-
@kostis20 said in VW Tiguan 2024:
Το winter packτι περιλαμβανει?Θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός, τιμόνι και "πιτσιλιθρες" (φαντάζομαι μόνο εμπρός) ή πως σκατά τις λένε. Θα έβαζα και τα πίσω να τα κάνω στρογγυλά 42 αλλά τα έκοψε μέσα στον Σεπτέμβριο.
Με το καλο η παραλαβη και να το ευχαριστηθειτε!!
Το βασικο ειναι να παρεις αυτο που θελεις και γουσταρεις.Το θερμαινομενο καθισματακι και τιμονι μετραει πολυ τις κρυες μερες του χειμωνα.
Δεν το ειχα αλλα οταν το απεκτησα μου αρεσε αρκετα. -
Μετά από κάποια ηλίκία το θερμαινόμενο κάθισμα κάνει θαύματα και στη μέση. Ειδικά αν κουβαλάς και παιδί. I agree.
-
@sabas_thess
καλορίζικο φίλε! Να το χαρείς με την οικογένεια!
Μια -πραγματικά- μακρά πορεία έφτασε σε αίσιο τέλος!
Να πω και εγώ με τη σειρά μου ότι περιμένουμε φωτό άμα τη παραλαβή της αμαξάρας!Υ.Γ. Το winter pack το πλήρωσες αυτόνομα; ή ήταν μέρος άλλου εξοπλισμού; Ρωτάω γιατί προσωπικά δε βρίσκω ουσία σε αυτό (βέβαια εγώ ζω και Κρήτη...). Η μόνη φορά που άναψα τα θερμαινόμενα καθίσματα στο δικό μου ήταν όταν το παρέλαβα για να δω αν δουλεύουν ενώ άναψαν και μια φορά από λάθος πάτημα και ένιωσα να καίγεται ο κ@λος μου!
-
Θα συμφωνήσω με τον Αντωνάκη ότι τα θερμαινόμενα καθίσματα είναι πολύ ωραία για τη μέση.Θα ήταν πολύ χρήσιμο να μπορεί να λειτουργεί ξεχωριστά πλάτη και κάθισμα.
Να προσθέσω ότι το χειμώνα ανεξάρτητα πόσο κρύο έχει, αν έχεις μείνει δύο ώρες έξω στο κρύο για προπόνηση ποδοσφαίρου του παιδιού, ζεσταίνεσαι σε χρόνο ρεκόρ..
VW Tiguan 2024